|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
29.5.2007 14:57:15   
r1ta
Sem se spomnila! Pravzaprav sem šla nazaj brat!user posted image

Frufru sma na istem. Jaz ima +4,5kg in ne gre nikamor ne glede na to koliko in kako migam. Tudi nočne akcije ne zaležejo! M pa tudi še nimam, sicer pa na drugo bebiko ne smem računat zaradi carskega še vsaj 2 leti. Mogoče si pa moj dragi opomore do takrat. Jaz bi imela še eno punčko, ker mi je toliko cotk ostalo, da mi jih je kar žal... V drugo sploh ne bi nič več nakupovala, ker prehitro prerastejo a rabijo pa kar nekaj cotk če ne misliš prat vsake tri dni...

Ja, pa Zala vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image Ostani metalka!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
29.5.2007 15:12:03   
Vilma
Joj r1ta, tebi pa že vsak 14 dni želim povedati tole (tale moj spomin user posted image ):
Na tistem filmčku, ki si ga dala gor. Tvoja Ana je takoooo gibčna, da sploh ne morem verjet. Prava gimnastičarka! Dominik je skoraj mesec starejši, pa še zdaj ne spravi obeh nog naenkrat v usta user posted image  
Drugače pa bi tudi njo v harem vzela. Je taprava, bolj eksotične sorte, ker je tako temna. Prava krasotica user posted image
Moram še D. pustit, da kej naklofa, ker me je pustil, da dokončam tole sporočilo user posted image

b     fdu6dd<<<<<yef  tgh nnb bj,k  ,jz7 ¸¸j7
Prevod: tudi meni so všeč vse decembrčice user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.5.2007 15:15:01   
emaa
Vilma naša dva imata dva GH obroka, enega med 11:30 in 13:00 (odvisno kdaj zjutraj vstaneta) in drugega 2,5 do 3 ure kasneje. Prvi je kao kosilo (zelenjava, pa malo sadja povrh, da se najesta, pa vmes jima skoz čaj dajem pit, da ni presuho za po grlu spravit), popoldne pa ali sadje ali kaka skuta. Zvečer pa rižolino po flaši, misija rižolino po žlici je klavrno spodletela. Luka je rabil 1,5 meseca, da je pojedel obrok GH brez mleka, David pa dva. Ampak zdaj pa ni več mleka zraven. Bo pri vas verjetno hitreje.
r1ta mi zaradi CR tudi še ne smemo met naraščaja, samo kolikor vem je treba čakati 1 leto. Glede reda se strinjam s tabo, naša dva hpdita ob približno isti uri spat, ker če, sta tečna ko driske. Glede kil pa ne bi, sem še vedno na +2, ampak postava je pa bistveno drugačna, čez pas ne zapnem veliko stvari.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.5.2007 15:20:44   
Shorty_
No hvala za "****iš" dekolte Vampirkauser posted image to je pa mlekarna doo kaj čmo.
Ja moja škratka ga je pa začela svirat in se je v enem dnevu totalno spremenilauser posted image Z mlekarnami je prekinila pogodbo za čez dan ponoči pa so občasna prijateljska srečanja, moja najboljša prijateljica je soet črpalkauser posted image
No druga stvar je cmeranje za brez veze je previta nahranjena, "napita" pocartana naspana, in ona se cmera in mislim da prav izsiljuje user posted image mali. Zdej ko sama sedi se ji zdi to ul zanimivo tko da ležat sploh več noče tud v ležalniku noče več bit, skratka nikjer razen da sedi pri komu v naročju oziroma sedi na tleh in jo poberem vsakič ko se zvrne.
Spala sem od 24:30-4h pol pa žurka in cmeranje v presledkih do sedmih pol pa počivanje do 8h pa cmeranje no pol je zaspala pa do 10h in midva z atijem tudi.
TanjaS maš ti dans rd al tvoja mami??
No v vsakem primeru vse najnaj!user posted image user posted image

Ja Nika od GH je jabolko, banano, riž, korenček, rižolino, rižolino s slivo, pije jabolčni sok, probale sva tudi včeraj kašico od hippa ki se zmeša z vodo jabolko z vanilijo in prav to sumim za včerajšnji problem, čeprav je danes zgodba zelo podobna.
Laura in Manca sta pa pozerki ni kajuser posted image
No močno upam da se bo tole cmeranje nehalo ker sem že čist na koncu z živci, še dobro da bom mela tehten razlog zakaj nebom nardila matematkeuser posted image

Itak sem vrjetno veliko stvari pozabla...no objemček za vse tiste ki sem vas pozabla omenituser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.5.2007 15:26:45   
Shorty_
Ja emamair tudi moja postava je razštelana do bogauser posted image Kile so že skoraj tam kot pred nosečnostjo (+1-2) ampak zapnem pa komaj kaj. Prej bokov sploh mela nisem zdej so pa obupni, no ja so pa zato naši angelčki tolk lepšiuser posted image
Tole vreme mi gre že pošteno na živce ker ne morva na sprehod in se nama je pokvaril nek ritem user posted image kok sem jezna ....upam da mi ne bo dete obrnilo dneva za noč ker pol se mi bo pa res odpelal..no tok hudo še ni sam ene pet urc spanja pa rabim kaj čmo.

no dost jamranja

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.5.2007 15:31:51   
crci06
TanjaS in mala Metalka, vse najboljše!!!

Kva smo hecne z "gosto hrano"... kaj pa se potem reče, ko ta gosta hrana ni več kašasta, torej tekoča, ampak kompaktna, gosta??  Pa fajn mi je, k sem tazadnja na vrsti, če bi bila pri januarkah, bi se morala več naučit, da bi še drugim lahko svetovala iz izkušenj, zdaj se pa šlepam.... user posted image user posted image

?? Kdaj ste dajale obkladke na mesto cepljenja??
s P sva zmenjeni samo za obkladke z mrzlo vodo, pa ne vem, ali naj mu jih dam par  uric po cepljenju, ali samo, če bo oteklo, rdeče, bolelo... al kaj se že naredi na tem mestu...  Trenutno še ne vem, če imamo kaj, ker je zaspal. Aleluja. Včasih me od too much dobre volje kar glava boli.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.5.2007 15:46:34   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj, kar kislo smetanco ali pa jogurt mu gor namaži...pa pusti kakih 5minut, potem pa dol.
jaz sem mu ob vsakem previjanju 3x...pa naslednji dan ni imel zatrdline.

Frufru - ti zvečer 100% sporočim, ok? Anyway, pozabila sem te vprašat, če si potem kupila pirino kašico in če je ok? Pri nas jo Ožbej res ful obožuje!

Btw  user posted image   Zalka Metalka!
Pa še nekdo je praznoval - TanjaS, če se ne motim -> tudi tebi  user posted image Vse naj naj-.... če pa sem te po slučaju postarala, pa se opravičujem --- iz srca user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.5.2007 15:54:28   
klavdijak1
Sem rabla skor celo uro da sem vse prebraa! Pridne user posted image

No mi smo se pa v nedeljo popoldan odpravli z uspenjačo na grad in ne boste verjele nas je toča ujela tko da smo se samo gor in dol peljali in šli potem v najbližji lokal pa tolk sem si želela na en sprehod po stari ljubljani.

Midva zdej jeva 2-3 obroke goste hrane
6:00 mleko
9:30 sadna kaša in beby piškot
11:00 mleko
14:00 zelenjava (kolker jo spravmo dol ker jo večino gre po kuhinji naš fant zna kar kvalitetno pljuvatuser posted image  )
16:00 mleko
18:00 pa kaša milupa piškot ali banana
20:00 mleko

No danes je pa prvič pomalcal pol skutne žemljice.

Naš fant kar rad je ampak tudi veliko poliva in bruha sem mislila da bo boljše ko bo jedel več goste hrane pa ni razlikre.

Upam da se bo tole vreme popravlo do vikenda mi gremo na morje in upam da se bomo lahko kej sončili in kopali.

Konec zabave otrok kliče

Lep dan vsem!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.5.2007 16:04:25   
Shorty_
Klavdijak1 me veseli da se bolj redno oglašaš pridna puncauser posted image
kako pa kej Timon kolko je že star? veš si nisem zapomnila ampak saj mi oprostiš glede na to da je bil tisti dan nalepši in zelo naporen.

Jz upam da bo re kmalu bolje kar se Nike tiče ker zdaj pa že dve uri in pol spi pa nevem če naj jo zbudim al naj jo pustim spatuser posted image malo pomoči prosim

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.5.2007 16:08:13   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Frufru - ti zvečer 100% sporočim, ok? Anyway, pozabila sem te vprašat, če si potem kupila pirino kašico in če je ok? Pri nas jo Ožbej res ful obožuje!

Btw  user posted image   Zalka Metalka!
Pa še nekdo je praznoval - TanjaS, če se ne motim -> tudi tebi  user posted image Vse naj naj-.... če pa sem te po slučaju postarala, pa se opravičujem --- iz srca user posted image

Fino, mi je glupo, da sem sama doma tudi v nedeljo, tko bi bil pa dan zapolnjen mimogrede. Kašico sem kupila, samo mu je še nisem dala, bom najprej rižolino ponucala. (Sem škrt kot kakšen Gorenjc)user posted image user posted image user posted image  
Drugače bo pa TanjaS drugo leto stara 8 let user posted image user posted image user posted image , praznuje njena mama, nisem samo jaz zmedena

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.5.2007 16:10:51   
emaa
Jaz bi jo pustila spat, david je v soboto popoldne spal od 14-17, pa je šel ravno tako do pol devetih v posteljo. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.5.2007 16:13:16   
crci06
Shorty, jaz bi v tem primeru Njeca pustila, ker če bo utrujen, bo potem še večja štala.
Tako ali tako se  ti bo verjetno v kratkem zbudila. Jaz bi čakala npr. do 3 ur, potem pa bi tiho pokašljala in bi se zbudil "sam od sebe", takrat mu jaz koj enga fajn lupčka dam, da se z nasmehom zbudi...

Kdaj je že nazadnje spal 2,5 ure? Še za ponoč nisem ziher, haha... zdaj pa že malo pretiravam...

Grem ga spet mal polupčkat...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.5.2007 16:21:31   
r1ta
Shorty pusti jo spančkat. Po moje se bo kmalu zbudila...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.5.2007 17:50:25   
vampirka
L_P in FF (frufru user posted image ) - pa ne 10.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi gremo 10.6. navsezgodaj zjutraj na morje in se vračamo 17. user posted image ...pa od vseh datumov vidve lih tega najdeta! Ja, na severnico77 sem pa skoraj pozabila user posted image  - že dolgo se ni nič oglasila user posted image . SEVERNICA77 - kje si????

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.5.2007 18:00:25   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

L_P in FF (frufru user posted image )
Jaz sem pa že gruntala, če je FF Frankfurtuser posted image user posted image user posted image . Ja pa glih 10. morte ituser posted image user posted image .user posted image  ja šuser posted image . Kam pa grete če ni skrivnost? Jaz bi tud šla. 10. sem samo vprašala, ker sva bili že parkrat z L_P za vikend sami, pa mi niti najmanj ne diši, da bi bila spet.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.5.2007 18:23:40   
Shorty_
no miška se je pol sama zbudil zdej jo grem pa zrihtat za ajat k je že koma

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.5.2007 18:25:33   
crci06
kolk smo si podobni!
Jaz bi tudi naj bila 10. 6.sama, pa smo dobili eno povabilo na kosilo, tako, da se bo moral oči mal bolj zgodaj vrnit iz moto zbora.
Kolk bi se smejala, da bi bile spet hkrati same iste ženske...

Na morje gremo pa mi 11.6.!!!  A že tolk kmalu je to, al kaj?? Jupi!!!

Lp
MM user posted image

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 29.5.2007 18:26:26 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.5.2007 18:32:44   
Strawberrie Cherrie
Vampirka, če je 10. rolanje po Mb? si pa ja ti iz štajerskih koncev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.5.2007 18:40:07   
ELA06
Hej, hoj!

Jaz ne dohajam sebe in ne vas! Sem mal na hitr prebrala...
Glede GH se mi tut samo dojimo, bom pa sedaj začela z korenčkom,...itd.
Drugače pa imam na mailu od kolegice iz ene dveh knjig pretipkano, kaj lahko naše žabice papcajo pa recepti so tut. Če katero zanima naj napiše mail pa pošljem.... Mogoče z mal zamude ampak ziher pošljem.

Zadnje čase kar ni časa... ne vem kaj tako delam? Ne pozna se nikjer.
Po novem pri nas spimo podnevi na cca 3 ure in spimo 40min do 1 h. Mi je šla sedaj spat ob 18h tako da ne vem kako bomo šli spat ob 20h?! 

Mislim, da bom ful napisala, pol se pa kar nič ne spomnim. Aha, vidim da znate bit hudi tudi brez mene.... je takoj bolj pestro!

Na morje bomo mi šli v začetku julija. Najbrž kar v hotel, bo pač žaba tiste 14 dni bolj na HIPPovi hrani, ko bomo doma se bo pa na veliko kuhalo.

shorty jaz našo nikoli ne budim. Sem jo samo 1x pa je tako UŽALJNO jokala...ampak sem jo mogla dvignit. Naj dete spi, sej vejo kaj jim paše!

moj-moj jaz sem obkladke dajala ko sva prišli domov, pa vsakič ko sem jo previla tisti dan, pa ni bilo nobenih težav. Sem ji pa dajala samo hladno krpo gor.

Sej sem sigurno kaj pozabila....pa drugič. Vsem ki ste praznovali pa user posted image user posted image user posted image

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.5.2007 20:43:09   
TanjaS
Ojla,

punce, se vidi, da je danes user posted image . Pa ni čudno, ko ste pa tolk načvekale...

Barbk, hvala lepa, ampak nima rojstnega dne, šele drugo leto. Sem smolček, al kako že pravijo nam, ki imamo rojstni dan na 29. februar, torej vsake 4 leta user posted image user posted image user posted image  Hvala tudi vsem ostali, ampak Frufru ima prav - drugo leto bom 8. ha, pa otrok gre že v šolo!! user posted image user posted image

Midva sva se danes potepala, sva bila v CP, ma v Mercatorju, pa v kitajsko smo đšli z babico na kosilo, pa na tržnico po sadje in zelenjavo (zdaj bi lahko deset mulcev nafutrala in upam, da bo Maks jedel) user posted image user posted image

Jedilnik je pri nas dojenje, dojenje, dojenje, dojenje, skratka 7 - 8x na dan in noč dojenje. Vmeš mogoče kaj gostega poje. Danes sem mu po včerajšnjem neuspehu s hruško in jabokom, samo hruško prevrela, pretlačila in zmešala z rižkotom od Milupe. To mu je bilo pa dobro. očitno bo bolj počasi osvajal nove okuse. Dugače smo pa probali korenček, jabolko, polento, banano, bučke, riž. Ampak je en kup pacanja pa nič pametnega učinka. ne vem, kdaj imajo cel obrok GH user posted image user posted image user posted image

Ženkica, dobro si mu zagrozila, moj bi se tudi ustrašil in bi bil tako ZA.

Moj_moj, ti in Frufru me vedno prav nasmejeta. po moje bi bilo smeha na kubik, če bi se skupaj dobili. Sta se že spoznali?

Bravo Lovro user posted image user posted image user posted image  za obrat.

Vilma, tvoj harem je pa vedno večji user posted image user posted image

Shorty, a se Nika noče dojiti? Tudi midva  Maksom sva imela dolge bitke okoli tega. Zaenkrat je ok. Drugače pa jaz tudi Maksa pustim spati, pa običajno ni razlike pri nočnem spanju ne gleda na to, koliko čez dan spi.

London_Paris, kaka je ta pirina kašica? Kako se jo uporablja? Ima gluten?

Uf, sem se komaj prebila čez vse, pa ziher milijon stvari pozabila. Zdaj dobim en obisk, vas še kasneje mal "oblajam"user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.5.2007 20:52:39   
Strawberrie Cherrie
Nima...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
29.5.2007 21:04:31   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Moj_moj, ti in Frufru me vedno prav nasmejeta. po moje bi bilo smeha na kubik, če bi se skupaj dobili. Sta se že spoznali?
Bravo Lovro user posted image user posted image user posted image  za obrat. 

Ja to bo najbrž povezano s podvojenim nickom moj in fru, oz mojmoj in frufru, ker se tudi smeješ vsaj 2x hahauser posted image user posted image user posted image  Ne nismo se še spoznali. Jaz poleg tebe poznam "samo" Ženkico, Vampirko, Shorty, Barbk in Petri85. Ampak se mi zdi, da vse poznam, čeprav jih še nisem vidla v živo.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
29.5.2007 21:08:44   
LUNA06
Ojla!Sem pršla mal "pošnofat".Se mi zdi da sm se še enkrat oglasla, sem sicer januarka, ampak rodila decembra.
Vidm da ste ful pridne s pisanjem, pa bi vas neki prosila, da ne berem use nazaj.Zanima me kolk in katero GH že pojeste?
No mi smo ravno danes stari 5 mesecev,veliki 69cm in težki cca.7800g.Zadnji mesec smo se bolj švoh zredili, ker naš miško kar noče več jest.
Pozdravček!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
29.5.2007 21:13:26   
frufru
user posted image
Veseli dan - nick čvekajočega starša - user posted image - MERE OB ROJSTVU (g/cm)- ZADNJE MERE (RAZLIKA)

03.10. - Zasanjana - Aleksej - 2200/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čuvaj svojo mamico .
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130/46 - 7400/66 (4270g/20cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880/52- 5m 6500/65 (2620g/13cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820/48 - 6330/60 - (3510g/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970/46 - 8610/70 (6640g/24cm)  
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100/47 - 9000/70 (6900g/23cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen - 3580/50- 3m 6300/63 (2720g/13cm)
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330/44 - 5m 5900/61 (3570g/17cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3600/53 -  6110/60 (2510g/7cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150/53 - 5,3m 8320/69 (4170g/16cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870/52 - 4,5m 7000/63 (4130g/11cm)
05.12. - Duc.20 - Tyra - 1900/42 - 5m 5850/59 (3950g/17cm) 
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - Rene - ??? - 7300/72 (???g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280/62 (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3080/50 - 4m 5585/62 (2505g/12cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan ??? - 5m 6850/67 (???)
15.12. - Severnica77 - Leo -  3940/51,5 - 4m7590/68 (3650g/16,5cm) 
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3860/52- 5m 8340/71 (4480g/19cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3020/48 - 5m 7900/68 (4880g/20cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3210/51 - 3m 5140/57 (1930g/6cm)
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150/53- 4,5m 9020/70 (4870g/17cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550/50 - 2m 4750/59 (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark  - ??? -5m 7800/69 (???)
30.12. - Barbk - Manca 2680/48- 4m 5605/60,5 (2915g/12,5cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630/52-4m 6250/64,5 (2620g/12,5cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445/49 - 4,5m 5350/62 (1905g/13cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460/52 - 2m 5185/58 (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880/52- 4,5m 8500/68 (4620g/16cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

[/quote]

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
29.5.2007 21:17:29   
LUNA06
Aja, še razlika:4340g in 16cm, to je sam približno, ker mamo šele julija pregled.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.