tintara
|
Jupi! Predlog sprejet, jupi!!! Torej kolkor sem nas jaz nastela nas bo 5 - TanjaS, Petri85, Zenkica, Moj-moj in jaz. Upamo se na Emo (ce imate jemanje v Domzalah, nas vseeno lahko prides mal obiskat, saj bomo dolg tam, no ce ne bo dezja) in na Barbk, pa tudi Shorty je iz Ljubljane, ane. Vsem prvim bom poslala na ZS svoj telefon, od vas pa tudi prosim eno ali dve, da mi posljeta svojega. Tolko, da se bomo nasle in predvsem za vsak primer, ce se kateri kaj zalomi (recimo zamuja pol ure ali vec, ali celo ne mopre priti), pa da lahko sporoci. Ema, ti imas ze moj telefon, ce slucajno uspete, poklici, da se najdemo. Sicer smo pa zmenjene ob 10h ane? (mal mesam, ker sme jutri z neko druscino zmenjena ob pol desetih, sam njih vse poznam, k smo bile sosolke). Recimo pred tisto hisko, kjer pobirajo karte ali pac nekje v blizini. Upam, da nam bo vreme naklonjeno, pa tudi, da se bo nasa punca hotela vozit v vozu. Komaj cakam, da vas spoznam vsaj nekaj. Se ve med seboj ze kaj poznate? Vilma, tudi jaz sem lahko nekako pogledala tvoj filmcek, sam ne ravno tako kot druge. Dominik se premika cisto na pocas, zasmeje se pa tudi le vsake 5 minut enkrat. Mah, orenk sme ze jezna na tale racunalnik. Sploh si ne morem ogledat vasih lepotcev in lepotic, jaz vam pa tudi nase misice ne morem pokazat. Grrrrrr. No, upam, da ga kdaj spoznam v zivo. R1ta: bomo mislile nate, prav? Zasanjana: sem te videla zgoraj, kako si? Sem videla, da je srcek bil ze viden, tako da je vse OK. In tudi da bos decembrka, ker en dan prej bos pa ze rodila, ane. OK, mejte se, aja, se ZSje moram poslat. Upam, da mi rata pr tem mojem bederalniku. CAu, T
|