|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
24.5.2007 11:44:33   
Anonimen
moj_moj, nimam porodniške. Če se hoče se vse da, a ni tkouser posted image

A je res kera motoristka tle??? Midva s Tayro sva oba nora na motorje, sva se že 1x skupi pelalauser posted image  se pa kr trest začne k sliš motorje, dobr sm jo naučuuser posted image
Vilma, kmal bo treba motor kuptuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.5.2007 11:49:10   
Strawberrie Cherrie
Duc20 - kako pa sfolgaš? Kdo ti pa pazi malo?

Ženske, jaz sem se danes neaj spraševala...moji sosedje imajo 2m staro punčko. No, in -> ta punčka je skoz zraven babice in tete. Mi je tako hudo, ko mala joka, oni jo pa kar pustijo v vozeku, vsake 2h dobi tisto flašo mleka in to je to. Njena mama je šla sedaj za 2dni na morje? Punčka pri 2m pa ostane doma pri babici? Ni mi jasno, sploh mi ni jasno user posted image user posted image user posted image Takšni nikoli ne bodo dovolj zreli za otročka. Pa sploh sem ful jezna - sej nekatere babice so ful OK, ampak ta jo kar pusti - v vozeku v tej vročini pokrito z dekico. Sem ji danes rekla, naj jo odkrije, ko je pa tako vroče...mala je bila čisto potna. user posted image user posted image user posted image Kar ne gre mi iz glave, srčica, brez mame...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.5.2007 12:02:39   
frufru
Tkole, naš Lovrač je končno omagal. Je pokonci od 7.30. Sva se malo vozičkala in v hosti ptičke poslušala, pa malo bezga natrgala za sirup.Pa deke sva dala na luft, da se malo prezračijo. Pol je mel pa drugo rundo ritanja po gimnastičnem centru. Je poskušal nogo do ust potegnit, pol je pa od jeze cvilil, ko mu ni šlo. Zdajle grem pa hitro kaj pospravt, dokler lahko

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
24.5.2007 12:12:09   
Anonimen
sam jo pazm.
boga je ta punčka, verjetno tko delajo z njo kokr so včasih s svojimi otroci, sej ni nč narobe če je šla mamica tok zgodi sama na morje, sam loh bi bolš zanjo poskrbel. te tastare zmer skrbi da ne bi otrok zebl pol pa pač pretiravajo.

dej povejte kako se nardi ta bezgov sok, bom probal kej ustvartuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.5.2007 12:30:06   
r1ta
London_paris mene taki scenariji ful vržejo s tira... Pa kaj je s temi ljudmi? Zakaj imajo otroke, če pa ne želijo skrbeti zanje?user posted image

Naša Ana je tudi nora na motorje, v negativnem smislu. Tukaj imamo dva motorista z nekimi motorji ki pokajo in strašno na glas brenčijo. Vse je bilo v redu, nobenega brenčanja se ni bala, tudi vrtalnega stroja ne (za luknje v zidu vrtat), vse sma lahko naredila z njo, potem pa se en dan sprehajam iz trgovine in se pripeljeta ta dva idiota. In ker so **** sedele pred barom sta morala še malo bolj gas naviti in je pokalo in brnelo, Ana se je pa tako prestrašila da je začela na ves glas jokat.user posted image  Jaz sem skoraj začela jajce iz vrečke nanju metat, samo sta imela srečo, da sta se mimo odpeljala. Od takrat naprej ne sme slišat motorja ker se začne kar trest...

Duc.20, ja, kako se da? Kdo pa čuva na punčko, če si rekel da nimaš nobenih sorodnikov ki bi ti pomagali? Verjetno zdajšnja punca, ne? No, pa 20 tudi nisi star, si pa 21 če se ne motim...  Saj mi še več stvari ni jasnih v zvezi s teboj, ampak bom svojo radovednost skrila. Sam nam pa tudi ne poveš kaj dosti. Koliko je Tayra zdaj že velika in težka? Kako to da se je je mamica kar odpovedala? To meni že tri dni ne gre iz glave in tuhtam in se na splošno precej ukvarjam s tabo. Ma, jaz moje japkice ne dam nikamor. Srce se mi trga če je ne vidim dve uri skupaj, zvečer ko gre spat jo že po eni uri pogrešam... Pa kako se lahko mamica odpove otroku? Celo nosečnost sem trepetala za njo in komaj čakala da jo vidim in objamem, skrbim zanjo in ji ponudim vse najboljše... Da bi se je odpovedala? NIKOLI! Raje umrem!

Zdaj pa čakam da se zbudi. Sem jo dala prejle na balkon in že spi eno uro in pol. Jo bom verjetno zbudila, da grema malo v šoping. Sem imela inventuro mojih poletnih oblačil in je kriza. Najraje bi vse zmetala proč, ker se mi zdi da mi nič ne bo več prav. Presnete kile! Glih toliko imam viška da mi nič ni prav!

Moj_moj meni lasje tako zelo izpadajo, da sesam stanovanje vsak dan! Da si pa lase umijem se pa prej psihično pripravim, ker je res kriza. Spredaj nad senci skorajda nima več dolgih las, samo tisti novi kratki ven štrlijo. Groza!! Pa tako lepe lase sem imela med nosečnostjouser posted image  Potem imam pa še grozno suho lasišče in noben šampon ne pomaga. Pravijo da so to hormoni in da bo minilo samo od sebe. Kdaj me zanima?

Nič, grem japkico zbudit!

duj duj

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.5.2007 12:32:30   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

dej povejte kako se nardi ta bezgov sok, bom probal kej ustvartuser posted image

30 bezgovih cvetov
3l vode
3kg sladkorja
42 g citronke
2dl ruma
vodo zavreš vanjo streseš sladkor, mešaš da se raztopi, namočiš cvetove in pustiš čez noč, da se "pajsa"
Potem daš bezeg ven, noter streseš citronko in rum, zmešaš, da se stopi, preliješ v steklenice in to je to. "ajnfoh ko pasulj"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.5.2007 12:36:52   
Shorty_
Evo me se javljam na dolžnostiuser posted image
No mene jutri žal ne bo ker z Niko nimava prevozauser posted image no pa drugič, zdej pa povrsti:
Duck-očitno boš res naš raček tko da brez zamere sicer pa kapo dol pred takim zavzetim očkom pa vkopi si podpis da ga bodo vse videle.
Tintara- korenček in riž je za moje pojme ogabno in pocasto, lepljivo... Niki pa ful dobrouser posted image
Klavdijak1 praviš da ti Tristan ne je zelenjave, Nika tud ni navdušena ampak ji zmešam jabolko in korenček pa ji je kar nekako všeč.
Vilma Dominika hoče Nika za prijatelja ker se mu je ful smejčkalauser posted image
Ana-Lu čestitke za zobkeuser posted image
joj ziher sem še kaj pozabila
No grem še mal prebrat  pa Niki skuhat jabolko in rižekauser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.5.2007 12:39:14   
Ženkica

moj_moj, nimam porodniške. Če se hoče se vse da, a ni tkouser posted image

A je res kera motoristka tle??? Midva s Tayro sva oba nora na motorje, sva se že 1x skupi pelalauser posted image  se pa kr trest začne k sliš motorje, dobr sm jo naučuuser posted image
Vilma, kmal bo treba motor kuptuser posted image

Jaz, jaz; in to zlo zlo zagreta. Dokler nisem bila user posted image  sem imela celo svojega, sedaj pa si ga z možem deliva (njegovega); on se ravnokar vozi, jaz se bom pa šele drug teden kaj, ker sem si včeraj dala uhan v popekuser posted image   in se moram malo pazit . Bom probala še fotko prpopat, kakšnega voziva:

user posted image

Evo, uspelo je user posted image .

Zdele pa šibam eno lahko kosilce nardit; solatka s tuno + pohane malancane.

Zunaj je pa itak tooooooook vroče; še dobro da smo že zjutraj šli na sprehod, zdele bi nas po mojem kar pobralo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
24.5.2007 12:40:31   
Ženkica
Aja, Barbk vas lepo pozdravlja in pošiljam poljubčke; Jutri žal ne moreta z Manco v arboretum; imata cepljenje in izpit; škoda, no ja , pa drugič. Sem ji poslala sms.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.5.2007 12:41:22   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

No mene jutri žal ne bo ker z Niko nimava prevozauser posted image no pa drugič, zdej pa povrsti:

Kaj pa če vaju midve s Kajo pobereva v LJ.? user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.5.2007 12:48:27   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Kaj pa če vaju midve s Kajo pobereva v LJ.? user posted image

žal ne bo šlo k  mam tud ene obiske napovedaneuser posted image no pa drugič

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.5.2007 12:58:24   
Shorty_
upam da se bomo kdaj dobile tudi v Tivoliju k je men lažje dostopen, je mogoče katera jutri za sladoled ali ledeno kavo, tiste k ne morete v volčji potok jz mam cajt po 11i.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.5.2007 16:56:08   
Anonimen
r1ta, nikamor ne hodm tko da jo js pazm, če pa slučajm kam morm jo pa punca paz, sej jo ma čist za svojo, če je pa sila jo je pa tut sestra popazla sam zadne čase ni mogla k je mela vlik dela pa še noseča je bla. 22sm. Tayra je mela pr 5m 5850/59.
js ne vem, tko se je odločla pa kokr jo poznam je edin prov da je to nardila ker po mojem ne bi dobr skrbela za punčko.
frufru, a ni to pol ful sladko če je 3kg za 3l?
shorty, kakšen podpis?
Ženkica, kok je pa močna ta aprillia? a si kr prodala svoj motor? a nisi nč jezna na tvojga k se voz k mata otroka? moja je ful jezna če se grem vozt, prav da sm neodgovorn user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.5.2007 17:12:16   
frufru
duc.20 to je recept za sirup, ga redčiš z vodo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.5.2007 17:19:15   
Shorty_
Duc.20 v svojem profilu moraš obkljukat dodaj podpis al neki tazga k vidim da če te kliknem vse lepo piše in rd Tayre...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.5.2007 17:22:53   
Shorty_
5.12.2006-Tyra, 28.9.2007-?
22.5.2007 :D ------
-kaj to pomeni?
26.5.2007-bo pa pestro:)------------
kaj bo pa takrat?
babe vse zvohamouser posted image

tole maš v profilu  pod podpis lahko pa narediš tko kot mam jz

Nika slinček ni za jest!! :)

http://shorty-nika.moj-album.com/

če obkljukaš da ti doda podpis v profilu razmeš?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.5.2007 17:23:39   
Shorty_
Ti si 22 jz pa 20 mislim da sva si midva najbližje z letiuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.5.2007 17:25:15   
Shorty_
Aja cukr  ( fru fru) Nika je mela danes 6000g tko da lahko dopišeš kar 5 mesecev cm pa ne vem k mi je ne rata zmerituser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.5.2007 17:29:47   
Strawberrie Cherrie
Babe (+ moški), a ste že dale user posted image poizkusit banano tko da so jo cuzarili? Moj je naredil sedaj iz banane pašteto user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 24.5.2007 17:30:25 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.5.2007 17:49:31   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Babe (+ moški), a ste že dale user posted image poizkusit banano tko da so jo cuzarili? Moj je naredil sedaj iz banane pašteto user posted image user posted image user posted image

to moram pa probat k banano ma drugače ful rada bom poročala jutri al pa v sobotouser posted image
Kak je pa Ožbej če je banana speštana? a je bananin?user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.5.2007 18:00:04   
Ženkica

Ženkica, kok je pa močna ta aprillia? a si kr prodala svoj motor? a nisi nč jezna na tvojga k se voz k mata otroka? moja je ful jezna če se grem vozt, prav da sm neodgovorn user posted image

To je Aprilia RSV Mille (1000 kubikov; 130 konjev; bombnik user posted image  alias dvocilindraš). Ja, svojga sm prodala, ker ni več časa za vozit tolko kot prej, ko sva se ful vozila in hodila tudi na potovanja po EU.
Ne, nism nč jezna na svojga možeka, zato ker 1. ne vozi se veliko in 2. ne predstavljam si, da bi on meni prepovedal da se ne smem več vozit user posted image . Zdaj se pač voziva vsak zase, ali je on varuška ali pa pač jaz, kar je pa itak samoumevno.

Meni tudi moja mami teži, naj prodava motor, zdj k mava otroka; no ja, jst ne mislim nehat žvet, to je dejstvo; vozim se pa tut zlo mal, ker pač ni več časa in nočem, da mi še ta užitek kdo uzame.
Sicer pa vprašaj Vampirko, ona je še "hujša" user posted image  (Vampirka, brez zamere prosim); ona se dol z avionov meče. user posted image

Življenje je pač ful nepredvidljivo, sj tut mene je kdaj strah, pa mam mal slabo vest, pa tko, ampak kot sem že napisala, ne misliim nehat živet zdj ko mam user posted image .

Kakšno mrcino pa ti voziš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.5.2007 18:01:38   
Ženkica
Aja, na banano sm pa čist pozabla; no, jst ji še nisem dala, sem ji pa že dala jabolček za cuzat (je nardila čmok iz njega), pa hipove piškotke sm ji kupila, pa ji včasih kakega dam, da se mal potolaži; pa nardi tut cel svinjak user posted image , sam jo je pa tok luštno gledat, ko kar poje zraven. user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.5.2007 18:10:15   
Anonimen
shorty, sej ni treba da vsi vidjouser posted image  a si res 20?
frufru, js bi recept za sok!
Ženkica, vozim suzukija gsx-r 1000, včasih sm mel pa kawasakija zx 9r- to mi je še vedno najbolši motoruser posted image  a pelš tut kdaj koga?user posted image
dol z avionov mečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.5.2007 19:01:09   
crci06
22.5 jaz stavim, da je bila kakšna morfologija s super izvidi in napovedano punčko user posted image user posted image
Kva še nismo ugotovile? user posted image

Nejc je bil tudi že na motorju, samo je bil še v zavetju trebuščka user posted image  Mava pa črno Hondo CBR-RR 600 kubično, sam je kljub temu, da ma 600 kubov  zlo fajn mašina (RR). Tud če sva 2 gor, gre ornk fajn. Moj bi sicer menjal za 1000, ampak je meni med drugim najin zdajšnji motor daleč najlepši. Pa fajn se je pelat. Pa fajn gre...  No, to je že za na kšn drug forum...

Ma, da ne povem, akj sem danes počela... Prehodila sva cel Kranj.- Cel dan skor sva bila od doma. Štart v M centru, pa d globusa, sodišča, policije in nazaj...  MA, kaj vse se je spremenilo, odkar ne hodim več v SŠ. Ne samo, da je pol trgovin novih, temveč so prazne in zaprte ene trgovine, ki jih še nikoli nisem videla na tistih mestih. Razlog? Morala sva it kupt glasbenega polžka v Tuša v center, pa se mi ni dalo z avtom premikat se po 500 m in voziček ven, voziček not...

Pa danes je naš najmlajši decembrček začel balončke delat z ustmi! To torej tudi že vsi znamo...

Smo p ne le joškonjam in banananjam ampak tudi korenčkonjam. Samo kaj, ko sem pozabila dom žličko, sem mu ga pa kar na dudo dajala. Torej ni pojedel 5 žličk korenčkove kašice, ampak 5 dud kašice user posted image

Zdaj bi pa še nekaj... mu grem ustrečt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.5.2007 19:03:56   
Strawberrie Cherrie
takole paštetamo banano:
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.