lidijat
|
Dan čveklje! zdaj se pa še jaz oglasim po skoraj eno-mesečnem premoru (me niste nč pogrešale, vem ), berem vas vsak dan, ampak pišem pa ne, ker ,.... sej ne vem no, da ne razglabljam preveč o vzrokih, sem smotana. Vidim, da že skoraj vse pridno uvajate GH, jaz se pa še kar ne upam, čeprav jo žlica zelo zanima, nas ful gleda, ko nosimo v usta. Čajček ji kar po žlici dajem, pa tolk mljacka. Mogoče je pa počasi že čas, čeprav pediatrinja vztraja na samo dojenju do 6 mesecev. Kaj pa vem Tudi mi smo bili včeraj na drugem cepljenju, je kar šlo, malo sirene smo vklopili, nič pretresljivega. Zvečer in ponoči je bila malo nemirna, vročine pa nič zaenkrat. Zredkal smo se na 6.250 g, dolga je 64,5 cm, skupaj 2.620 g in 12,5 cm. Sem res vesela, da jo lahko dojim, čeprav se še vedno krega z joškami, ponoči pa tko cucla, kot da cel dan ni nič dobila. Se zbujamo 2-3x še vedno ponoči. Podnevi pa kukr kdaj, ne morem nič računat na njeno spanje v količini, včasih pol ure čez dan, včasih 3 ure. Danes ne bom poimensko komentirala edino Barbk in ostalim hvala za čestitke ob četrtem mesecu. Še malo pa bomo javkale, da bo treba v službo, a ne?! Aja, pa R1ta, ful dobra Anina predstava ! Eva si tko cmokla prste na nogah in vriska vmes, da je veselje, ja pa najprej si mora nujno nogavičke z nogic zbrcat. No, pa sem še jaz mal načvekala, kaj več pa kasneje. Veliko sončka vam želim in veliko vriskanja in veselja naših ! Pa-pa