|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 24.5.2007 10:05:10
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,firbec,počakaj še kak dan s testom,da ti oreng pokaže,da ne boš v dvomih ,držim ti pesti za !!! No,jaz sem danes spet pokonci,včeraj sem počivala,ker sem ful krvavela,že domov sem prišla z velikim flekom na hlačah ,pa mi je potem še pižamo 2x premočil...zgleda,da se je moralo vse skupaj sčistit,ker mi je še vse tamale ven popikala....zdaj je ok !! Ja,Pika,včeraj smo imele 4 zdravnike,ker tistega,ki naj bi delal ni bilo-dopust ,Medenova je prišla 3 ET naredit,Tomaževič 3ET in 1punkcijo,pa se mu je mudilo nazaj v ordinacijo in nato v šolo,ga je rešila Bokalova,je naredila2 punkciji,meni in še eni,nazadnje je Drobnič še za dve punkciji prišel,s študenti baje....glede na krizo,so se kar dobro zorganizirali,pacientke v ordinacijah,ki so čakale Tomaževiča in Bokalovo,so najbrž prekli ,ampak me pa smo prišle na vrsto,vse!!Nisem hotla injekcije,veš,sem kar za tablet rekla sestri,itak so nam že na pol popustil do takrat,a se je dalo preživet,vsi so full lepo delali .. No,zdaj grem še malo podolgem,pa obisk za kavo dobim...lušno,ko povabiš obisk,da ti pride kavo skuhat ,se pa še kaj oglasim.... Pika,upam da bo punkcija že v pon ,da bova skup čakali...kar štajnsce prinesem??Pa volno moram doma vzet,moja babica je ful štrikala,ma zaloge..... lp
|
|
|