|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.5.2007 8:53:02   
mojca75
Zungi - če so pikice drobne in se ne širijo je lahko tud vročinski izpuščaj, če mi je blo kaj vroče, švical?

Draga Jaša (Mojca ti pošilja koš poljubčkov) in Val - vseee najboljše.!

Tea - brez skrbi, tortica bo en-a! Pa kaj so jajca, mleko in pšenična moka neke pomembne sestavine za torto - neeee, sej se da tud brez tega! pUNCA DOBRA SI!

vse ostale (Z)majčice pa uživejte. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
24.5.2007 9:14:01   
F*S*M
Zdravo,

danes praznujeta rojstni dan Filipova prijatelja Val in Jaša.

Ob tej priložnosti jima Filip iz srca želi da bosta

BILA NAGAJIVČKA IN PA SEVEDA NASMEJANA DO UŠEŠ.

VSE NAJBOLJŠE

user posted image

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 24.5.2007 9:16:11 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
24.5.2007 9:23:59   
zungi
Ojla še enkrat,

Sam da vam napišem, da sem po telefonu govorila z med. sestro od našega pediatra, pa mi je rekla, da je čisto možno, da gre za 5 ali 6 virusno bolezen.

Pravi, da je tako, da najprej napade otroka vročina, ki potem po parih dneh izgine in nato se še pojavijo taki izpuščajčki, ki pa naj bi tudi tako hitro kakor so se pojavili tudi izginili.
Če se bo pa zadeva močno razširila po telesu in začela srbeti morava pa do njih na pregled.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
24.5.2007 9:34:45   
puncica
Sem na malci zato mi je dovoljeno tle gor viset user posted image Jem hruški.

No evo zungi pa upam da te je potolažila drugače pa so mene zmotili tile lišajčkiuser posted image sicer pa v ZD že vedo

Marija ma ni šans da bi šla čez lužo predalečuser posted image Sicer pa kako lahko svojga lepega Igorja spustiš med tiste američankeuser posted image A kr bowlala sta super to, vsaj nekaj časa sta imela zase, user posted image user posted image Midva si ga kr premal vzamema imava še v dobrem 2× v kitajsko za jet, pa v apolonovo kopel, ki sem mu jo podarila za predlanski rojstni danuser posted image pa nič ne zgleda da bova v kratkem šla. Ma moj tolk komplicira sploh noče dat otrok v varstvo, tašča itak sam peče pa kao nima nikol časauser posted image user posted image user posted image moji so pa predaleč, no ko sva v celju greva zjutraj na kavo to je pa tud vse

Me pa neki zanima a ste vaše malčke že pustile za dlje časa v varstvu (beri več kot le 1 dan) babice, tašče, .... ker moj kr noče da bi naša dva šla za 1 teden v celje, še za vikend noče, da sta še kao premajhna user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa norim doma, pa tako rada bi imela vsaj nekaj dni zase, on pa nobenmu ne zaupa

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 10:44:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
24.5.2007 11:17:58   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

puncica - midva si tudi zelooo redko vzameva čas zase.... imam še od lanskega rd-ja masažo v Laškem v dobrem, pa kopel za 2 osebi - pa si kr ne vzameva frej...

v kinu nisva bla odkar imava Zarjo, max 5x v tem času sva šla zvečer ven na kako pijačko ali žur. in sva bila skoraj vedno pred polnočjo doma user posted image

čez noč še nisem Zarje pustila, imam kr čudn filing, da bi jo user posted image Vem, da ji ne bo nč hudga, ampak jo kr ne dava iz rok... pa še taščo imamo v isti hiši, tako da to res ni problem...

ti pa kar daj mala dva k tvojim, najprej za kak dan, da se malo odpočiješ - sigurno se bosta luštno imela user posted image vidva pa tudi user posted image

Uh sem misla da sva edina, ki mava dolgoveuser posted image No v kino sva tud šla zadnič po 100 letih beana sva šla gledat, pa še to sva zamudla 10 min, takrat ko so reklame, ker smo pač moral otroke popedenatuser posted image Dobr da ni bla gužva.

Sej pravim, jaz bi rade volje dala mal na počitnice, vsaj ta večjo a kaj ko je naš ati takooooooooooo zaščitniški, pa je nobenmu ne da user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
24.5.2007 11:24:12   
Mari71
Me pa neki zanima a ste vaše malčke že pustile za dlje časa v varstvu (beri več kot le 1 dan) babice, tašče, ....

Punčica - Gašper se je ravno včeraj vrnil iz prvih 3-dnevnih samostojnih počitnic pri noni in nonotu na Primorskem. Se je super obneslo. V bistvu je bila to vaja, kako bo, ko bom rodila konec julija. In morda jo bomo ponovili še enkrat vmes prej, ker smo vsi navdušeniuser posted image . Midva smatrava, da otrokom pri enem letu v domačem okolju (kar najini starši so) ne more biti nič hudega.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
24.5.2007 11:52:08   
mojca75
Mary se strinjam s tabo, praksa pa je pri nas čist drgačna.user posted image

Mojči je bila do sedaj največ 2h sama pri babici, pa še to samo pri moji (moji so pač bližje, več se vidimo in jih "za spoznanje" bolje pozna). Spala še ni nikoli tam, niti čez dan kaj šele čez noč. Pa bi bilo dobro da se mal navdi. Pa babi bi tud rada.
No, o uživanju in času zase pa tkole - od RD (januarja) mam bon za masažo, pa še nisem bila, čez slab mesec mi poteče, user posted image  upam da bom uspela it, ker gre za kar lepo vsoto dinarčkov!

Ko sem šla na koncert (B. Adams) jo je dal user posted image  spat, sicer bolj ali manj jaz. Zdej bi šla pa jaz na Pink in user posted image  takat zvečer dela, tko da ne vem kako bomo skombinirali.  No ja. Bomo že. Počas se bo mogla navadit, prihaja vrtec, pa z jesenjo nameravam spet na pevske hodit, in to ob četrtkih ko user posted image  dela do 22h. babi se je javila da bo varuška...

Bi si  pa tud midva rada kdaj vzela kako urco zase izven doma, v kinu nisva bila phhhh user posted image  - 2 letiuser posted image , kaj bl konkretnega pa še manj.

zato user posted image  Marija in Igor, in Gašper od Mary in ... vsi ostali!

Jaz sem danes  že fuuuul naredila, perilo oprala, obesila, skuhala, ...glavo umila in frizuro naredila ...etc... zvečer me pa čaka ENORMNA količina za polikat!
Jutri imamo nft, po doooooolgem času!

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
24.5.2007 12:45:53   
maya2
Jaša in Val vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

varstvo: user posted image user posted image do sedaj je še nisva dala nikamor v varstvo, če sem jaz rabila k zdravniku dopoldan je pršla tašča (max 1-2 urce), al pa sem že ene 3x mojo mami prosila, da je prišla popoldan in jo peljala na sprehod, da sem jaz lahko v miru pospravila, to je pa tudi vse.... do sedaj sva bila 1x v kinu (Karin sva dala spat, prišla je moja mami in samo 'gledala TV), in pa en večer med novoletnimi prazniki sva šla na žur - ista pesem. V sredo greva na 5moških.com, je ob 21. tako da jo bova spet dala spat potem pa pride njegova mami (najbrž - je še ni vprašaluser posted image ) da bo 'gledala TVuser posted image ..... in to je vsa 'zabava' ki sem si jo v enem letu privoščila.... pred porodom pa še manj ker sem imela itak rizičnouser posted image Najbolj pogrešam ... kino...

Puncica: apolonovo v Laškem? samo eno leto veljauser posted image

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
24.5.2007 13:06:31   
MarijaPo
Mojca - bravo pridna punca!! Celo frizuro je naredila. Za dol past. :) Taki dnevi rulajo, zdaj bos pa lahko lenarila kak teden. (cala)

varstvo - midva z Igorjem sva grozno navezana en na drugega in prihod Pevke je bil glede tega kar stresen. Vsekakor pa nisva taka, da bi naju bilo strah kaj bo s Pevko, ko naju ni, tako da sva sla prvic v IKEAo pri Evinih 4.5 mesecih (torej naju ni bilo 9 ur). In je lepo prezivela. Je pa res, da ful ni nic navezana na naju, ko kam greva nama navduseno maha in govori PA PA. Cez noc je se nismo pustili pri babici, ampak jo bomo drug vikend, ko bova sla na poroko, kjer bo Igor prica (si ga kar predstavljam, kako bo ponosno stopal zraven zenina, mamljivo).

Mary - tako se dela. Tudi Eva bo sla na pocitnice, zdaj ni vec pardona. :)

puncica - americanke so v povprecju ful bolj debele in zdravstveno zanemarjene od nas, tako da se sploh ne sekiram. Se vesel bo pritekel domov. Vidva pa le pejta na uno apolonovo kopel, magari si kupita varstvo (jaz sem naso Nataso dobila cez med.over.net in se ful obnese).

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
24.5.2007 13:16:24   
cofek
punčica - Ažbe je pri 10 mesecih prvič prespal pri mojih (pa je bil ta prvič manjši problem, ker sem ga mogla prit jaz uspavat), to je bila "generalka" za naslednji teden, ko sva šla v gledališče (in sem potem kar naprej gledala telefon, če bo slučajno portebna intervencija, pa ni bilo treba). Je pa res, da je takrat naše malce bolj poznal, pa tudi spala sva že prej 2x tam. Zdaj pa najbrž tudi ne bi bil problem spati pri starših od user posted image , ker se itak vsak drugi teden pazi tam. pa ko smo meli žur za njegov rojstni dan, je tudi prespal pri naših, ker smo žur malce potegnili - da ga ne bi motili. tko da je vsega skupaj 2x prespal drugje in da naju ni bilo zraven. Greva pa naslednji teden tudi midva na 5moskih.com (maya tnx, ker si sporočila - smo dobili še zadnje karte) in bo to ta tretjič. Za več dni pa ga še nisva pustila pri starših - pa po pravici povedano si niti ne predstavljam kako bi to bilo, ker so že zdaj, ko ga majo max. 6 ur, čist zmozgani. Pa ne, da bi bil tolk zahteven, pač pa ga ne pustijo nič na miru - se jim zdi da ga morajo skoz neki animirat,...še ko pije oz. je ga oba gledatauser posted image
drugače pa malo preglej tiste bone, da niso že pretekli - jaz sem tko zafurala en bon v Laškem. user posted image

glede hrane pa sam toliko - upam, da je polna luna, ker toliko kot bi jaz zadnje dni jedla....

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
24.5.2007 13:38:56   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Puncica: apolonovo v Laškem? samo eno leto veljauser posted image

lp

Ne ne sej nimam bona user posted image Sem mu kr sama naredila sprintala tak lep bon na A4 formatu, pa eno pesmico gor, pa moje lubčke, pa kako je oh in sploh... pa tako mu napisala kaj mu podarjam in to je bilo to, zdej pa tist papir nekje leži in čaka da bova res to opravila, pa komaj čakam da bova šla se mal pocartat na en mirn kraj user posted image user posted image user posted image sam kdaj user posted image Verjetn bo moj še mobitel sabo v jakuzii neseluser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
24.5.2007 14:45:49   
MarijaPo
cofek - popolnoma se strinjam s tabo. Jaz sem sicer anorektik, tako da mi le redko kdaj res pase hrana, ampak zadnje dni pa tudi meni vse dobro disi. Ocitno je res luna al pa so nam kaj v vodo zamesali.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
24.5.2007 15:49:55   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

Greva pa naslednji teden tudi midva na 5moskih.com maya tnx, ker si sporočila - smo dobili še zadnje karte

You're welcomeuser posted image user posted image user posted image   se itaq potem vidmo.... mi smo v 2. vrsti, ker sem gledala tisto razporeditev pa sem mislila da je oder spodaj in da bomo v predzadnji vrsti, pa sem se uštela in smo zdaj v 2.user posted image
LP

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
24.5.2007 17:11:58   
zungi
Ker glih debatirate o varstvu naj še jaz svoje pripomnim:

Naš mali junak je prvič prespal pri tašči in tastu za novo leto. In že takrat se je super obneslo tako, da
ga vsake toliko za vikend kar pustiva pri njih, midva pa si privoščiva malo užitkov v dvoje.
Ponavadi greva na kako večerjo, v kino, mal žurat po Ljubljani ali pa celo obiščeva prijatelje na obali.

Jaz mislim, da je dobro za sprostitev, da vsake toliko daš otročka v varstvo (če lahko seveda).

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
24.5.2007 17:12:04   
lenika
Full sem jezna. Pridemo v posvetovalnico in je zaradi dopusta pediatrinje zaprta, nam pa tega nihče ni javil. user posted image  Če bi jaz to naredila v službi, bi me na živo odrli.

varstvo: Matic je bil 3x v celodnevnem varstvu in pred tremi tedni ponoči, ker sva šla na poroko. Za več dni pa še ni bil. Bil je pa pri njegovih starših, ker živimo v isti hiši.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
24.5.2007 18:36:05   
F*S*M
ojla

drage moje punce pa pejmo po vrsti sej bom ziher kaj izpustila

Varstvo in spanje: pri nas filip spi že od decembra pri babicah enkrat pri eni drugič pri drugi, tako da to sploh ni problem čeprav glih ne spijo dobro sam mam pa jaz drug dan bolj mir ko gospodič vse nadoknadi user posted image user posted image user posted image . Tako da se še jaz odpočijem.

Maya2 : jaz ti rečem, da ti ne bo žal če boš sedela v 2. vrsti. Lahko pa zamenjamo za 13. mam 2 karti ker midva greva tut

Marija: upam, da si se kolikor toliko pozdravila in da se boš držala hrane. Bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punčica
: zakaj pa ne naložiš otrok v avto in greste sami za vikend v celje. JIh tvoja dva počuvata ti pa s prijateljicami na kavo in ti povem da si boš odpočila pa še videla boš kako se obnese če spita drugje.

zdej morem pa nehat se bodo začeli obični ljudi na HRTju

čao

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
24.5.2007 19:23:46   
F*S*M
user posted image

To pa je en del Filipove stene, še ni čisto dokončano, ker delam po obrokih kolikor lahko.

Čao

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 19:49:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
24.5.2007 21:07:43   
mojsoncek
F*S*M - si pa ful pridna. Pa izgleda tudi lepo, le glej da bos pripopala kaksne slikice, ko bos dokoncala svojo umetnino.

varstvo
- jaz sem tudi za to, da gre mali kaksen vikend prespat k mojim ali mozevim starsem. Saj tudi midva rabiva malo casa zase, pa se pospraviva in popucava lahko v miru. Midva sva ga prvic pustila cez noc dva tedna nazaj in se je kar obneslo (saj je vajen ze vsega hudega, odkar je v vrtcu user posted image ). Bo pa treba ponoviti... Cez dan pa ni noben problem, ce le pozna ljudi in okolje.

Eno vprasanje... sem prepricana, da katera ve, kje se dobi bolj tanke ABS nogavicke (vem, da jih imajo v H&M, ampak imajo samo vecje stevilke). Pravijo vzgojiteljice v vrtcu, da mu je malo vroce v nogice, sedaj ko je ze tako toplo. Glede na to, da nimam vsako popoldne ne moznosti in ne casa letati od trgovine do trgovine, bo vsak namig prisel prav. Hvala!

Pa se tole...  veste kaj se zgodi, ce sinko najde mamino torbico in ga samo opazujes pri raziskovanju...

ja nic, bodite lepo in uzivajte...

p.s mojca75 - glede na to, da si bila danes ful pridna in si doma ze vse pospravila, te vabim na en izlet v Ziri. Mimogrede bos pa lahko se pri nas dala kaksno roko, ker ni in ni vec casa za pospravljanje. Pa brez zamere, se samo malo hecam user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.5.2007 21:18:55 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
24.5.2007 21:26:03   
zungi
F*S*M: FULLL lepo user posted image user posted image , bravo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
24.5.2007 21:31:03   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: zungi

F*S*M: FULLL lepo user posted image user posted image , bravo.

Se podpišem.

Mojsonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
24.5.2007 21:42:49   
F*S*M
Hvala

Zdej mi pa neki povejte, ne vem s kako barvo nej pobarvam nodijev obraz? Ali pa katere naj zmešam, da bom dobila kožno barvo, ker nisem jaz neki ustvarjalec user posted image user posted image user posted image

Hvala vam punce za odgovore

Mojsonček: No bo saj vedu kaj so to tamponi ko bo večji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
24.5.2007 21:57:02   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

ker nisem jaz neki ustvarjalec

A se ti malo hecaš?

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
24.5.2007 22:06:42   
F*S*M
ja res nisem sem imela pomoč kopiranega nodija in indigo, to so take male sličice, saj bo pod njimi prišel regal za knjigice in igrače. Morem pa nekje dobit projektor ki se zveže na comp ker mam namen na eno steno narisat Veliko luno in na njej miki miško kako spi. Na drugo steno pa mislim narisat medvedka puja in prijatelje sem zasledila eno luštno skupinsko sličico
user posted image
in mi je ful všeč no kaka se vam zdi samo da bi bila res povečana ker če ne jo bom mogla na prosojnico sprintat in it v šolo prosit če mi posodijo grafoskop

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.