|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
22.5.2007 20:11:39   
TanjaS
Aja, shotry je spraševala glede sedenja. Tudi Maks se naprej nagne oziroma kar pade. Pa je danes na FT rekla, da je to normalno in imava vajo za spodbujanje sedenja. Ga daš med noge, med njegovo nogice pa srednje veliko žogo. Se nagne najo, Potem pa mu pomagaš, da žogo z rokicam premika levo, desno in gre za njo. Tudi čez noge. Upam, da je razumljivo napisano.  user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
22.5.2007 20:26:24   
Anonimen
TanjaS, sem iz Kamnika, žene nimam, pričakujem še enga otročkauser posted image  tamala je ful pridna, sm čist navdušen, zato upam da bo še ena punčka, no tut če ne bo, glavn da bo zdravjeuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
22.5.2007 20:47:31   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

TanjaS, sem iz Kamnika, žene nimam, pričakujem še enga otročkauser posted image  tamala je ful pridna, sm čist navdušen, zato upam da bo še ena punčka, no tut če ne bo, glavn da bo zdravjeuser posted image
Ja ampak dete menda mamo, neuser posted image  Tako zlahka pa ne gre, smo babnce fajn firbčne. Saj ni nujno da je žena po zakonu, je pač koruzniška. Saj me tud nismo vse poročene. Tole ta drugo dete sta pa hitro naštimala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
22.5.2007 20:52:07   
Anonimen
s katero mam že otroka nisva skupi...

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
22.5.2007 20:57:11   
ELA06
Čer.

Najprej duck20 dobrodošel!

Nisem uspela veliko brat, sem zasledila novega člana, pa en nov zob, pa neka bližnja srečanja s polico...

Sem mal out, ker nisem imela računalnika, rihtamo Eli sobo (tam je bila do sedaj računalniška soba) in smo selil opremo en štuk viši. Imamo prav luštno sobo v hiši čist na vrhu v špici..... Tako da je vsa krama preseljena....

Glede sedenja, naša tudi še sama ne sedi, hoče pa ful sedet seveda tako, da jo jaz držim al se pa naslanja name. In dela isto, sklanja se, lovi dudo, noge ...
Se je danes prvič ful tisto vlekla za stopala, kolikor je suhcana bi si mislil da je večji akrobat. In seveda jaz to hočem slikat.  In res fotoaparat  v roke in rečem Ela, dej primi se te bom slikala in ona to res naredi.. Pa slika ni ravno ratala in rečem, dej še enkrat, in ona res še enkrat, pol pa spet ni slika bla ok, pa jo luštam da naj še, in ona na komando je to naredila vsaj 5x tako da sva dobili lepo slikcouser posted image . Ona je točno vedla, kaj jaz od nje hočem... Neverjetno!

Drugače pa mi že zadnje 5 dni slabo spimo ponoči. 2X se mi je zbudila sredi noči in je bila 1h pokonci, potem 1x ni spala  od 21.20 do skoraj polnoči, pa kar se zbuja sredi noči z jokom, kar do sedaj ni bilo v navadi. Jaz ne vem če bodo to zobki al kaj! Če pa bodo zobki me pa skrbi, da bo pri vsakem tako.... Je to zbujanje znak da se bo kak zobek se pojavil? Čez dan ni nič bolj tečna.... Al je pa to kakšna luna nad Novim mestom.

Šibam še mal študirat.

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
22.5.2007 21:00:19   
Anonimen
zdj sm pa že duckuser posted image

(odgovor članu ELA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
22.5.2007 21:01:42   
crci06
duc.20 a smo mal firbčne, ane?
a veš, pomoje bi me rade mal prečekirale če si ti res nekdo, ki bi rad z nami poklepetal in veš kaj o decembrčkih in ne kakšna soseda al pa tašča da se ni infiltrirala...
če si s partnereko ji kr rc žena tle na forumu, ker nas je kar nekaj"žena" ki bi bile hude, če bi naši očkoti poudarjal, da žene pa že nismo...

aja, edino, če nisi zamenjal?
samop pote pa tvoja punčka verjetno ne živi pri tebi, ane, je še malo premajhna...

Daj se no malo okorajži in nam napiši par stavkov, da te vidmo, če si res naš.
lahko tudi, če rad kuhaš in na katero specialiteto nas povabiš user posted image

tole s torto pa kasneje, če pride kdo klepetat, ker zdajle bi najprej nekdo rad večerjo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
22.5.2007 21:04:58   
TanjaS
user posted image user posted image Duc20, a pol pričakuješ zdaj drugega otroka z drugo? Daj no, res smo firbčne. Saj veš, babe pač  user posted image user posted image user posted image

Ela, to glede zobkov ne vem, pri Kaji smo imeli mi probleme tudi predvsem ponoči, po nekaj neprespanih nočeh in joku, smo Kaji dali svečko in je lepo spala (enkrat, ko je bilo res hudo). Maks je prva dva zobka dobil brez težav.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
22.5.2007 21:15:40   
Vilma
Ojla decembrčice user posted image

Vidim, da se nam je pridružil nov član - duc.20. Dobrodošel! Pa brez slabe volje, če so te preimenovali v ducka, verjetno je po pomoti. Tudi meni dostikrat napišejo Wilma, pa nič zato.
R1ta super za prvi zobek, čestitam! user posted image  Zanima me tudi, kako si namonitrala tisti film, ko Ana spušča take zvoke kot za kakat in si noge tlači v usta? Jaz bi tudi en film gor prilimala user posted image  Da vidite, kako se nam Dominik krohoče na ves glas user posted image  
Imam pa eno zelooooooo veselo novico! No vsaj zame user posted image  Naš Dominik se spet vozička juhej. user posted image  Od samega veselja, sem bila včeraj tri ure z vozekom zunaj, danes pa dve user posted image  Malček je namreč ugotovil, da se tudi iz vozička vidi svet ! In kako mu je ratalo?! Tako da se je z obema rokicama prijel za sprednji del vozička in je ves navdušen, ker se toliko vidi. Prav skenira vse podrobnosti, vriska in se vsakemu mimoidočemu smeje. Sem tako srečna, da vam sploh tega ne znam opisat z besedami. user posted image

Drugače pa jutri pride patronažna, da malce pove okoli goste hrane. Mi smo še vedno na jošku in mu še ničesar nisem dala razen rižolinota že pred časom, pa še to smo ukinili. Bom poročala o prvih poskusih. user posted image

Aja pa še ena mal slabša novica user posted image  Danes sem po 14 mesecih dobila tečko rdečko user posted image  In to pri polnem dojenju. A ostale, ki polno dojite tudi že imate menstruacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
22.5.2007 21:24:40   
Anonimen
no bom pa reku bodoča žena,ok...čeprov ji raj kako drugače rečmuser posted image  punčka je že skos pr men ker se ji je njena mamica odpovedala. smo mi tut sposobni poskrbet za otrokeuser posted image
naša Tayra pa že čist sama lepo sedi, ma velik moči k rada jeuser posted image
ja mel bom druzga otroka z drugo.
najprej me mate za žensko, pol za raco, ker pa to ni blo dost sem na konc še soseda in tašča... a bi vi res tok rade da bi bil js ženska al kaj k to zdj je pa res že mal prevečuser posted image  user posted image

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
22.5.2007 21:47:52   
tintara
Zivijo!
Sem ugotovila, da z nasim srecanjem ne bo nic, ce ne bo en dal komande! No, imam idejo: kaj ko bi se dobile raje v Arboretumu? Kamnik je mal dolgocasen, nima nic sence in totalno prevroc je v tem tednu. Volcji potok pa je super, vsaj meni. Torej, ce ste za: ta petek se dobimo v Volcjem potoku recimo okoli 10h (ali kasneje, povejte pac). Ste za? Vabljeni vsi od MAribora, Slovenj gradca, prek Ljubljane, KAmnika in okolice, pa tja do Primorske in Gorenjske. PA da vidimo, ce bo zdaj kaj vec odziva...

Duc20: tudi s tabo bi bila zadovoljna za sprehod, seveda, sam nekak sem pricakovala, da sta oba iz KAmnika in da sta (se) skupaj ter da si ti dopoldne v sluzbi, ona pa na vozickanju - po tej logiki, bi se torej z njo lahko veckrat setkala. Sicer meni to porodnisko res ni panike glede druzbe, ker nas je polno sosolk, pol pa se tistih ki smo se ze med prvo porodnisko nasle... V glavnem, dolgac res ni. Kje si pa doma, ce ni skrivnost? Mi smo na Zikovi stacionirani.

Shorty: kako je slo s korenckom in cem ze? Midve sva danes 3x jedli GH in rezultat celega dneva je: pojedla je vse skupaj tri polovicne male zlicke, mogoce 4, napacana kuhinja in poln stroj plasticnih posodic. Jedli sva pa dopoldne jabolko (jaz ga ne kuham vec) in breskev - je blo zelo dobro, ker sem pol itak jaz pojedla, potem krompircek (je tiscala skup usta, sam sem ji kar mal nasilo eno zlicko not narukala in ni pljunila ven) in rizolino zvecer (dve zlicki). Madonca vcas me kar mal zaskrbi kako bo to slo, nobenga uzitka pri hrani z njene strani, pa kar en jok zraven... V cetrtek ma pol leta, jo bom tehtala. Bomo vidl, upam da je kaj prirasta.
Aja, aja, danes sem pa mogoce govorila s Klavdijo al kak ze (vidve sta skupi rojavali, se mi zdi). Cist tko sva se menili, pa je rekla, da ma Tristana, pa da je rojen 12 ali 14 decembra (sem pozabila, tko da mogoce tud ni ona). Ce jo se kaj vidim, jo seveda vprasam, sam nisem cist zihr ce je iz KAmnika, k je neki z vrtcem v Domzalah mutila? Ma ne vem, sam se mi zdi, da sem jo ze videla tod naokoli.

Sedenje: nasa sedi nekaj casa pokonci, pol jo pa vrze v eno stran ali pa naprej. Ce jo naprej, potem sedi se naprej, pa vcasih ji rata ze roko podstavit na stran kamer bi padla, ponavadi se pa kar zvrne. Ce bi sla po GAsperju, ma da jutri sedi 20 minut! Ma ja, obracala se je pa mesec in pol prej.

Vilma: super za nov val navdusenja za vozek: nasa ga se zmer ne mara, no mal bolje je, ker zdaj vsaj vcasih mal okrog zja, pol pa joka. Kar dost jo mam po rokah, to je moj razpoznavni znak, tamala v eni roki, voz porivam v drugi, pa se tamal nek naokol skace pomoznosti.

Nic, bejbe (in fant), kaj ko bi sla jaz danes mal prej spat? Za vsak primer, ce spet ob 4h vstanemo - ma ja, ta prava. Mejte se. Tina

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.5.2007 21:48:38   
crci06
OK, Duc.20 naloga s samopredstavitvijo opravljena!!!
Sprejet! user posted image  
Čeprav sem ravno zdajle med dojenjem razmišljala, da to, da sem tako firbčna, sploh nisem jaz. In sem ti hotela napisat - vzamem vprašanja nazaj. Sej koneckoncev, če bi se hotel kdo infiltrirat, bi se lahko. MOgoče sem se pa jaz user posted image   Od mojga lepotca  slike pa dobivam na natečaju na najlepšega holivudskega dojenčka.
Če si res tk priden, da si sam z malo, svaka ti čast. Sej ne vem zakaj mislim, da moški to naj ne bi zmogli - mogoče zato, ker imam doma zelo pridnega "moža" - kadar ima čas in voljo, pa vem, da bi mu bilo zelo težko bit nekaj dni sam z malim. Jz sem kao živa enciklopedija - ves svet misli, da mamice z rojstvom pridobimo v glavo eno novo kaseto in vemo, kateri dan je treba začet s hrano, kolk žličk itd. Dvomim, da bi moj to sam štartal, če bi jaz npr. šla za 2 tedna v tujino.
Bodimo pošteni, niti ne bi hotla da to nardi, bi bila ljubosumna. No, jaz sem pa naredila ravno to (zdaj,  mam mir in se lahko enmu posvetim user posted image ), ampak sem bila fer, pa sem mu filmček posnela. Ga čaka presenečenje.user posted image

Madona, desci ...zdaj sem pa pozabila, kaj sem hotela ženskam napisat... aja, da tečke rdečke še ne želim še nekaj časa.... pa super za Dominika, da je spet odkril lepote vozičkanja!! Me pol leta premišljujemo, kaj za ena kola jim kupimo, oni se pa pri 4m spomniijo, da se čez mamičino ramo spet še boljše vidi..?!? Naš je tudi kakor kdaj. Najbolj zateženo mi je pa to, da ko greva na sprehod in  imam energijo, ga ful animiram in se imava ful dobro. Potem pa, ko nazaj grede spet prideva na začetek vasi emd hiše, pa seveda jaz neham plesat in peti in mu kaza kakšne barve je "rožica..." , mali pa v jok. In tako eni mislijo, da imam ful jokico... ?

Ah, ja... Zdajle sem tako zazehala, kot že dolgo ne. Vsak večer že prej padem dol, preden sploh utegnem zazehat.
Mali je zaspal, jaz bom pa tudi kmalu. Malo mi je nelagodno, ker ima v sobi 23°C, je pa v plenički, tanki pižamici prez stpalc in čisto tankem žakeljčku brez rokavov??? 
naslednji korak bo verjetno body z dolgimi rokavi +  žakeljček ali kako? Se bojim, da je preveč oblečen, ker je to lahko nevarno. Ko ga zjutraj prinesem k sbi (ko mačke ni doma...) , ga pa še z mojim debelim kovtrom pokrijem, pa se potem spomnim, da ima on že 3 sloje...

V čem pa vi spite ob tem prehodi iz pomladi v poletje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.5.2007 21:54:56   
crci06
Hej, v arborerum si pa jaz že dolg želim - imam karte pred seboj, pa se mogoče kar vam pridružim?

Koliko časa pa traja en tak sprehod z veliko kvačkanja zraven? Do 3h v LJ ne bi smel biti problem, ane?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.5.2007 21:57:55   
tintara
Ma spet sem ful pozabila:
Vilma: tecka rdecka je prisla po tocno 12 mesecih (prvi dan zadnje menstruacije lani je bil enka prvemu po porodu), tudi polno dojila. Ma, saj se prezivi, ceprav je zoprno in je blo tko fajn brez.

R1ta: tvoj dragec je pa 10 dni starejsi od mene. Jaz bom 9 naslednjega meseca dopolnila 30 let.

In se enkrat ti Duc20: zdaj mal bolj zastopim, torej imas ti kdaj cajt za kak sprehod in tudi za petkovo srecanje v Arboretumu: No, da vidimo, kolk te je skup, se upas ze pridet med nas? IN kdaj pricakujeta nov narascaj?

Zdaj pa res spat madonca. Je treba se velik postimat prej. CAu bau, T

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
22.5.2007 22:11:23   
Anonimen
tintara, mi smo z groharjeve, ja upam si sam ne morm pridt. tut vm bi blo čudn, same čveke na kup pol pa da js vmes uletimuser posted image konc septembra bo nov user posted image
moj_moj, moja ima samo pleničko pa body, pokrita je pa s tanko odejo.

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
22.5.2007 22:12:28   
tintara
Pa kaj mi ne pustite spat! Vedno moram se neki dodat! Pol mi pa se racunalnik nagaja in moram po 5x stiskat odgovor, pa kr neki. Brrr.

Torej, MOj-Moj, sem vedla da te premami. ostale ne zamerit, ampak tebe bi fuuul rada spoznala, k vedno pises take fajn dolge poste (saj ne vem katera pise daljse, ampak vsaj konkurencne sva si), pa se tamaldva sta startala z istimi merami (to sme tud ze 100x napisala, ane). Do 3h lahko seveda prides do Lj, jaz bom okol pol treh do treh najkasnej v Kamniku, ker moram po tavelkega.

Spat sem jo dala pa v plenici, kretek bodi, in odpeta pizama, ki sme jo zdaj zapela. Plascek se danes susi, jo bom pa mal pokrila, ce ne drugace si nastimam budilko. CAu, zdja me pa ze mozek podi z racunalnika.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
22.5.2007 22:20:18   
crci06
v bistvu imate potem tudi vi 1 sloj po rokah in1-2 sloja preko trebuščka... pa noge pokrite ali pa v pižami...

OK.
Jaz mu grem pa zdaj kar okno odpret?, ker ima zdaj že 24°C, too much. ali pa bom raje prepih čez štuk naredila, ker se kar bojim imeti ponoči odprto okno pri njem. Jaz imam očitno tako kri, da me imajo mušice in komarji radi, pa se jih kar malo bojim. Letos sem prvič imela otečeno, ko me je mušica pičla. Ravno zraven uča, pa to kar ornk, sem morala s Fenistilom mazat. Ne želim, da se user posted image to nardi.

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 22.5.2007 22:28:18 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
22.5.2007 22:29:03   
Anonimen
joj te mušice, našo Tayro je tut kšn tedn nazaj ena pičla glih zravn učke in ji je tok zatekl da ni mogla gledat, smo šli k zdravniku pa ene kreme dobil sam ni nč pomagal, po parih dneh je na srečo minil.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
22.5.2007 22:30:37   
frufru
duc.20 kapo dol pred takim atkotomuser posted image user posted image user posted image Jaz ne vem, če bi se lahko našmu pobcu odpovedala, čeprav je včasih težek kot slon. Drugače pa v müllerju prodajajo mrežo za na voziček proti mrgolazni

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.5.2007 22:32:49 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
22.5.2007 22:30:44   
petri85
Čer!

Danes nam ni delala cel dan povezava, zdej pa na 4ih koncih naenkrat berem!

Ja, meni je tudi ful všeč v Arburetumu...pa tud ura je super ob 10ih, ker bi bilo fajn, da sem do 12.30 doma, ko gre David spat, torej jaz se ti pridružim Tintara!

Je pa naš Benjamin danes dobil 1. zobek...pa nisem prejšnje dni nič opazila, danes me je pa fejst ugriznil za dobro jutro!

Pa celo noč smo spali...od 20ih pa do 6.30...kar verjeti nisem mogla.

No, sej se nočem samo hvalit...ampak, na koncu vedno tako izpadeuser posted image

Duc.20, še kako slikico tvoje Tayre nam pokaži! Pa pridna, da že sedi. Naš tudi kar naprej pade, samo saj majo še čas!

Vilma, jaz M nimam že od novembra 2004, razen 1 kratke vmesuser posted image

Moj_moj, naš ponoči spi v tanki pižamici, pokrit s tanko dekico, pa mu je ravno prav. JAz ga čist ne zastopim, ker meni je prav z veliko debelejšim kovtrom.

Pri nas je tudi ogroooomno mrčesa, sploh komarjev, tako da smo ravno v fazi nakupa komarnikov, ker sicer sploh ne upam ponoči okna odpret, ker bi nas čist opikaliuser posted image

Sedaj me pa čaka moje najljubše opravilo...LIKANJE!

Pa-pa!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 22.5.2007 22:35:24 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
22.5.2007 22:37:53   
Anonimen
ah ta mreža za na voziček nč ne pomaga, ker loh otroka mrčes pič kjerkol ne ravno takrat ko je v vozičku. najbolš bi blo da bi mel take obleke za otroke k jih majo astronavti, notr bi bli pa varni pred vso golaznijouser posted image

sm mislu da ste hujše čveke, sploh ni take panikeuser posted image

vampirka, a si ti prav center mb-ja al bl okolica?

(odgovor članu petri85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
22.5.2007 22:42:48   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Drugače pa v müllerju prodajajo mrežo za na voziček proti mrgolazni

jaz sem jo kupila v pikapolonici za dobrega jurja... mi je že prav prišpla. Priporočam.
Samo v otroški sobi jo pa ne morem namontirat na posteljicouser posted image   res je pa, da bo prej ali slej treba dajat mrežice na okna. Samo potem pa ne moreš imeti rož  na zunanjih policah, ali kako je to?

Joj, kam gre svet, klopi, mušice.... vse je nekam strupeno ratalo in jaz se vsega bojim.

Sem videla samo, kaj je psu naredil klop...  katastrofa. ornk zdravljenje.

Jaz sem se pa zafrknila, sem bila totalno zaspana, pa sem si pred spanjem priravila velik kozarec hruškovega soka z veliiiko ledu, zdaj me je pa to prebudilo.

Ampak tolk pa ne, da bi šla likat. Ali pač? Hm... Zdaj preko garderobne luftam Nejčevo sobo, tako, da ne morem it likat user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
22.5.2007 22:43:00   
frufru
Mi mamo komarnike, pred njimi pa moljevko, pa sivko, rožmatin. To baje odganja moj-moj komarniki se montirajo med okno in roleto ali žaluzijo. Za probo lahko kupiš pa v dm mrežo, je na ježka, tako da lahko rožice komot zaliješ

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.5.2007 22:45:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
22.5.2007 22:46:57   
petri85
Komarniki so na roloju...tako, da jih daješ gor pa dol lahko, kot roleto, ker jaz se tudi ne odpovem mojim rožicam!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
22.5.2007 22:47:43   
Anonimen
loh maš rože če mrežco tko naštimaš da se jo da loh stran pa pol spet nazaj.
bomo še mi probal s tem rožam, vse se splača če pomaga.
kolk ste pa vi kej stare oz. mlade, no sej povejte če hočte, zdj sm pa js ferbčnuser posted image

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.