crci06
|
Punce in poba... danes sem pa tolk zalimana, da vam (žal) ne uspem niti komentirat večernega čveka. Prosim R1ta in Shorty, nikar ne zapuščajta naše debate!!!! Pogrešala vaju bom!!! Pa to ne pomeni, da hočemo Duc.20 izločit, nikakor, samo prosim, dnavadi se že, da si me tu gor mirimo in ne ogrevamo hormonske težve. Se mi pa zdi ZELO,ZELO LEPO in POŠTENO, da je R1ta javno objavila svojo napako, ker je prehitro brala. Za tole hitro branje po diagonali (tako, kot smo se učili, haha), sem v precejšnji meri kriva tudi jaz... in moji dolgi posti. Saj sem tud jaz že rekla,da bom prosila, da grem med izbrisane (na RR!), pa mi moja ćčvekajoča duša ne da miru. V živo bi znali bit res kakšno dobro srečanje, samo kaj, ko sem jaz iz tedna v teden bolj utrujena in sploh nisem zanimiva, še sbi ne. V petek v arboretumu že nisem nbila prave volje... Opozorilo: Od tu naprej je pa res samo jamranje: GA kr preskočite, pa lep dan vam želim!!! A vam povem kako jaz spim zadnje dni? Ko sva bila 14 dni skup sama doma, sem bila vsa boga, ker se je Nejc zbujal okrog 5h, se je podojil,nato pa včasih zaspal nazaj, včasih sem zaspala jaz pa sem čutila rahlo premikanje in igranje z dudko itd.ko me je čakal, da bom vsatala, včaish pa sva se že 5.15 igrala na 100%. Moj ni verjel, da je Nejc spal v svoji posteljici, je bil prepričan, da ga bom imela kar v spalnici. Ampak, zdaj, ko je prišel domov in bi mi moralo biti vse lažje, pa sem se na trenutke počutila, kot da bi imela 2 dojenčka in sva se spet skregala, da mi mora pomagat... OK, to je za na drugo temo, AMPAK Nejc je pa čez dan full naspidiran (razen včeraj, ko je zaspal za 3 ure?? Od prvega meseca naprej mislim, da sploh še ni tolk čez dan spal, kaj šele skupaj??), ponoči gre spat okrog 9h, in se v spanju prebuja in stoka itd. Ker sem že čisto utrujena, ga dam na joško in zaspiva skupaj v njegovi veliki postelji... In tako že par dni je ob 1h, pa ob 3h, pa ob 5h, pa ob 7h, potem pa do 12h ali 13h noče več, čez dan le še cca 2x, ponoči pa je spet čas za spanje, hranjenje in želodčne težave, pa proti jutru pa ačs za kakanje... Aja, pa še zgoraj omenjeni partner ga je včeraj imel predolgo zunaj premalo oblečenega in zdaj še pokašljuje... Pa še muha nama je ponoči nagajala v otroški sobi in sva morala pridit spat na kavč... čist sm podrta. Tukaj jamram, otrok me pa čaka, da ga previjem. Še dobro, da se (še) smeji. stop Severnica: imaš enak kavč, kot sem ga jaz že 3x hotela kupit; prebelit in renovirat dnevno, pa se mi ne da. Zagnji izgovor je bil, da je za otroške bruhice in prstke od čokolade še dober star kavč . Daj se še večrat kaj oglasi!! Pa Pike30 že 100 let nisem brala, al se motim?? Evo, sem se zlajala, zdaj sem pa bolje!!!!! Grem počasi kar na sprehod, čeprav je pasji mraz!! Radi se imejmo!!!!!
|