tintara
|
Hojla! Najprej hvala za vase odgovore! Res super da vas imam. Predvse, ste me pomirile z jokom po hranjenju. Ce se dogaja se kaksni, potem je zagotovo vse OK. Tudi pri nas fulhitr mine, sam se pa ne spomnim, da bi bilo pri prvem isto. Sicer pa tudi spomin ni vec isto kot je bil vcasih. Jagode: jaz jih jem veliko, pa ni nasi punci nic. Ce priznam, ji jih imam namen dati tudi njej (ampak tiste z vrta, ki so nespricane). Pomoje ne bo hudega, ceprav naj bi bile alrgene (se posebno ker jih bo tako ali tako pojedla le za kake pol zlicke). Danes smo jedli cesnje, sam jih je bolj ven pljuvala. Mislim, da je bil okus v redu, sam preveliki koscki so bili in je filtrirala. GH: pri nas doakj laufa sadje (se posebno z dodatkom sladkega sadja - banane, breskve), ostalo pa ne. Danes in vceraj sme ji skuhala polento na prilagojenem mleku - rezultat: pojedla je eno malo zlicko! Shorty: tili najini punci sta si pa podobni. Hrana jima ne disi ravno najbolj, ce pa ze mora biti pa dovolj sladka, ane. Ja, pa cestitke za obletnico, madonca nama se tudi priblizuje, sam katera ze? 4, mislim, ja, 2003 sva se vzela. Ah, mi smo starine. Rabite kak nasvet? Akrobacije: nasa se dokaj plazi, ce je pri volji, ampak to ni neko palzenje na dolge proge - po 30 cm obupa. Sedenje je pa tudi se bolj tako tako. Zdaj zdrzi pomoje od pol minutke do minutke, in vedno manj je tistih padcev po parih sekundah, se pa tudi se zgodi. Hoce bit pa stalno na nogah. Vceraj je prvic zares drzala svojo tezo (celo tezo, jaz sem ji pa ravnotezje lovila), edin voda ji je mogoce mal pomagala, ker je bila v parih cm vode. TanjaS: cestitke za krst pri Pavletu. Od njega se pa rado kaj slisi, ane. ZOO: super ideja, jaz imam letno, tko da smo itak dostkrat tam (bolj zaradi starejsega). Je pa Nadja zadnjic fuul gledala opice, imajo enga mladicka, priblizno nase starosti (v zacetku okotbra je rojen) in je kar zanimivo gledat odnos med njim in mamo. No, pa mama ima ze enega od prej (vsaj mislim, glede na to, da je dostikrat pri njej), tudi prbl take starosti kot je nas GAsper. Scene so pa kar podobne nasim domacim, tko da res smo si fuul blizu z opicami. Nic, to bo to. Jutri grem pa eno novorojenko gledat (16 dni staro), kok bo majhna! Madonca, nasa bo pa ta teden pol leta dopolnila. Noro. Mejte se fajn, Tina
|