julam
|
Žiža, žogica bi lahko bila naša, jo iščemo že par dni, ampak nisem pa 100%, da je romala v Tržič . No, bo vsaj en razlog za ponovno srečanje ! Sicer te pa že par dni hočem vpraša, kako oče? Jajčka mi ne prakticiramo, ker enostavno pozabim . Pa ne da se mi jajc v trdo kuhat samo zarad tiste četrtinke. Jao, kakšna mati ... Mlekca tudi še nismo probal, ker je imel zdaj začetek ene driskaste virozice in sem bila malo bolj previdna. Bomo pa v kratkem. DAnes sem pa mojima škratkoma privoščila češnje. Madonca sta se oblizovala, se je pa kar tresel. Bomo verjetno šli na praznik češenj, upam, da bojo takrat cene malo bolj človeške! Ajne, se pridružujem vsem zagretim za avtodom. Mi2 že več let sanjava, da ga bova 1x najela. No, zdaj ko smo "zgubili" novo strehico nad glavo, imamo spet dovolj financ, da bi si lahko vsaj 1x privoščili. Ampak verjetno čez kako leto, dve, se mi trenutno ne da z našim tavelkim glih ne vem kam potovat, ker je ratal od . FAza, a ne ? Ah, naš škrat je pa še kar sedečki. Je def bolj pri ta levih . Sicer je bolj mobilen kot bratec (= tvoji taveliki, AJne), ampak daleč za vašimi. Tanja, Rene je pa itak car!!! Žiža in Ajne, kje se bosta pa kej šetkale vi2? Sej nič bat, ne grem zraven, ampak tko me zanima. Mi imamo eno fletno kočico na Pokljuki (po moje nima več 20m2), gremo za vikend, upam da, gor. Pa se mi je utrnila idejica, da lahko kdaj povabim... Jao, moj čmrlj je celo noč neki jokcal, zdej mu pa tuki tipkam skor po glavi, pa še kar spi. Neki takega kot tvoj, žiža. Očitno je neki v zraku. Kaj si že rekla, mlaj? Aha, bo že držal. OK, že bluzim, raje grem. Papa Aja, Tejcha, za slikice!!! A jih ima še katera? DA dopolnil album. Mi je še danes žal, da nisem sama tudi kaj slikala.
|