|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  707 708 [709] 710 711   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.5.2007 20:28:22   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki - lepo te je brati....Pogrešamo teuser posted image user posted image !

user posted image vsaj ti user posted image user posted image

TUDI JAAAAAZ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi, jaz tudi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17701
27.5.2007 20:28:31   
Pikabu
Muki, tudi vama z možem želim, da vama uspe razčistiti stvari. Ni ga lepšega, kot se stisniti k ljubljeni osebi in mu kaj lepega zašepetati v uho. Saj vem, da pridejo trenutki, ko smo jezne na tele naše moške, ampak kaj bi pa brez njih.... Vidva si kar vzemita čas, če imata možnost, dajta otroke v varstvo, da sta res frej, pa bo takoj bolje. Držim pesti za vaju.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17702
27.5.2007 20:28:43   
Pikabu
Altati, dobro vam gre tole hranjenje. user posted image user posted image user posted image Glede dojenja pa verjetno ni nič čudnega, če se tako pogosto glede na to, da noče nobene druge stvari piti. Vidva kar uživajte naprej. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17703
27.5.2007 20:28:53   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
sva se hotela it kopat. potem je pa tus rocko okol obrnilo, pa sva bila oba stusirana. pa cela kopalnica mokra, pa vse cunje .... no saj vaja dela mojstra. je bilo sele drugic. komaj cakam da se ati vrne user posted image

user posted image user posted image user posted image dobro sta se stuširala. važen je namen. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17704
27.5.2007 20:29:15   
Maxica
Na, pa sem vsa objokana.
Najprej sožalje, Beki, kakšna groza. Uboga uboga družinica.user posted image user posted image user posted image  Življenje ni pošteno.user posted image
Potem pa še Pikabu, kako lepo ti znaš pisati. Sem vas kar videla in si predstavljala vse do potankosti. Seveda sem z mislimi tudi jaz zašla na svojo poroko in sem že vsa jokava.user posted image user posted image
Jedilnik od Lana je pa približno tak. Zjutraj poje okrog 200ml frutka, to je okrog pol devetih do devetih. Okrog 12h,13h dobi zelenjavno kosilo, okrog 100ml. Okrog pol šestih, šestih pa dobi sadno malico z ovsenimi kosmiči, tega tudi poje okrog 150ml. Dojenje pa, ponoči okrog 2h, proti jutru okrog 6h, potem ga pristavim po sadnem zajtrku, če ravno zaspi, isto po kosilu, okrog 16h se tudi podoji, dojiva se pa potem tudi še ene dvakrat zvečer. Rada bi mu uvedla kakšen drugačen zajtrk, da bi dobil kakšno skutico, ampak bom počakala še malo. Pa večerja, pojma nimam, kaj naj mu dam. Noče ne takšnega ne drugačnega rižolina. Nič, bo že bolje. Vmes pa tudi veliko pije, sploh ima rad sadne sokove od hippa.
Altati, vidva sta pa res joškovisnika. Potrjeno.user posted image  Če ne prej, se bo odvadil, ko boš šla na operacijo.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17705
27.5.2007 20:31:58   
Pikabu
Zdaj pa mislim, da sem vse pokomentirala. Je še kakšna tukaj? Razmišljam, da bi šla kar spat, da malo noter prinesem. Za take žure pa res nisem preveč. user posted image

Upam, da mi bo bratec dal slike na CD-ju, da vam malo pokažem, kako smo bili lepi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17706
27.5.2007 20:32:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Evik
o lucika nisem vedela da je že izšlo...

Lahko namig.... user posted image Lahko tudi na ZS....

Evik je zadnjič omenjala eno revijo primerno za nas, morda to.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17707
27.5.2007 21:05:58   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

ne boste verjele, da je moj otrok učeri spal od pol 6ih popoldne do 7ih dans zjutri, seveda pa je bil okrog 4 zjutri povsem zbujen in pripravljen za vstat, ampak sm ga pol z dojenjem uspavala.  dans sm mu za kosilo naredila cvetačo  in krompir in vse skupaj pretlačila z vilčko. ni bil najbolj navdušen,ampak je pojedel skoraj vse. potem se je začel davit in vse fino zbruhal user posted image . bojim se da sm ga razvadla s frutki in zdej ne zna pojest nič manj zmletega. a jim ve vse zmiksateuser posted image

jaz vse samo z vilco pretlačim. Samo pri proseni kaši se je davla.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17708
27.5.2007 21:32:33   
borovnicka
Sem sam na hitro mal prebrala, pa ugotovila, da je Tjaš bolj pri Jaši od altati. Ponoči se najmanj dvakrat še dojiva, okrog 8h zajtrk, med 10 in 11 sadna malica (celega frutka še nismo pojedli), potem se med 12 in 13h dojiva čez 2 uri zelenjava, potem pa dojenje še do večera, zvečer kašica in dojenje.    Altati     user posted image - a ti je kaj znano.

Včeraj smo imeli nakupovalni izlet v Avstrijo, danes dopoldne smo bili na Joštu, se nam dogaja. Tjaš je čisto naspidiran. Zadnjič ga vsa ponosna posedem v nakupovalni voziček, se obrnem okrog in Tjaš mi stoji na sedežu. Bi me kmal kap. Do konca nakupovanja sem ga držala za nogo.
V petek smo se igrali na vrtu, Tjaš je plezal po Tjanovi formuli - podobna je  porivalčku, se prime za rep in lepo hodiuser posted image . Se naveliča in lepo vsede. Ugotovila sem da je že ful stabilen pri svojem vstajanju in posedanju.. Najljubše mu je sedenje pod stolom in cviljenje. Paziti pa moram da zapiram omare, ker je drugače takoj notri.

Pa še ene par divjih slučajev. Sem skoz v elementu.

Zdej grem pa Ne čakaj na maj naprej gledat.
se pišemo

nagajivčka TT

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17709
27.5.2007 21:51:30   
mis
Dober večer!

Najprej tole, potem pa še kaj pokomentiram.

Če se katera spomni, že nekaj časa omenjam, da je naša Tina pod vratom ful rdeča. Začelo se je kakšnih 14 dni nazaj z rdečo piko pri strani na vratu. Ravno sva bili pri P zaradi vročine, pa sem še to pokazala. Je rekel naj samo gledam če se bo širili, ker potem bo treba dat antibiotik kremo. In Tina je potem staknila bronhitis in še to se je širilo in sva šli nazaj. Je dobila kremo Fuicidin (antibiotik), češ da so bakterije ker švica tam. Potem kontrola čez dva dni, tudi vrat slabši, dobi še kremo za glivice Lamisil, ker je imela kao oboje in bakterije in glivice. Stanje se ne izboljšuje, kvečjemu poslabšuje. Danes mi je pa vse skupaj že preveč hudo in sva z možem slikala in sem rekla da vas vprašam. Zgleda res grdo, ne se ustrašit. Če kera kaj ve naj prosim svetuje. Danes sem ji tudi umila s kamilicami.

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17710
27.5.2007 21:56:19   
mis
No, tlele se še malo bolj vidi. Včasih je res tako živo rdeče, včasih malo manj.

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17711
27.5.2007 22:00:13   
Maxica
Uf, Mis, ful grdo. Pa jo kaj srbi? Max je imel pri enih petih mesecih eno rdečico pod vratom, pa nam je pediatrinja dala eno mazilo, če se prav spomnim, je bilo Advantan. Mora biti kar močno, saj lahko uporabljaš samo ene tri dni, pa na tanko moraš namazati, ampak pomaga pa. Je tudi lani imel ene pikice, pa sem kar s tistim namazala, pa je izginilo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17712
27.5.2007 22:02:42   
mis
Beki, moje sožalje. Boga družinicauser posted image

Pikabu, lepo ste se imeli. Poroke so res nekaj lepega. Tudi jaz se spominjam svoje...user posted image

hrana: okoli 6h dojenje, obroki potem okoli 11h, 14h, 17h, 19h, včasih je eden od teh dojenje, sigurno pa jo podojim zvečer po kašici, čeprav se takrat bolj crkla. Tako da 2x do 3x na dan jo dojim. Potem celo noč nič in spet zjutraj okoli 6h. Muki, jaz bi probala dat kaj drugega za pit, naša se je tako odvadla ponoči jest. Če res vidim, da ne bo zaspala nazaj ji dam mal za popit. To je takrat ponavadi, ko se tudi jaz žejna zbudim. Sicer pa ne rabi več jest. Tudi naša manj je količinsko. Včasih je zmazala velik frutek, zdaj ga ne. Zelo rada ima pa zelenjavo. Obožuje jo.

Pa vidim da smo motorično res zadaj. Sama sedi max. 1 minuto, pa še to jaz sedim okoli nje, ker potem pade, da bi se plazila ni šans, vrti se okoli svoje osi in gre malo nazaj, počasi pa začenja noge dajat pod rit, ampak čist stegnjene. Kje je šele vstajanje, pa plazenje, kaj še sedenje. Hm... je to kaj čudno?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17713
27.5.2007 22:09:32   
Maxica
Mis, glede motorike je to čisto odvisno od otroka. Naš Max je bil ful hitrejši, en teden pred dopolnjenim 6 mesecem je že samostojno sedel po pet minut, pri 7 mesecih je že lepo vstal ob opori in stal v stajici ter kukal ven. Lan ni tak.
Bi pa, če bi vedela, da telovadba oz. pravilni handling tako zelo pripomore, že takoj po porodu šla h komu, da mi pokaže pravi način handlanja z otrokom. Saj konec koncev bodo vsi enkrat shodili, ampak ko vidim Lanov napredek od četrtka, se res samo čudim. Morda je zgolj slučaj, ampak tudi Moci je opazila pri Zoji. Videla sem, kako se njena Zoja drži pri vaditeljici in potem pri Moci. Ful razlika. Očitno je res fora samo v tem, da ga prav prijemaš in vzpodbujaš. No, saj bo še Moci kaj napisala, ko si oddahne in pride z dopusta.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17714
27.5.2007 22:19:14   
mis

Mis, glede motorike je to čisto odvisno od otroka. Naš Max je bil ful hitrejši, en teden pred dopolnjenim 6 mesecem je že samostojno sedel po pet minut, pri 7 mesecih je že lepo vstal ob opori in stal v stajici ter kukal ven. Lan ni tak.
Bi pa, če bi vedela, da telovadba oz. pravilni handling tako zelo pripomore, že takoj po porodu šla h komu, da mi pokaže pravi način handlanja z otrokom. Saj konec koncev bodo vsi enkrat shodili, ampak ko vidim Lanov napredek od četrtka, se res samo čudim. Morda je zgolj slučaj, ampak tudi Moci je opazila pri Zoji. Videla sem, kako se njena Zoja drži pri vaditeljici in potem pri Moci. Ful razlika. Očitno je res fora samo v tem, da ga prav prijemaš in vzpodbujaš. No, saj bo še Moci kaj napisala, ko si oddahne in pride z dopusta.user posted image

Maxica, kaj pa naj delam?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17715
27.5.2007 22:20:45   
mis

Uf, Mis, ful grdo. Pa jo kaj srbi? Max je imel pri enih petih mesecih eno rdečico pod vratom, pa nam je pediatrinja dala eno mazilo, če se prav spomnim, je bilo Advantan. Mora biti kar močno, saj lahko uporabljaš samo ene tri dni, pa na tanko moraš namazati, ampak pomaga pa. Je tudi lani imel ene pikice, pa sem kar s tistim namazala, pa je izginilo.

Nič je ne srbi, tudi P je rekel da to ne srbi. Da je samo lepotno. Kaj pa vem. Ni pa res nič spraskana in ne opazim da bi se kaj čohala.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17716
27.5.2007 22:23:48   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Maxica, kaj pa naj delam?

user posted image user posted image user posted image  Priznam, da pojma nimam. Vaditeljica je tako spretno rokovala z Lanom, da je vse skupaj zgledalo izredno enostavno. Doma se pa sploh ne spomnim več, kako bi že morala delati. Sva bila do sedaj le enkrat, pa sem bolj gledala kot kaj drugega. Moram drugič prav reči, da mi konkretno pokaže, kako.
Če boš imela kje priliko, da kažejo handling, pojdi pogledat. Sicer pa mislim, da je tudi tu na RR ena stran, kjer o tem debatirajo, morda na Razvojni, moram prav pogledat.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17717
27.5.2007 22:25:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Nič je ne srbi, tudi P je rekel da to ne srbi. Da je samo lepotno. Kaj pa vem. Ni pa res nič spraskana in ne opazim da bi se kaj čohala.

Daj, če se bosta hodili še kaj kazat, pa vprašaj zdravnika, kaj meni glede kreme Advantan. Če bi v Tininem primeru lahko morda pomagalo. Jaz imam s tem res dobre izkušnje, no.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17718
27.5.2007 22:26:03   
lucika
ja, maxica, bodi faca pa še nam malo opiši:) našega je povsod polno. se kotali, vrti na trebuhu... noge malo krči in rit dviguje, potem se pa zaganja, kot da bi hotel poletet...vse, sam nog ne prestavi. se je zadnjic za piko (psa) prijel, pa se ni mogel potegnit, je raje kr njo prestavlal. pa ni lahka, ima 10 kg... mogoče mu bo plazenje uspelo, vstajanje pa definitivno še daleč ne...

mis, pojma nimam kaj bi to bilo. kaj če je kaka alergija? kak mehčalec ali kaj, pa reagira, ko ji je vroče? pojma nimam...

aidanu sem danes spet dala skutko. pa sem spet našla male mozoljčke okoli ust. pa ne vem, ali je treba to tako podrobno gledat, ali ne. niso rdeči, beli in izbočeni so. me je strah, da bi mu filala nekaj, kar mu ne odgovarja...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17719
27.5.2007 22:28:06   
Maxica
Evo, to je to:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1238064
Ampak praksa, to je pa bolj problem.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17720
27.5.2007 22:28:37   
lucika
maxica, sem mal predolgo pisala...da ne boš mislila, da te gnjavim...

saj obstajajo slikce za handling...sem preverjala to...
sem mislila, če so kakšni posebni položaji, da otroka naštimaš, da začne z pravilnimi gibi...pa da mu pokažeš, kako se plazi in to...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17721
27.5.2007 22:33:05   
Maxica
Lucika, nič ne gnjaviš, sam težko pa res opišem to njeno početje.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17722
27.5.2007 22:41:30   
mis
Ja mene tud zanima a obstaja kaj da pol pogrunta kako se plazit in to...

Nočko, grem spat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17723
28.5.2007 2:13:48   
Arabela
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...... nočni strahec je spet tuuuuuuuuuu..........

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17724
28.5.2007 2:24:15   
Arabela
To pa je zdaj res že kriza.... pa kaj je meni...user posted image user posted image user posted image user posted image .. spala bi... malo sem spet ob pol dveh previla, saj je od sedmih kar je šla spat spila že 3dlc vode.... zdaj pa je spet sama nazaj zaspala... pa moj otrok je čudovit...

Pri hrani pa je zadnje čase malo bolj skromna.. zgodaj zjutraj se podojiva, vstaneva o.pol sedmih, se igrava, previjeva, nato spet dve urci spi.. malica je kakšen jogurt ali skutica ali sadje... kosilo med 13.,14. uro je zelenjava, mogoče mesek, ampak tega zadnje čase poje 3žličke pa konec.. po popoldanskem spanju sledi spet ali jogurt, skuta, sadje, nato okrog pol sedmih večerna kašica, nato kopanje, dojenje..
Čez dan se skoraj ne dojiva več, razen pred spanjem, pa še to je danes skoraj atiju zaspala ko ji je dal čajeka, pa mu je potem čaja zmanjkalo pa sae je kar zbudila... če pa ji dam prazno flaško, da bi samo tako vlekla pred spanjem pa noče.. obvezno hoče piti... Le kje so dnevi ko sem se sekriala ker ni nič pila...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  707 708 [709] 710 711   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  707 708 [709] 710 711   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.