tintara
|
Zivijo! Ma ta racunalnik je za starn vrzt!!! Sem mogla 5x prtisnt odgovor, da mu je le uspelo odpret okence. Sem vztrajna, ane! Duc20, dobrodosel si seveda tudi, ce si ocka, se posebno, ce si iz Kamnika (jaz sem namrec tudi). Mi bos predstavil mamico , pa bom imela se eno za na sprehod, ce je seveda se ne poznam. No, mal heca, dobrodosel med nami babncami! TanjaS: seveda ti z lahkoto izdam recept, kako ne spati do 6.30. Sam ne vem, ce ti bo vsec, ker po mojem receptu se spanje premakne le do 4h! Se zelis? Sam ves, dobra stran spanja do 4h je pa ta, da ti otrok hitro prespi vso noc! Ceprav meni zdaj kar odgovarja, ce se enkrat zbudi (okoli 2 ali 3h) in nato spi vsaj do 5.30. Ma je kar razlika tista ura in pol. Srecanje v KAmniku (ALI KJE V BLIZINI): kolkor jaz vem, se se nismo dogovorile (i). Ce se prav spom,nim (nazaj ne grem brat) je Zenkica govorila o tem tednu, katerikoli dan okoli 12h, Tanja nima casa v cetrtek, sreda je ze jutri, kaj pa petek? Edini problem je, da je okoli 12h ta teden ze kar vroce. Morda drug teden? ASja, pa krizisce pri Mercatorju delajo, tako da je treba peljat en semafor naprej in ntao zavijes dol. Povejte punce! QUINNY: meni se tudi zdi nasa bejba se mal prenajhna za v sedec vozek (no, probala sem pred kakim mesecem) in smo zato presedlali na peg perega Pliko (zacasno, za kak mesec). Ta je manjsi in se ne zgubi notri. Ji se kar odgovarja, ceprav jo je treba se tudi nosit naokoli. SAm mami pa tecnari, k se voz kar nekak ne premika. Ampak en mesec in razne variante na morju bom pa ze potrpela. FIZIOTERAPIJA: MA, sem vam hotla ze fulkrat povedat, pa vedno pozabim. Tiste, ki hodite na fizioterapijo, vcasih je veljajlo, da imate potem podaljsanjo porodnisko. Tako je bilo 3 leta nazaj, zdaj ne vem vec. ZA poskusit pa je. Sama razvojna je premalo (sem sprobala in dobila zavrnjeno, res pa je, da so bili izvidi v stilu: decek napreduje super, je hiter za svojo starost, svetujemo kontrolo cez par mesecev...) TanjaS: polenta na prilagojenem mleku. JAz sme jo skuhala cisto normalno. Ko je voda skorauj zavrela sem ruknila najprej Aptamil notri, potem ko je zavrela pa se polento, kuhala dve minuti, ohladila in packanje se je zacelo! NAjbrz sem s tem unicila kak vitamin v mleku, ampak saj ta dobre stvari dobi tako ali tako pri meni. In tudi kolicina zauzite polente ni ravno zavidanja vredna. Tako, to bo to. grem, pogledat, ce je nasa punca se ziva. Nekam sumljivo dolgo spi, jaz imam pa v mislih en zgodenj sprehod. Seveda, ko je treba pa ob 4h vstat. Cau, bau, Tina
|