|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
24.5.2007 8:30:06   
Staša1
Sem prehitro kliknila! Bety upa - jaz imam tri ampule Menopurja in dve vodi, pa je že to preveč vode! Samo pazi, ko vodo spuščaš v ampulo, ker ti vakuum kar sam potisne vodo noter!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.5.2007 8:46:29   
alia
Drage soborke - moje špikanje z diphereline se še kar nadaljuje  - koristim že drugo škatlo, moje user posted image  pa od nikoder. Običajno imam kar redno, sedaj pa mi počasi zamuja že 1 teden. Je to normalno? Drugi dan user posted image  bi se mogla oglasiti pri Rešu, da dobim Menopur...kar naj kar nadaljujem...Je bilo pri kateri podobno?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.5.2007 9:24:23   
ija
alia, po mojem ni druge, kot da počakaš na user posted image  jaz sem že v pon. začela malo krvavet, pa sem to štela za M, se je pa šele danes orng vlilo ... tale zdravila, ki jih jemljemo (ti Diphereline, jaz suprefatc), nam malo zmedejo ciklus ...

drž se, alia, saj bo prišla user posted image , boš videla user posted image  
staša1, to je dober znak, da te napihuje, kar naj te, boš toliko več pridelala user posted image user posted image user posted image
trepetalke, kje ste danes? a teste delate? user posted image
pozdravček, ija

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 703
24.5.2007 9:42:12   
Sulfinija
Bety upa!

Kaj vse sem delala za takole dober pridelek vam povem????Mogoče se bo kateri zdelo smešno lahko dobite tole pri meni.

2x1 po eno kapsulo matičnega mlečka ena škatkla stane 16,17Eur porabila sem dve
vitamin e je dober za rodila 3x1 na dan 15,81Eur
in b kompleks kjer je folna noter in ostali vitamini in za tri mesece 90 tabletk stane 17,13Eur

Torej če katera verjame lahko naroči pri meni jaz v tole trdoi verjamem da me je tole pripeljalo do tako dobrega pridelka.Kajti privč ista terapjia in krimalno sedaj pa boste same slišale v ponedeljek.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.5.2007 9:43:33   
Sulfinija

trepetalke, kje ste danes? a teste delate? user posted image

Vsak dan bolj mikavko sem že najmanj enih pet testov naredila,če katerega verjame seveda???????? v soboto bo zadnji v ponedeljek pa uraden test za katerega me še najbolj mika.

LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 24.5.2007 9:45:15 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 705
24.5.2007 10:05:10   
citrončica
Mojca,firbec,počakaj še kak dan s testom,da ti orenguser posted image  pokaže,da ne boš v dvomihuser posted image user posted image ,držim ti pesti zauser posted image !!!

No,jaz sem danes spet pokonci,včeraj sem počivala,ker sem ful krvavela,že domov sem prišla z velikim flekom na hlačahuser posted image ,pa mi je potem še pižamo 2x premočil...zgleda,da se je moralo vse skupaj sčistit,ker mi je še vse tamale ven popikala....zdaj je okuser posted image !!

Ja,Pika,včeraj smo imele 4 zdravnike,ker tistega,ki naj bi delal ni bilo-dopustuser posted image user posted image ,Medenova je prišla 3 ET naredit,Tomaževič 3ET in 1punkcijo,pa se mu je mudilo nazaj v ordinacijo in nato v šolo,ga je rešila Bokalova,je naredila2 punkciji,meni in še eni,nazadnje je Drobnič še za dve punkciji prišel,s študenti baje....glede na krizo,so se kar dobro zorganizirali,pacientke v ordinacijah,ki so čakale Tomaževiča in Bokalovo,so najbrž prekliuser posted image user posted image ,ampak me pa smo prišle na vrsto,vse!!Nisem hotla injekcije,veš,sem kar za tablet rekla sestri,itak so nam že na pol popustil do takrat,a se je dalo preživet,vsi so full lepo delaliuser posted image user posted image ..
No,zdaj grem še malo podolgem,pa obisk za kavo dobim...lušno,ko povabiš obisk,da ti pride kavo skuhatuser posted image ,se pa še kaj oglasim....

Pika,upam da bo punkcija že v ponuser posted image user posted image ,da bova skup čakali...kar štajnsce prinesem??Pa volno moram doma vzet,moja babica je ful štrikala,ma zaloge.....

lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 706
24.5.2007 10:09:34   
citrončica
Res sen grozna!!!
Mislim na vse,kako se vam bom zahvalila za lepe želje in pestke,potem pa nekaj načvekam in pol pozabim!!!!user posted image user posted image user posted image
Vsem najlepša hvala za vse pestke in lepe misli...je pomagalo!!
Pa poslušte "Dr.Mojčko",tudi jaz sem iste vitamine jemala,pa je pridelek tu!!Mojca,kaj pa zdaj priporočaš,do ET in po njem???

Še enkrat hvala,vsem,in držte se,punce,sonček že sije,mogoče je tole že za nas!!user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
24.5.2007 10:20:10   
Sulfinija
Citrončica po ET priporčam še dalje isto terapijo smao matičnga le 1 tabletko in ne dve kot pred punkcijo.
In pa mirne živče in pol predal testov,ki jih začneš delati 8.dan po et.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 24.5.2007 10:21:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 708
24.5.2007 10:25:49   
citrončica
Mojca,hvala,kaj pa tisti Aspirin100,nekaj sem brala o tem,katera ve???

Neposredna povezava do sporočila: 709
24.5.2007 10:26:54   
Sulfinija
Za aspirin pa jaz ne vem jaz sem le tole jemala kar sem tudi tebi prodala.

Neposredna povezava do sporočila: 710
24.5.2007 10:45:55   
alia
Ija, superr, hvala za odgovor - jaz sem imela že sedaj boge user posted image  - bolj podobne rjavemu izcedku, kot kakšnemu ulivanju in me je prav strah, če sedaj pa še tega ne bo. Če spremljaš ostale soborke lahko vidiš, da precej nekih dodatkov uživajo - npr. matični mleče, e vitamin, b kompleks,... Kako pa ti? Jaz zaenkrat uživam vsako jutro ampulo - tekočino - matičnega mlečka. Misliš, da je dobro dodati še e-vitamin, pa b kompleks?

Drži se - želim ti lep uspeh...

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.5.2007 10:49:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: alia
Misliš, da je dobro dodati še e-vitamin, pa b kompleks?

Drži se - želim ti lep uspeh...

Če je bilo tole vprašanje zame postavljeno?Jaz bi v vsakem primeru,ker zgubiti nimaš kaj.

Če se katera odloči in bi tole rada nabavila preko mene naj pošlje na zs.

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.5.2007 10:55:41   
koala
Hej čveke!!!!
Jaz sem pa še vedno vztrajna in še nisem nobenega testa naredila, čeprav me že posšteno srbijo prsti, pa saj ponedeljek bo kmalu tu in pol tisti tapravi, ki bo ali navdal z neizmerno srečo, ail pa zadal še en boleč udarec. No kakorkoli imam občutek, da bodo v ponedeljek tekle solze, sicer še nevam ali solze sreče ali žalosti, solze pa bodo vseeno.

No jaz razen tifola in centramed mami nisem jemala ničesar pa je dil pridelek vseeno dober, včeraj pa sem končno elevit dobila, tukaj pa je vse notri.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 713
24.5.2007 10:58:03   
Sulfinija
Koala,trepetalka bravo user posted image user posted image user posted image ,ker še nisi pokurila enega testa,si pa mož beseda jaz sem tudi upala,da bom vendar mi ni uspelo tokrat kot sem tudi predvidevala.No maš svojega user posted image  že doma.Moj pride zvečer,popoldan pa grem z frendico na pijačo in en dober sladoled.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.5.2007 11:08:27   
soncek.djukelica
ojla,

citruska,čestitke še od mene! user posted image user posted image user posted image  Glede krvavitve je pa tako! Večje je število foliklov,večja verjetnost je,da dlje časa krvaviš! Pa tudi večja verjetnost napihnjenosti trebuha je po punkciji, in dlje časa tudi! Poglej Mojco, ona je pravi dokaz za to! Mi je ena punca pravila, da je bila ona 2 meseca po punkciji še napihnjena! user posted image  Sej to ni nič narobe! Ti le pridno počivaj še danes in jutri in se bo vse umirilo! Tole je za tvoje celice! user posted image

Pika, tole je pa zate! user posted image
Mojca, koala kako je pa vajino pučuje? user posted image Čas teče počasi, a ne?
Mojca, nisem zasledila, a ti si imela kaj zamrzjenčkov?

Bety, jaz sem jemala le eno vrsto vitaminov; eno tableto,ki vsebuje 11 vitaminov in 8 mineralov! To jemljem že kar nekaj časa, že pred postopkom, in sem že prej imela neko ravnovesje v telesu,zato mislim,da ni dovolj se filat le v času špikanja! Pa sej sama najbolj veš,da je potrebna le ena celica!

lp

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 715
24.5.2007 11:12:41   
Sulfinija
Sonček.djukelica do danes ni bilo nobne pošte za tisto celico,ki je ostala tam zato sumim,da bi mela kakega eskima bom pa v pondeljek tam vpršala kaj j sedal z tem.
Kako počutje počkaj do pondeljek in trepetaj skupaj z menoj kaj bo pa bo.Ne rabim eskima sta mi user posted image user posted image  sveža dovolj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.5.2007 11:31:07   
ija
alia, me veseli, da sem te malo pomirila. user posted image  bo prišla, v takšni ali drugačni obliki, malo jo boš morala "interpretirati", pa bo user posted image  glede dodatkov sem pa jaz bolj rezervirana, tudi sicer v življenju - se mi zdi, da, če se zdravo prehranjuješ in uživaš stvari, ki ti pašejo, ne potrebuješ dodatkov. Npr. folna kislina je v zeleni zelenjavi, jaz pa že tako pojem ogromno zelene zelenjave in se mi zdi nepotrebno jemati še tablete zato. Za vitamine enako. Spoštujem pa odločitev punc za jemanje in tudi verjamem, da jim pomaga. Tako da to je po mojem čisto stvar odločitve, škoditi pa zihr ne more! user posted image
bodte fajn, punce! Mojca9000, a ti pa že veš rezultat, če si delala teste??? user posted image  a ti je za čestitat?
pozdravček, ija

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.5.2007 12:48:38   
Sulfinija
Punce sedaj je pa taka situacija prej vam nsime povedala.Trije testi so bili pozitvni,prejle grem na wc in opazim rdeče madeže,letim in delam še CB in test kaže +.Torej noseča in malček krvi.Sem takoj vzela spasmex klicala frendico na ginekološko kjer dela mi je rekla mirovanje in jemanje zdravil dalje,čez dve uri me pokliče nazaj in če se ne ustavi leitmo na kliniko da vidimo,mogoče se je user posted image  poslovila od mene po tetsih domačih,pa tudi po CB sem pa noseča.

LP Mojca

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.5.2007 12:55:40   
koala
sonček.djukelica počutje je nespremenjeno, malo me sicer živčki in radovednost daje, ampak ne jaz se ne bom predala skušnjavi.
Če sem že tako dolgo vdržala, bom pa še teh nekaj dni.
Mojca, a jaz voham novo srečko?????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.5.2007 13:31:55   
soncek.djukelica
Alia, prav imaš glede dodatkov k prehrani! Ne jem bilokatere, na trgu je ogromno tega,veliko jih je sintetičnih, kar pa v bistvu ne pripomore telesu kaj dosti! Te vitamine,ki jih pa uživam pa vem,da so kvalitetni,ker sem jih jemala že prej in ko sem imela laparoskopije,so ti kri preverili in rezultati so bili dobri!Se pa strinjam s teboj, svežega sadja in zelenjave nič od tega ne more nadomestiti in dodatki ne predstavljajo nadomestka teh živil! Pa tudi jaz sem velik fan zelene solate! user posted image
Mojca, tale krvav izcedek morda ne predstavlja nič slabega!Nekatere user posted image  ga razvijejo, vendar te nočem strašiti,morda se je ena user posted image  poslovila! Raje počivaj in ne hiti nikamor! Pa čestitke na user posted image !user posted image

Koala, tebi tudi čestitam! Midve sva si mal podobne! Tudi jaz nisem hotela delati testa, šele 12 dan po et sem ga! Pa ga skoraj nebi,čeprav so me prsti skoz srbeli! user posted image  Vem,da je težko pričakovavati!Jaz te podpiram v vsem,četudi boš čakala na krvni test! user posted image

Obema vama pa srčno želim,da zagledate user posted image ! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.5.2007 14:04:47   
sonček75
bravo citrončicauser posted image user posted image user posted image
sedaj pa držim pesti da se jih čimveč oplodi
tudi v ponedeljek smo ful čakali na punkcijo
bila sta dva ET in 10 punkcij tako da sem bila na vrsti ob 12 uri
delal je dr.Tomaževič
tebi mojca9000 pa želim da se krvavitev konča in ostaneš srečnauser posted image .Držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 721
24.5.2007 14:07:41   
sayuri
Punce, čisto na hitro se javim, ker mam sam 5 minut cajta....Letim na konferenco...

Zjutraj sem imela UZ in pridelala sem 7 lepih foliklov user posted image . Še nekaj je manjših, je rekel Reš. Je rekel, da sem lepo reagirala, zapičil mi je še eno dozo Menagona u rit, me pohvalil ker se sama špikam user posted image  in to je bilo to. V soboto imam ponoven UZ - za statistiko tosjauser posted image

JAz sem prav zadovoljnauser posted image

Zdaj pa šibam - nimam nič cajta brat...bom jutri vse prečekirala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
24.5.2007 14:10:16   
alia
Oh, moj Bog...upam, da se obdrži drga Mojca - držim pesti...
Vsem ostalim - hvala lepa za mnenje,...
Kako si tudi jaz želim zmagati v tem krogu...

Neposredna povezava do sporočila: 723
24.5.2007 14:11:50   
ija
bravo, mojca9000, se je men kr zdel, da ti že veš, da je user posted image  user posted image  držim pesti, da krvavitev ne pomeni nič slabega. počivaj!

bravo, sayuri, super rezultat user posted image user posted image user posted image  zelo vzpodbudno za 1. UZ, meni je na 1. vedno skoraj nič pokazal, koliko jih boš mela šele v soboto user posted image user posted image

pozdravček vsem, ija

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.5.2007 14:45:53   
Sulfinija
Koala dolžim tebe da mi pustiš proti večeru sms in ti napišem punce odhajam v bolnišnico mogoče ostanem tam.Vam koala sporoči prav?

LP Mojca

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......