|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
16.5.2007 12:50:30   
žiža
tih, deževen dan, zaprem oči potukem daleč stran.....user posted image user posted image user posted image
Dežev ja, tih niti malo, zaprem oči....ker mi skupaj lezejo, ker nismo nič spali user posted image user posted image
Moj sine mi že dve noči dela take štale,da se mi meša. Noče se več dojit, niti ponoči ne in posledično je siten ko driska. Okoli 11ih se zbudi in tuli dokler ga ne vzamem k sebi. Potem se eno uro trudi, da zaspi. Spi tako nemirno, da nimam jaz od tistega spanja nič. Če ga dam nazaj v svojo posteljo spet tuli user posted image user posted image user posted image  No ob 4ih je bil spet čist zbujen in je imel cel šov..... mu dam zizo, jo noče, flaško je pa spil, kot da že en teden ni jedel user posted image  Pa sem mislila, da bo potem nazaj zaspal... ja v sanjah. Do 6ih je rogovilil potem pa zaspal in sapal do pol desetih. zdej se mal izgovarjam na morebitne vplive mlaja, spremembo vremena, mogoče zobki.... aja pa malo je smrkav pa mal kašlja... V glavnem taka sem kot cunja. itak pa zdajle spi tako trdno, ko sem celo pod njegovo posteljo sesala, se ni niti premaknil user posted image
najprej, da ne pozabim IMAMO ENO ŽOGICO MEDVEDKA PUJA, ki ni naša. Katera iz petkovega piknika jo pogreša?

jajčka... jaz mu samega še ne dajem. Edino če imamo jajčne testenine ali rezance. Pa še to jaz uporabljam Barilo, ki je brez jajc. Sara ima še vedno alergijo na beljak, tako da sem pri jajcu malo bolj pazljiva.
hrano jaz normalno solim, sladkorja pa ne uporabljam. Že na splošno pri nas sladkorja malo porabimo. SEj tele mlečne kašice in gres so itak sladki, po moje celo malo preveč. Sploh milupa je ogabno sladka. Zdele imam od Bebivite eno marelično in je ful dobra tako malo na kislo potegne. Čaji, sploh instant so že sami po sebi sladki. Največa neumnost se mi pa zdi, da bi sladkala sadje naprimer naribano jabolko user posted image
plavanje... mi imamo neoprenske hlačke in se fajn obnesejo. Za temperaturo vode pa nimam pojma, kolk mora biti. Mi se v Bohinju kopamo v tavelikem bazenu pa mu ni nič premrzlo. POleti bo pa morje tako ali tako imelo precej manj kot 33 stopinj. Sara se je lani junija brez večjih težav kopala v morju pri 19-20st.
vrtec... pri nas ni težav z vrtcem. če bo večji vpis bodo menda odprli še eno skupino. Gresta pa septembra oba. To bo pestro, me prav zanima s kom bodo večje težave.

zdej pa šibam kuhat. bomo imeli telečjo obarouser posted image
lep pozdravček

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
16.5.2007 12:55:16   
žiža
ajne, za drugi teden velja. Bova malo vreme pogledali pa se potem zmeniva. kam pa bova skočili?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
16.5.2007 15:39:24   
julam
Žiža, žogica bi lahko bila naša, jo iščemo že par dni, ampak nisem pa 100%, da je romala v Tržič user posted image . No, bo vsaj en razlog za ponovno srečanje user posted image ! Sicer te pa že par dni hočem vpraša, kako oče?

Jajčka mi ne prakticiramo, ker enostavno pozabim user posted image . Pa ne da se mi jajc v trdo kuhat samo zarad tiste četrtinke. Jao, kakšna mati user posted image user posted image user posted image ...
Mlekca tudi še nismo probal, ker je imel zdaj začetek ene driskaste virozice in sem bila malo bolj previdna. Bomo pa v kratkem. DAnes sem pa mojima škratkoma privoščila češnje. Madonca sta se oblizovala, user posted image   se je pa kar tresel. Bomo verjetno šli na praznik češenj, upam, da bojo takrat cene malo bolj človeške!

Ajne, se pridružujem vsem zagretim za avtodom. Mi2 že več let sanjava, da ga bova 1x najela. No, zdaj ko smo "zgubili" novo strehico nad glavo, imamo spet dovolj financ, da bi si lahko vsaj 1x privoščili. Ampak verjetno čez kako leto, dve, se mi trenutno ne da z našim tavelkim glih ne vem kam potovat, ker je ratal od user posted image . FAza, a ne user posted image ?

Ah, naš škrat je pa še kar sedečki. Je def bolj pri ta levih user posted image . Sicer je bolj mobilen kot bratec (= tvoji taveliki, AJne), ampak daleč za vašimi. Tanja, Rene je pa itak car!!!

Žiža in Ajne, kje se bosta pa kej šetkale vi2? Sej nič bat, ne grem zraven, ampak tko me zanima. Mi imamo eno fletno kočico na Pokljuki (po moje nima več 20m2), gremo za vikend, upam da, gor. Pa se mi je utrnila idejica, da lahko kdaj povabim...

Jao, moj čmrlj je celo noč neki jokcal, zdej mu pa tuki tipkam skor po glavi, pa še kar spi. Neki takega kot tvoj, žiža. Očitno je neki v zraku. Kaj si že rekla, mlaj? Aha, bo že držal. user posted image

OK, že bluzim, raje grem. Papa

Aja, Tejcha, user posted image user posted image user posted image za slikice!!! A jih ima še katera? DA dopolnil album. Mi je še danes žal, da nisem sama tudi kaj slikala.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.5.2007 15:54:47   
Anonimen
helu,

a je kakšna luna dones ? moram mal preverit, da vidim....mi smo dones spali odlično, tako da takih lun naj bo celo morje. Včeraj je zaspal ob šestih zvečer in je spal danes do sedmih zjutraj. sedaj pa spet spi. sicer je to naš ustaljen urnik tudi doma, tako da hvala bogu....vse štima. Sicer sva še vedno v hotelu, nekako čakam da pride sobarca, ker sem dala ven pildek SAP ( clean soon as possible ), ker drugače lahko pride čistit tudi ob dveh popoldne...

ugotovila sem tudi, da nasproti nimamo veterinarja ampak pasji hotel....spodaj imajo tudi eno tako trgovino prav za živali. in dobiš vse: puloverje, nogavičke, pleničke, kapico, .......sem gledala če imajo še kakšno šminko, pa puder user posted image

hm, a tale link bo deloval....

http://img357.imageshack.us/img357/6140/newyork003ew7.jpg

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.5.2007 18:18:32   
adrijana.sara
Danes je nekaj v zraku, Sara je tako zahtevna kot že dolgo ni bila- pa tretjič je šla spat, tega tudi ne počne že nekaj časa.

Tevža  nisem bila pozorna od kod si. Z veseljem, bi se pridružili pri kakem sprehodu. Najprej pa moramo počakati na malo lepše vreme. Mogoče bo drugi teden kaj boljše. Sma na vezi, ok?

Yennika naju s Saro še ni na seznamu septembrk, če še sprejemate člane. Rodila se je pa 9.9. Samo opomba, je ni potrebno upoštevati.

Lina slikica deluje, res lepo. Se ne izgubiš med temi nebotičniki, jaz bi še vodiča rabla user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
16.5.2007 18:42:52   
yennika

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

11    user posted image    

Evo adrijana.sara sta že gor...pripomba je upoštevana...ta seznamček ima sicer čez misim da Tanykauser posted image , ampak ga vsake toliko časa pripopamo (klikneš oblaček citiraj in izbrišeš quote na vrhu in dnu besedila), da se spomnimo na naše sončke, ki praznujejo...in tako vidimo kako čas bežiuser posted image .

lp

< Sporočilo je popravil yennika -- 16.5.2007 18:44:21 >

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.5.2007 18:49:04   
adrijana.sara
OOOOOOOOOO, najlepša hvala. Si mi kr polepšala dan, pa hvala za navodila, bom kakšni novi jaz nardila, ker si ti namesto mene.

Lepo preživete ostanek dneva in se beremo kaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.5.2007 21:01:18   
ajne
hojla,

evo, jaz z moje rekreacije (beri: teka), ajdica že eno uro spi, tavelika pa še vedno okoli igrače pobira, k smo imeli danes na palačinkah tri fantine. je bajta taka, kot bi kdo hotel ropat, samo da ni ničesar odnesel... vse je na stežaj odprto in vse igrače so na tleh. noro. no zdaj sicer že dobiva neko bolj normalno podobo, ampak soba od tavelike je pa še vedno taka, da ne moreš nikamor stopit, ne da bi vsaj kako kocko polomil... joooj...

ajdica se je pri babi v varstvu kar dobro držala. se je vsake toliko spomnila, da ni mami in je mal pojokcala. ko sem prišla, pa se me je oklenila, kot klopek. joj so cukri, ni kej!

julam, jest bi tud eno hiško na pokljuki. sva enkrat celo nekaj takega majhnega že gledala tam go (Goreljek) pa je bilo tistih par m2 tok dragih, pa brez elektrike in vode, da me je minilo. kje pa imate vikend? pa ne preveč vabit, k se bomo res povabili enkrat k vam user posted image ... a tisto z novo streho se potem ni izšlo ok? veš kaj, vama je že namenjeno kaj še boljšega in še bolj krasnega. a iščeta prav hiško ali tudi večje stanovanje, pa da ima npr. atrij?

žiža, kam jo bova mahnili? hm... maš kako idejo? Na pamet mi pade samo kaka Šmarna gora, Polhograjska grmada ali pa Prevala ali kaj podobnega (ker to bi še zmogla). Bom zelo vesela kake nove ideje, če jo imaš! Meni bi najbolj ustrezala sreda.

Princes, za petek pa velja, pridem pred telovadnico, tko kot zadnjič. saj tudi tebi verjetno tako bolj ustreza, ne? Ob 11.00 torej tam. Če bi šla še katera, seveda lepo vabljena... več nas bo, bolj bo zabavno user posted image ...

zdej pa moram it pomagat pospravit sobo, ker drugače pupa ne bo našla postelje v tistem kaosu...

se beremo!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.5.2007 22:10:45   
princes
Čer..

Velja Ajne ob 11h...
Če bo sonček, te čakam..user posted image

Mi smo danes spet uživali na plavanju, zdej Lia že spančka..
Mami je bila na orbitreku, zdej pa tudi pod tuš in spat..

Joj Lina kok je the best, mene boš tko zrajcala, da bom kar prišla na obisk za en teden...user posted image user posted image Jaz obožujem velika mesta, tale Slo. je čist premajhna zame..user posted image
Uživaj...

Grem, pa se jutri dobimo na kavici...user posted image user posted image

nočko..

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
17.5.2007 7:47:52   
tevža
dobro jutro!

mi imamo pa že sonček...jupiiii.

spali smo odlično, le priprave na spanje so trajale nekoliko dlje. šele tretjič nam je uspelo ostati v postelji. ga dava prvič spat in se vsede in smeji na vse glasilke. ok, naj mu bo, bo še 20 min kasneje spat. ponoviva vajo in seveda, matevž tudi. no, smo počakali še 15min in potem je, ko sem ga položila v posteljo, mrknil v trenutku. zanimivo, ni kaj...vsak dan kaj novega.user posted image

celjanki - smo na vezi za sprehod.

midva greva danes končno malo ven, da prezračiva možgančke in razgibava telo.

uživajte!
lep dan

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
17.5.2007 9:00:34   
princes
kakšno lepo jutro..user posted image

Kaj še spite vse al kaj?

Sem kar sama kavico spila..Ne ne, danes je moj dragi šel kasneje v službo, in sva jo skupaj spila..user posted image

Vidim, da se že vsi nekaj plazijo, Lia pa še čiča...Edino kar je da se prevrne iz sedečega položaja na trebušček, pol pa mal pomiga, pa ji ni nič všeč na trebuščku..user posted image
Zdej se zjutraj zbudi ob 6.30h, pol je pa čez eno uro že čist zaspana..Pa kar veliko spi čez dan..
Včeraj je tašča prinesla nove igračke, in je čist navdušena..Že zdaj jih ima za izvoz, kaj šele bo..user posted image Pa sem rekla, da jo ne bom s temi igračami preveč razvajala, pa zgleda ne bo nič iz tega..Bo pomoje smrklca vse imela, kar bo hotla..user posted image
Če ne bo mene obrnla, bo pa očija, al pa babico.. user posted image Je enkrat rekla, kar naj bo razvajena..user posted image

Grem dat cune prat, pa že en stroj sušit..

lep dan..

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
17.5.2007 10:50:07   
buchka
Ajne, sej bom res morala zgleda razmislit o taki možnosti. Sem preklicala večino vrtcev v Lj. in ni nikjer nobenega prostega mesta. Naš problem je pa v tem, da v Lj. nimamo prijavljenega stalnega bivališča in nas potem vsi odrivajo. Sem se pozanimala tudi po vrtcih tja gor do Lukovice, kjer delam, in je tudi vse polno. Fak, mi kar slabo dela. user posted image

Za zasebno varstvo je pa tako, da kar vsakemu ga ne bi pustila; gre le za mojega otroka. Iskanje po oglasih odpade, osebno pa nobenega ne poznam. Kaj čem, do letos me otroci in varuške niso zanimali. Tako da punce, če katera pozna kakšno gospo, ki pazi otroke, in je imela kakšne dobre izkušnje, prosim za informacije. Bom zelo hvaležna.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
17.5.2007 21:14:03   
incabinca
Čer!!

Ja punce, pa kaj je zdaj to????? Kje pa ste vse???

Jaz grem zdele samo še v posteljo, ker sem izmučena od celega dneva.... Lovro je vsatl ob petih, se skoz jokal, čez dan skoraj nič spal, pa šele zdele je zaspal (običajno malo pred osmo). Poleg tega je še bruhal, kar je pri njem zelo neobičajno...
V glavnem... upam na boljši jutri!!

Oglasite se kaj!!

papa

(odgovor članu buchka)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
17.5.2007 21:20:12   
adrijana.sara
OJ!

Kje pa ste vse, vas je slabo vreme že uspavalo? Nekam zgodaj je še.

S Saro sma bili danes v Cityu v Celju in sem v Arielu videla, da imajo spet profesionalno slikanje otrok. Za 2€ dve slikci 13 krat 18 cm. Zdi se mi da decembra, sem dala Saro tudi tako slikat. So bile lepe slikice, samo malo premajhna je še bila, da bi kaj več izraza izvlekel iz nje. Jo imam men spet peljati in upam, da bo kakšna lepa nastala. Bi potem poster vzela, čeprav je drag, ampak se pozna kvaliteta fotoaparata.

Jaz bom še eno leto doma, razen če kaj ne pride vmes, tako da nimam problemov z vrtcem in mi je kr hudo za vas. Moram se spravit in še to diplomo skupaj spackat, drugače bo vse obstalo. Poskušam kontaktirati mentorja, pa brez uspeha. Je že tako dolgo odkar sem rezervirala temo, da bi rada da mi še enkrat potrdi.

Celjanke se bomo pa morale res na kakem sprehodu dobit, da se ne bodo samo druge sprehajale. user posted image

Lepo se imejte in javite se kaj!

(odgovor članu buchka)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
17.5.2007 22:26:12   
Anonimen
helu čveke, ja vidim, da ste nekam mrknile,

vam bova pa midva malo napolnila stran. Ne vem, že nekajkrat sem spraševala, kdaj boste začele dajati navadno mleko in jogurte, pa mi nič ne poveste....a slučajno katera že daje ?

Mi tudi ne puzamo. Nekako sedi, pa prekucne na vse štiri, to je pa tudi vse. Bi se pa rad skoz neki na noge postavljal. Joj, pa kako ga vse zanima. V vozičku bi skoz samo sedel....grgrrg...

vam bova še malo slikic prilimala...da se boste lahko zabavale....

http://img475.imageshack.us/img475/5997/newyork027gl2.jpg

tukaj zadaj pa boste videle stavbo, v kateri naš oči služi dela. bo katera prepoznala ?

http://img475.imageshack.us/img475/3258/newyork030xc8.jpg

pa še malo kar tako...ulično življenje...

http://img360.imageshack.us/img360/8476/newyork053yq7.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 3715
17.5.2007 23:01:05   
adrijana.sara
Spet jaz!

Naj ti odgovorim glede mleka. Jaz še kar dajem dodatek in bom še mal počakala z Alpskim, za svoj dober občutek. Čeprav pa sem ji ga že dala v kuhano hrano in je blo čist ok. Po tem sem pa prebrala v eni knigici, mislim da iz bolnice, da po 8. mesecu, lahko začnemo dajet to mleko, vendar še vseeno prekuhano.
Jogurte že tudi jema, sadne sma dvakrat probali, ima pa zelooo rada navadni jogurt, tega sma pa že nekajkrat jedle. Do zdaj vse ok-upam, da tako ostane.

Prej sem pozabila povedati, da se Sara že veselo plazi, vendar v narobe smer. Samo nazaj zna in je danes premagala že lepo razdaljo po parketu, še fino drsi. Je bila prav posrečena, vmes je dvakrat počivala. Sem se ji začela smejati, pa se je tako prikupno nazaj na glas smejala. Bi jo človek kar pojedel!

No, še drugim kaj prostora pustim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.5.2007 2:36:18   
Anonimen
adrijana.sara  -  hvala za tvoj odgovor. Sej sem si nekako tako tudi sama predstavljala. Nekako ne bom silila, bom raje počakala še kakšen mesec....

Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.5.2007 8:05:22   
tevža
dobro jutro!

za sabo imamo dobro prespano noč user posted image .

danes je za našo družino pomemben dan, saj ima najin user posted image  D-day v službi. ko bo za nami, se bom razpisala, za zdaj bom pa še malo skrivnostna. držimo pesti!

adrijana.sara - glede na to, da bom tudi jaz še eno leto doma, bomo pa lahko skupaj vozičkali in se igrali v peskovniku. super!

a ima še katera dopoldan problem s spanjem? matevž je takooo zaspan, a zaspati ne more. in mi težka 100/h. in včeraj mi i preostalo drugega kot da sva šla že ob 8.30 ven. in očitno bo danes enako, ker je že vklopil alarm.

ciao

P.S. ugotavljam, da si iz dneva v dan manj tipkamo. smo nekaj svetlobnih let za oktobrkami....punce, slabe čveke smo user posted image  

< Sporočilo je popravil tevža -- 18.5.2007 8:18:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.5.2007 9:19:08   
tevža
ku-kuuuu, še vse spite?! user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.5.2007 9:42:28   
princes
Jutro..

Tevža se strinjam s tabo, glede slabih čvekic..user posted image
Držim pesti za D-day...user posted image
Kako je pa Tevžek??

Mi smo imeli včeraj probleme s spanjem, ni mogla spat čez dan, in posledično je probavala živce pri mami..user posted image
Danes je že bolje..
Sem ji že povedala, da se greva vozičkat z Ajdo, in je že čist navdušena...user posted image

Danes je spala do 8:30..juhu, mami je polna energije..user posted image
Saj ko je začela spat hodit ob 22h...user posted image

Lina res je noro...user posted image Kakšne stavbe..
Kakšna velika vas je tale Slo...user posted image
Jaz ji že nekaj časa dajem mleko, mislim ne samo, ampak ko kuham, kuham z alpskim mlekom...ne dajem ji stročnic in samega jajčka še nisem, ostalo že vse dam..

Evo kavice ni več, zdej se grem pa mal z Lio igrat..
Ona zna pokazat na igračkah, kje so ušeska...user posted image

Lep dan...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.5.2007 9:55:56   
ajne
hojla,

no, tevža, midve sva že iz uspavalnega sprehoda. ajda doma ne zaspi (čez dan) pa če se jaz na glavo postavim. tako da imava vsako dopoldne okoli 9. ure en marš okoli bajerja, da zaspi. hvala bogu da zvečer (še) ni problemov in zaspi sama.

danes bova za kosilo naredili riževe kosmiče in brokoli (brokoli namreč obožuje), pa bomo videli, če ji bodo kosmiči kaj bolj teknili kot riž. riž pljuva ven, da je veselje (mislim, da je to edina hrana, ki jo pljuva ven in je ne mara).

lina, se je meni zdelo, da ima tvoj neke zveze tam na UN. meni pa so ravno včeraj v službi rekli, da ni šans da mi dajo mirovanje delovnega razmerja, če se spokamo čez lužo, tako da bom v tem primeru morala dat odpoved... ajajaj... kaj vse smo ženske pripravljene narest za moške in familijo... no, bomo videli, če sploh bo kaj iz tega (letos očitno ne, morda naslednje leto). pa saj ne da bi mi bilo težko rečt adijo tejle službi. itak se vedno najde druga, boljša user posted image user posted image  (sanja svinja kukuruz)...

julam, a vidva kupujeta striktno hiško ali je opcija tudi večje stanovanje? pri nas se sedaj prodaja eno 92m2. in to pritlično, z atrijem in garažo ter enim parkirnim mestom. sem videla danes oglas.

ej punce, res po tem zadnjem srečanju nekaj slabo čvekamo... kaj je zdaj to?

grem tud jaz, se je ajda že zbudila...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.5.2007 10:02:31   
žiža
ufffffff za nami je tudi čudovito prespana noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zato, ker sva bila z user posted image  mojim sama user posted image user posted image user posted image  Sem mala nespečneža dala moji mami na prevzgojo spalnih navad user posted image user posted image user posted image  No obneslo se je super. OBA STA SPALA CELO NOČ user posted image user posted image user posted image  sej zdej mi itak ne verjame, da  imamo doma cel halo s spanjem. No glavno, da smo vsi zadovoljni.
Sicer je Urban malo prehlajen, tako, da sva bila včeraj pri zdravnici pa ni nič hujšega. Je rekla, naj veliko pije pa veliko naj bo zunaj na zraku.
z jogurti in skutami se pa midva že kar nekaj časa prehranjujeva. Sva začela pri 7ih mesecih. Ima zelo rad vse mlečne izdelke, tako da  ima za eno malico na dan sigurno jogurt ali skuto. urovo mleko pa še nismo uvedli. bomo začeli po 9ih mesecih. Bi ga rada do morja navadila na kravje mleko. Bo bolj enostavno kot pa adaptiranega packat.

Lina tok je fajn brat o tvojih dogodivščinah čez lužo. A pišeš kakšen blog? In kaj se skriva v tisti stavbi? jaz nimam pojma user posted image  
a si si že kakšno družbo najdla?

Tevža, držim pesti, da se vam današnji dan odvije po pričakovanjih user posted image
Evo mi se bomo zdele počasi zrihtali, potem pa gremo v Kranj. Gremo malo pofirbcati maturante, ko bodo plesali četvorko. popoldne pa na eno praznovanje 1. rojstnega dneva user posted image user posted image user posted image

Ajne velja za sredo user posted image  A si na Kofcah že bila? tam je tud luštno. Cca. 1 uro hoje, če greva iz Podljubelja, je pa malo bolj strmo.  Če pa se peljeva po eni drugi strani čez Dolžanovo sotesko in Jelendol do Pungarta pa greva potem peš do Šije pa naprej do Kofc je pa v glavnem po ravnini. Samo v tem drugem primeru moram prevriti kakšna je cesta. Zna biti bolj slaba.  no se v začetku tedna zmeniva, ko bo jasno tudi glede vremena.
lepo se imejte in uživajte v vikendu

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.5.2007 10:03:14   
adrijana.sara
Dobro jutro vsem, ki se še prebujate-čeprav dvomim, da jih ima veliko tako srečo. Midve sma se zbudili ob pol sedmih, za nama je mirna noč, Sara pa že skoraj eno uro spi. Je bila čisto zdelana. Moram pa priznati, da podneve trenutno nimama problemov za zaspat, samo položima jo, včasih malo pojamra in je že ni. Pride pa obdobje, ko se trudimo pa trudimo in brez fena sploh ne uspemo.

Lina super zgleda tala NY in očitno vi tudi uživate. Se še priporočamo za slike, je res fajn mal sveta videt na drugi strani. In kakšen letni čas imate?

Tevža res planiram, da se drugi teden dobimo kje. Ni ga čez druženje z vrstniki, jih je tako lepo gledat in Sara res uživa, če lahko s kom čeblja, ki jo razume. user posted image

Mi moramo počasi Sari sobico zrihtat in bi prosila za kake ideje. Sama bi se rada lotila pleskanja, dekoracij, ampak nisem najbolj prepričana v svoj smisel za opremljanje prostorov. Tako, da bi bila zelo dobrodošla kakšna slikica.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.5.2007 11:34:59   
buchka
Pozdrav tudi od naju. Mi ponoči spimo tako tako, precej nemirno in z vsaj enourno fazo igranja; ponavadi med eno in drugo uro zjutraj. Zato pa dopopldne prespi v šusu. Se tolažim, da ga bo minilo, do sedaj še ena stvar ni trajala prav dolgo. Spi pa Filip že od rojstva bolj malo. Zdej mu znese na dan komaj slabih dvanajst ur. Je tudi v RA rekla, da je ekstremni budnež.
Jogurt in skuto dajem že od sedmega meseca, z alpskim mlekom pa še nisem poskusila. Se mi zdi, da dobi mojega mleka še dovolj. Adaptirana mleka mu pa ne dišijo, tako da bi jaz tudi prešla kar na alpsko, ko bo enkrat pri meni konec.

oh, in danes sem dobila user posted image . Prvič. Je kar mal nenavaden občitek.

Adrijana.sara nekaj za dekorirat sobice imajo v Bušiju v  BTC-ju,od daleč in na hitro se mi je zdelo kar lično.

Kako si zrihtate, da ostanete doma še eno leto? A ste zaposlene kot zasebnice al je kakšna druga fora. Jaz vem samo za možnost polovičnega delovnega časa. Kakor koli, septembra mene čaka novo šolsko leto in imam kar malo mešane občutke.  

Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.5.2007 16:15:18   
Anonimen
jah, helu kje pa ste vse ? a se martinčkate ?

(odgovor članu buchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?