|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
20.5.2007 17:50:30   
crci06
iz banke so mi sporočoli, da niste vse nakazale...
pol pa sam tkole:

in gratis dodatek v albumu.user posted image
RR

++++++++++
jao, me je shrani.si zafrknil, ker ne morem insertirat slike.
tukaj sem vam namenila tisto ta jokajočouser posted image

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 20.5.2007 17:53:13 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
20.5.2007 18:25:17   
crci06
Fru_fru, sem si hotela ogledat tvojga frajerja, pa mi je že parkrat napisalo, da moram biti za ogled albuma prijavljena?
Ja, saj sem? Sem se vmes že odjavila in spet prijavila, pa nič...

Bom videla, če vam drugim dela album...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
20.5.2007 19:00:12   
Barbk
Jo, jo decembrske bejbike... Jej se mi mal meša.user posted image  Sem imela včeri manjšo nezgodouser posted image  pa zgledam skor tako user posted image ....Ne sej uč ni črn sam ene trije šivi kraljuje na mojmu čelu. Jah ni kej-sem pač štorasto bitje in se tko hitr na ravnem spotaknem, pa imam potem razna bližnja srečanja z okenskimi policami...user posted image  No možgančki še mal workajo, spomin je sicer na minimum, ampk probajmo. R1ta vajina Anka bananka je taka cortkana lumpika. Moj_moj uf tole je pa bila danes modna revija, a.user posted image Bruhka, kakica, bruhko, kaaaaakkkkaaaa....user posted image  Shorty toleuser posted image je pa za vajino prvo obletnico.Vampirka kdaj prideš spet na naš konec? Tole z ZOO res ni slaba ideja-upam, da jo konec poletja res realiziramo. Hormončki-groza....Mene v celi nsečnosti niso tolk rukali kot zdele.user posted image  Se mi zdi, da sem veliko prej prizadeta, užaljena....Sem glih dva dni nazaj dobil en tak čuden izpad.Na srečo sva bili sami z Manco. V glavnem groza....sama sebi sem si zdela groooozna, bajsa, celulitasta, mim ogledal sploh nisem smela it, ker tole v špeglu sploh nisem bla jaz. user posted image  Je bil skoz kar en jok...Ne tole je bilo res kar mal too much.Kej takega nisem nikoli pričakovala od sebe. Sem se kar mal zgrozila. No čez kake dve urici je bilo spet vse super, ena A....Uf sam da je minil. Jah zgleda bom mogla še enkrat vaše čveke prebrati, da bom lahko še kaj napisala...mi je ušlo...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
20.5.2007 20:11:14   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Fru_fru, sem si hotela ogledat tvojga frajerja, pa mi je že parkrat napisalo, da moram biti za ogled albuma prijavljena?
Ja, saj sem? Sem se vmes že odjavila in spet prijavila, pa nič...

Bom videla, če vam drugim dela album...
Moj-moj album dela, če je narejen, jaz sem ga hotla enkrat posodobit, takrat ko so RR nekaj prenavljal, pa mi je šlo vse v maloro. Je pa spodaj v podpisu moj album (lumpa itd). Tam klikni, pa boš vidla našga lumpijauser posted image
Drugače sva bila pa dopoldne sama, pol po kosilu sva jo pa pešake mahnila v mesto in sva našla našega R, ko je za firmo keglje podiral. Samo je bil pa tok živčen, ko so mu kar naprej sufliral in popravljal, kako naj meče, da mu ni šlo najbolje. Je bil nekje na sredini. Tetike so našega Lovra oblajale in se mu dobrikale, mali se jim je pa v face režal. Pol sva šla pa za Krko in Težko vodo in sva bezeg nabrala za sirup. Mam zelo rada bezgovo tortico, pa je treba sirup met. Pol sva pa še malo telovadila.No ob pol8h je prišel R domov, tako da sva ga hitro skopala (Lovra ne R), zdajle pa že panča. Ga je zmatralo. Upam, da se bo to poznala na prvi rundi spanja.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
20.5.2007 21:03:28   
TanjaS
Moj_moj, jaz pa tvojih slikic ne morem gledati - imaš geslo?

No, mi smo imeli krasen dan. Krst je bil kratek in prijeten (valda v Tunjicah pri Pavletu ni nikoli kompliciranja). Kosilo je bilo super, otroci pridni, potem smo prišli še k nam na vrt na ledeno kavico user posted image , pa sevda še en čvek.

Glese jagod, jih naz normalno jem že od začetka, pa je vse ok. Sicer pa jaz tako in tako jem vse in na srečo nimamo nobenih reakcij.

No, vse skupaj vam pošiljam en velik
user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
20.5.2007 21:27:21   
crci06
geslo je kr RR, kot že v  nekaj albumih...
moja izvirnost je na višku, tako kot možgančki zadnje mesece.
Če imam geslo RR se ga vsaj zapomnim user posted image

barbk, pazi na svoje učke!!! Saj vem,da nisi nalašč, vem pa tudi, da je moj mali (ki tudi tole bere :) ) jih je pred dnevi po neumnosti  (pa nč kriv) fasal čez učke tako, da ima komplet šivano od sence do sence. Je bilo nevarno, da bi bila rana čez sence, kar lahko posedično človek tudi umre, lahko bi oslepel, tako pa ima "le" trajno poškodbo vida.  Kar hde stvari za tako mladega človeka, kaj šele, da bi se nalašč vb okensko polico zaletaval! user posted image  Ups, malce humorja. Sorči, upam, da si vzela kot šalo. Želim ti, da se ti šivi čimhitreje lepo zacelijo.

Ah, dajmo bolj veselo....

Fru_fru - totalno sem zabluzila s tvojim albumom user posted image  . Sem se takoj spomnila, da sem ga na "moj-album" že gledala.
Ga bom danes al pa jutri spet.

Danes sem se odločla, da bo moj večer. Odprla sem si piškote in pivo user posted image , malo se dam še pred TV, potem pa spat.

Aja, pa ne smem se pozabit pohvalit, da danes sva pa čisto zares jedla jabolko. Zadnjič nisem dobro pripravila, ko sem samo z vilčko malo zmečkala, pa še kiselkast jabolk je bil, danes sem pa ponovila z zlatim delišejem, full več kuhala, s paličnim mešalnikom zmiksala, pripravila kamero na fotoaparatu, vzela posodico, pritisnila "play" in čisto pozabila za snemanje. Imam prav lep filmček, prav ponosna sem.

Ups, par črk manjka, ker miPC zadaj še nekaj melje. Sem prehita zanj. Raje kar neham.

Lahko noč!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
20.5.2007 22:15:03   
r1ta
Bom hitra ker sem samo za v posteljo. Nekaj me desni jajčnik boli. No saj ne vem če je jajčnik, je pa nekaj tam doli. Ma, meni ta moj trebuh po CR sploh ni tako kot bi moral biti. Kar naprej me nekaj zateguje in špika. Ne vem če niso pozabli kakšno iglo notri! user posted image  

Barbk pa čuvaj se dekle! Police so za rože nastavljene, ne za tvoje čelo! Fajn si šive pozdravi, naj se ti hitro pocelijo! Če rabiš kakšno reč za hitrejše in boljše celjenje ti lahko kaj pošljem! Jaz sem po laserskem odstranjevanju kapilar na licu jemala ene homeopatske tabletke od arnike in se mi je res hitro celilo. Ti sam povej!

Moj_moj lepe slike. Joj kak je šikan! Tista v modri kapici je super, ker se barve oči in kapice tako zelo ujemajo! Pa črnobela je tudi fajn, samo je skoraj greh ker ima Nejc taaaake lepe očke!

TanjaS čestitke za krst! Boš dala kakšne slikice? Drugače so pa tvoje slike nekaj posebnega. Tista z ogledalom je svetovna, pa rokica v roki, pa korenčkov Maks! Haha, fino ga je razmazal!

Mi2 sva pa danes kupila oblekico za krst! Zdaj čakam da jo dobim po pošti. Pokažem?
user posted image
Mislim, da se ne vidi prav dobro ker je slika premajhna. Skratka, lepa bo!

Ajdi babike moje, zdaj pa res grem! Ene kamilce še vržem v rit pa ajo ajo...

Duj duj

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
20.5.2007 22:43:41   
tintara
Hojla!
Najprej hvala za vase odgovore! Res super da vas imam. Predvse, ste me pomirile  z jokom po hranjenju. Ce se dogaja se kaksni, potem je zagotovo vse OK. Tudi pri nas fulhitr mine, sam se pa ne spomnim, da bi bilo pri prvem isto. Sicer pa tudi spomin ni vec isto kot je bil vcasih.

Jagode: jaz jih jem veliko, pa ni nasi punci nic. Ce priznam, ji jih imam namen dati tudi njej (ampak tiste z vrta, ki so nespricane). Pomoje ne bo hudega, ceprav naj bi bile alrgene (se posebno ker jih bo tako ali tako pojedla le za kake pol zlicke).  Danes smo jedli cesnje, sam jih je bolj ven pljuvala. Mislim, da je bil okus v redu, sam preveliki koscki so bili in je filtrirala.

GH: pri nas doakj laufa sadje (se posebno z dodatkom sladkega sadja - banane, breskve), ostalo pa ne. Danes in vceraj sme ji skuhala polento na prilagojenem mleku - rezultat: pojedla je eno malo zlicko!

Shorty: tili najini punci sta si pa podobni. Hrana jima ne disi ravno najbolj, ce pa ze mora biti pa dovolj sladka, ane. Ja, pa cestitke za obletnico, madonca nama se tudi priblizuje, sam katera ze? 4, mislim, ja, 2003 sva se vzela. Ah, mi smo starine. Rabite kak nasvet?

Akrobacije: nasa se dokaj plazi, ce je pri volji, ampak to ni neko palzenje na dolge proge - po 30 cm obupa. Sedenje je pa tudi se bolj tako tako. Zdaj zdrzi pomoje od pol minutke do minutke, in vedno manj je tistih padcev po parih sekundah, se pa tudi se zgodi. Hoce bit pa stalno na nogah. Vceraj je prvic zares drzala svojo tezo (celo tezo, jaz sem ji pa ravnotezje lovila), edin voda ji je mogoce mal pomagala, ker je bila v parih cm vode.

TanjaS: cestitke za krst pri Pavletu. Od njega se pa rado kaj slisi, ane.

ZOO: super ideja, jaz imam letno, tko da smo itak dostkrat tam (bolj zaradi starejsega). Je pa Nadja zadnjic fuul gledala opice, imajo enga mladicka, priblizno nase starosti (v zacetku okotbra je rojen) in je kar zanimivo gledat odnos med njim in mamo. No, pa mama ima ze enega od prej (vsaj mislim, glede na to, da je dostikrat pri njej), tudi prbl take starosti kot je nas GAsper. Scene so pa kar podobne nasim domacim, tko da res smo si fuul blizu z opicami.

Nic, to bo to. Jutri grem pa eno novorojenko gledat (16 dni staro), kok bo majhna! Madonca, nasa bo pa ta teden pol leta dopolnila. Noro.

Mejte se fajn, Tina

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
21.5.2007 5:36:05   
frufru
Ekola, mi smo se podojil eno uro kasneje. user posted image user posted image Je pasal, samo R je malo živčen, ker mu budilka ni zvonila pravi čas (Lovro), bo spet klasiko naštimal user posted image Sem pa tole dobila po mailu, se mi zdi, da nam bo prav prišlo.

What kind of sunscreen is best for babies?
It's better to keep your baby out of the sun altogether if you can. But when that's not possible, I recommend choosing a "physical" or "chemical-free" sunscreen made with zinc oxide or titanium dioxide — look for one of those ingredients on the label.

Unlike chemical sunscreens, which may cause irritation or allergic reactions because the skin absorbs the active ingredients, zinc oxide and titanium dioxide sit on top of the skin, forming a barrier against the sun's rays.

There's no evidence chemical sunscreens are dangerous or toxic, but we just don't know enough yet about how young children react to the ingredients. Also, sunscreens with zinc oxide or titanium dioxide start protecting as soon as you put them on, whereas chemical products need to be slathered on 30 minutes in advance so the skin has time to absorb them.

If you do use a chemical-based sunscreen, do a patch test first to make sure your child won't have a reaction to it. Apply a small amount to the inside of her upper arm. If she develops a rash or redness at the site by the next day, choose another formula instead. Also make sure any chemical sunscreen you use is labeled "PABA-free." PABA was once widely used in sunscreens but now has been linked with skin irritation.

You may have heard you should look for a "broad-spectrum" product that protects against both UVA and UVB rays. Any sunscreen that contains the physical blocker zinc oxide or titanium dioxide will do this.

The sun protection factor (SPF) should be at least 15, but you generally don't need to go above 30: Higher than that and you're getting smaller and smaller amounts of added protection — which, in a chemical sunscreen, means a higher dose of unwanted chemicals. It's fine to use a "children's" sunscreen, but don't go out of your way to buy one of these, since they're usually no different from the adult versions.

< Sporočilo je popravil frufru -- 21.5.2007 5:37:00 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
21.5.2007 8:49:13   
TanjaS

user posted image Objavljeno: 7:44; Ponedeljek, 21. Maj,    Naslov sporočila:
user posted image

Jutro,

mi smo spet ponoči 3x vstali, ob 6.30 je bil pokonci (ima katera kak recept, kaj narediti, da bi otrok spal malo dlje user posted image user posted image ), zdaj pa Maks spančka.

R1ta, dodam slikce iz krsta takoj, ko jih uspem sneti iz fotoaparata - upam, da že danes zvečer. Pa hvala za pohvalo slikic, v bistvu je moj hobi to fotografiranje pa predvsem obdelava slikic na računalniku. Samo časa mi zmanjkuje... 

Maks je pa danes zjutraj polento probal - sem jo za Kajo kuhala, pa sem jo še njemu malo razrečila z Aptimelom in mu je bila kar všeč. Samo da ne govorim, kak je bil in vse okoli njega. Tintara, kako si pa skuhala na prilagojenem mleku? Jaz sem zadnjič to Tanc na MON spraševala pa je rekla, naj skuham na vodi in razrečim user posted image user posted image  Ja, Pavle je pa res faca, mi ga večkrat obiščemo pa tudi tako se tu in tam srečamo. Takih župnikov bi moralo biti več, pa bi tudi ljudje raje v cerkev hodili. Včeraj je rekel, da mi ne potrebujemo cerve in vere, ker smo sami svoja cerkev - kao vsaka družinica je cerkev zase.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
21.5.2007 11:11:40   
r1ta
Dan!

Moja japkica je pa danes dobila prvi zobek!user posted image  Sem imela to pridobitev na sumu že par dni, ker se je fejst slinila in malo je bila tečkasta in evo ga, zdaj vem zakaj! Drugi zobek pa bo tudi prišel na plano kar v kratkem!

Več napišem kasneje ko pridema iz posvetovalnice!

duj duj

(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
21.5.2007 12:09:59   
TanjaS
R1ta user posted image za zobek

Mi smo že eno rundo odvozičkali, zdaj je pa vroče. Sem mislila kuhati, pa je tašča rekla, da ima rižoto. Kaj lepšega. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
21.5.2007 12:17:01   
frufru
r1ta bravouser posted image , je bilo pa ekspres. Blagor vam, pri nas se še kar slinimo in jokamo, zob pa nikjer
Sva prišla s sprehoda. Lovro je lepo pančal v senčki vozička, jaz sem pa čist skuhana

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
21.5.2007 12:43:03   
Strawberrie Cherrie
R1ta user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek.
Pri nas je tudi drugi že na pohodu, ampak noče in noče ven user posted image user posted image user posted image Že 2meseca tako user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.5.2007 13:13:47   
vampirka
R1ta: user posted image  za zobek. Mi smo na istem kot frufru in Lovro user posted image .
Barbk: jaz sem takoj za ZOO meeting - samo prej se moramo zmenit.

Zdaj pa vprašanje za vse: a ve tudi opažate, da so naši user posted image  take volje kot smo me? Laura takoj opazi, če sem jaz slučajno tečkana in je potem še ona... Imam danes kar malo slabo vest, ampak ko mi je moj dopoldan pametoval, da je ne znam pomirit (je imela poln nosek in sem ji ga spucala, pa se je seveda drla - in potem sem jo "grda grda" mami še previla) - pa je moj dragi prilaufal, jo vzel v naročje in seveda se je nehala dret! Sem se samo mirno obrnila in mu rekla, da je lahko pametovat in bit super daddy, če jo ima samo 10% vsega časa (zaradi dela) in rekla, da imam danes dopust (se pustim motit samo za dojit)! Potem je pa hodil za vsak štumf posebej spraševat kaj naj oblečeta user posted image ...zdaj sta na sprehodu...popoldne bosta pa že kako (saj jaz tudi, a ne). No, sem se morala na hitro skašljat - zdaj se pa moram it učit naprej user posted image  (verjetno me to mori bolj kot pa pameten soprog user posted image ).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.5.2007 13:28:32   
frufru
Vampirka midva z Lovrom sva mela tud celo vojno z nosom, ko mu je prišla pa fiziološka v grlo, je bil pa celuser posted image . Pol sem mu pa pokazala tisto pumpico preden sem se lotila in mu povedala, da mu čem samo dobro, da bo lažje dihal (to je tudi sam ugotovil) Pa ni pol nič več jokaluser posted image . Isto je z ušesi in nohti. Mu povem, pol pa obmiruje. Pri nohtih je bil večji problem, tam sva enkrat malo prsta odstrigla. Tam gre pa tko: Lovro dej že mir, drugače bomo spet prste rezal namesto nohtov. user posted image No mogoče si pa samo domišljam, da me razume. Aja pa bradavičke je tud nehal grist.user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.5.2007 13:37:02   
Strawberrie Cherrie
Vampirka, kako mi je to znano. Mu ga pustim za 2uri in pišem diplomsko.
Najprej - miš, pokakal se jeuser posted image user posted image Ja pa ga sprevij. On zopet: 'če pa smrdi?' ...lubi, drekec njegov še ne smrdi. on: daj ti. Ga grem sprevit user posted image user posted image user posted image
Čez 10minut: miš, pobruhal se je. Jaz: vzami plenico in ga pobriši. On: če ne vem, kje je plenica. (vedno na enem in istem mestu, v prvem predalu previjalne mize)
Čez 5minut: Miš, vroče mu je. Jaz: Zamenjaj mu bodi. On: če se pa tako upira, ti to narediš 123user posted image user posted image user posted image

No potem itak obupam in se igram dalje z njima. Sem pa sama kriva, ker sem pred dragemu vse k nosu nosila : Miš, kje ono, kje je drugo, kje je tretjo, jaz pa baza podatkov. Ura je v kopalnici na polici, neopren imaš na radiatorju, tista in tista majica je v tem in tem predalu, zokni so na stojalu za sušenje. Njemu pa ni potrebno kaj razmišljat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ga poizkušam zadnje čase odvadit, ampak je težko! Kot da si ne bi mogel zapomnit.

Drugače pa - mali že par dni sam zvečer zaspi (pokrije se s kovtrom čez glavo in ga že več niuser posted image user posted image user posted image ), sedaj pa prakticiramo to tudi čez dan - že 2dni nam uspeva brez zize zaspat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 21.5.2007 13:38:42 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.5.2007 13:37:41   
Strawberrie Cherrie
Btw, Frufru, ali so opazila, da je Nejc tudi zelo podoben najinima škratoma user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
21.5.2007 13:48:55   
emaa
r1ta bravo za zobek, mi imamo borbe zdaj že tri tedne, pa jok, ker ju tako boli, pa je vse prištimano, sam zob noče ven pogledat. Včasih sem popoldne take voje, da bi se kar z balkona vrgla (še dober, da ga nimam), ko mi cel dopoldan tulita, pa bi bila oba po anročju, ker oba boli, ja pa jade, jaz mam pa žnj rok al kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2069
21.5.2007 14:00:51   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Btw, Frufru, ali so opazila, da je Nejc tudi zelo podoben najinima škratoma user posted image user posted image user posted image user posted image
London-paris si mi vzela z jezika, no bolje rečeno s tipkovniceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
21.5.2007 14:05:20   
Strawberrie Cherrie
Sumljivo, sumljivo user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
21.5.2007 15:11:28   
lidijat
Pozdravček vsem!
Najprej Ana-Lu in R1ta user posted image user posted image  za prvi zobek. Mi ga tudi še čakamo, če bo po bratcu, ga še ne bo kmalu.
TanjaS - user posted image  za krst. Recepta za prespano noč ti pa jaz žal ne morem izdati user posted image , ker se mi zbujamo 2-3-4x na noč. Sočustvujem.
Shorty - čestitke za obletnico. Midva sva pa res starine, sva imela pred 14 dnevi 7 let poroke.
Barbk - pazi nase, poličke so res več ali manj za rožice, kot je rekla R1ta.
Vampirka, tile naši desci znajo biti res fino brihtni, vsi so približno istega obnašanja. ampak važno, da so naši user posted image  zadovoljni, a ne! Če je mami zadovoljna, je tudi user posted image  zadovoljen.
L_P, velik uspeha pri diplomski, pa čim manj "motenj" vmes.

Jeeeej, kakšna sirena, evo še ene jagodke prpopam za vse mamice, direktno s hribov, pa čim manj oz. nič pikic na obrazkih user posted image  želim!

user posted image

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2072
21.5.2007 15:20:24   
lidijat
Pa še našo punco in fanta vam malo pokažem!

naš šolarček kostko Rok

user posted image

in naša prinčipesa Eva

user posted image
user posted image

LP

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
21.5.2007 15:37:51   
r1ta
Najprej hvala za čestitke za prvi zobek!

Bombonček (frufru), naše mere so 5350g, 62cm, glavica 40,5cm. Hvala za seznamček! Si res sladka!

Cepljenje je bilo predvsem stresno. Je tak jokala, da se ti srce stopi. Potem pa sem se jaz morala pri tajnici dogovorit za naslednje srečanje, tašča je pa hotela zamotit Ano, da ne bi spet jokala, ker se je pravkar potolažila, boga Ana pa v tak jok da je Tašča postala vsa rdeča. Pa sem ji rekla naj jo dvigne in močno stisne k sebi in je pomagalo. Hvala bogu! Saj prav da je enkrat doživela Anin ta pravi jok. Vsaj ne bo pametovala več! Pa če grema slučajno kdaj kam in jo ima v varstvu jo bo znala potolažit. Sem tudi jaz bolj mirnega srca... Uf, je pa to cepljenje kar naporno. Se mi zdi da me je čisto oželo...

London_paris, ja takšni so ti moški. Moj je enak. Ma, ne ve za eno stvar kje je... Če nima v predalu nogavic in spodnjic je čisto zgubljen. Le kje bi lahko to bilo?! Da pa o Aninih stvareh, plenicah, cotkah, odejicah ne govorim... Tema.
Ja dobra si da še diplomsko pišeš!user posted image

Emamair verjamem da je težko. In še bo en čas, vendar to bo enkrat vse za vami in potem boš žela 2 kratni uspeh in imela 2 kratno veselje. Sem vesela, da nimaš balkona!user posted image

Vampirka se strinjam s teboj! Če sem jaz čudna je Ana tudi samosvoja, da o vikendih ne govorim. Namreč midve imava utečeno rutino skozi teden. Nobenega joka po nepotrebnem, nobenega stresa, skratka lepo se imava. Ko pa napoči vikend se pa vse spremeni. Moj že leta po stanovanju navsezgodaj, da mora postoriti to in ono (ponavadi itak ne naredi nič) in seveda Ana ne more odspati svoje doze tako kot bi morala ker ni miru. Potem jo pelje s seboj na tržnico (hvala bogu) in nasploh je dan bolj pester. In tako je bolj pestra tudi Ana. Se mi zdi da točno ve, da sva doma dva in da lahko dobi več pozornosti. Ja, jaz sem pa tudi bolj leteča in nervozna čez vikend tako da ni čudno da je Anika tudi bolj, ja, aktivna...user posted image

Shorty, mislim da sem ti pozabila čestitati za obletnico! Torej, čestitke in vse lepo v bodoče!user posted image user posted image

Takole...

(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
21.5.2007 17:59:09   
crci06
hitro, hitro, ker nejc izgublja zanimanje za igranje z novo igračko...

Čestitek za zobek, obletnico poroke in krstuser posted image user posted image user posted image  Pri nas še nič od tega ni niti omenjeno, kaj šele na vidiku user posted image  No, ajde, to s krstom priznam, da sem sama kriva. Enkat, ko bom slabe volje, vam razložim štorijo.
To s poroko tudi. Če bi imel kakšno drugo žensko, ki bi mu že 7 let nazaj rekla"poroka, al pa nič", bi verjetno bil že oženjen.
Ampak ne, za zobek pa jaz nisem kriva. Že nekaj časa je sicer tečko in slinko, ampakna vidiku ni pa še nič.
Upam, da pride čez noč. Potiho...  Ja valda user posted image .

Emamair, tei pa še prav posebne čestitke. Včasih, kadar me boli glava od našega joka in stoka se spomnim nate, kako bi bilo, če bi se joala 2 v duetu in vmes vsak svoj solo in spet eno kitico skupaj...  Še dobro, da mine. Pri vas in pri nas.

Fru_fru - a si tvojmu poštarju že pokazala naše 3 korenjake? Je kaj zafarbal? user posted image

No, zdaj grem pa hotro še malo ven, preden pademo v posteljo...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.