|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  709 710 [711] 712 713   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.5.2007 8:54:00   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pa še tale cvetka...pošljem tipa naj gre v trgovino po vanilijev sladoled......pa se zdejle prkaže pa prnese vanilijev sladkor...ojojo...kolk on mene dobr poslušauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  do solz sem se nasmejala!!!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17751
28.5.2007 8:54:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

aidanu sem danes spet dala skutko. pa sem spet našla male mozoljčke okoli ust. pa ne vem, ali je treba to tako podrobno gledat, ali ne. niso rdeči, beli in izbočeni so. me je strah, da bi mu filala nekaj, kar mu ne odgovarja...

lucika, nočem te strašit...ampka alergija na kravje mleko se je pri moji nečakinji pokazala s pikicami okrog ust po skutkah in jogurtih...jaz bi bila na tvojem mestu previdna....kako ti pa kaka? to je tudi pokazatelj...barva, vonj, gostota??????

Previdno lucika. Meni je sicer p rekla, da se tista prava alergija pokaže s kakcemuser posted image  Predvsem s kakšno drisko......

ja, najhujše se pokažejo s kakcem in sploh ni nujno da so kakšne pikice...Kakec je tak bolj zelen, zdrizast in ful smrdečuser posted image ....

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17752
28.5.2007 8:56:50   
altati
Mis, Lucika in druge...glede handlinga in spodbujanja naših malčkoc k sedenju, kobacanju itd...res si kupite DVD od Vzajemne. Vse vaje so gor, najbrž ravno tisto kar so Maxi, Moci in Evik delale z Andrejo...
Sicer vem, da je v živo vse še boljše, ampak če si kupite DVD boste tudi velikooo osvojile. Meni je kar nekajkrat prišel prav....
Kaže vam kako spodbujati user posted image  k samostojnemu posedanju, kobacanju, postavljanju na nogice (ampak PRAVILNEMU SPODBUJANJU), razne igre z žogo, valji, tudi plavanje dojenčkov je na njem....Toplo priporočam!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17753
28.5.2007 8:59:49   
Maxica
O, Altati, ti imaš ta dvd? Se ga splača? Saj mislim, da je Andreja tudi tam sodelovala, kajne? Kaže ona?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17754
28.5.2007 9:01:31   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image

.

A mi napišeš firmo prosim.... A se ga da malce dati v bolj ležeči položaj?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17755
28.5.2007 9:04:09   
Arabela
Malo sem eno uro spravljala spet pančkat, pa ko je že ful mencala si očke, pa mamica je že malo zdraven cumala... glej ga šmenta se mala čisto prebudi.. mami pa skoraj v jok od utrujenosti.. pa kaj čemo... zdaj je v stajici, pol pa greva ven da mami plevel okrog hiše vun potrga, ker nam bo hišo prerasel, mala pa me bo "upam" mirno v vozeku gledala...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17756
28.5.2007 9:05:46   
Maxica
Arabela, to je ta http://www.soncek.si/si/avtosedez-starlight-sp-dynamic-red-i7342.shtml
Naklon se nekak da v bolj ležeči položaj. No, ne prav ležeči, ampak tako, enih par stopinj, da se otrok lahko nasloni lepo nazaj. Maxu ni predstavljalo kakšnega problema, je vedno lepo zaspal v njem. So pa ti avtosedeži, 9-36kg vedno malo slabše ocenjeni na testih, ampak saj niso zaradi tega nič manj varnejši. Krivda je verjetno na strani tega, ker so 9-36.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17757
28.5.2007 9:19:02   
Pikicapokica6
maxica: user posted image  za tale stolček. Se ravno odločamo, katerega bi kupili. Pa smo iskali takega, ki bi bil primeren od začetka do konca.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17758
28.5.2007 9:23:04   
altati

O, Altati, ti imaš ta dvd? Se ga splača? Saj mislim, da je Andreja tudi tam sodelovala, kajne? Kaže ona?

JA, jaz imam dvd. Prav ona kaže.
In so prav sklopi vaj:
- novorojenček
- 3,4 mesece
- 5 mesecev, da spodbujaš k sedenju
- 7-11 mesecev, akko spodbujaš h kobacanju
- nato za postavljanje na noge in samostojna hoja
- plavanje
-previjanje

aja, pa napotki, da ne sme biti v hojici, čim več na tleh, da ga ne smeš postavljati na noge...v glavnem meni se ful dopade....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17759
28.5.2007 9:24:42   
lucika
altati, vem, zato sem, previdna, in ga skoraj pod mikroskop dam, ko je kaj " nevarnega".
kakec je čisto ok, isti kot drugače. ič zelen in kaj bolj smrdeč...
fora je v tem, ker ne vem...imamo zdaj kmalu dermatologa, pa bo mogoče kaj bolj jasno. ker naš je mozoljast od vsega začetka. in ima sveže mozoljčke, pa stare mozoljke, ki so kot rdeči flekci, poleg tega ima kar tanko kožo, tak da je cel bolj rožnat, na vrh vsega je pa še bolj rjav zdaj od sonca....pol pa ti najdi spremembe na koži, če to vse že ima!gledam pa res ful podrobno...pa vem, da bi pikice lahko nastale tudi od tega, ko ga potem malo bolj grobo obrišem okoli ust.... ne vem, bodo povedali strokovnjaki...
aseijn aujejo ena na drugo, tak da če ima eno, ima večje šanse še za kaj več? ker to pa mu ziher ne paše: marelice, črešnje.

naš se je danes zbudi o r  bi kar jutro. sva ga komaj nazaj uspavala. ker je noč, in mene ne briga, da bi se on vstal. samo tega ga še navadimo, pa bo lušno...

sem ravno včeraj pisala, da je lmjal na kolenih, tak mu je bilo všeč. sem ga popravljala, pa se je kr nazaj na kolena pot

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17760
28.5.2007 9:25:11   
altati

Arabela, to je ta http://www.soncek.si/si/avtosedez-starlight-sp-dynamic-red-i7342.shtml
Naklon se nekak da v bolj ležeči položaj. No, ne prav ležeči, ampak tako, enih par stopinj, da se otrok lahko nasloni lepo nazaj. Maxu ni predstavljalo kakšnega problema, je vedno lepo zaspal v njem. So pa ti avtosedeži, 9-36kg vedno malo slabše ocenjeni na testih, ampak saj niso zaradi tega nič manj varnejši. Krivda je verjetno na strani tega, ker so 9-36.

jaz imam tega za svoj avto. Kombiniranega.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17761
28.5.2007 9:29:33   
Pikicapokica6
Drugače pa, čist mimogrede, ali še katera pogreša barby84?? user posted image  Le kam je poniknila?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17762
28.5.2007 9:32:29   
altati

Drugače pa, čist mimogrede, ali še katera pogreša barby84?? user posted image  Le kam je poniknila?

k novembrkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17763
28.5.2007 9:39:55   
Pikabu
Dan.

Maksa sem ravno spat dala, pa sem na hitro še sem skočila. Tale poroka je name nardila tak vtis, da kar bluzim. Sem pregledala že vse najine slike, zdaj pa z Emo gledava DVD od najine poroke. Solze pa lijejo v potokih..... Človek kar pozabi, kaj vse lepega se je zgodilo. Sem bila tako pod vtisi sobotne poroke, da sem res določene detajle kar pozabila in sem zdaj videla in si prav rekla, o glej, kako sva midva imela to lepo.

Pri nas je oblačno, dežuje pa ne, tako da bomo verjetno šli kasneje malo ven. Grem še malo prebrati, pa kaj pokomentirati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17764
28.5.2007 9:40:22   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka
Pikabu - sem se spomnila moje cerkvene poroke, peli so mi pevci iz zbora De profundis(A ti je kaj znano?) - in bilo je magično

O, vidva sta pa imela tudi super petje. user posted image user posted image user posted image Branko poznam, ki vodi zbor, je bila moja profesorica. Res super zbor, pa krasno petje. To je mogla biti pa res lepa poroka. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17765
28.5.2007 9:41:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
Arabela najprej tebi hvala za čestitke.....sm že pomislila da sem nevidna ker ko kej vprašam ...nič ko kej komentiram nič...sej vem da sm kr tko notr uletela...pa se ve vse poznate in družite....ampak sej drgač nisva tko grozni z brinouser posted image

Jaz sem vama pa že včeraj čestitala.... user posted image Poglej na strani 708. Saj drugače praznuejta 26. kajne? user posted image Pa čestite za lep krst. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17766
28.5.2007 9:41:44   
Pikabu
pikabu: user posted image za tako lepo poroko....me je zdajle prijelo, da grem po dolgem času pogledat moje poročne slike. Pri meni je blo tko, da je zmanjkalo časa za prvo poročno nočuser posted image , saj smo se domov vrnili ob 8. zjutraj, potem pa sva dobesedno padla v posteljo..... No če bodo pri vas kakšne posledice, pa seveda poročajuser posted image

Pri nas je bilo isto. user posted image Prišla sva domov ob šestih zjutraj in samo padla v posteljo. Midva res nisva navajena dolgega ponočevanja in je bilo kar hudo zdržat. Če bi bilo po najino, ohceti sploh ne bi imela, ampak bi se po obredu samo domov peljala in uživala, pa je bilo vseeno lepo, edino utrujena sva bila res od tega. Vam pa moram povedati, kaj je bilo prvi večer. Eno nedeljo prej me je takrat bodoči možek pripeljal na novi dom, da sem videla spalnico, ker je še nisem. Pa sva se še pogovarjala o poroki, delaka načrte, razmišljala, kaj morava narediti in vsa utrujena zaspala. Zbudila sva se malo čez enajst zvečer in me je moral peljati še domov, eno uro daleč. Pa sem mu rekla, da komaj čakam čez en teden, ko me ne bo potrebno več peljati domov, ampak bova lahko mirno naprej spala. Pa pride tisti čez en teden. Se zvečer odpraviva proti spalnici. Jaz sem bila itak vsa pod vtisom poroke, vsaka stvar me je spravila v jok, čestitik nisem mogla brati, ker sem jokaaaaaaaalaaaaaaa. No in greva po stopnicah navzgor, pa imam jaz kar eno kepo v želodcu. On je hodil za mano in se obrnem nazaj, pa mu rečem: "A ti resno misliš, da me zdaj ne boš peljal domov?". user posted image Saj sem hecna, sva se kasneje tako nasmejala na ta račun, saj, kar je sledilo je pa itak odtehtalo vse. user posted image

Kar se pa tiče posledic "zdajšnje" poročne noči, jih pa še ne bi smelo biti. Mora še kakšna priti, potem pa mogoče ja..... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 17767
28.5.2007 9:43:13   
Anonimen
Ja, barby84 je pri novemberkah...saj bi tudi pri vas čvekala, pa ste takšne čveke, da vas brat ne dohajam, kaj šele kaj napisat...

Dogaja se pri nas ful...spimo kar ok...včasih bolj slabo, včasih odlično...celo noč pa nam še ni uspelo...nekaj se mučimo s kobacanjem, ful hoče bit na nogicah pa je hud če mu ne pustim...

Prejšnjo soboto smo bili v Podčetrtku, smo se kopali in je bilo fantastično...drugače sva skoraj cele dneve zunaj...postavili smo bazenček in paviljonček in škrat uživa sto na uro...

Jemo že skoraj vse, razen prepovedanih živil in pri ml. izdelkih se držimo nazaj...hvala vam, ker dajete takšne pametne nasvete...veliko skrbi ste mi prihranile in dosti novega povedale...user posted image

Obljubim, da se bom vsaj na kratko javljala, če mi bo zneslo...

Čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam, mis, zobkom in vsem ostalim stvarem...za naprej in nazaj...user posted image

Aha, danes mu nameravam dati grah...nekje sem prebrala (ziher na RR), da lupinica napenja in da jo je pametno odstraniti pri prvem hranjenju...kaj mislite...

Toliko zaenkrat...bodite pridne in uživajte v hladu...pa bolj počasi čvekajte, ker jaz težko hitro berem...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 17768
28.5.2007 9:58:01   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

pikabu: user posted image za tako lepo poroko....me je zdajle prijelo, da grem po dolgem času pogledat moje poročne slike. Pri meni je blo tko, da je zmanjkalo časa za prvo poročno nočuser posted image , saj smo se domov vrnili ob 8. zjutraj, potem pa sva dobesedno padla v posteljo..... No če bodo pri vas kakšne posledice, pa seveda poročajuser posted image

Pri nas je bilo isto. user posted image Prišla sva domov ob šestih zjutraj in samo padla v posteljo. Midva res nisva navajena dolgega ponočevanja in je bilo kar hudo zdržat. Če bi bilo po najino, ohceti sploh ne bi imela, ampak bi se po obredu samo domov peljala in uživala, pa je bilo vseeno lepo, edino utrujena sva bila res od tega. Vam pa moram povedati, kaj je bilo prvi večer. Eno nedeljo prej me je takrat bodoči možek pripeljal na novi dom, da sem videla spalnico, ker je še nisem. Pa sva se še pogovarjala o poroki, delaka načrte, razmišljala, kaj morava narediti in vsa utrujena zaspala. Zbudila sva se malo čez enajst zvečer in me je moral peljati še domov, eno uro daleč. Pa sem mu rekla, da komaj čakam čez en teden, ko me ne bo potrebno več peljati domov, ampak bova lahko mirno naprej spala. Pa pride tisti čez en teden. Se zvečer odpraviva proti spalnici. Jaz sem bila itak vsa pod vtisom poroke, vsaka stvar me je spravila v jok, čestitik nisem mogla brati, ker sem jokaaaaaaaalaaaaaaa. No in greva po stopnicah navzgor, pa imam jaz kar eno kepo v želodcu. On je hodil za mano in se obrnem nazaj, pa mu rečem: "A ti resno misliš, da me zdaj ne boš peljal domov?". user posted image Saj sem hecna, sva se kasneje tako nasmejala na ta račun, saj, kar je sledilo je pa itak odtehtalo vse. user posted image

Kar se pa tiče posledic "zdajšnje" poročne noči, jih pa še ne bi smelo biti. Mora še kakšna priti, potem pa mogoče ja..... user posted image

user posted image user posted image user posted image Najina zgodba je pa čist podobna vajini. Sva tudi midva bila prej oddaljena eden od drugega za celo uro vožnje in me je revež mogu vedno domov vozit. In skupaj sva začela živeti šele po poroki. Ah ja, tud jaz malo jokcam zdajle. Mam tok lepe spomine....Lepo, da je tukaj še kakšna nežna dušica poleg meneuser posted image . A ne, kolk čas hitro minevauser posted image  Sem že stokrat rekla, kok bi rada še enkrat podoživela najin poročni dan.
Kadar se spomnim na poročni dan, se spomnim tudi na gayo, ki se je poročila isti dan kot jaz. Ampak nje pa ni tukajle, da bi mal pojokcala zraven. Sem jo hotla vprašat, kje se je slikala za svoj poročni album, ker takrat, ko smo se mi slikali, je bila čez lužo tudi ena druga nevesta na sveže oženjena. Upam, da se bo še kaj oglasila pri nas, da jo vprašam, če je to čist slučajno bila onauser posted image

barby84: pa ti si super girluser posted image  Ne vem, kako ti uspeva sedeti na dveh stolihuser posted image   

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17769
28.5.2007 9:59:50   
Anonimen
barby84: pa ti si super girl Ne vem, kako ti uspeva sedeti na dveh stolih

Zelo težko...user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 17770
28.5.2007 10:00:00   
altati
Mamica81, jo bom jaz danes vprašala, ker jo ravno pričakujem na obisk. kje si se pa poročila, da jo vem izprašati????

Neposredna povezava do sporočila: 17771
28.5.2007 10:00:07   
*anč*
dobro jutro čvekice!

moj   user posted image   že spi, ker je dans mogu že ob 6ih ustatuser posted image   vidm, da bom mogla kupt neke temne zavese, ker se vsak dan prej zbuja, zaradi svetlobe.

ste tooook načvekale!  sm si skuhala veliko user posted image , da tole pokomentiram... user posted image

moci in zoja  čestitke za rojstni !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikapolona2 in brina   vse najboljše in čestitke za krst!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

altati mislm, da se mi tut ne bomo še tok kmal joški odpovedal, se manj dojiva kot vidva, ampak vseeno zelo rada. me vleče za majco, liže, grize... vse sam da do joške pride user posted image

pikabu  res lepo pišeš...  men so tut kr solzice pritekle na tistem delu o atu in priči. lepo da ste uživali  in seveda želim tvojemu bratu čim lepši zakon. obvezno pripopaj kako fotko!!

arabela  naš nočni duhecuser posted image , več spanja ti želim.  ne sekiri se zaradi buške, kolk nas jih še čakauser posted image .    glede avtosedeža... mi imamo od maxi cosi tobi-ja, je bil najboljše ocenjen na amzs in smo zelo zadovoljni. uporabljamo ga že 2 meseca, ker smo meli bolj majhno lupinico in velikega fantauser posted image .

borovnička  bravo za tvojega Tjašauser posted image user posted image user posted image , da se že takole postavlja, celo že malo hodi. tristanu kaj takega še niti približno ne pade na pamet.

mis     upam, da se tini tole čimprej popravi. moj  user posted image   ma konstantno malo rdeče pod vratkom, verjetno od potu in kakšnega alergena. samo, da njega še srbi. ima nasplošno bolj občutljivo kožo. probaj s hrastovim lubjem, to mu pomiri kožico. kupiš ga v lekarni in skuhaš, potem pa vliješ v banjo ko se kopa, lahko tudi v kombinaciji s kamilicami. nam pomaga.
kar se tiče motorike... smo kr na istem. me že mal skrbi, da se ne plazi, ne postavlja na nogice...   bi nam telovadba tudi koristila.

maxica, evik   lahko tudi midva prideva na telovadbo?
maxica mi tut kakamo med hranjenjemuser posted image user posted image

mamica81  user posted image user posted image user posted image za rejenje!!!

tko zdej pa dost, sm se še preveč razpisala. prijeten dan vam želim!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17772
28.5.2007 10:08:22   
Pikicapokica6

Mamica81, jo bom jaz danes vprašala, ker jo ravno pričakujem na obisk. kje si se pa poročila, da jo vem izprašati????

Jaz sem se na gradu v ŠK. Loki, ona pa, če me spomin ne vara, se je v Preddvoru. Nisem zihr, ampak zdi se mi, da je tko rekla. Nisem pa jo vprašala, če se je slikala slučajno tud ona na Brdu pri Kr? Že v restavraciji sem srečala to nevesto, pa še na wc-ju sva delale gužvo z oblekama. To bi bil res štos, da je bla ravno ona. No, pa pozdravi jo!
Ko ves čas govorite, da bi se šle na Brdo malo šetat, jaz od takrat še nisem bila tam in čakam, da me mož enkrat odpelje tja malo obujat spomine.....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17773
28.5.2007 10:50:25   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

muki - lepo te je brati....Pogrešamo teuser posted image user posted image !

user posted image  vsaj ti user posted image  user posted image

TUDI JAAAAAZ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa js tutttttt, js tuuutttt user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17774
28.5.2007 10:53:33   
Arabela
Moja mala je končno v komo padla user posted image user posted image user posted image user posted image ... ne vem če se ji mamica ne bo pridružila?! Samo potem pa res ne bom ponoči spala..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 17775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  709 710 [711] 712 713   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  709 710 [711] 712 713   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.