|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
25.5.2007 12:01:44   
tejči77

Pozdravljene,
Afnica, sem tako vesela zate. Pa navijam, da bosta lan in lana kmalu doma.
Freycha, predstavljaj si mene včeraj pri 28 stopinjah, potem sem pa koza šla še kruh pečt. Ob osmih sem odprla vsa vrata in okna, ter šla na dolg sprehod da sem se fajn preluftala ker res ni bilo za zdržat. Ko sem se vrnila je bilo precej bolje.

Glede izvornih celic - tudi jaz sem bila kakšen mesec, dva nazaj ful navdušena, pa me je minilo ko sem malo več prebrala o vsem skupaj. V družini imamo sicer rak - moj oče je umrl za rakom na glasilkah, ampak kolikor vem so te celice bolj za krvne rake, tega pa nimamo. Nimamo niti sladkorne. In ko pomisliš, da plačaš 1800€ za dvajset let, pa sploh ne veš če bodo dočakale tako dolgo. Jaz se nisem odločila, bi se pa verjetno, če bi mi ta denar nekje ležal, ga pa žal nimam. Samo bog ne daj, da bi se mojemu otročku res kaj zgodilo in bi to rabil - me kar pobere od groze.

Epiduralna je pa tudi tko, pri nas je za plačat . ampak ne glede na to mam slab občutek, da bi mi nekdo iglo zabadal v hrbtenico. Bom raje potrpela. So mojemu očetu delali punkcijo hrbtenice, ker so potrebovali en vzorec, pa se mu je potem hrbtenica tako zagnojila, da ni več stopil na noge. Ne rečem, da je bilo to krivo, me je pa zaradi tega groza. Ne vem pa kako v resnici bo. Če bo prehudo in bom imela možnost, mogoče tudi pride v poštev, ker slabo prenašam bolečine, vendar se zanjo vnaprej ne bom dogovarjala.
Pridne bodite in ne preveč delat!
lp

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
25.5.2007 12:03:18   
tejči77
Afnica, pardon, Lan in Lana. Tako hitro pišem, da sem spregledala male začetnice. Vsekakor te pa me Julijke ne damo. Ti nas kar počakaj na Julijskem forumu za bebike.
Brez zamere.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
25.5.2007 13:03:49   
anja7
Hojla!

Afnica, je ful lepo slišat tako lepe novičke.Vi se kr pridno crkljajte. Ja, pa čimprej daj gor slikce, da vidimo tvoja angelčka.

Kar se pa spanja tiče, sem pa tud jaz čist mem. Hodm spat okol polnoči do enih, ponoč se vsaj 2x zbudim, zjutri sem pa od 6 do 6.30 že čist budna, naspana,... Morm rečt, da je moj mali zelo živahn in da se  začne pretegovat nekje okol štirih zjutri. Sej hvala bogu da je tko. Dopoldan se pol mal umiri. Zgleda, da mu paše, da se mu kr naprej ritka trese, ko hodim sem pa tja.user posted image

Ja kar se pa kavice tiče, pa mislm da bom tud jaz lahko pršla. Aja, danes greva pa z mojim spet en voziček pogledat, pa upam, da ga bova končno kupila, ker če ne ga bo moral moj dragi na koncu sam kupit!user posted image
Aja punce, a mi lahko še poveste kako je z očetovstvom. Kdaj gre lahko to podpisat, pa kaj rabiva s sabo? Hvala za pomoč.

lp pa pobožajte trebuščke

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
25.5.2007 13:12:25   
siskamiska
Seznam kofetkaric za naslednji meeting, torek 29.05.07 ob 12.00, slaščičarna Zvezda nasproti Merkurja BTC

- Rumba
- Simi27
- Siskamiska
- *Maja
- GabiW
- Anja7
- Jelenche

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
25.5.2007 13:29:28   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Aja punce, a mi lahko še poveste kako je z očetovstvom. Kdaj gre lahko to podpisat, pa kaj rabiva s sabo? Hvala za pomoč.

če misliš za priznanje očetovstva, potem je vse, kar rabiš osebni dokument obeh in obisk CSD-ja ali upravne enote. Lahko se pa podpiše že pred porodom, da lahko nastopi očetovski dopust takoj po rojstvu in ne šele potem, ko se ta dokumentacija uredi...... Sta pa oba potrebna za podpis tega.......

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
25.5.2007 13:48:38   
Ajvy
Pravi G,da je vse ok... user posted image user posted image user posted image , sem ful vesela.. z glavico se je otroček obrnil navzdol, težak je približno kg in pol, in kr miga user posted image , priden...
Edino kar me skrbi ( mi ni nič rekla, samo napisala mi je v materinsko), da imava malo manj plodovnice, pa sem prepozno vidla, da bi vprašala. a katera kaj ve, kaj naj bi to pomenilo in če moram biti slučajno na kej pozorna...lepo prosim..
Imam pa še eno vprašanje, potrdilo  od materinske šole za bodočega očija dobiva kje??

Afnica, kar fajn se stiskajte in uživajte.....
GabiW kar daj si duška, mene to vedno razveseli

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
25.5.2007 13:48:45   
tejči77
Anja7, ti je že Freycha lepo odgovorila. Midva sva to v sredo že podpisala. Dodala bi le, da sva se morala predhodno naročiti in biti tam oba, ker oba podpišeta. Tako je vsaj pri nas v Celju. Drugače pa to urediš v desetih minutah. Sestavijo štiri izvode. Midva sva dobila vsak svojega, eden pa gre potem na matični urad ob rojstvu (to uredi CSD sam), eden pa ostane na CSD. Je pa res fajn to prej uredit, ker je novopečeni očka lahko že takoj doma.
lp

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
25.5.2007 14:21:32   
siskamiska
Ajvy glede plodovnice je pomoje tako da če bi bila kriza bi ti že rekla kaj, ti pa bodi pozorna če ti slučajno ne uhaja po kapljicah.
Potrdilo da je očka hodil na tečaj si verjetno dobila v materinski šoli ( če si jo že obiskovala) , s tem greš pa v tisto leseno stavbo za tastaro porodnišnico in plačaš 16 € in še nekaj da dobiš potrdilo da je očka lahko zraven pri porodu. Vsaj tako je v LJ.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
25.5.2007 14:31:19   
siskamiska
*Maja k te lih vidm da si gor, jaz bom za darilo ponucala kar tvojo idejo ker sem ugotovila da ima punca od tega prjatla naslednji mesec 30-tko pa bosta kar skupaj dobila to za darilo. Pa še fajn je ker bon velja 4 leta pa še kakšen se jima bo lahko pridružil user posted image user posted image

Kje pa si kej dons???? Spet zapravljaš??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3159
25.5.2007 14:57:58   
*maja
no no Siskamiska vsak dan pa res ne morem zapravljati, bom na koncu bankrotirala, no če pa bi imela miljone na računu bi bila pa druga pesem user posted image .

Danes sem bolj na tesnem s časom, imam Nežo doma je neki zakuhala že včeraj zvečer, pa potem smo imeli še ponoči žurko... pa očke ima neki vnete. Skratka neki je pokasirala, pa se danes lepo crkljava doma.

No super da ti je moja ideja za darilo všeč user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3160
25.5.2007 15:06:18   
Freycha
jaz sem tudi danes kar doma pod klimo, ki je na 23-24°C, pa čimveč počivam, itd.. pa še nimam čevapov namesto prstov user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
25.5.2007 19:42:54   
Ajvy
Siskamiska hvala za odgovor, sem kr malce izgubljena, kar se papirologije tiče, a sej bo...

Neposredna povezava do sporočila: 3162
25.5.2007 20:24:24   
ikonca
POzdravček

Zvesta v Avstriji dobiš tri vrste kapljic. Zato vem ker sem zudi jaz iskala ta podatek.
1. LEFAXIN
2. BABYNOS
3. ANTIFLAT 

Najbolje je, da ti v lekarni svetuje, katere so najboljše in tiste kupiš. Vprašanje je, katere otrOku najbolj pomagajo, tega pa ne boš vedla, dokler ne probaš. Pa še to je vprašanje, če jih boš sploh potrebovala.

Afnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
čestitam tvojima sončkoma! Res sem vesela zate oziroma za celo družinico.
Le tako naprej. Pazi s kilami, tudi jaz mislim da boš mal špehca le potrebovala za energijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3163
25.5.2007 20:35:35   
cmokec
user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.5.2007 7:41:10   
Freycha
Dobro jutro punce! Danes bo pa super dan, že vidim!!user posted image user posted image user posted image

Čez urco in pol se odpravim na pot v LJ, muzka za v avto je že pripravljena, razpoloženje je in se že full veselim.

Če bo kateri za kavico, naj me pokliče. Če pa nima telefonske, jo ima kar nekaj punc..........

Vsem lep dan, uživajte, božajte bušija in nasmeh na ustnice deklice!

lp
N.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.5.2007 7:53:14   
Anonimen
Jaz sem še malo v komi.... Kaka urca mi manjka, da bi bla fit zbujena.

Prste nar rokah in nogah mam dvojne velikosti, ampak zdaj grem v Graz. Šoping dojenček in mama....

Jupi.....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.5.2007 7:54:19   
simi27
Dobro jutro punce!

Za mano je ful slaba noč. Prebujala sem se na vsake pol ure. Je bil moj na pikniku in je prišel komaj ob treh zjutraj domov. Jaz pa sem se seveda sekirala, kje je. Ko ob pol treh nisem več mogla spati, sem šla kar likat user posted image  Ma, sem že smotana. Pa ne morem si pomagati.
Sedaj pa pijem kavico in čakam, da se moj prebudi, ker greva potem proti Prlekiji. Greva na obisk k mojim in njegovim ter na tri rojstne dneve. Nimam pojma, kako bom to zdržala. Upam, da me ne bo pobralo.
Afnica - ful sem vesela, da Lana in Lan tako napredujeta. Ti nam kar pokaži slikice, da se malo raznežimo. Sebe pa tudi čuvaj in pazi, da imaš normalne obroke čez dan in seveda veliko pij!
No, lep vikend vsem. Jaz se vrnem jutri ali v ponedeljek in se potem tipkamo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.5.2007 9:09:08   
poldy
A mi lahko prosim katera pove kako dam slikco gor, da boste vidle še moj trebušček. Se že pol ure matram pa mi ne rata!!!!
HVALA!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.5.2007 12:28:46   
*maja
Kje se pa danes vse skrivate? Kje na hladnem predvidevam... meni je danes za znoret vroče, sem šla ven samo perilo obesit in sem mislila da se bom kar skuhala na soncu... LUDNICA. Kaj šele bo poleti, če je že sedaj tako? Mi gre vse tako na živce, da bi najraje šla kar rodit, da bi se končno nehala kuhat user posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.5.2007 13:28:54   
Freycha
Tko, jaz sem ravno prišla do stanovanja mojih staršev, grem malo počivati, da se mi prsti na nogah odčevapčijo, potem sem pa že ob 14.45-15h zmenjena s Siskomisko na kavici v šiški v lokalu nad klubom Franci na balanci. Če je še kaka interesentka, naj se nama pridruži - sej veste, več kot nas je, bolj je zabavno!
Tokrat ne bomo imeli vrtnice za zobmi, ampak je razpoznavni znak velik trebuh, sicer imam pa jaz oranžne kratke lase in svetlo-temno sivo črtasto majico.....
Vas bom res vesela, če se odločite priti na en čvek!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
26.5.2007 15:40:15   
rumba
Pozdravček!

Freycha in siskamiska, škoda, da se vama ne morem pridružiti na kaviciuser posted image . Vidve že veselo klepetata. Uživajta! Anej je včeraj zvečer dobil gnojni izcedek iz ušesa, pa sploh ni jamral, da ga kaj boliuser posted image . Smo šibali k dežurni, ki nas je takoj poslala na ORL. Zdravnik tam se je samo čudil in se smejal, ko mu je Anej razlagal, da mu šmrkelj teče iz ušesa. Ga je pritipal in vprašal če ga kaj boli, Anej pa čisto mirno: ja, me in razlagal dalje svoje reči. Ma, če bi ga res bolelo, bi tuuuulil! Neverjetno! Dobili smo antibiotik za vneto uho in cel kup drugih zdravil. Pa smo dobri za en teden. Danes je tudi Hana neki tečna in čakamo, ali mu bo sledila. Pa smo na kavču in gčedamo risankeuser posted image .
*maja, upam, da je Neža že dobro in da ne čepiš v stanovanju kot mi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
26.5.2007 17:30:44   
siskamiska
Rumba in *Maja upam da so vajini sončki kaj bolje user posted image .
sem že doma iz čveka z Freycho in moram rečt da je prov fajn punca user posted image user posted image user posted image . Sva čvekale 2 uri. Sva se fajn nasmejale ko sva ugotavljale določene nosečniške tegobe in težave user posted image user posted image . Upam da se bova uspele še kdaj videti in da se nama bo takrat še kakšna pridružila.

Midva sva bila pa danes dopoldne pri moji prijateljici ki ima 5 tednov starega sinčka in ko sem ga pestvala me je čisto prevzelo. Samo spet mi ni jasno kako mi bo uspelo 2 user posted image user posted image  po rokah valat, ko pa še enega težko user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja to bo še burleska user posted image user posted image .

Zunaj je svinjsko vroče zato vam priporočam da se držite kar notri ali pa vsaj v senci.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
26.5.2007 17:38:21   
siskamiska
Da vam še zaupam koliko sem inteligentna user posted image user posted image . Imela sem fulllll prazen tank v avtu in ko sem videla da mi kaže 33 sem bila prepričana da kaže da imam še za 33 km bencina, nato pa ugotovim da mi kaže zunanjo temperaturo user posted image  in ne količine bencina user posted image user posted image user posted image user posted image . V tank sem spravila 40 L, kapaciteta tanka je pa 35 L. Potem veste da sem se vozila na hlape user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jao meni, kaj bo še  z mano, biti noseč med vročino ni najboljša verianta.

Neposredna povezava do sporočila: 3173
26.5.2007 20:56:34   
Freycha
Dober večer punce!

Ja, prav zanimiv in zabaven dan je za mano. Sicer imam noge tako zatečene, da bom porabila 2. dneva, da pridejo k sebi, ampak bo že.

Sem pa zelo zelo zelo vesela, da sva se s Siskomisko dobili, ker je bil čvek prav zabaven in poučen.user posted image user posted image user posted image Lahko vam je žal, da se niste udeležile tega čveka.

Aja, pa danes sem za par minut cartala mesec in pol starega fantka in sem se "navajala" na življenje, ki je pred manouser posted image user posted image user posted image

jutri bom pa počivala cel dan ko krapuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
26.5.2007 21:03:17   
rumba
Hojla!

Evo mene.... se poskušam malo ohladiti in na veliko luftam. Pa se mi zdi, da zunaj še vedno ni kaj bolj hladno kot v stanovanjuuser posted image .
Danes je pa zatišje tukaj. Kje ste vse? Ali vam je samo prevroče, pa se vam ne da tipkatiuser posted image .
Jaz sem pa dobila DVD V maternici. Ste že gledale? Komaj čakam, da ga pogledam. Malo sem že pošpegala in je fuuuuul lepo!
Siskamiska, tebi pa res škodi vročinauser posted image user posted image user posted image . Še dobro, da si pripeljala do bencinske.

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.