TanjaS
|
Ojla, punce, se vidi, da je danes . Pa ni čudno, ko ste pa tolk načvekale... Barbk, hvala lepa, ampak nima rojstnega dne, šele drugo leto. Sem smolček, al kako že pravijo nam, ki imamo rojstni dan na 29. februar, torej vsake 4 leta Hvala tudi vsem ostali, ampak Frufru ima prav - drugo leto bom 8. ha, pa otrok gre že v šolo!! Midva sva se danes potepala, sva bila v CP, ma v Mercatorju, pa v kitajsko smo đšli z babico na kosilo, pa na tržnico po sadje in zelenjavo (zdaj bi lahko deset mulcev nafutrala in upam, da bo Maks jedel) Jedilnik je pri nas dojenje, dojenje, dojenje, dojenje, skratka 7 - 8x na dan in noč dojenje. Vmeš mogoče kaj gostega poje. Danes sem mu po včerajšnjem neuspehu s hruško in jabokom, samo hruško prevrela, pretlačila in zmešala z rižkotom od Milupe. To mu je bilo pa dobro. očitno bo bolj počasi osvajal nove okuse. Dugače smo pa probali korenček, jabolko, polento, banano, bučke, riž. Ampak je en kup pacanja pa nič pametnega učinka. ne vem, kdaj imajo cel obrok GH Ženkica, dobro si mu zagrozila, moj bi se tudi ustrašil in bi bil tako ZA. Moj_moj, ti in Frufru me vedno prav nasmejeta. po moje bi bilo smeha na kubik, če bi se skupaj dobili. Sta se že spoznali? Bravo Lovro za obrat. Vilma, tvoj harem je pa vedno večji Shorty, a se Nika noče dojiti? Tudi midva Maksom sva imela dolge bitke okoli tega. Zaenkrat je ok. Drugače pa jaz tudi Maksa pustim spati, pa običajno ni razlike pri nočnem spanju ne gleda na to, koliko čez dan spi. London_Paris, kaka je ta pirina kašica? Kako se jo uporablja? Ima gluten? Uf, sem se komaj prebila čez vse, pa ziher milijon stvari pozabila. Zdaj dobim en obisk, vas še kasneje mal "oblajam"
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|