|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
28.5.2007 8:13:11   
Freycha
Šiškamiška, malo se pazi... moja kolegica je skoraj rodila, pa sploh ni vedela, kdaj ima popadke. Pa so ji slučajno med noge pogledali, pa je bila že 7 cm odprta..... Kaj pa, če bi se šla malo G pogledat? Saj škodovati ne more.....

No in kaj si na zadnje v štacuni vzela za jest? Jaz danes nimam kaj velike izbire.... kar je doma, bom jedla. Se mi tudi pod razno ne da do štacune.

Ja, mala se je pa res lepo nastavljala. Saj je tudi žemljico tako razkazovala, samo tiste pa G ni slikalauser posted image  

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
28.5.2007 8:28:03   
siskamiska
evo zajtrk v želodčku user posted image .
 Freycha v trgovini sem vzela sveže kajzerce in mlečni kifelček, jedla sem pa tuno z limono in kajzerco user posted image user posted image user posted image . To obožujem. Včeraj si nisem upala jest dimljenega lososa, pa sem dons kar tuno napadla user posted image user posted image .
Ne vem če se mi bo dal do G, ker dela popoldne, sej če se to ne bo umiril bom imela sam eno možnost user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
28.5.2007 8:30:55   
*maja
Freycha in Siskamiska vidim da sta že na vse zgodaj polne energije user posted image . Meni se ne ljubi niti gledat kaj šele kaj drugega. Sem imela tako slabo noč, da sem komaj čakala kdaj bo jutro.
Mi smo se včeraj šli kopat v Bohinj v Vodni park in je bilo super (beri: mularija je uživala 100/uro). Je kar pasalo, sploh glede na to kakšno klinčevo vreme je bilo.

Siskamiska ko bojo pravi popadki bš že vedela, vsekakor pa bojo v enakih časovnih intervalih. Pa daj malo še počakaj no (vsaj do junija) da ne boš še ti ušla med majčice user posted image . Kaj si si pa nabavila za zajtrk (meni tudi kruli)?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
28.5.2007 8:46:23   
siskamiska
* Maja sem liih rekla da morm mal spremlat na kolk časa mi otrdeva trebuh user posted image user posted image , sej pomoje je spet lažni alarm - no vsaj upam da je tko. Res nebi rada rodila na deževni dan user posted image user posted image user posted image . V trgovini sem kupla samo kruh, tuna in limona sta bili pa že doma.
Jaz imam sicer zaenkrat še ful energije, sam mam občutek da me bo počasi zmanjkalo, je bilo le premalo ponoči. Upam, da bo današnja noč boljše, ker bomo drugače jutri vse zaspale na meetingu.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
28.5.2007 8:53:44   
*maja
Energija- kaj je že to user posted image ... pri meni jo bo danes po mojem bore malo me tale vreme ubija, pa moj pritisk tudi, je čisto v podnu.

Neposredna povezava do sporočila: 3205
28.5.2007 9:13:17   
Anonimen
Dobro jutro...

Ma, ste bel pridne čez vikend. Mene je pa šopingiranje v soboto tako uničilo, da včeraj nisem mogla stat na nogah. Dobesedno. Zatekam ful... V 4 dneh sem dobila 2 kili, noge in roke mam ko buhtle, tudi ob ležanju in čez noč oteklina ne splahni. V bistvu se mi zdi, da sem zjutraj še bolj zatečena kot zvečer. Naj gre vse nekam...

Zdaj moram v lekarno, ker sem ugotovila, da so bolečine v križu in medenici bolj znosne, če pojam kak B-compleks. Pa mi ga je zmanjkalo. Pa v knjižnico moram vrnit knjigo. Pa še v trgovino moram. Mi je moj včeraj spekel kup palačink, da jih danes nafilam in bodo kao kaneloni, le da jih ne bom panirala in cvrla ampak jih bom v pečici gratinirala. No, pa moram kupit kaj za filat in sir. :)

Sem mislila še k frizerju, pa se mi ne da...

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
28.5.2007 9:24:40   
Freycha
Madonca Zvesta daj malo pazi nase... jaz te ne mislim hodit v bolnico obiskovati user posted image

A se nismo zmenile punce, da bomo bolj na počasi začele? Aja ne, to sem jaz rekla, drži se pa itak nobena ne user posted image

Upam vsaj, da je bil šoping uspešen in sta uspela veliko zapraviti user posted image

Jaz grem pa zdej hrenovko jest. Obožujem hrenovke!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
28.5.2007 9:32:18   
ksenjak
afnica - si pa res pridna, da se tako trudiš obdržati mleko še naprej. Sem ravno včeraj govorila z eno punco, ki je rodila 14 dni nazaj pa sem jo vprašala, če doji in je rekla, da je po parih dneh prenehala (mleka baje ogromno, da so jo še nekaj dni prsi bolele), ker mleko ni bilo dovolj kvalitetno. Mislim halo, od kje ji sploh taka ideja. Sicer je meni popolnoma vseeno, to je stvar posameznika a kar je pa preveč je pa preveč. V bistvu pa gre za to, da bi rada obdržala take prsi kot pred nosečnostjo.
Skratka upam, da boste čimprej na 2000g pa da ti uspe slikice gor naložit.

siskamiska - moj prvi je bil vse do poroda izjemno aktiven (eni pravijo, da se otrok zadnje dni pred porodom umiri) in nisem imela nobenega občutka, da bi se kaj umiril in da je kaj drugače. Vendar vseeno upam, da gre pri tebi za lažne popadke, mogoče pač malo bolj intenzvine kot pri drugih.

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
28.5.2007 9:40:16   
Freycha
Ko je moja mama decembra rodila mojega brata je bila z njo v sobi ena ženska, ki je nikoli ni bilo, ko je bilo treba dojiti (takrat so za čas dojenja otroke prinesli, potem pa zopet odnesli). Ko jo je sestra končno enkrat dobila jo je nadrla, ker ni nikoli podojila, pa ji je tista ženska zelo mirno rekla, da ne misli dojiti, ker gre februarja smučat in bo otroka dala svoji mami in da noče imeti potem probleme z mlekom user posted image  Ko sem to izvedela, me nič več ne preseneti. Edino me je presenetilo v šoli za starše, kako so bodoče mamice in ateji obračali glave, ko smo gledali filmček, kako ženske pristavljajo otroka. Pišuka, zame ni bilo dovolj primernov, da bi se nagledala in kaj probala iz tega potegniti, unedva sta se pa stran obračala.

Ampak Ksenja, probaj iti po načelu živi in pusti živeti. Pa ne zaradi drugih, ampak zaradi sebe, ker se sicer lahko non stop samo razburjaš kaki bedaki obstajajo vse v življenju. No, meni to načelo vedno ne uspeva, ker me ljudje enostavno včasih preveč razkurijo, lahko sem pa malo pametna za druge user posted image user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
28.5.2007 9:42:03   
GabiW
Hajli hajlo user posted image ,

javljanje po neprespani noči. Ko berem vaše poste, sem prav potolažena, ker nisem edina, ki ne spi zaradi bolečin v hrbtenici in nogah. Jaz sploh ne vem več, kako naj se obrnem. Tako pogrešam ležanje na trebuhu.

Šoping v petek v Gracu je uspel. Za stanovanje sva dobila vse, za dojenčka pa še ne. No saj je še čas. Bova pa v Sloveniji kupila.Sem pa ugotovila, da od oblekic čisto nič več ne rabim. Vse imam.

Danes sem bila že tudi na pregledu. Na mojo željo mi je naredila UZ. Tudi jaz imam v trebuhu enga bajsnla. Otročiček ima že celih 1950g (31 4/7). Mi je rekla G da ne bi bilo nič narobe če bi kakšen dan prej rodilauser posted image . Drugače sva oba ok, samo še vedno je ritka dol. Dobila sem napotnico za v porodnišnico, da mi bodo naredili zunanji obrat ploda. Na obrat moram v Kranj, ker ga tam delajo v 32 tednu. V Ljubljani ga delajo pa šele v 37 tednu. In glede na to da imam malo plodovnice, moram it v Kranj, kjer ta proces obrata traja 3 dni. user posted image  Ker v 37 tednu jim ga ne bo uspelo obrnit. user posted image   sem klicala v porodnišnico Kranj in so mi rekli da naj pridem čim prej. Ja bom šla kar v sredo. user posted image

Naslednji pregled imam pa spet čez 4 tedne, šele v 36 tednu. Očitno je vse tako super truper, da mi ni potrebno prit bolj pogosto. user posted image

lep dan vsem,

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
28.5.2007 10:15:07   
rumba
Hojla neprespankeuser posted image !
Moja noč se ni dosti razlikovala od vaših. Spet sem morala 4x na wc in se 3x preoblečiuser posted image  Imam pa še en problem. Od kar mi je zmanjkalo češenj sem mega zaptra. Nič več ne pomaga (ne jogurti, ne donat, ne litri tekočine....) Rabim češnje!user posted image
Siskamiska, pa počakaj še malo no. Noge v luft, punca!user posted image  Pa skup jih držat, da ne bo pomote!user posted image user posted image  Pri meni sta še oba med porodom ful brcala. Je bil ful hecen občutek. Tako da to, da se pred porodom user posted image  umiri, ni ravno pravilo. A si že štopala utrdevanje? Ker vidim da nisi logirana, upam, da nam nisi kam pobegnila!
Aja, sem pogledala v tvoj album. Fantastične oblike trebuščkauser posted image .  To si moraš pa razviti!
GabiW, user posted image  za tvojega korenjaka! A pregled pa šele čez 4t? Si v Leonišču?

Freycha, sem pogledala slikice tvoje Dite. Kak srček!!!! Joj, kako bodo lepi naši user posted image !user posted image
*maja, si že prišla k sebi? user posted image  Mene tudi ubija to vreme. OK se pritožujem ko je prevroče, a če je dež in zatohlo, mi pa izgleda pritisk ful pade in sem fuuuuuul tečna. Sem glih spila kavo, pa čakam efekt.user posted image

Komaj čakam, da se jutri vidimo!!!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
28.5.2007 10:31:51   
*maja
Rumba sem še vedno podrta mi nič ne pomaga, kave pa ne smem pit, tako da ne vem kaj bo danes pa jutri, glede na to da je spet klinc vreme napovedano. Sem že študirala, da bi šla plavat, pa mi nekako ne gre da bi se kam spravila...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
28.5.2007 10:54:09   
Anonimen
Aaaaaaaaaaaaaa....

Sem šla v trg. Porabila dve uri za to, kar ponavadi opravim v pol ure. Tako počasi sem se vlekla. Išias boli za ****, dete tišči tako navzdol, da sem dvakrat kar z roko preverla, če že kaj ven gleda. Poleg vsega je pa tako pesjansko soparno, da se dihat ne da. Pa so rekli, da bo dež.

Grem zdaj za 3 ure ležat, gibe štet, ker že dve uri zamujam, pol bo treba pa kosilo skup spravit.

Joj, če bo treba še 6 tednov to prenašat, ne vem, če bom zmogla.

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
28.5.2007 12:34:13   
rumba
Končno sem uspela pregledati vse cunjce od Anej in Hane, a sem na žalost ugotovila, da za prihajajočega user posted image  ne pride skoraj nič v upoštevuser posted image . Za Aneja sem imela na začetku vse izposojeno, potlej pa sem kupovala izrazito fantovske, pa še zimske zadeve, za Hano pa smo že v štartu kupili vse izrazito punčkasto, pa ravno tako zimsko. Ajma! Imam le 5 belih benkic, dvoje hlačk na naramnice pa nogavičke bi se še dalo ponucati, četudi so samo roza in modre. Bondic in debelih plišastih zadev neglede na barvo ne bomo rabili. Joj, me je kar malo panika zajela, kaj naj storim. Sem razmišljala, da ostanem le pri tem in po porodu po potrebi dokupujem? Če bo pa user posted image  polivalo, bom morala pa že prve dni v šopinguser posted image . Ma saj ne vem, kaj naj naredim.

Siskamiska še vedno ni logirala..... ne že kar malo skrbi... Upam, da je samo v šopinguuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
28.5.2007 12:35:52   
rumba
Ooooooooooooooo, siskamiska je logirana. Pa si le še z nami!user posted image Kako z utrdevanjem?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
28.5.2007 12:38:57   
*maja
Rumba če rabiš kakšno majčko (benkico) kar povej jih imam na zalogo (beri za prodajo user posted image ) pa ti lahko kakšno odstopim.

Siskamiska še nisi šla rodit...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.5.2007 12:41:57   
siskamiska
Rumba evo me, nism šopingirala, tud v porodnišnici nisem bila, ampak sem spala user posted image user posted image user posted image . Si upam a ne user posted image ?

Stanje se je malo popravilo, no upam vsaj da je trebuh nehal otrdevat.

jaz tudi komaj čakam da se jutri vidimo, upam da nam slabo vreme ne bo pokvarilo razpoloženja. Sem pa že tudi premišljevala o tem, da glede na to da imamo vse težave s spanjem, bi lahko  združile prijetno s koristnim in organizirale naslednji meeting kar ponoči. Siesta na Brnčičevi je pomoje še odprta non stop user posted image user posted image .

Maja zakaj ne smeš piti kave? Jaz si pom pa zdele privoščila eno pošteno dozo.

Zvesta meni so tudi noge začele ful zatekat, občutek je pa tak kot da imam uteži privezane na nogah.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.5.2007 12:48:55   
*maja
Siskamiska kave ne smem pit, ker mi po njej srce podivja kot da bi prelaufala maraton, mi čisto ponori, pa mi je potem slabo, pa vrti se mi, skratka nič dobrega, pa bi mi včasih tale kofe dobro del, da bi mi pritisk dvignil, samom ne upam, da me slučajno hercklofer ne mahne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.5.2007 12:53:18   
siskamiska
Maja boga reva, a pravi čaj ma tud takšen učink? Pravjo da za nizek pritisk pomaga če delaš počepe, ampak zase vem da se nebi pobrala user posted image user posted image .

Rumba pomoje da se ti neki velik na zalogo ne splača kupovat, raje kupi neki čist ,malga od cunjic pa boš potem še dokupila.
Aja moje otrdevanje se še ni nehalo, ne vem če je pametno vzet Buscopan, ker če slučajno res do česa pride ne bom vedla kdaj so popadki. Bom raje bolj pri miru dons pa bo bolš. Češnje user posted image user posted image user posted image , jaaaaa jst tud.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.5.2007 12:58:46   
*maja
Siskamiska počepi user posted image , kaj si na glavo padla, kdo me bo pa s tal pobiral user posted image , enga mogoče še zmorem.... kaj več pa je že misija nemogoče user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.5.2007 13:08:45   
rumba
user posted image user posted image user posted image  ste se prebudile, kaj? Lepo. lepo!
*maja, hvala za ponudbo user posted image , a mislim, da bom s temi benkicami kar v redu, pol bomo pa šli raje na bodije. Ma, bomo že nakako pokombinirali, ni vrag!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

jaz tudi komaj čakam da se jutri vidimo, upam da nam slabo vreme ne bo pokvarilo razpoloženja. Sem pa že tudi premišljevala o tem, da glede na to da imamo vse težave s spanjem, bi lahko  združile prijetno s koristnim in organizirale naslednji meeting kar ponoči. Siesta na Brnčičevi je pomoje še odprta non stop user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image , si nas kar predstavljam, tam sredi noči! Bi bile prava atrakcija, kaj?
Zdaj se kaže neki sončka, mogoče pa le ne bo tako hudo jutri. Sicer pa mislim, da ko se bomo zaklepetale, še opazile ne bomo, kako je vremeuser posted image . Saj zadnjič je bil tudi dež, pa je bilo superuser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
28.5.2007 13:13:04   
*maja
Ja očitno nas tale dež spremlja user posted image . Pri nas se tudi kaže sonček, samo za jutri je pa baje kar orenk dež napovedan, že ponoči naj bi začelo močno deževati. Sicer pa se pustimo presenetit, vedno pa le ne zadenejo napovedi kaj ne ...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
28.5.2007 13:31:06   
rumba
Končno mi je uspelo preklicati zdravstveni dom, da sem naročila Aneja na pregled, pa sva s sestro še malo preleteli koledar, da še Hano cepimo. In kaj ugotovim? Da je v petek 1. 6. polna luna user posted image . Jaz sem že celo življenje naravnana po polni luni (vse ta rdeče, pa oba poroda!). Pa že par dni imam te popadke.... Madonca, midva z user posted image  pa bova ta dan uživala v Kobaridu (se greva za obletnico razvajati v Hišo Frankouser posted image ). Katera je že najbližja P? Šempeter pri NG? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
28.5.2007 13:32:49   
rumba
Aja, pa še eno naključje: 1.6 začnem 33t. Anej je rojen 35t, Hana 34t. Kdaj bi lahko bil ta user posted image ?
ok, dosti norčij!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
28.5.2007 13:34:05   
siskamiska
Rumba a veš da sem tudi jaz včeraj gledala da je polna luna 1.6. sem si šla prov gledat ko mi je tko otrdeval trebuh user posted image user posted image .

Ti ga pa nikar ne seri, za foro ne jit rodit lih na polno luno user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.