|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  704 705 [706] 707 708   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
26.5.2007 9:19:01   
Lu
Evik in Matjaž čestitke za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maxica evo sem spregledala. Hm... pa drugič ujamem.

Moci bejž pakirat.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17626
26.5.2007 9:19:59   
Lu
Maxica 2 dcl user posted image user posted image user posted image iz ene user posted image user posted image Jaz pomojem imam že bolj švoh vse skupaj, ker mali že včasih joka po dojenju. Kao da je lačen user posted image user posted image Se pozna, ker že je 4 GH.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17627
26.5.2007 9:31:18   
moci
ves čas sem si ponavljala, da ne bom pozabila, pa sem vseeno.user posted image

včeraj je praznovala naša mis.
Draga mis, naj bo tvoje življenje polno smeha, sreče, zdravja in potovanj! In ne pozabi na svoje virtualne prijateljiceuser posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17628
26.5.2007 10:19:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, zoja prihaja v tvojo neposredno bližno. obvesti me, če boš slišala predirljiv jok.user posted image gre z babi gledat strica na nogometno tekmo. če danes premagajo vaše so državni prvakiuser posted image

a ti pa ne prihajaš???????????????????????????
če prihajaš, pridi na kavo!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17629
26.5.2007 10:58:29   
moci
draga altati, jaz doma pakiram. user posted image hvala za povabilo, z veseljem ob naslednji priložnosti

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17630
26.5.2007 13:45:19   
mis
Hvala hvala za čestitke!user posted image

zdajle prihajajo k meni prijateljice, tko da imam samo kakšno minutko. Verjetno zvečer kaj več napišem...

Ja, včeraj sem dala Tini proseno kašo z jabolki, pa v vodi sem jo skuhala, nisem še našla riževega mleka. Pa se je tko davla. A to kašo kej spasirate al kaj? Kot bi blo preveč suho. Kaj pa jaz vem...

Ja, pa čestitke Evik in Matjaž!user posted image user posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17631
26.5.2007 14:27:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja, včeraj sem dala Tini proseno kašo z jabolki, pa v vodi sem jo skuhala, nisem še našla riževega mleka. Pa se je tko davla. A to kašo kej spasirate al kaj? Kot bi blo preveč suho. Kaj pa jaz vem...

mis, jaz jo skuham na riževem mleku in pustim mleko zraven, pa vse skupaj še s paličnim zmešam.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17632
26.5.2007 14:38:43   
muki1
Oj, Muki tuki user posted image . Še vsi živi in zdravi. Zdajle malo pavze. Gremo na en piknik, pa čakamo, da se nam ata zbudijo.

Čestitke mesečnikom, pa seveda tebi, naša Mis za rojstni dan........ naj se ti želje uresničijo user posted image .

Moci, prišlepaj rolko, bog se te usmili user posted image . Lu, dobiš nakazilo še pred vročilom.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17633
26.5.2007 15:19:04   
*anč*
oj!

čestitke  Matjažu in Evik !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mis  vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

maxica  ti si pa prava dojilja! men pa odkar dojim kopalke in majčke lepše stojijo, ker me mati narava ni nevem kako obdarila user posted image .

moci lepo se mejte!

ne boste verjele, da je moj otrok učeri spal od pol 6ih popoldne do 7ih dans zjutri, seveda pa je bil okrog 4 zjutri povsem zbujen in pripravljen za vstat, ampak sm ga pol z dojenjem uspavala.  dans sm mu za kosilo naredila cvetačo  in krompir in vse skupaj pretlačila z vilčko. ni bil najbolj navdušen,ampak je pojedel skoraj vse. potem se je začel davit in vse fino zbruhal user posted image . bojim se da sm ga razvadla s frutki in zdej ne zna pojest nič manj zmletega. a jim ve vse zmiksateuser posted image

lep dan še naprej!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17634
26.5.2007 16:00:07   
Maxica
Ja, kar 2 dcl sem si spumpala iz desne dojke, ampak ta moj otrok noče več mojega mleka v budnem stanju. Zgleda se je tako privadil na gosto hrano, da čez dan samo tisto je. Dojiva se samo zvečer, ko spi, pa morda popoldne malo malo, spet ko spi, pa ponoči. Upam, da dobi dovolj mleka.user posted image  Ne vem, kam naj zdaj dam to mleko, mi ga je kr mal škoda. Ga imam v hladilniku, pa tuhtam, da bi mu ga z banano zmešala.user posted image  Sam pišuka, če mu skoraj vsak dan že ne dajem te banane.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17635
26.5.2007 16:00:36   
Maxica
Mis, se opravičujem zamudi, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17636
26.5.2007 16:26:45   
lucika
vsi mi spijo, vsak na svojem koncu...

včeraj sem se prvič "ločila" od svojega otroka... ni bilo tako težko, kot sem pričakovala, da bo. pa niti nibilo tako fajn, kot sem pričakovala, da mi bo, ko bom kooončno spet šla malo ven.

me je skrbelo, da se bo mali zbudil, ko mene ni bilo, pa sva se počasi odpravila domov, okol pol dvanajstih...na city koncertu sva bila:) evo, in aki, ki sem ga čakala je začel pet ravno ko sva prišla do avta. tak da en koncert, nekje, še imam v dobrem...

maxica, naš se tudi doji samo še za vzorček, ponoči, pa čez dan malo malo... mi je kr škoda, da bo enkrat vsega konec... z mlekom mu pa naredi kašico, ono riževo, al kaj mu devaš...

moj mali spi v pizami z kratkimi rokavi in hlačami, če sem zelo tečna in ga kar naprej pokrivam, ima mogoče pokrite pol noge, drugače je večino noči popolnoma odkrit. preden zaspi, navadno je...to pomeni, da totalno zašvica. pravi revček je, ful mu je vroče, tako kot mamici:(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17637
26.5.2007 20:11:35   
Evik
hvala babe za čestitke!

zdaj grem pa na pir z dragim na balkon
no tale mesec je bil pa prvi ki je hitro ampak res hitro minil...

jaz sem bila tudi danes na poroki - samo sem delala..

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17638
26.5.2007 20:26:52   
štorkljica
Jaz mam pa en mini problemček. Ajda pa se kar naenkrat več noče dojiti za zajtrk. To pomeni, da se noče dojiti po temu ko se ob 7h zbudi. Do zdaj sve mele tak, da se je od 7-8h enkrat dojila, potem ob 9.30 sadna kašica itd. Zdaj pa nevem kaj naj, nočem ji še dati sadja tak zgodaj, pa zdaj več nevem kaj naj ji damuser posted image   Prosim predloge...lačna je pa ko volk, v bistvu je nonstop lačna. ampak jaz jo probam navajati na obroke.
A je še keri taki požeruh? Ker ona poje ful velke obroke in sitostne, ampak je potem spet hitro lačna, nevem kaj ji je....2 uri maksimalno zdrži brez obroka, včasih pa more še zmes kaki piškot poglodat, da je pol kul...da ne govorim, da je dojenje že zdavnaj ratalo samo žejanje, razen ponoči, ko se pol tudi malo nasiti.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17639
26.5.2007 21:30:50   
Maxica
Štorkljica, Lan se tudi trenutno ful manj doji.user posted image  Mu ponujam skoz nekaj, al flaško al joško, pa noče. Niti rižolina. Me že pošteno skrbi, da ne dobi dovolj mleka. Tuhtam, da bi kar skutice počasi uvedla. Je pa zjutraj pojedel dva ta mala frutka. (!!!)
Altati, trenutno furam tvojo varianto obnašanja do tašče.user posted image  Sta prišla nenapovedano, kao lih mimo, ob pol sedmih. Z Lanom sva pred hišo ravno sadje pojedla, grem po robček, da ga obrišem, v tistem ga pa že hop iz vozička potegne in šiba z njim v naročju naokrog, kao da lovita Maxa. Zakličem zanjo, da je lih jedel, naj pazi, da ne bo bruhal. Katastrofa. Kakšen pogled mi je namenila. Ne, njej pa kaj takega že ne bom govorila. Halo??? Od tistega trenutka naprej me ignorira in me niti pogleda ne. Ful jokam.user posted image  Sem mislila, da bosta šla domov, ampak sta še zdaj pri mojih dol. Jaz sem šla vmes kar lepo na pilates, se mu ne bom zato odrekla, možu sem povedala, kaj naj da otrokoma za jest in sem šla. Sedaj sem se šla pa lepo stuširat in ne bom šla dol. Veš kaj, kot da sem kaj narobe naredila, ker sem rekla, da bo lahko bruhal, če bo z njim v naročju tekala naokrog. Mater, sem jezna. Ti njeni pogledi izpod čela...user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17640
26.5.2007 22:25:30   
*anč*
dober večer!

dans pa ni neke hude gužve na oktobru. moja moška spita, jst pa še nism niti prbližno zaspana, ker sm dans res full spala, pomoje največ odkar sm rodila. zjutri ga je dragi uzel in pelal vn, da sm jst lahk do 10h spalauser posted image , popoldne sva šla pa z user posted image še za slabe 2 urce. zdej pa učit,k kej druzga tut nimam za početuser posted image .

maxica  itak da je škoda tvojga mleka,da bi ga stran metala... zmeši mu ga u kašice, nevem npr. za večerjo v ovsene kosmiče, rižolino, al pa u sadje... mu lahk frape nardiš user posted image .   kar se pa tašče tiče...user posted image   zakaj je pa tko zategnena? verjetn misl, da je najbolj pametna kar se otrok tiče,zato ker je tut ona rodilauser posted image   mislm, da nima razloga za užaljenost, ti si pa tut prou nardila, da si šla na pilates.

štorkljica  zjutri ji lahko ponudiš kako mlečno kašico, jst sm kupla od milupe bananino s prilagojenim mlekom, dodaš samo vodo. full je dobra, tristan jo je mel full rad, jst pa še bolj user posted image , sam mu je ne dajem več ker mislim da je alergičen na kravje mleko. če nimata nobenih težav, bo pomoje ok.

lep večer še naprej in pa sladke sanje! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17641
26.5.2007 22:41:49   
lucika
evik, tak lepo si pisala, sem bila prav solzna pri kakih odlomkih...
saj ves kje, od tam, ko nas pozdravljas:)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17642
27.5.2007 2:52:50   
Arabela
Kaj bi dala, da bi lahko spala user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17643
27.5.2007 2:55:35   
Arabela
Sva se z malo ob dveh zbudili, pila vodo ko žolna, potem pa sem ugotovila da ima ful polno pleničko... sem jo previla, sedaj pa je mala kar sama od sebe nazaj zaspala... danes ima oblečen samo body s kratkimi rokavi, zoknčke je že dol potegnila, in zdaj spi odkrita, ker je ful vroče....

Evo še pesika se je zbudila... smo ji naredili stopnice direkt z balkona, da ne rabim vrat ji vhodnih odpirat, pa lepotična ni šans da stopi na stopnice..user posted image evo jo grem ven spustit...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17644
27.5.2007 3:01:44   
Arabela
user posted image lulala, kakala (se pozna da je bil piknik pa je od nekoga kosti dobila user posted image ), vmes sva še ježka pozdravili, zdaj pa že spi... jaz pa še vedno tu gor user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17645
27.5.2007 3:04:37   
Arabela
Čestitke za 7 mesecev:

user posted image user posted image MATJAŽ in EVIKuser posted image user posted image

Čestike za 8 mesecev:

user posted image user posted image PIKABU in MAXuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 27.5.2007 3:05:22 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17646
27.5.2007 3:05:38   
Arabela
Pa vse najboljše za rojstni dan, draga naša MIS!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17647
27.5.2007 3:13:52   
Arabela
ŠE pisat se mi ne da... . se grem delat da spim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17648
27.5.2007 7:03:34   
Arabela
Dobro jutro!!!! SEm že budna!!!!

PRVA PRVA PRVA user posted image user posted image user posted image user posted image ... mala se igra v posteljici, jaz vse prirpavljam za zajtrk, pa upam da bova ob 8ih že spali....user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 27.5.2007 7:04:14 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17649
27.5.2007 8:17:24   
Maxica
O uboga Arabela, kaj je bilo pa s tabo danes ponoči?user posted image  Upam, da boš lahko čez dan kaj nadoknadila.
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Maksu in mamici Pikabu za osem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  704 705 [706] 707 708   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  704 705 [706] 707 708   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.