|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
18.5.2007 21:25:28   
nemrak
user posted image user posted image ,
ja, andreja2000 v petek že imam AC. Se mi zdi, da sem pravkar izvedela datum, pa že odštevem dneve.user posted image
Ni me strah posega, malo me je strah potem rezultatov. Upam, da bodo letos pozitivni. In, da pridejo še pred morjem (25.6).

Decemberke ste takoj za nami in vsem močno držim pesti in mislim na vas!!!
user posted image   user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.5.2007 13:01:00   
andreja2000
Nemrak tudi mene ni strah posega,temveč rezultatov in močno upam,da se bo končalo srečno,kajti danes je natanko 2 leti od mojega UPN.
Torej,stiskam pesti za petek in mislim nate in samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v želji,da boš tokrat najsrečnejša pod soncem.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.5.2007 14:43:02   
nanaa
Lana 38 sem prebrala in hvala, da si napisala user posted image , iz vsega srca ti želim, da bo sedaj vse ok. 
Človek sploh ne more verejti kakšna tombula je to.

Skyline bomo gledal okoli sebe, če te kje vidimuser posted image .

Druagče sem ok, samo veste kaj ne more jesti oz. samo zavoham pa mi gre kar na bruhanje - ŽARA  in ravno sedaj, ko se vsepovsod samo peče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 653
19.5.2007 14:52:43   
Magi*
a veš, da meni tudi roštilj ne diši zdaj. prav grozno mi dela, če ga zavoham. sem bolj vege trenutno. sem bila pa danes na tržnici in nabavila olive v česnu, pa olive v feferonih, pa suhe paradižnike, artičoke... in sem se najedla. kako je bilo dobrouser posted image  danes sem že ponosno kazala svoj trbušček, ki je iz dneva v dan bolj napet. po kilah pa nisem šla čisto nič gor. še vedno 55user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.5.2007 15:02:26   
Anonimen
Jaz tudi po kliah nisem šla še čisto nič gor, pa mislim, da bom morala v ponedeljek nase kar nosečniške hlače navlečtuser posted image  Se mi trebušček že kar pošteno vidiuser posted image .

In sedaj se bodo iz vseh strani začela vprašanja. Že čakam...

No, meni tdi ni do roštilja, mi pa blazno paše sadje in vse, kar je s paradižnikovo omakouser posted image . Predvčerajšnjim sem jedla čufte, včeraj špagete, danes filano paprikouser posted image

Sedaj pa imam 1 uro miru. Ata je v službi, sine pa je šel za eno uro dol k babici, da mama malo k sebi pride. Vsi ostali nosečniški znaki počasi izzvenevajo (boleče dojke, občasni občutek kamna v želodci, prebavne težave, pogosto obiskovanj WCja...), utrujenost pa ostaja. Upam, da se bo tudi ta kmalu poslovila.

Danes tako ali tako nameravam še pregledati omare, da najdem user posted image  cunje, ker tako oblečena več ne morem hoditi v službo (vse hlače imam proti koncu službe odpete)

Ja, za tiste, ki ste bile na CR. Sem vprašala, zakaj me v predelu šivov tako močno včasih zaboli in mi je G. rekel, da je to zato, ker je tu in tam ob šivu nastala majhna zarastlinica, ki se sedaj, ko se maternica širi, malce raztegne.

Bodite pridne, zunaj je sonček, božajte pikice in uživajte.

LP

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
19.5.2007 16:01:28   
lana38
andreja2000, no vidiš, da ni nič hujšega ta rumeni izcedek. Sem včeraj razmišljala o tebi zvečer, da si imela pregled pri G, pa se mi nekako ni dalo na računalnik. Sem se zelo polenila in mi ni pravzaprav za nič. Kadar mi ni slabo, gledam TV ali kakšno knjigo. To se da na kavču.user posted image
Danes pa je že 8T moje user posted image . Težko že čakam 12T, da bodo slabosti manjše ali bodo celo izginile.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 656
19.5.2007 16:13:44   
andreja2000
Lana38 ,ja,k sreči gre res le za vnetje in sem si pošteno oddahnila.Velikokrat se spomnim nate,kako moraš ves dan počivati,vem,da to ni lahko,a tudi vem,da  za pikico naredimo  vse kar je v naši moči.Polenila pa sem se tudi jaz prav obupno in še vedno mi zelo diši spanec,ki je skoraj po kosilu obvezenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.5.2007 20:46:36   
hokejistka
Punce,
a še katero občasno špika v nožnici? Mene poleg tega pogosto tišči na vodo, pa nekaj izcedka imam tudi (rahlo rumen, prozoren). A me mora skrbeti?
lp

Neposredna povezava do sporočila: 658
19.5.2007 22:38:11   
Magi*
hokejistka, mene v nožnici sicer nič ne špika, imam pa kar pošten izcedek. trenutno je bolj belo-prozoren. se mi zdi, da je to kar normalno v nosečnosti. tudi na vodo hodim ko kaka stara nonica. za vsakim vogalom iščem WCuser posted image  če bi te pa peklo pri uriniranju ali pa celo bolel mehur, potem pa direktno k zdravniku. jaz sem imela na začetku težavo, da nisem mogla lulati. katastrofa. sem mislila, da me bo raztrgalo od znotraj... ko se je to uredilo, sem pa hodila zelo pogosto na WC (še bolj kot ponavadi). takrat me moj G ni niti poslušal, kasneje sem sama pogruntala, da je šlo za navaden uro-infekt, ki je tako šel kot je prišel. je pa vseeno bolje se iti pokazati, če bi imela kaj takega.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.5.2007 10:14:03   
Ayo
Dobro jutro cveke!

Bom danes jaz prva user posted image  ker vceraj se pa tudi meni ni dalo niti prizgati pc-ja user posted image  Sicer sva bila bolj leteca, zvecer pa obicajno tudi jaz kar prelezim pred tv in se mi cisto nic ne da. Slabosti tudi pri meni pocasi popuscajo oz se kazejo v precej milejsi obliki, joske me ze dolgo ne bolijo vec, utrujenost je pa se zelo velika! Mi danes zacnemo 11 t, JUPIIIIII!!!
Tudi meni mesne jedi smrdijo kot ne vem kaj, sem ze vec kot mesec dni vegi, vcasih kaksna ribica pa se to se kar posilim, ker kaksno zivalsko beljakovino bi blo fajn dobit user posted image  ceprav mi je g rekel, da naj se sploh ne obremenjujem s prehrano, ker pikica si vzame vse kar potrebuje, da zaloge so zadostne user posted image  Vecjo preglavico mi povzrocajo pijace, vse mi smrdi, tako da ne vem ce na dan sploh popijem liter tekocine user posted image

Drugace pa me mogoce 1x na dan za par minut boli v predelih jajcnikov, enkrat na dx enkrat na lx, pa vcasih tudi malo kriz, pa me niti ne skrbi, ker verjetno si pikica dela prostor tam notri, pa je to samo posledica dogajanja. Verjetno je normalno. user posted image  Izcedki pa so vcasih prisotni tudi pri meni, ampak mislim da je vse pod kontrolo kot mora biti. user posted image

Trebuscek pa ne vem ce je kaj dosti vecji user posted image  zaenkrat mi grejo gor se vse hlace, razen kavbojk, sem se pa ravno vceraj zvagala in imamo 2kg vec... user posted image ...pa ne vem od kje, ker itak nic ne jem user posted image

Glede AC, moj user posted image  bi rad na vsak nacin da gremo delat cetudi po NS bp, stara sem pa 32...tako da se zadnje dni, poleg tega kam na dopust, veliko pogovarjamo tudi o tem.

Joj kolk sem dons napisala! user posted image  Grem sedaj plavat na bazen, mogoce se znebim teh 2kg user posted image

Lepo nedeljo vsem vam!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.5.2007 11:02:24   
soncek.djukelica
ojla, drage souser posted image

user posted image  mi smo pa včeraj obiskali Bled, bilo je lepo!

Pol smo pa v Šobcu imeti piknik v naravi in počivali ob vodi! Samo pete smo namakali,ker je bila voda ledeno mrzla! Glede hrane, meni se do sedaj še nič ni uprlo! Roštilj mi je zmeraj dišal! user posted image
Mene je pa začel dnevno boleti križ!user posted image  Pri dveh user posted image user posted image  ga je kar za pričakovati! Pa tudi izredno veliko belega izcedka imam! Vložke ne uporabljam, sem 1x poslušala eno zdravnico,da dnevni vložki nekako zmešajo ravnovesje in je priporočala,da v dnevih z veliko izcedka raje menjaj spodnje perilo! In sedaj tudi to počnem! Umijem se in menjam spodnjice! user posted image

lp od mene user posted image  in mojih user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.5.2007 17:02:05   
lana38
Dober dan!
Postala sem prava lenoba. Zraven tega da moram počivati, mi zdaj sploh ni za nič več. Če gledam kak film, zaspim tudi podnevi. Pa tudi če mi je film všeč in me zanima. Kaj šele bo iz tega? Ko tako prespim približno pol ure, pa lahko gledam film naprej. to mi sploh ni več jasno. Zgrabi pa me taka zaspanost, da sploh ne morem držati oči odprtih.user posted image
Tudi mene tu in tam špika po trebuhu, ampak te občutke že poznam iz prejšnjih user posted image . To se zdaj vse širi tam spodaj. Če bi bilo kaj narobe, bi verjetno šlo za neznosne bolečine.
Lepo nedlejo še naprej.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.5.2007 19:10:18   
Magi*
lana38, jaz pa poznam tvojo lenobnost, ker sem v prvi nosečnosti morala ležati. grozno. bolj kot počivaš, bolj si utrujen.user posted image  naj te potolažim: jaz sem proti koncu dobila befel za miganje in me je mož počasi postavljal na noge. na koncu sem bila že spet fit in nič več lena. je pa grozno takole ležati in počivati, jaz zdaj samo molim, da bi lahko bila kolikor toliko aktivna.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.5.2007 19:23:19   
Anonimen
punce a me vzamete med sebeuser posted image  sem tut december sam lanskiuser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
20.5.2007 19:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

punce a me vzamete med sebeuser posted image  sem tut december sam lanskiuser posted image

Medve z Magi* sva decemberki 2004 (no, jaz sem po (ne)srečnem naključju postala januarka 2005) pa sva že spet tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
21.5.2007 7:34:53   
kajča
ojla, spet je ta ponedeljekuser posted image , se mi zdi, da gre vikend 1000% hitreje kot kateri koli dan med tednom. No sej bom preživela user posted image . Jaz sem že v 12t in o slabostih ni več duha ne sluha, pa tudi lulanja niso več pogosta, recimo danes ponoč nisem šla niti enkrat na WC. Imam pa že kar fajn trebušček, glede kil pa, sem šla kakšen 1 kg gor. To še ni tako katastrofa, čeprav se mi zdi po hlačah kot bi jih šla najmanj 5 gor. Zdaj v zgodnji nosečnosti se mi zdi tako smešno, ker trebušček še ni tako izrazito nosečniški, ampak čez pas in boke se vseeno razširiš in potem bolj zgleda kot da si se prav nemarno zredil al pa ravno ful najedel kot pa da si noseč user posted image user posted image user posted image . Sem pa tudi jaz kavbojke za kakšno leto kar pospravila, ostale hlače so mi pa še kar prav, malo ozke so ratale.

Drugače pa komaj čakam drugi pregled in NS pri mojem G v sredo in NS pri Pušenjaku v četrtek. Čeprav me je kar malo strah, da ne bi bilo kaj narobe.

Sem pa začela prejšnji teden hodit na nosečniško telovadbo, je ful fino, sem imela prou muskelfibr. Sam tam so bile vse že s ful trebuha, tako da je zame zgledal kot da nisem noseča user posted image .

Pri hrani pa nimam posebnih želja, niti mi nič posebej ne smrdi. V 1. user posted image  nisem mogla jest za zajtrk muslija in jogurta, čeprav sem pred nosečnostjo to jedla vsak dan, tokrat pa to lahko normalno jem. Samo kiviji mi ne pašejo, pa bi bilo fino jih jest za prebavo.

Punce še nekaj me zanima, do kdaj boste jedle folno kislino? Jaz imam ravno še eno tabletko za jutri pa bom jutri noseča ravno 11t6d, pa ne vem, a nej še kupim eno škatlo ali ne?

Božajte svoje trebuščke in uživajte na sončku user posted image user posted image

lp,

kajča

< Sporočilo je popravil kajča -- 21.5.2007 7:36:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.5.2007 8:28:40   
pikica*
Dobro jutro, punce

Blagor vam,ki ste že dale čez slabosti. Jaz se še vedno borim s to nadlogo. Sicer tokrat ni tako hudo, kot je bilo v prvi nosečnosti, ampak lušno pa tudi niuser posted image .

Punce, ne ga sračkat s tole AC. Pa zakaj bi se matrale in psihirale, če ni potrebe? Sama na to niti pomislila nisem. Že v prvi nosečnosti sem šla samo na NS, ko pa mi je g. omenila še nek  presejalni test (ali nekaj takega, pač en test, ki se naredi s preiskavo krvi), sem ga odklonila. Sem rekla, da nima smisla, da se obremenjujem še s tem, če so že rezultati NS čisto ok. Se mi zdi, da je tale AC ratala kar ena taka moda. Po moje je boljše, da preživljamo nosečnost s čim manj pretresi (kar je že tako težko in mi res ni jasno, zakaj bi si še sama povzročala dodatne travme).

Kar se tiče vonjav ali hrane, ki so trenutno čisto out: kava je ena izmed njih. Prej sem bila zaprisežena kofetarca, zdaj se mi pa v želodcu obrne, ko samo zavoham kavo. Enako velja za čokolado. Prej čisti čokoladoholik, zdaj pa naredim veeeelik krog, ko zagledam kakšno čokolado. Pa še bi se našla kakšna zadeva. Aja, meso. Zelo težko ga spravim vase.
Kaj je in: pomaranče na vse načine.

Kar se trebuščka tiče: pri meni ni ne duha ne sluha, ampak mi to čisto paše. Upam, da še nekaj časa ostane tako. Če se ponovi prva nosečnost, se mi obeta bolj majhen trebuh. Zdaj si res ne predstavljam kako bi z velikim  izvajala akrobacije s hčerkouser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.5.2007 8:39:36   
lana38
kajča!
Jaz mislim, da je čisto v redu, če zdaj ne boš več jedla folne k. Saj jo priporočajo do 12T, to pa je tako že tu Jaz jo bom tudi jemala samo do 12T.

pikica*, jaz grem na AC zaradi starosti. Tudi zadnjič sem šla iz istega razloga. Če pa ne bi bila toliko stara, sigurno ne bi šla. Se strinjam s teboj, da sem bila najbolj srečna v prvi user posted image , ko sploh nisem nič vedela o tem. O tem sem že enkarat pisala, sa prvič nisem sploh vedela, da user posted image  lahko neha biti srček ipd. Zdaj me je pa zaradi teag še samo bolj strah. Takrat sem z veseljem čakala vsak pregled, da bom spet videla user posted image  na UZ. Zdaj me je pa vsakič samo strah, kaj bo. Ta strah je verjetno tudi posledica , tega da je zadnjič user posted image  imela DS in se zdaj pač za tega otročka bolj bojim. Pa še zanosila sem komaj.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.5.2007 9:06:03   
pikica*
lana38, jasno,  da greš na AC, če so za to neki tehtni razlogi. Jaz pa sem govorila bolj o tem, ko se punce obremenjujejo s tem, ali it na AC, ali ne, kar tako. Na tvojem mestu bi se tudi sama odločila za AC.  Ne bi se pa šla nekih samoplačniških pregledov na zalogo. Škoda živcev.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.5.2007 9:10:29   
Magi*
dan punce!

jaz moram priznati, da sem tudi kar precej v skrbeh, sploh ko sem prebrala toliko nesrečnih zgodb. ko nam G predstavi tveganje, si tega ne predstavljamo. šele, ko se nam zgodi, ali nekomu, ki ga poznamo, številke dobijo pomen. vseeno živim v prepričanju, da bo vse v redu oziroma bo tako, kot bo hotela mati narava. na nekatere stvari lahko vplivamo, na druge ne. če bo potrebno, bom šla tudi na AC. če ne bo nujno, raje ne.

drugače sem jaz kar dobro. edino tale moj trebuh je tak, kot je bil v prvo pri 5. mescih. včeraj me je mož prav zezal, da kam bom pa tokrat dala trebuh. grrrrr. sem imela že v prvo goromnega, ampak zdaj bo pa ogrooomeeen. ni šans, da ga še skrijem. še tanajbolj komotne hlače komaj zapnem. in jutri imamo en tak velik sestanek v službi, ga moram zakamuflirat, ker še res nočem, da vsi izvejo. čeprav jih mam nekaj na sumu, da že govorijo, da sem dobila pivski trebuhuser posted image

lepo se imejte, pridno počivajte, grem jaz v službo. danes malo poznouser posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.5.2007 9:25:11   
loncica
Čav punce!

Jaz danes že od šestih tipkam ta fax. Moram do jutri nekaj nardit, upam da bo ratalo.
Tudi jaz se še nisem znebila slabosti, mučijo me predvsem ob večerih. Bom zlo vesela, ko jih ne bo več. čez dva tedna imam NS, se že kar veselim. O slabih stvareh sploh ne bom razmišljala. Je brez veze.

Nič, šibam nazaj tipkat.

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.5.2007 9:33:29   
Anonimen
Magi* - pri meni je s trebuhom enakouser posted image . Izgledam kot da bi bila v 5. mesecu. Jaz ga sploh ne morem več zakamufliratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni šanse. Čeprav se zelo trudim.

Drugače novega ni nič. Delam s polno paro, danes imam še sestanek managarjev (mater, sem srečna), jutri grem na pregled, pojutršnjem ne vem, kaj bo, v četrtek grem v LJ, v petek imam Svet zavoda, naslednji teden grem za dva dni službeno v Portorož... V glavnem pestro. Sedaj sem že v 11. tednu in so me malce začele zdelavati stopnice (moram vsak dan ene parkrat na 3. nadstropjeuser posted image  in nazaj, ker imam pisarno najvišje). Počutim se fantastično, samo zaspana pa sem ko 100 user posted image , predvsem zvečer. Ni šanse, da bi po 22.00 naredila kaj za službo.

Zelo pa me zdelujejo tudi hormoni - mozoljasta sem huje ko kaka najstnicauser posted image . Pravzaprav se mi delajo kar akne. Našea fanta še kar dvigujem in nosim, ko je sila potrebno (ima 17 kg), mi pa nikakor ne dišijo kuhinjska opravilauser posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav sem se jih med vikendom morala oprijeti, ker so nam v bajti zamenjali okna. O tem, kakšno je bilo, ne bom razlagala. Tako,da je vikend bil kar delovni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečniških cunj si še nisem poiskala, ampak bo pa sedaj skrajni cajt, ker ne vem, kaj bom imela oblečeno v nasprotnem primeruuser posted image . Kolegica mi je prinesla ene hlače na naramnice, tako da sedaj, ko grem ven rešujem stvari z njimi. V službo pa že 3 dni nosim ene črne elstične hlače, zgoraj pa si menjavam oblekeuser posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
21.5.2007 11:17:38   
nanaa
Ojla, 

punce sedaj pa sem res mislila, da bom kar za računalnikom zaspala user posted image , joj to bi bil hec user posted image  ali pa tudi ne. Tako sem zaspana in lačna, da komaj čakam da gremo na kosilo. Punce vam paše kakšna posebna hrana?

Pikica ja tudi jaz se s teboj strinjamo, samo zadnjič pa sem brala takšne zgodbe,da sem bila čisto prestrašena pa še v bližini imamo takšen primer,  pa sem zato malo bolj občutljiva, ker vidim kako vsi trpijo.

Kar pa se tiče trebuščka; tudi jaz ga še nimamo, imela pa sem že prej nekaj podlage user posted image  tako, da se še ne vidi. In potem vsako jutro sprašujem mojega user posted image  poglej ali se kaj vidi in se mi samo smeji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.5.2007 13:07:12   
medika 13
ojla user posted image !

Berem, da se pri nekaterih slabosti že poslavljajo user posted image , meni je slabo in mi smrdi le še občasno in upam, da bo tudi kmalu konec. Mi pa čisto nič ne diši pit, voda, soki....vse je ogabno user posted image in me že skrbi da premalo pijem, jaz pa bi morala piti ogrooomno zaradi mojih ledvic. Se silim tak, da bo že.

Meni se trebušček že malo pozna. kavbojke so se že poslovile. Sem si čez vikend želela v HM kupit nosečniške, pa mi sploh ni všeč krojuser posted image . Ali katera ve kje se da dobiti sexy nosečniške kavbojke???user posted image

Punce uživajte, pozitivno razmišlajte in gremo pogumno ter veselo proti decembru!user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.5.2007 14:36:05   
Magi*
medika, danes sem šla gledat v eno trgovino v LJ (Kepica), pa imajo take kroje, da bog pomagaj. pa še cene, da te sezuje (pa ne v Transportuuser posted image ).

v riti še nekako stojijo, potem pa so hlačnice kot neke cevi, sploh ne gre po nogi in te nardi debelouser posted image  sem si kupila ene črne hlače, pa bom sama prikrojila hlačnici za prvo silo.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?