|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
23.5.2007 18:46:26   
Strawberrie Cherrie
Dan...
Babe uživajte na srečanju, zame je to malo predaleč, ati pa seveda dela. Pa drugič. Mogoče se boste dobile kje bližje - recimo Mb.

No, naš user posted image že spi - je bilo prej tako soparno, da sva pobegnila za 2urci 500m nad.v. višje user posted image user posted image user posted image , je bilo tako super prijetno hladno user posted image ...potem smo pobegnili pred dežjem zopet v dolino. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.5.2007 19:21:26   
r1ta
Vilma pa to ni res! SMO 3X pogledali,  Ana je pa ostrmela! Ji grem še parkrat pokazat! 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.5.2007 20:22:51   
frufru
Vilma Dominik je pravi fackouser posted image , se smeje kot bi lešnike trl. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.5.2007 20:54:03   
Anonimen
Vilma, ful je luškan tamavuser posted image

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.5.2007 21:10:46   
ELA06
Hej,

duc.20 sorry, ker sem te preimenovala!  Moraš razumet, študiram angleščino pa še tvoja slika me je čist zmedla/ zavedla! Čeprav zame boš ostal kar duckuser posted image , mi je tako simpatično ratalo. Drugače pa svaka ti čast, da si tak suuuuuuuuuuper očka!!! Ne vem kako bi se moj znašel, če bi ostal sam z Elo. Po moje bi bla še bolj "poštimana" ! Res pa je, da moški veliko manj komplicirate oz. si date z otrokom dela. Kar je po eni strani prav. Ko Ela joka, ji moj da 3x dudo če zragrabi ok, če ne ok..... če joka pa jo nosi, pa še kar joka jo da v posteljico in reče, da če joka ko jo nosi in ko je v posteljici naj pa joka v posteljici...

Pri nas ni duha ne sluha o zobkih. Se je pa mal poštimalo to spanje, mi je ena povedala, da bo mlaj al kva spet ena luna (al je že bla) tako da to bo najbrž to.

Mi smo imel pa po novem eno buško! Sedela mi je v naročju za mizo ko sem ji dajala čaj in pol se ona zvija sem, tja, sem tja in se čelno pribije v rob mize oz. na šipo. Sem samo hitro namazala z margarino pa se ji danes nič več ne pozna. Za buške je res učinkovito če namažeš z margarino, da ne zateče in ni modrice.

Vilma mali je facauser posted image . Naša se tako smeje, če jo pokrivam s pleničko in se greva ku-ku, po novem pa tudi ko govorim acccccihhhhh.

Menstruacije tut jaz še nimam pa se polno dojiva. Hvala bogu, je nič ne rabim!

Jutri bo naša pa prvič probala korenčkov sok. Bom vidla če ji bo všeč!

Pa pa

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.5.2007 21:48:36   
tintara
Jupi! Predlog sprejet, jupi!!!
Torej kolkor sem nas jaz nastela nas bo 5 - TanjaS, Petri85, Zenkica, Moj-moj in jaz. Upamo se na Emo (ce imate jemanje v Domzalah, nas vseeno lahko prides mal obiskat, saj bomo dolg tam, no ce ne bo dezja) in na Barbk, pa tudi Shorty je iz Ljubljane, ane. Vsem prvim bom poslala na ZS svoj telefon, od vas pa tudi prosim eno ali dve, da mi posljeta svojega. Tolko, da se bomo nasle in predvsem za vsak primer, ce se kateri kaj zalomi (recimo zamuja pol ure ali vec, ali celo ne mopre priti), pa da lahko sporoci. Ema, ti imas ze moj telefon, ce slucajno uspete, poklici, da se najdemo.

Sicer smo pa zmenjene ob 10h ane? (mal mesam, ker sme jutri z neko druscino zmenjena ob pol desetih, sam njih vse poznam, k smo bile sosolke). Recimo pred tisto hisko, kjer pobirajo karte ali pac nekje v blizini. Upam, da nam bo vreme naklonjeno, pa tudi, da se bo nasa punca hotela vozit v vozu. Komaj cakam, da vas spoznam vsaj nekaj. Se ve med seboj ze kaj poznate?

Vilma, tudi jaz sem lahko nekako pogledala tvoj filmcek, sam ne ravno tako kot druge. Dominik se premika cisto na pocas, zasmeje se pa tudi le vsake 5 minut enkrat. Mah, orenk sme ze jezna na tale racunalnik. Sploh si ne morem ogledat vasih lepotcev in lepotic, jaz vam pa tudi nase misice ne morem pokazat. Grrrrrr.  No, upam, da ga kdaj spoznam v zivo.

R1ta: bomo mislile nate, prav?

Zasanjana: sem te videla zgoraj, kako si? Sem videla, da je srcek bil ze viden, tako da je vse OK. In tudi da bos decembrka, ker en dan prej bos pa ze rodila, ane. 

OK, mejte se, aja, se ZSje moram poslat. Upam, da mi rata pr tem mojem bederalniku. CAu, T

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.5.2007 21:50:15   
Anonimen
Js se morm pa mal pohvalt, učeri sm postal dvojn stricuser posted image

dons sm dal pa Tayri golaž za probat, sploh ni plunla sam mal se je zapačlauser posted image
drugač pa otroc ful dobre frise delajo če dudko v kej namočš (sem mogu probat)user posted image

(odgovor članu ELA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.5.2007 22:00:04   
crci06
user posted image

Živjo!
Katera je včeraj pisala, da si otrok sesa spodnjo ustnico?
Naš je to danes začel in to počel cel dan!
Evo, sem enkrat obljubila, da vam nagca poslikam...user posted image  

Tintara, poskusi dominika še 1x pogledat: prvič ti je še nalagalo na računalnk, drugič bi to moralo it normalno hitro in ti na obraz narisat veelik nasmešek... ker je res faca.

Ja, Zasanjana bo pa decemberka, seveda. Je ne damo k januarkam (hahaha, kdo to reče, hahaha).
No, sej v bistvu datum ni važen, samo na ta račun sem se že šalila enkrat, ko je  rekla, da ima januarja rok in sem ji napovedala decembrsko ?? mislim da punčko??  bi mogla za nazaj prebrat, kaj sem se zmislila haha

Ta mesec imam uresničene napovedi pri dojenčkih 1:1. No ja, pa pač nisem čarovnica, dabi 100% vedela. Al pa čist "mičken" user posted image

Ko je moj doma, se vedno kregam, če se gleda fuzbal, zakaj ne počneva kaj bolj pametnega.. al pa vsaj še kaj zraven (ponavadi predlagam kartanje, pa mojmu ni do tega, da bi počel 2 stvari hkratiuser posted image , če seveda ne gre za konkretne reči)... skratka, zdaj, ko ga ni, pa gledam fuzbal???

Imam čez 50 programov, pa nič pametnega...

Grem kar spat, bom pa spet kakšno knjigo poskusila prebrat... Po porodu sem samo eno in še to v prvih 10 dneh (je imela 500 strani)... kva sem pridna user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.5.2007 22:09:44   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20
Js se morm pa mal pohvalt, učeri sm postal dvojn stricuser posted image
dons sm dal pa Tayri golaž za probat, sploh ni plunla sam mal se je zapačlauser posted image
drugač pa otroc ful dobre frise delajo če dudko v kej namočš (sem mogu probat)user posted image

Čestitke, dvojni stric!!!
Sem brala o vaših dveh lepoticah in vam želim veliiiko zdravja, čeprav kot sem brala, jima gre zelo dobro!
Le glej, da se boš tudi kasneje obnašal kot 2x dober stric... Boste imeli prav lušetn mali vrtec "doma", vsi podobne starosti...

A ti pa ne gledaš fuzbala?
Golaž? Jaz se še ne bi upala igrat, čeprav, kaj vse mora moj otrok itak probat, ker mu oblizujem dudo. Pri kakšni kavi se spomnim, al pa, ko jom solato, da jo gem pod vodo splaknit, sicer pa sproba vse ostalo user posted image
Pa saj to so itak male količine...

Sicer pa bom jaz prepovedala dudko namakat - to so zmožni 2x dedek in babica in 1x teta  in 1x stric. Raje prepovem vsem, kot da se še zato kregam. Kot da je treba pivo probat v prvih mesecih? Sicer je pa res smešno ko se skremžijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.5.2007 22:16:27   
tintara
moj-moj: pa ne na mojem racunalnikuuser posted image

Duc20: cestitke za dvojen uspeh, upam, da je vse Ok. In komu si stric?

Punce, pa se eno opravicilo. Tega sem pa najbrz jaz kriva in ne racunalnik, ampak men ni jasno kako naj posljem ZS, ce mi ne izpise vasega naslova? Poskusila sem tako, da kliknem ZS, ki je pod vsakim sporocilom. Ce pa kliknem na uporabnika (tam kjer je napisano od kje si, ali pa pac nic, ker smo preleni), mi pa po parih minutah vrtenja ni nic odprl. No, to je spet racunalnik oz pocasen internet kriv.

Tko da: jaz imam rdec Pegperego -Pliko (marela) in sivo in umazano Astro karavan. Bom poskusila ne zamudit, sam k sem najblizje, najbrz da bom. Ce slucajno aksni kaj bolj jasno (no, ziher vam je), se pa priporocam za telefonsko. Potem bom lahko vsaj odgovorila nazaj. Ma, ni hudic, kjer je volj, tam je pot.

Zdaj pa moram zapect slikce od nase NAdjuske, da bodo koncno se razvit odpeketale (le kolk casa bom za to rabila?)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.5.2007 22:28:35   
Anonimen
ja tut to z dudko je treba probat, drugač je pa pr vinu bolši učink k pa pr pivuuser posted image
sj sm dobr stricuser posted image  dons že cel dan pazm enga k je str 6 let pa mi je že vse veselje do igric vzel, pri vseh me premagauser posted image
hm...kašn fuzbal pa je, kdo igra?
Sem stric dvema lušnima punčkama, Hope in Elyseuser posted image

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.5.2007 22:47:11   
TanjaS

Evo, jaz sem s pilatesa, je prav pasalo, še posebej po popoldanskem spancu. Sem Maksa po dobri uri in pol spanja zbudila (je bilo že skoraj 18, sem ga kar priklopila, pa je kar spal in vlekel. Po ene 10 minutah sem mu zizo vzela, je bil pa hud kot sto user posted image user posted image Ampak je bil hitro dober. Pa me je mal skrbelo, kaj bo zvečer, ampak je ob 19.15 se lepo podojil, pojedel še flašo in baje brez problema zaspal. user posted image user posted image

Ja, tudi jaz se ful veselim, da se vidimo. Poznam samo Petri - sva obe iz Komende in sva se dvakrat že srečali na sprehodu. Upam, da nas bo čim več, tudi če katera pride kasneje. Mi imamo drugače zelenega Quiniya Speedy.

Duc, jaz tudi ne bi upala dato golaža. A punčka že lepo je gosto hrano?

Naš Maks poje kake 4 ličke, pol je pa jok in dojenje. Pa bo že.

Moj_moj, Maks tudi že nekaj dni sesa spodnjo ustnico. Je prav hecen. Nejc je pa prav lušten v čebričku! user posted image user posted image user posted image

Ela, Maksu je tudi ful hecno, če kao kiham. Tudi če on kihne se smeji, mu je to zabavno.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.5.2007 22:54:41   
petri85
Vilma, Dominik je pa res faca na tem posnetku!user posted image

Tintara, pa ostale tudi jaz se veselim, da vas končno spoznam! Moj_moj, da končno ugotovim, če si ti tista iz porodnišnice. Ja, poznam pa že TanjoS in njenega svetlolasega lepotca Maksa.
Pa držite pesti, da nam vreme ne ponagaja!

Duc.20 čestitke za nečakinji!!! A izvirate iz tujine, da imajo punčke taka zanimiva imena?

Grem počasi spat, ker sem že tolk zaspaaana!

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 23.5.2007 23:00:36 >

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.5.2007 22:58:12   
Anonimen
ja gosto hrano že je,itak dojeni ni bla nikol tko da....ni mogla bit skos na tistmu mleku k ni nč rasla. sam dajem ji bl kšne juhe, sadje, zelenjavo, najraj ma bananeuser posted image
a je tle kera iz kamnika, dons sm vidu k so se tri skupi sprehajale z vozički, ena je mela dvojčka?
ati od punčk je američan, zato taka imena.

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 23.5.2007 22:59:56 >

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.5.2007 0:19:20   
r1ta
Korenčkova Ana in prva dva zobka!user posted image

user posted image

user posted image

Pa še oblekca za krst, tokrat malo večja.

user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 24.5.2007 0:22:35 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.5.2007 0:25:19   
klavdijak1
No da se vam še mal javim!

Mi smo gledal nogomet to je pri nas družabni dogodek ker je moj tak fen in vedno se koga povabi moški pol gledajo tekmo ženske pa čvekamo o otrocih., tko da je za vse fajn.

Mi spimo v bodiju in žabcah ker se naš fant itak čez noč čist odkrije.

Imam pa eno vprašanje! Tristan je imel že od rojstva vneti obe učki pri treh mesecih sva bila pri okolistu in dobila kapljice ena učka se je pozdravla druga pa ne zdej pri 6.mesecih bi mogla it spihat solzevod pa sem slišala že tolk različnih zgodb da ne vam kaj naredit pa me zanima če ima katera podobno težavo al pa če koga pozna ki je šel pa če je blo pol OK???

Tintar če me sprejmete bi se vam tud jest v petek pridružla v Arboretumu sem čist zraven doma in sem vsaj 3x na teden tam in bi vas z veseljem spoznala!

No zdej pa spet ker ob 6 bo budnicauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.5.2007 6:51:28   
crci06
Rita, bravo za korenček! Nejc ga bo pa danes jedel.
Imam namen it v KR v šoping, pa bo imel "instant" kosilo user posted image

Ja, jutri pa na izlet... London_paris, sem mislila, da nas boš hecala in nas naslednjič povabila v arboretum Mozirski gaj, samo verjetno tudi to ni tolk blizu tebe... V SLO skoraj nič ne poznam, še z motorjem sva tam ful malo prevozila...  Izlet 500 m nm višje ti pa zelo privoščim. Midva sva zmenjena, da bova šla polet na Roglo a en vikend, če bo doma ubitačno...

R1ta, zelo lepa oblekca!!!  Jaz pa še zdaj ne vem, kaj naj s tem krstom. Imam ful plusov in minusov, pa noben tolk tehten, da bi vse premagal. Ja, pa sami blesavi argumenti, valda...

Duc.20 - jaz te najraj sploh ne bi več ogovarjala... Že zdaj sme bila tolk firbčna, skoraj nevljudna, zdaj pa iz posta v post vidim, da si še bolj priden kot npr. jaz al pa še katera izmed nas, ki smo sicer zelo pridne, tukaj si pa dovolimo malo pojamrat. Kako si lahko ti sam spravil gor hčerkico, mi pač ni jasno. Evo, ne bom več nič spraševala, upam, da ti je vsaj zdajšnja partnerica pomagala al pa kdo drug....  Pa saj jaz ne delam nič drugega, kot pa pedenam našega kraljička, pa imam dosti dela (no + 2/3 gospodinjstva)... Pa po možnosti še sploh nimaš porodniške,ali pač? No, nič ne bom več spraševala... Vse pohvale!!! (sm mal ljubosumna, če ti gre res bolje od mene, k sm "kao rojena mamica"...)
user posted image user posted image

Klavdijak1, ti kar pridi!
Jaz poznam Ženkico in Barbk in Shorty in Vampirko in pomoje nobene več, al sem katero pozabila??

A je Barbk in Shorty že katera osebno povbila? Pomoje jih ni na RR, sicer bi se že pofočkali...  Al pa me hecata?? 

Jaz sem pa danes kao pridna. Bolje se počutim, če vstanem ob 5h, kot če poležavava do 7h. Malo sem že likala in pospravljala, mam kot da bi bomba padla, v petek pa bomo spet trije, pa moram vsaj tolk prostora naredit, da se bo moj lahko gibal user posted image  Pa še vseh 20 kufrov robe, k bo privlekel domov... Spet bom cel vikend prala...

Aja, pa še to: men so obupno začel izpadat lasje. Če se v petek en bi me dobile, bi se šla postrižt čisto na kratko. Obup.

No, da vidim, če bo danes zjutraj katera začvek...

Pa DOBRO JUTRO!!!

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.5.2007 7:06:31   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj - tole mi objasni - bolje se počutim, če se vstanem ob 5h, namesto ob 7h???
Ožbej me je vrgel gor pred 40minutami pa še zdaj razmišljam, kako bi ga pripravila, da bi šel spat nazaj user posted image - se bi zelo fajn počutila!!! Zdajle pa preberem tole tvoje user posted image user posted image user posted image , pa začudeno vsa mačkasta gledam v ekran user posted image

Za Mozirski gaj se pa lahko zmenimo, do tja imam pa cca 40min , če ne manj, user posted image ...

R1ta - lepo, da ste se odločili za krst. Mi smo se tut. Če kaj drugega ne bo en zlo fajn družinsko - prijateljski piknik.
Verjetno sem kaj pozabila - duc20 , vsaka ti čast, če vzgajaš malo sam. Pa da tko pridno je. No, mi še na zelenjavnih juhicah nismo, šele po 6m bom mu jih začela dajat.

Zdaj grem pa prvo si skuhat šalčko kofetka, da pridem k sebi, potem pa dalje...likat user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.5.2007 7:23:22   
TanjaS
Dobro jutro tudi z naše strani, no Moj_moj za te je verjetno že zelo dober dan. user posted image user posted image

Očitno se nas bo jutri kar nekaj zbralo. user posted image user posted image  Tintara bravo za idejo, očitno je treba kar dati uro in kraj in je.
user posted image user posted image user posted image
Maks še spančka - no, ne bo dolgo, Kaja me je pa že ob 6 pokonci vrgla. Očitno če eden spi, drugi rogovili.
user posted image user posted image user posted image

Klavdija, žal nimam izkušenj s spiranjem solzevodov in ti ne morem nič svetovati.user posted image

R1ta lušna oblekica za krst in bravo za korenček.  user posted image user posted image

Očitno bo danes tudi vroč dan.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.5.2007 8:27:42   
klavdijak1
Ful sem se razpisala pa me je ven vrglo!

Zdej pa sam na kratko zanima me kolk vaši otročki pojejo naš poje za en mali frutek kašice in  dam mu še en baby piškot pa je čez eno uro treba še flaško.
Jeva pa 2x na dan za dopoldansko in popoldansko malico.

Da se še pofočkam jest tud jutri pridem imam oranžen trikolesnik pa nej me kera pocuka ker nobene ne poznam razen  Shorty ki pa se ni javla. 

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.5.2007 8:28:38   
crci06
L_p  - sem ti na dolgo in široko razložila, da se je Nejc odločil, da je ob 5h čas za zgodnji zajtrk...
pa mi je PC napisal: We are sorry... user posted image   and so am I.
Kadar sem čisto prebudim, potem vstanem, da še kaj naredim in se končno zdim sama sebi mal produktivna, če sem zalimana in se ne prebudim, ko ga grem iskat in si ga prinesem v posteljo, potem pa se Nejc odloči, da ne bo več spal... takrat pa mi 2 uri poležavanja in trudenja s spanjem prav škodita. Se zbudim utrujena in slabe volje.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.5.2007 8:38:15   
TanjaS
klavdijak, super, da se vidimo.

maks poje 4-5 žličk goste hrane in takoj na joško user posted image user posted image  ma, noče kaj dosti, pol pa ud meni ni zanimivo in mu dam samo sem ter tja. danes bo dobil za poskusiti korenček in krompirček.
zdaj pa šibava ven. user posted image user posted image se beremo kasnje

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.5.2007 9:43:53   
Vilma
Berem, da se jutri dobite v Arboretumu. Bi prišla tudi jaz, ma se Dominik še vedno dosti joče v avtu. Poleg tega še nikoli nisem šla sama z njim z avtom, tko da ne upam user posted image  Bi morala nahecat še kakšno drugo mamico, da gre z mano, če bi seveda vi dovolile.

Hvala, ker ste pohvalile Dominika, mi ful pomeni user posted image  Zdaj bi kar snemala in kazala, kaj vse zna user posted image  Spodnjo ustnico si tudi on cuza, ampak to že kar nekaj časa.
Ko pa se vozičkava, pa itak najbolj uživa v trgovinah, dobi okice veliko kot volk in samo gleda. Druga največja uživancija pa so mu motorji. A nista tuki dve motoristki? user posted image  Skratka ko se vozičkava po pločniku ob glavni cesti, sploh v nedeljo, ko je polno motoristov na stari cesti proti morji, se mu kar utrga od veselja, ko nabivajo po gasu user posted image  Največkrat pa se ustaviva na OMV črpalki, kjer imajo postojanko in potem gledava user posted image  

Kar se tiče spanja pa mnoge pišete, da vstajajo zjutraj ob šestih user posted image  Naš je danes vstal ob pol osmih, pa sem čist preč od neprespanosti. Ob šestih pa jaz lahko vstanem edino za it na wc pa nazaj v posteljo user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.5.2007 10:29:14   
emaa
Vilma vzemi kakšno poleg, če ti tako paše. Jaz grem kar sama z mulcema okrog, ni druge. Sam zdaj, ko pa je vroče, se mi pa itak ne da, na sprehod ne moreš it, prav velik pa z dvema dojenčkoma ne moreš počet. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.5.2007 11:30:04   
anckabancka
Končno se še jaz oglašam... Priznam, nič kaj pridna decembrčica nisem, ker se tako redko javljam. Verjetno se tudi zato čutim nekako distancirana od vas, ki se že precej dobro poznate med sabo. Ma, saj preberem vas še kar, samo za pisat sem lena...

Klavdijak1 tudi naš Gašper je imel od rojstva vneto eno učko in je tudi pri prbl. 3 mesecih šel k okulistu. Dobili smo chloramphhenicol za mazat in je bilo v parih dnevik v redu. Od takrat ima še včasih malo gnojčka zjutraj za obrisat, ampak ni panike, učka je lepa. Prej pa je imel zelo gnojno, ko sem mu masirala solzevod, je vsakič ven priteklo za grah veliko gnoja. Bilo je prav grdo... A mu masiraš predel med učki in noskom? Menda je to dobro za solzevode.
Drugače pa sem slišala, da če je le možno ne spihajo solzevodov. mogoče še malo počakaj.

Ker sva ena zadnjih decembrčkov- rojen na silvestrovo- smo še vedno samo pri dojenju. Pri prvem malčku sem GH začela uvajati pri dobrih 5 mesecih. Razmišljam, da bi jo tamalemu začela kasneje... Dojenje je res komot, z GH pa pride toliko enega packanja, kuhanja, pomivanja...

Vidim, da imamo novo čveko, pardon čvekača... Duc.20 - pozdravljen!

Lepo se imejte, ko se vidite! Predlagam pa kako srečanje v Ljubljani... Jaz v avtu nimam klime user posted image in v tej vročini nočem mučiti malega s kako daljšo vožnjo...

Pa lep sončen dan še naprej!

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.