emaa
|
Ženkica za soboto še ne vemo, sem se pogovarjala še z enimi, odvisno od vremena. Nočno spanje ne vem, naš Luka že od drugega meseca rabi nekaj bolj nasitnega, da zaspi. Ampak brez joške zraven ne gre. Je pa res bolj fajn, če je otrok lahko v svoji sobi, ker lepše spi. Mi smo imeli slabo noč, za naju, Lukatu so se bolečine zvečer umirile, Davidu ne in je dobesedno masakriral dudo tako ga je bolelo. Vsakič, ko mu je ponoči ven padla, je začel jokat v spanju, če bi ga pustila, bi se zbudil. Ampak smo po dveh zgodnjih nočeh (ob 4 in 3) uspeli spati do 6. Da ne bi o moji roki, me je že prej desna roka bolela okoli zapestja (kot od miške, pa to ni to, po moje od držanja flaške in otrok), od včeraj pa komaj otroka iz postelje dvignem. Smo imeli FTH in sem seveda šla z avtom (ponavadi grem z vozičkom) in sem morala mulca nosit v lupinicah (oba hkrati, v avtu pa otrok jaz ne maram puščat) več kot 300m, pol sem bla pa invalidna. Za nazaj mi je fizioterapevtka enega mirkala, da sem šla z drugim po avto, pa sem še enega komaj nesla. R1ta mene nič ne boli trebuh, šiv je skoraj neopazen (mal j špeha, pa se še manj vidi ), bolečin pa skoraj takoj ni bilo več. POzanimaj se pri G, če je to v redu. Jaz sem namreč 3. dan po porodu šla peš 500m v KC k Davidu, ker takrat na oddelku ni bilo inv. vozička (ja vem trapa, ampak otroka videt je bilo bolj pomembno kot karkoli drugega, sploh, ko ne veš, če boš še kdaj živega videl), nazaj sicer z vozičkom ampak me že takrat ni matralo.
|