|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  706 707 [708] 709 710   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.5.2007 18:39:44   
nanica
muki, jaz te tudi pogrešam, če se nič ne javljaš in si v ilegaliuser posted image

piškot in muki, hvala za info o kopalkah, bo treba v lov, čeprav roko na srce, sem raje brez kot v njih, ampak bom potrpela.saj imam tudi hrvaško morje raje od slovenskega, pa bom do jeseni potrpela. kave pa ne pijem, da ne boste mislile, da bom na stara leta sinu kavo nosila, ko toliko trpimuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17676
27.5.2007 18:43:14   
beki24
oj

samo sporočim, da me danes ne bo nič gor al pa še kakšen dan

od sestrične mož se je danes ubil z motorjemuser posted image in zapustil 2 otroka stara 8 in 6 let

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17677
27.5.2007 18:50:36   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

oj

od sestrične mož se je danes ubil z motorjemuser posted image in zapustil 2 otroka stara 8 in 6 let

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ojoj, uboga, uboga družina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Moje iskreno sožalje user posted image  user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17678
27.5.2007 18:55:49   
*anč*
ojoj, beki,  moje sožalje! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17679
27.5.2007 18:56:31   
Pikabu
Lep pozdrav še iz našega konca.

Najprej hvala vsem za čestitke. Res hitro mineva tale čas, komaj dojemam.....

Poroka je mimo.... Moj dragi brtec je poročen, bom kar rabila, da se navadim na njegovo novo vlogo. Bilo je pa res super, enkratno, nepoznabo, res lepo. A na kratko opišem? Zjutraj smo mi vstali že malo čez šest, pa smo se komaj pravočasno spravili od doma. Na cesti nas je presenetila še ena gužva, pa verjetno nesreča, smo bili ravno tako, da smo zavili dol in šli po stranskih cestah. Ko smo prišli k nam domov, je šofer in nevestina priča že čakal, da gremo. Malo je bilo joka, na hitro sem razložila, kako in kaj morajo otroke rihtati in smo mi šli. Do cvetličarne po nevestih šopek, potem pa k nevesti. Tam smo na hitro malo pojedli in se odpravili. Na mojo veliko srečo ni bilo šrange, tako da smo imeli veliko časa. Smo se odšli slikat, pa na atov grob, pa spet slikat, pa lulat in na civilno poroko. Vzdušje je bilo res super, sproščeno, jaz sem pa pošteno podoživljala najino poroko, ker sta se porčila na istem mestu kot midva. Mi je bilo žal, da mož ne sedi ob meni, da bi se lahko stisnila k njemu. Možek je med tem časom lepo porihtal oba otroka. Emi se je ful dogajalo. Že zjutraj je bila vsa navdušena, ker sem ji dala verižico in zapestnico, je hodila vsa ponosna okoli, ko je pa prišla še tako lepo oblečena, je bila pa itak vsa navdušena. Pa dobila sem ji lakaste črne čevlje, z dvignjeno peto in je bila res krasna. Najbolj jo je navduševalo na koncu metanje riža in rožic, jih je potem še po tleh pobirala in metala naokoli. Maks je bil pa pravi doborovljček, se je vsem smejal, čebljal, vse ga je zanimalo. Po civilni poroki smo bili malo frej, smo šli še na eno pijačo, mož se je pa šel vozit z obema, da sta v avtu malo zaspala, potem je pa sledila cerkvena poroka, ki je bila res lepa. Glasba itak krasna, mladostna, smo skoraj plesali zraven. So jima pripravili presenečenje. Želela sta pesmi od ene skupine, da jih poje ta zbor, oni so pa pripeljali prav pevca s tiste skupine, da je sam zapel par pesmi, sta bila res preseenečena, nevesta je pa jokala ko dež, ko je slišala, da pravi pevec poje. Maša je bila res lepa in doživeta, meni je pa spomin ves čas uhajal na najin poročni dan. Takole čisto drugače vse sprejemaš, ker veš, ker si znaš predstavljati, kaj vse pomenijo besede, ki jih izrečejo. Po poroki je sledilo slavje in čestitanje. Vrsta za čestitke se kar ni in ni končala, daril pa skoraj nismo imeli več kam dajati. Ema in Maks sta nato odšla z mamo in atom od moža domov, mi pa na ohcet. Sta tudi imela krasno skupino, igrali so res pestro glasbo, vse, kar hočeš. Nama z možem je bilo res všeč. Vmes je nevesta ženinu pripravila presenečenje, je pripeljala dva žonglerja. Moj bratec se tudi malo s tem ukvarja in mu je šlo res dobro, ker sta potem pripravila naloge še zanj. Je odlično žongliral s tremi jajci, pri štirih mu je pa tudi dobro šlo. To je pa bila paša za oči. Sicer se je pa ves čas kaj dogajalo. Midva drugače nisva kaj preveč navajena dolgega žuriranja, zato sva kar hitro omagala. Sva šla domov ob dveh, malo čez tri sva že bila v postelji. Kakšen luksuz zjutraj, da naju nihče ni budil. Sva se naspala, obnovila poročno noč...user posted image in se imela lepo. Malo sva pospravila, nato pa odšla na kosilo k moževim in po otroka. Oba sta zvečer kar pridno zaspala, Maks je verjetno pogrešal joško, bolj crkljanje, je malo jokal, ampak ni bilo hudega. Zdaj itak že toliko goste hrane poje, da me ne rabi več, edino za crkljanje. Je bil pa res vesel, ko me je zagledal. Zdaj smo pa doma. Jaz sem malo utrujena, malo spanja mi vseeno še manjka. Pa kar paše tole vreme, je primerno za lenarjenje. To je na kratko to. Res je bilo lepo. Zdaj nas pa čez 14 dni čaka še ena poroka, od sestrične, tja bomo pa verjetno šli kar vsi tudi na ohcet, oz. mi bomo ostali samo na večerji in potem vsi skupaj odšli domov. Je malo daleč, da bi moževe starše lahko vključili, pa želiva imeti otroka s seboj.

Grem zdaj Maksu narediti večerjo, pa se kasneje še kaj oglasim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17680
27.5.2007 19:03:21   
Pikabu
Beki, moje sožalje. user posted image user posted image user posted image Ni besed, ki bi omilile to bolečino.... Bodite močni.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17681
27.5.2007 19:17:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

oj

beki, pretreslo me jeuser posted image

uboga otroka, nimam besed, res neuser posted image user posted image user posted image
a je to res potrebnouser posted image user posted image .......zakaj se takšne stvari dogajajouser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17682
27.5.2007 19:25:56   
piskot
beki sozalje.

altati za kavo moze, ce ne bova midva med kapljami sla na kosilo k babi. se cujemo ane. zdaj mi je pa jasno zakaj ima jasa 2kg vec kot martin ... nas se cez dan skoraj nic vec ne doji.

muki tudi mene veseli da nismo edini.

sva se hotela it kopat. potem je pa tus rocko okol obrnilo, pa sva  bila oba stusirana. pa cela kopalnica mokra, pa vse cunje .... no saj vaja dela mojstra. je bilo sele drugic. komaj cakam da se ati vrne user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17683
27.5.2007 19:41:18   
Arabela
Jaz pa se žalostna in pretresena včlanjujem v najmanj zaželen klub tu gor... v klub nespretnih mamic!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem malecko slačila na previjalni mizi, pa se je prekucnila na stran in udarila z glavo v oster železen rob!!! ki je vedno pokrit, danes pa je blazina zlezla na desno stran....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jokali mamica in Katarina, ki si je prislužila prvo buško.... ampak smo jo pomirili, dali nabuško led in zdaj že mirno aja...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17684
27.5.2007 19:44:06   
altati
Arabela, mislim, da je ni mamice, ki se ji kaj takšnega ne bi zgodilo v prvem letu otrokovega življenja.....enim malo prej, enim kasneje....samo da ni posledic, bušk bo pa še veliko, verjemiuser posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17685
27.5.2007 19:45:30   
altati
Pikabu - user posted image  za lepo poroko, zasluge si vsekakor lahko lasti tudi ženinova priča, a neuser posted image ....Upam, da ponovljena poročna noč pusti poslediceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17686
27.5.2007 19:53:56   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Upam, da ponovljena poročna noč pusti poslediceuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image bomo še videli..... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17687
27.5.2007 19:57:39   
Pikabu
Maksa sem dala spat, Ema še spodaj nervira atija. user posted image

Tale novica od beki me je kar iz tira vrgla. Sem prej prav razmišljala ali naj napišem ali ne. Malo mi je bilo včeraj tudi boleče vse skupaj. Ko smo se slikali v Volčjem Potoku, so mi tako letele slike pred očmi, ko smo se na moji poroki slikali tudi tam. Prav videla sem vse, kako smo vsi štirje stali tam, se hecali in se veselili, zdaj pa nekdo na tej sliki manjka. user posted image Hudo mi je, spet se je vrnila tista bolečina, da ene najine poročne priče ni več. Druga boleča stvar je bila pa obisk atovega groba. Tišina, ki je nastala, je parala srce. Brat je jokal, jokali smo z njim. Kako bi bil ponosen, če bi doživel ta dan z nami...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17688
27.5.2007 19:59:02   
Pikabu
Arabela, mene je kar sram napisati, kaj se mi je zgodilo pri Emi, ker res ne vem, kje sem imela glavo. Kot je napisala altati, to je del prvega leta in vseh naprej. Bodimo srečni, če ostane samo pri buškah.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17689
27.5.2007 20:00:01   
štorkljica
Ej ženske nevem če ste že opazile, ampak mi smo vedno mislile da smo čveke, pa poglej ga zlomka marčevke 2007 majo že 103 strani čveka. Pa šele 2 meseca so tu!!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17690
27.5.2007 20:13:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
a sem jaz čudna, ker uporabljam trdo milouser posted image
na jetra mi grejo geliuser posted image

Moci, jaz sem ga do nedavnega tudi. V nosečnosti sem začela otroškega zaradi kože, ekr me jev se srbelo, po porodu pa zato, ker je manj agresivno, zaradi dojenja. Že pri Emi sem brala, da se je bolje umivati s trdim, otroškim milom, zdaj sem šla pa spet nazaj na gele, so mi vseeno bolj pri srcu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17691
27.5.2007 20:13:55   
Pikabu
Še čestitke za sedem mesecev:

user posted image psaša in Miha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Evik in Matjaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pikapolona2 in Brina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17692
27.5.2007 20:14:07   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sem si zdaj, preden gremo v bazen, spumpala mleko, da stlačim vse v te moje kopalke, pa naj kdo reče, če jaz nisem krava mlekarica. 2 dcl iz ene dojke.user posted image

Blagor, če imaš še toliko mleka. Jaz dobim vse prejšnje modrce normalno gor. Zdaj zaradi poroke dvakrat nisem dojila, na prsih se nič ne pozna, nič bolj polno, nobene trdote, nič. Se sprašujem, če sploh imam mleko ali se Maks le še crklja. Ko sva danes prišla po njega, sem ga priklopila, ker njegovo kosilo še ni bilo kuhano, je ful dolgo visel gor, pa ne vem, če je kaj jedel. Imam občutek, da se pri nas počasi tole nehuje. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17693
27.5.2007 20:14:22   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
Draga mis, naj bo tvoje življenje polno smeha, sreče, zdravja in potovanj! In ne pozabi na svoje virtualne prijateljiceuser posted image
user posted image

Draga mis, tudi od naše družine: vse najboljše za tvoj rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17694
27.5.2007 20:14:34   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
ne boste verjele, da je moj otrok učeri spal od pol 6ih popoldne do 7ih dans zjutri,

user posted image user posted image user posted image super za tako spanje. Držim pesti, da bo vsako noč boljše.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17695
27.5.2007 20:14:47   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Zdaj pa nevem kaj naj, nočem ji še dati sadja tak zgodaj, pa zdaj več nevem kaj naj ji damuser posted image Prosim predloge

Jaz mu dajem isto mlečno, riževo kašico kot zvečer. Pri nas mu je dojenje tudi zjutraj premalo, tako da se podojiva nekje ob pol sedmih, ob osmih pa dobi zajtrk, to kašico, ker se bojim, da sicer dobi premalo mleka.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17696
27.5.2007 20:14:49   
nanica
beki24, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image težko razumemuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17697
27.5.2007 20:18:14   
nanica
altati,mi smo pravo nasprotje: dojimo se ponoči, podnevi zelo redko. danes je mož ugotovil, da naju komaj še kdaj vidi. se je kar začudil. ponoči pa sploh ne štejem. čez dan zjutraj ob 6h dojenje, okrog devetih ena sadna kašica, za kosilo zelenjavna juha, popoldan še ena kašica. tudi jaz ne razumem, zakaj mo sin še ne tehta osem kil, tvoj pa žeuser posted image eh, kdo bi vedel. smo različni, zelo različni. ampak če bi naredila sklepni račun, bi morala jaz imeti 56 kg in ne tiuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17698
27.5.2007 20:27:50   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Evik
o lucika nisem vedela da je že izšlo...

Lahko namig.... user posted image Lahko tudi na ZS....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17699
27.5.2007 20:28:04   
Pikabu
Maxica, user posted image user posted image user posted image za vašega Lana, da tako lepo napreduje. Glede moža pa upam, da vama uspe odstaniti kamnečke, ki so vama v napoto. Glede tašče se pa ne sekiraj. Ti veš, kaj je za tvojega otroka najbolje in tebe morajo upoštevati. Samo to mi je pa hecno, da k vam ona vabi druge ljudi. Bi razumela, če bi pri njej praznovali, ampak da v drugo hišo.... user posted image Halo????? Ti kar jasno povej, kako in kaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  706 707 [708] 709 710   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  706 707 [708] 709 710   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.