tintara
|
Zivijo! Sem ugotovila, da z nasim srecanjem ne bo nic, ce ne bo en dal komande! No, imam idejo: kaj ko bi se dobile raje v Arboretumu? Kamnik je mal dolgocasen, nima nic sence in totalno prevroc je v tem tednu. Volcji potok pa je super, vsaj meni. Torej, ce ste za: ta petek se dobimo v Volcjem potoku recimo okoli 10h (ali kasneje, povejte pac). Ste za? Vabljeni vsi od MAribora, Slovenj gradca, prek Ljubljane, KAmnika in okolice, pa tja do Primorske in Gorenjske. PA da vidimo, ce bo zdaj kaj vec odziva... Duc20: tudi s tabo bi bila zadovoljna za sprehod, seveda, sam nekak sem pricakovala, da sta oba iz KAmnika in da sta (se) skupaj ter da si ti dopoldne v sluzbi, ona pa na vozickanju - po tej logiki, bi se torej z njo lahko veckrat setkala. Sicer meni to porodnisko res ni panike glede druzbe, ker nas je polno sosolk, pol pa se tistih ki smo se ze med prvo porodnisko nasle... V glavnem, dolgac res ni. Kje si pa doma, ce ni skrivnost? Mi smo na Zikovi stacionirani. Shorty: kako je slo s korenckom in cem ze? Midve sva danes 3x jedli GH in rezultat celega dneva je: pojedla je vse skupaj tri polovicne male zlicke, mogoce 4, napacana kuhinja in poln stroj plasticnih posodic. Jedli sva pa dopoldne jabolko (jaz ga ne kuham vec) in breskev - je blo zelo dobro, ker sem pol itak jaz pojedla, potem krompircek (je tiscala skup usta, sam sem ji kar mal nasilo eno zlicko not narukala in ni pljunila ven) in rizolino zvecer (dve zlicki). Madonca vcas me kar mal zaskrbi kako bo to slo, nobenga uzitka pri hrani z njene strani, pa kar en jok zraven... V cetrtek ma pol leta, jo bom tehtala. Bomo vidl, upam da je kaj prirasta. Aja, aja, danes sem pa mogoce govorila s Klavdijo al kak ze (vidve sta skupi rojavali, se mi zdi). Cist tko sva se menili, pa je rekla, da ma Tristana, pa da je rojen 12 ali 14 decembra (sem pozabila, tko da mogoce tud ni ona). Ce jo se kaj vidim, jo seveda vprasam, sam nisem cist zihr ce je iz KAmnika, k je neki z vrtcem v Domzalah mutila? Ma ne vem, sam se mi zdi, da sem jo ze videla tod naokoli. Sedenje: nasa sedi nekaj casa pokonci, pol jo pa vrze v eno stran ali pa naprej. Ce jo naprej, potem sedi se naprej, pa vcasih ji rata ze roko podstavit na stran kamer bi padla, ponavadi se pa kar zvrne. Ce bi sla po GAsperju, ma da jutri sedi 20 minut! Ma ja, obracala se je pa mesec in pol prej. Vilma: super za nov val navdusenja za vozek: nasa ga se zmer ne mara, no mal bolje je, ker zdaj vsaj vcasih mal okrog zja, pol pa joka. Kar dost jo mam po rokah, to je moj razpoznavni znak, tamala v eni roki, voz porivam v drugi, pa se tamal nek naokol skace pomoznosti. Nic, bejbe (in fant), kaj ko bi sla jaz danes mal prej spat? Za vsak primer, ce spet ob 4h vstanemo - ma ja, ta prava. Mejte se. Tina
|