tintara
|
Hojla! ANjprej tole, pred koncem me prosim spomnite, da stisnem CTRL + C, ker me bo vmes zagotovo vrglo ven. Me je zjutraj tudi ze, pa tko fajn sem napisala. Jutri seveda velja. Sem bila danes s se 4 sosolkami in nas je bilo skupaj 10 babnic, pa zvecer nic dezja? Madonca prav fajn je bilo, neponovljivo z nase strani, ker se dvema zacenja sluzba. Se dobr da mamo se sosolk na zalogi... Je bilo pa kar pestro, skoz ena hotla jest, kakala (tu je bila nasa glavna), spat, ne spat... No, do kave smo prisle, kar je pa ze lep uspeh. Cena, ce ktero zanima (vstopnina) je 5 evrov, tiste iz okoliskih krajev pa vzemte slikico s seboj, ker letna je pa 14 evrov (sam ne vem cist tocna katere obcine so subvencionirane). Klavdija1: to ti mislis, da nobene ne poznas. Midve sva se spoznali ta torek pred kavarno, zjutraj se nisem bial cist ziher, zdaj si pa se napisala, da imas oranzen voz. No, se spomnis, ko smo debatirale o vrtcih (ti si bila s se dvema iz Mercatorja - ena je mamica od Aljaza, temu ta novmu pa ne vem kako je ime), jaz pa najprej z dvema, pol pa sama. No, mislim, da bo dost, ker zdaj se pa ze moras spomnit. Men je kliknil kar kmal po tem ko ste odsle in sem par strani nazaj Shorty sprasevala, kar preveri nazaj (Tristan pac ni tako pogosto ime). Ce mi racunalnik ne zablokira,. ti posljem cifro, sicer pa nas najdes, midve se poznava. Moj.moj: sem se ful nasmejala postom o nabijanju postov Brbk in o tem, da je ostala brez besed. MA super si, sam ne mi skenslat jutri, nimas zato moje cifre!!!! Sam zamudis lahko, prav? Duc20: vidim, da si prevetril nase strani. Vse smo mal firbcne in vidim, da ene orenk raziskujejo. No, priznam, tudi meni se tole tvoje zivljenje nekam holivudsko odvija - clovek komaj verjame. Si res ta prav? Aja, pa veliko srece na maturi! Joj, joj, joj!!! KAj sem jaz pozabila! Nasa NAdja danes praznuje (seveda sem ji cestitala ze ob 5.30, ko sem vstala. DAnes me je dragi castil spanje in je on prvi vstal (10 do 5h), pa sta se sla igrat. Madonca, pol leta pa tako hitro mine al kaj? Petri 85, hvala za cestitke. Jutri vrnem! Nic (sem hotal napisat bejbe, pa zdaj ne morem vec) mejte se, pa dobr spite (mi smo se v eni sobi, tako kot TAnja cvikam, da bi zbudila ta velikega). Jutri se pa vidimo, fotoaparat imam ze pristiman!
|