Freycha
|
JJUUUTTTRRROOOOO Madonca, spet je bila kratka noč. No ja, se mi je maščevalo, ker sem včeraj popoldne za dobro uro zaspala na kavču. Danes pa že od 6h zjutraj naokoli skačem in vezem gobelin. Siskamiska - sem pogledala fotkice ja... jaoooo hehehehe kaka nora fotka! Če bi dali v kako revijo, bi rekla - kaka dobra fotomontaža Pa moj P. je rekel, da se mu smiliš, ker takega bauhiča s sabo nosiš Ajvy - ne preveč delat, škoduje zdravju Pa še jaz se potem manj pridno počutim. Rumba - seveda, da velja! Če pa mene ne bo doma (ker bom v porodnišnici prtiskala kar se da), bo pa moj dragi objavil...... Midva sva pa že izpraznila sobico (mater, se nabere ene krame za otročka) in jutri nama pridejo barvati Upam, da bo barva tako lepa, kot je bila na testerju Danes sem pa malo jezna na farmacevtko v lekarni. Zadnjič sem kupovala kapsule Omega 3,6,9 in mi je ponujala ribje in sojine (če se ne motim), pa sem jo spraševala, v čem je razlika, razen izvor pridelka in mi je rekla, da se ribje jemljejo 1x dnevno, tiste ta druge pa 2x dnevno. Seveda sem vzela ribje, ker se večkrat kot 1x na dan že težko spomnim vzeti kaj. No in sedaj jih že kake dva tedna jemljem, danes pa slučajno nekaj gledam in vidim, da se jemlje 3x na dan po 1 (ena) tableta Pišuka poldi, a ne more vsaj navodil prebrati tako, kot se za gre. In nase sem jezna, da sem ji verjela in nisem že prej prebrala, da tista farmacevtka nima pojma. Bi šla kar v lekarno in ji povedala svoje...... Tkulele, zdej grem pa nazaj nad gobelin. Ga imam namen danes končati. Čeprav khmmm se ne sme gledat kvaliteto izdelave, ker je bolj tako.. khmm... začetniško Ampak za par let za Ditino sobico bo že. Potem bo pa itak dol iz stene vrgla, ker je preveč otroški motiv..... Lep dan, se beremo!
|