|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
17.5.2007 22:06:13   
tintara
Bravo za racunalnikuser posted image , morda pa vseeno se ni cas za nakup novega. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.5.2007 22:12:49   
frufru
Tintara mogoče je pa dete zmatrano. user posted image Pri nas je jok, če se malo zamudimo v banjici in jemo rižolino po 20.05user posted image Naš Lovro je točen kot kaka švicarska ura. Pol je že tolko zmatran in zaspan, da mu je odpiranje ust napor in protestira, ker mu hrana sama v usta ne teče. Ma še dve fori za jok med papanjem, premajhna količina ali prepočasna mama

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.5.2007 22:30:36   
r1ta
Tintara ne vem zakaj ti ne odpre? Saj slika res ni nekaj posebnega ker sem snemala z mobilcem, ampak zvok je pa ta pravi... Upam da ti uspe kdaj kasneje!
Glede uvajanja sem jaz bolj pri ta zadnjih tako da bolj kot ne poslušam vas in potem ponavljam za vamiuser posted image
S poskušanjem banane smo končali, zdaj ji dam tri dni mir, potem boma pa probali korenček.
Včasih Ana tudi joka po jedi ampak se je še vedno izkazalo da jo je tiščalo v trebuščku, ker je bil mir ko je podrla kupček.

TanjaS držim pesti za novo službo!user posted image

Sem vam pozabila povedati, da sma se z japkico včeraj prvič skupaj kopali in obe neizmerno uživali. Tako je bilo fino in sproščujoče... Je bila zelo navdušena nad tušem in je na vsak način želela prijeti vodo. Cuker je, res!

Drugače pa lahko rečem, da je postala zelo zahtevna. Nimam časa za čisto nič. Komaj spacam tisto večerjo, da bi počela kaj drugega ni šans. Včeraj sem sesala z njo v kengorujčku in je bil mir, je z zanimanjem opazovala kaj se dogaja, drugače pa ni pet minut tiho ko je sama, če moram jaz kaj narediti. Včasih še na wc ne morem, da se ne bi japkica jokala... Res potrebuje ogromno pozornosti. Se mi zdi da še več, če sma oba doma. Za spanje sem vam pa že tako in tako povedala, da je dnevno spanje samo enkrat pa še to bolj kratko, razen če jaz zraven dremuham, potem je pa v stanju spati tudi po tri ure skupaj! Mah, bo že. Verjamem da je to ena fazica.

Ekola strekola zdaj grem pa ajat! Lahko nočko želim tudi vam!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.5.2007 22:32:00   
r1ta
Naja daj kaj napiši no! Te pogrešam!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.5.2007 23:06:56   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Naja3 bliža se obletnica poroke a ne kako hitro gre čas že eno leto sva gospe midva mava obletnico 20.5. ti pa konec junija a ne okoli 20 če se ne motim?

Oh, si me pa presenetila s tem, da se spomneš! user posted image  Ja, res se približuje in potem ne bomo več mladoporočenci, ampak stari zakonci user posted image  Midva imava pa 24.6. Se spomnem ja, koliko se je govorilo o tem, predvsem vidva sta dalj časa planirala, no midva pa bolj na hitro.

Punce, berem vas za nazaj. Nisem se misla nič oglasit, ker sem šele na 69.strani. Spremljam vsa dokaj redno, javljam se bolj poredko. Tudi mene je že zmotilo to, da na svoja vprašanja nisem dobila odgovora, ampak se strinjam z vsemi, ki pravite, da če imaš konkretno vprašanje, uporabiš iskalnik in stvar rešena. Jaz si vedno tako pomagam.
Tudi meni je bilo super čvekat, ko smo bile še user posted image  in tegane bom nikoli pozabila, pa saj to sem že povedala. Konec koncev pa kot Ženkica rada berem o vaših user posted image  da vidim kako ste in kako se razvijajo vaši user posted image  Bi vas pa obe z mojo princesko vse rade tudi v živo spoznale, upam da nam to rata enkrat.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.5.2007 23:17:32   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Naja vem da se nič kaj ne oglasi ker ji je čokonalnik šel po gobe,

No, nekako smo rešili zadevo, pa bom zdaj bolj vešča čvekulja, obljubim.

Upam, da ne mlatim prazne slame, ker sploh ne vem, kaj ste kaj napisale na koncu, se pravi danes, pa s svojimi komentarji za par dni nazaj (skoraj 2t user posted image ) skačem tule. Se opravičujem, če sem neumestna, ampak še vedno sem na 69.strani.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
18.5.2007 7:34:15   
Strawberrie Cherrie
Naja 3 welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
18.5.2007 8:36:16   
TanjaS
Tintara, meni ža ta četrtek ne bo uspelo. Ima Kaja ob 12. vpis v šolo, popoldne pa nastop v Mengšu v kulturnem domu, pa moram vmes še kosilo skuhati in to... Če se zmenimo za kak drug dan (ženkicauser posted image , boš še kaj v Mengšu?), drugače se vam pa kdaj drugič pridružim.

Kar se hranjenja tiče, tudi Maks velikokrat joka med in po hranjenju, pa minikoli ni jasno, kaj mu je. Tudi če mu dam po žlički prvo navdušeno odpira usta, pol se začne pa karuser posted image  nekaj dreti. Isto je tudi, če ga potem hočem še podojiti. Ampak traja pa ne dolgo. Ma, kdo bi vedel. Mu skušam dopovedati, naj samo suta zapre, če ma dosti, da se mu ni treba dreti, pa me očitno še ne razume. Nisva na isti valovni user posted image user posted image user posted image

R1ta tudi meni včasih z Maksom ne uspe narediti čisto nič user posted image user posted image user posted image  Kak dan ma tak, ko se cel dan dere, samo v naročju bi bil, drugič je bolj priden. Danes sem že dobila porcijo direkt v naročje, se je pokakal je v trenutku čez bodi in hlače na moje hlače priteklo. Kar se tiče uvajanja pa tudi mi nismo kaj dosti pridni. Se mi kar nekako ne da, je najbolj enostavno, če ga lepo priklopim. Ampak vem, da bo teba počasi. Mogoče bo danes spet dobil malo banane, pa da vidimo, kako bo s kakanjem.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
18.5.2007 9:29:23   
Naja30
Dober dan, punce!

Danes šele mi je uspelo vse prebrat za nazaj.

"Zdaj pa se vprasanje za vas: e ki ze dajete GH, kako to zgleda, ce otrok rad je? Haha, pri nas izgleda to tako, da mljaska in gode od užitka zraven! In nič ne user posted image  No ja, edino sama bučka ji na koncu obroka ne paše več in se mao zmrduje. Mislim pa, da bo naša mala pravi jedec, čisto po očiju user posted image  user posted image  Hihi, bi rekla bolj po mamici! user posted image
Ja, mi smo začeli z GH in sicer najprej z rižolinotom, katerega ima zelo rada in ga kot samostojni obrok poje za predzadnji obrok pred spanjem. Potem sem ji dala korenčkov sok in jabolčni sok, oboje je šlo lepo po grlu dol user posted image  Potem pretlačen korenček, tudi user posted image , pote bučka kuhana, bolj tako tako. No od sadja je 2x dobila banano, enkrat s koščkom kuhane slive. Slivo sem ji dala, ker je kakec postal malo trd in se mi je zdelo, da težko kaka. No in potem ga je oreng fajn spustila! user posted image  Mislim, da je treba s GH pazit, kaj daješ kak dan, da ne dobi samo takih stvari, ki zapirajo, npr. korenček in riž. To oboje zapira. No, tako jaz mislim.

r1ta tudi ja pogrešam čvekanje, zdaj bom res bolj redna. No, tudi naša tamala spušča take in drugačne glasove. Najboljše je, ko kje vzunaj sedimo in se ona razkriči. Ampak to so res taki visoki C toni, da me zvečer že ušesa bolijo!user posted image  Ampak karnaj bo glasna, tako vsaj vem, da je vesela in ji nič ne manjka.

Drugače pa že ful dviguje glavo, kot da dela trebušnjake, obrača se kot velika in se kotali po postelji. Hodima tudi na telovadbo za dojenčke in mamice in je prav fino!

Punce, ful lepe user posted image  imate, vse slike so lepe. Bom tudi jaz dala kaj novega v album.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
18.5.2007 9:33:51   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Pa se vprasanja: prvi je bolj tako: kaj se vam zdi boljse za otroka za uvajanje breskev in marelic v tem casu: da jim jih stlacis tiste iz kompota ali Hipp kasica? Smo se vcer na sprehodu mame menile in sme rekla, da sem ji dala kasico, pa sta me dve prav grdo pogledale, ces, da so kasice pa res samo za na pot. NAceloma sem tudi jaz za to, ampak glede na to, da tega sadja trenutno se ni (vsaj dobrega), se mi ne zdi kak hud greh. No, pa sta mi svetovale, da bi raje kompot vzela??? Meni se zdi pa tisto vecji greh, ker so kompoti se bolj sladki. KAj menite ve?

Meni se pa ne zdi prav nič narobe dajat user posted image  kupljeno kašico. Načeloma sem sicer za to, da se doma naredi in za enkrat tako tudi delam, ampak mislim, da so te kašice veliko bolj predelane in pregledane kot sadje, ki se prodaja v trgovinah in je špricano itd. V glavnem, tudi glede tega imaš prav, da še ni sezona breskev in marelic, tako da je to še dodaten plus za kašice user posted image  

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
18.5.2007 9:37:45   
Naja30
Aja, pa še nekaj zelo pomembnega sem pozabila!

ZASANJANA user posted image  user posted image  user posted image  Privoščim ti (in tvojima dvema) iz vsega srca, da gre tokrat vse ok in da boste srečna družinica! So me kar solze oblile, ko sem vidla to napisano! user posted image

In r1ta, kako lep posnetek tvoje japkice! Ja, tako nekako se tudi Tija oglaša, kadar je pevsko usmerjena user posted image

In Wilma, lepa slika. In moj moj lepe slike,  na splošno so vsi decemberski user posted image  taki lepotci!In Ožbej, Nejc, Lovro so taki korenjaki!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
18.5.2007 9:46:30   
lidijat
Dan čveklje!

zdaj se pa še jaz oglasim po skoraj eno-mesečnem premoru (me niste nč pogrešale, vem user posted image ), berem vas vsak dan, ampak pišem pa ne, ker ,.... sej ne vem no, da ne razglabljam preveč o vzrokih, sem smotana.
Vidim, da že skoraj vse pridno uvajate GH, jaz se pa še kar ne upam, čeprav jo žlica zelo zanima, nas ful gleda, ko nosimo v usta. Čajček ji kar po žlici dajem, pa tolk mljacka. Mogoče je pa počasi že čas, čeprav pediatrinja vztraja na samo dojenju do 6 mesecev. Kaj pa vemuser posted image
Tudi mi smo bili včeraj na drugem cepljenju, je kar šlo, malo sirene smo vklopili, nič pretresljivega. Zvečer in ponoči je bila malo nemirna, vročine pa nič zaenkrat. Zredkal smo se na 6.250 g, dolga je 64,5 cm, skupaj 2.620 g in 12,5 cm. Sem res vesela, da jo lahko dojim, čeprav se še vedno krega z joškami, ponoči pa tko cucla, kot da cel dan ni nič dobila. Se zbujamo 2-3x še vedno ponoči. Podnevi pa kukr kdaj, ne morem nič računat na njeno spanje v količini, včasih pol ure čez dan, včasih 3 ure. 

Danes ne bom poimensko komentirala edino Barbk in ostalim hvala za čestitke ob četrtem mesecu. Še malo pa bomo javkale, da bo treba v službo, a ne?! user posted image
Aja, pa R1ta, ful dobra Anina predstava user posted image user posted image ! Eva si tko cmokla prste na nogah in vriska vmes, da je veselje, ja pa najprej si mora nujno nogavičke z nogic zbrcat.

No, pa sem še jaz mal načvekala, kaj več pa kasneje.

Veliko sončka vam želim in veliko vriskanja in veselja naših user posted image !

Pa-pa

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
18.5.2007 13:07:38   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Pa se vprasanja: prvi je bolj tako: kaj se vam zdi boljse za otroka za uvajanje breskev in marelic v tem casu: da jim jih stlacis tiste iz kompota ali Hipp kasica? Smo se vcer na sprehodu mame menile in sme rekla, da sem ji dala kasico, pa sta me dve prav grdo pogledale, ces, da so kasice pa res samo za na pot. NAceloma sem tudi jaz za to, ampak glede na to, da tega sadja trenutno se ni (vsaj dobrega), se mi ne zdi kak hud greh. No, pa sta mi svetovale, da bi raje kompot vzela??? Meni se zdi pa tisto vecji greh, ker so kompoti se bolj sladki. KAj menite ve?

Meni se pa ne zdi prav nič narobe dajat user posted image  kupljeno kašico. Načeloma sem sicer za to, da se doma naredi in za enkrat tako tudi delam, ampak mislim, da so te kašice veliko bolj predelane in pregledane kot sadje, ki se prodaja v trgovinah in je špricano itd. V glavnem, tudi glede tega imaš prav, da še ni sezona breskev in marelic, tako da je to še dodaten plus za kašice user posted image  

Naja3 - welcome back!
Tintara, definitivno je boljša kašica (če imaš izbirati med kašico in kompotom) brez dodanega sladkorja, itd. Tudi "domači" kompoti iz breskev in marelic so samo D od domačega! Polno cukra (marelice in breskve so pa ponavadi kupljene). Jaz osebno sem ZA bio (na domačem vrtu) pridelke. Ker veš kako so bili vzgojeni. Če imate možnost nakupov na bio tržnici, je to en velik + (medve greva danes - v MB je vsak petek bio tržnica user posted image ). Vsekakor ji pa rajši dam od hippa kašico, kot pa stlačeno sadje ali zelenjavo iz obične trgovine.
Me pa skrbi, da se me ne bo kaj lotilo, ker me že dva dni boli glava v predelu sinusov (čelo) - verjetno sem samo napihana...
En lep vikend vsem skupaj!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
18.5.2007 13:52:15   
Strawberrie Cherrie
Vampirka -> se povsem strinjam. Recimo breskve kupljene v Mercatorju filajo s hormoni, prav tako paradižnik, bučke itd itd...zato jim pravim jaz klonirana zelenjava, ker vsi zgledajo enko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
18.5.2007 15:28:29   
Shorty_
Pozdravljene!
Tinkara- tudi Nika zmeraj zajoka po dojenju in se zvije nazaj pol ji dam pa dudo podreva kupček in je.
Naja3 me veseli da si se javila prav tako Lidijat a Eva že kej je GH in se kej manj razburja nad žličko kot nad joško?
Tintara nika odpira usta izključno pri banani drugače pa mava borbeuser posted image
L_P lepo da si me pogrešala.
no sirena se je zbudila, šibam

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
18.5.2007 15:54:03   
Naja30
Tamala je končno zaspala. Ritma za dnevno spanje nimama čisto dodelanega user posted image  Je pa res, da danes še nisma šle ven, ker moj dragi ves čas nekam leta in mi vozi voziček v avtu user posted image  Tamala pa v vozičku najlepše zaspi.

Punce, zdaj imam pa jaz vprašanje za vas, tole me zelo skrbi. Tija ima po trebuščku in hrbtu že par dni rdeče pikice, ki se spreminjajo v blede pikice, ampak so ves čas prisotne. Najprej sem misla, da je to od tega, ker ji je vroče. Zdaj pa sumim, da je mogoče kriva GH ali pa celo to, da sem jedla jagode?? Ker naj bi bile ful alegene? Mislite, da je to to? Od GH pa je na novo jedla banano, prekuhano suho slivo in sok jabolka, sveže iztisnjenega. Jaz sem pa tudi smotana! Namesto, da bi uvajala novo hrano 3 dni, ji pa kar pospešeno dajem. Joj joj, sem zaskrbljena. Še posebej zato, ker je moj dragi že tako alergičen na sadje, predvsem jabolko.

No, pa še to sem pozabila omenit, da sem zadnjič spoznala Višnjo in njenega Reneja, ki je tudi pravi dečko! Višnja, upam da se še kaj srečava, zadnjič je bilo bolj na hitro.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.5.2007 18:57:09   
Strawberrie Cherrie
Evo nas, smo imeli športno popoldne. Smo šli s psom do vode (je ptičar - šolan - in taktizira pri racah, seveda, predenj se on rački sploh približa, je raca že v zraku, ampak zanimivo ga je gledat user posted image )
Slikce:

user posted image

user posted image

user posted image

Tole je od vceraj....

In danes na sprehodu ->

user posted image

user posted image
(Tukaj je Azzuro moker od vode in norenja user posted image user posted image user posted image )

user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 18.5.2007 18:58:51 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.5.2007 19:12:12   
ELA06
Dan.

Naja3 jaz pe ne dajem gh, tako da ne vem .... lahko bi bla kaka alergija. Jaz bi ji nekaj dni tako hrano, za katero si 100% da ji odgovarja pa boš vidla, če bodo pikice izginile.
Drugače ima pa Ela tudi pikice  zadaj po vratu samo to je od vročine, pa tut jaz nisem nič takega jedla. Jagode so tudi meni mamljive, jih obožujem samo se jih ne upam jest.

Drugače pa je bila danes ena čudna noč, se je Ela zbudila ob 03:30 pa jok, se je najedla pa spet jok, skoraj zaspala, sem jo dala v posteljico pa spet jok,...in tako je bilo 1h pol je pa zaspala in je blo vse ok. mogoče je bla kriva luna.

Danes je prišel od mojga nečak(star je 11 let) in je imel spet svoje "pametne" izjave. Da on je kralj, da mora njegova mamica vse namesto njega naredit, da zakaj ga je pa imela, da on ne bo nič delal, on bo samo tv gledal in sem kar mal popizdila in sem ga poslala domov in rekla, da ko se bo znal obnašat primerno naj pa nazaj pride. In potem moj reče, da sem bila prestroga, da se ne spoznam na otroško psihologijo, da mu s tako reakcijo samo veselje dajem...itd. To mi govori za otroka, ki reče svojemu očetu, da je idijot. Nečak naj bi bil avtist, ampak jaz mislim, da je on avtist 10 % ostalih 90 % je pa razvajenost. Bi ve dovolile svojemu otroku, da se grdo pogovarja (npr. ti bodi pa tiho, kaj te pa briga, brigaj se zase, samo težiš, zgin nekam) z vami in npr. babico/dedkom? Jaz to Eli ne bom dovolila pa tudi če bo hiperaktivna, avtist ali karkoli drugega!

Grem še kaj naredit.....

lep vikend, poln sončka in sprehodov vam želim

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.5.2007 19:13:37   
ELA06
london-paris lušne slikce!

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.5.2007 19:38:25   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: ELA06

Bi ve dovolile svojemu otroku, da se grdo pogovarja (npr. ti bodi pa tiho, kaj te pa briga, brigaj se zase, samo težiš, zgin nekam) z vami in npr. babico/dedkom?

Ojej, mi je kar slabo postalo, ko sem brala kakšne izpade ima ta fantek, pa komaj 11 let je star!user posted image  No, seveda ne bom dovolila svoji hčerki kaj takega. Ampak dejstvo je, da je to treba zatreti takoj, ko otrok poskuša. Ko mu parkrat dovoliš ali ignoriraš ipd, je konec. Vsaj jaz tako mislim.

london_paris, luštne fotke, model pa še bolj user posted image user posted image  Tam kjer se Ožbej kopa - to je tisti sedež za v banjo, ne? Midva tudi razmišljama, da bi ga kupila. Se dobro obnese?

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.5.2007 19:40:36   
Strawberrie Cherrie
Ja to je sedež za v banjo, samo ko se mi ne da ga kopat v taveliki bani, kar v malo naštimam, pa on nori in je.
Jaz sem kar rabljenega kupila.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.5.2007 19:57:14   
r1ta
Pa da dam kontra London_paris!

Je žgač naša Anka bananka, ne?

user posted image

user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.5.2007 19:58:10   
Strawberrie Cherrie
Faca mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.5.2007 20:19:53   
r1ta
Veš london_paris tvoj štrudeljček je pa res smejko! Pa take lepe modre očke ima! Ma jaz vam povem, da smo zmagale vse po vrsti, ker imamo najlepše otroke!user posted image user posted image Decemberke smo zakon!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.5.2007 21:12:49   
frufru
user posted image
Veseli dan - nick mamice - user posted image - MERE OB ROJSTVU (g/cm)- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - 2200/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čuvaj svojo mamico .
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130/46 - 7400/66 (4270g/20cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880/52- 5m 6500/65 (2620g/13cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820/48 - 6330/60 - (3510g/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970/46 - 8160/68 (6190g/22cm) 
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100/47 - 7880/66 (5780g/19cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen - 3580/50- 3m 6300/63 (2720g/13cm)
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330/44 - 5m 5900/61 (3570g/17cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3600/53 -  6110/60 (2510g/7cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150/53 - 5,3m 8320/69 (4170g/16cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870/52 - 4,5m 7000/63 (4130g/11cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - Rene - 7200/68 - (???g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280/62 (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3080/50 - 4m 5585/62 (2505g/12cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan
15.12. - Severnica77 - Leo -  3940/51,5 - 4m7590/68 (3650g/16,5cm) 
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3860/52- 5m 8340/71 (4480g/19cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3020/48 - 5m 7900/68 (4880g/20cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3210/51 - 3m 5140/57 (1930g/6cm)
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150/53- 4,5m 9020/70 (4870g/17cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550/50 - 2m 4750/59 (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark
30.12. - Barbk - Manca 2680/48- 4m 5605/60,5 (2915g/12,5cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630/52-4m 6250/64,5 (2620g/12,5cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445/49 - 3,5m 5030/60 (1585g/11cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460/52 - 2m 5185/58 (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880/52- 4,5m 8500/68 (4620g/16cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

< Sporočilo je popravil frufru -- 18.5.2007 21:25:19 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.