severnica77
|
Halo, halo po dolgem času! Se mi nekako ni dalo pisati, ker včasih se tudi meni zdi (kot ste že skoraj vse tukaj gor ugotovile), da pišem sama sebi pa še za računalnikom mi ni kaj preveč za ždet ali pa me ni doma. Shorty, L_P in Vampirki pa , ker ste se spomnile name. Sicer pa bom poskusila biti bolj pridna, ker smo res dosti naokoli ... Shorty, L_P ne pobegnita, ker bi bila res škoda. Duc.20 dobrodošel, kljub vsemu prerekanju. Tega je že tako in tako odveč. Pa ne se kregat! Mejmo se radi. Tečno je brati kdo komu kaj, ker tako se ne pride do sprave. Mi pa ni dalo mira in sem res videla, da se nisi vozil s tamalo na motorju . Drugače pa veš, nas punc ne smeš preveč izivati, ker zna bit hudo! Vsak ima pač svojo vzgojo in definitivno se nam zdi, da je samo naša pravilna! Srečanje v MB - Mogoče bi tudi meni uspelo. Je pa mislim, da tudi Pika 30 doma v bližini. V četrtek imam edino rezervirano ob šestih, ko imam odbojko. Če smo pa že pri tem ... Prejšnji teden sem prvič po več kot letu dni šla igrat odbojko na mivki in ne vprašajte, drug dan sem se komaj vstala in komaj dvigovala našega piškotka. Toliko o moji razgibanosti Naja3 in Višnja - jez merim vročino pod pazduho. Držim pesti, da vročina čim prej izgine. Emamair - pazi se, res bi bilo dobro, da ti kdo pomaga. Je v sosednjem bloku doma mamica, ki ima prav tako dvojčke-dvojčici in vidim, da je to kar konkretno prtljage že za en sprehod. Samo pa so tako luštni, da verjamem, ni nič težko narediti, kaj? Vilma - upam, da se mamica čim prej navadi na separacijo , malček pa je, sem prepričana, zadovoljen v svojem kraljestvu. Z viškom mleka nimam nekih problemov, lepo vse pocuzlja pa nekaj GH pred tem - rad je, ni kaj ... Sicer pa imamo še vedno na sporedu bolj poskušanje, kot pa kaj drugega. IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ženske, a se spomnite 6m nazaj Joj skoraj več ne. Je pa bilo tudi to lušno, me kar včasih malo nostalgije ampak hitro mine, ko pa lahko zdaj piškotka cartam prej pa ga nisem mogla - no preko trebuščka že R1ta - tudi naš pob pluvle. Kar nama po kosilu . Je pa mala AnaLu prava akrobatka, lep filmček. Vampirka - Laura pa kar na avdicijo. Čim prej!!!! Barbk - tudi Manca je pravi cuker! Pravzaprav so vsi DECEMBRČKI pravi cukri brez izjeme. Sem si ogledala tudi slikice s srečanja in zgleda, da ste se res imele fino, malčki pa še bolj. Nenazadnje pa še nekaj o moji štruci: Pri petih mesecih je tehtal 8 kg in bil velik 70 cm ( ni kaj, spet je točen, kot švicarska ura). Tretjič nismo bili cepljeni, ker je staknil manjšo virozico (brez vročine, le tu in tam je pokašljal in malo posmrkal), kar se je pokazalo po KKS. Me je bilo kar malo strah kako bo potekal ta odvzem krvi pa je bilo čisto o.k., še celo smejal se je! Lulanje pa sva tudi uspela ujeti, bolj malo, je pa bilo dovolj. Tako, da je tudi to za nama. Je pa pediatrinja ful pohvalila Lea, da res lepo napreduje in je bila mamica spet v . Lepo se preobrača s hrbta na trebušček in obratno, sedi ob opori, čeblja 100/h in se smeji približno tako, kot Dominik (mimogrede, tudi zaradi tega filmčka sem postala cela iiii, jejjj, kak lepo ...), rad papca, čeprav je še zizika najboljša in ima dva zobka, kar še polepša že tako lep nasmešek . tintara-zdaj pa ne vem, če te vsaj tokrat nisem prehitela v dolžini posta Se pa opravičujem vsem, ki vas nisem omenila ampak je res bilo branja oh in ah .... Ste prave čvekulje
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 31.5.2007 0:06:32 >
|