|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 21:09:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: SEPTEMBERKE 2006
18.5.2007 21:18:12   
ajne
pišuka punce, sej ni kaj brat... kje ste vse?

žiža, za sredo si se kofce super spomnila... poznam... tko da je ok. bova pa morali kar kmalu štartat, da bom jaz tja do pol štirih v LJ, da poberem taveliko v vrtcu...

sicer je bil danes pri nas kar naporen dan. zdaj sem se vrnila še z 10 km teka, tko da sem res prijetno utrujena in me čaka knjiga, da jo dokrajčim, potem pa v zaspančkovo deželo...

tevža, nam izdaš skrivnost? sem ziher, da se je dan iztekel tako kot sta pričakovala, tko da zdej smo pa firbčne!!!

v glavnem, uživajte v vikendu, pri nas se nič posebnega ne napoveduje, tko da bomo mogoče celo malo doma... kak piknik udarli...ne bi bilo slabo...

lina, sem zadela z UN?

no, napište kaj, da se beremo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.5.2007 21:44:34   
yennika
LINA-evo sem ti že zadnjič odgovorila, pa si zgleda spregledala.user posted image
Ma res si faca (upam, da se nisi preveč zredila, ker te sam hvalimouser posted image ), samo dobra si, da si upaš sama z vozekom sprehajat po takem mestu. Noro!
Jaz bi se že v Ljubljani zgubila.user posted image Znam priti samo do Zaloške-KC, no pa do Atlantisauser posted image -evo predlagam novo točko našega srečanjauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Jajčko smo mi že poskusili in sicer samo rumenjak, pa ga je kar fino papcal.
Mlekeca tudi že pijemo-že kakih 14 dni, ampak mu dajem 0,5.Tako, da za zajtrk veselo jemo čokolino( njami,ga ima rad, saj ga je mogel celo mojo nosečnost jest, ker mi je edino to pasalo in obstalo v želodcu), pa frutolino...
Zvečer pa mu naredim še vedno rižolino od milupe, od 8. meseca dalje.Pa drži celo noč.Sem mu dajala tistega, ki je za 4 mesece pa se je kar naprej zbujal za zizo.
Ostalo GH mu pa pripravim popolnoma isto kot jo jema midva.No, nisva še poskusila mletega, govejega-juhico ja, svinjskega mesa.Pa boma tudi to uvedla počasi.

Sma z mojim dragim ravnokar zmazala veliko domačo pico, njami je bila dobra.Pa kaj, ko sem zdaj čisto zanič od pretirane sitosti.Samo še tuš in posteljo vidim.

Tevža -je ratalo, lahko spustimo pestiuser posted image Po mojem se zato nič ne javi, ker že nazdravljajo.user posted image

Ajne - a ti si pa taka športnica?No, saj ti je videt, sama kita te je.user posted image

Tanyka-ja kam si se pa ti skrila?

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.5.2007 21:46:46   
princes
Men se zdi, da se vi niste zabavale na pikniku, da se niste kaj skregale, da nobene ni...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem mislila, kok bom imela za prebrat, pa skoraj nič..

Jaz sem tudi zdele iz orbitreka, zdele grem pa k mojmu na eno proticelulitno masažo, me mal zmasira...user posted image Pol pa pančkat..

Dan je minil hitro, Z Ajne sva se dopoldan sončkali na Zbiljah, pol sva se pa medve z Lio gujsali doma, popoldan mi ni nič spala, danes samo pol ure v vozičku..user posted image
Ji tolk dogaja zunaj, da nima časa za spanje..user posted image

Glede sobice tud jaz nimam pojma kakšna bo, vem da bo bela-roza...user posted image

Zdej pa grem, če ne se mojmu ne bo več dalo masirat..

Jutri grem pa brez Lie v MB, mamo srečanje s prijateljicami, se gremo ganjat po pohorju z enim jet-om..user posted image user posted image Pa njen dragi nam bo skuhal kosilo, je ful dober kuhar, tko da komaj čakam, da se mal nasmejemo..

Pa pa

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.5.2007 22:03:31   
ajne
joj, jest mam spet preveč časa, k je moj šel spet na en žur. sem nekaj po mojem profilu bluzila in zdej ne vidim tistih lepih slikc, k jih mate ene pod nicki. pa kaj moram narest, da bodo prišle nazaj??? ma, to je tko "kad dođe seljak u grad"...

princes, men je ajdica potem v avtu zaspala in je spala potem tako dolgo, da sva šli kar direkt po taveliko v vrtec. zdejle pa tako nemirno spi, da je groza. sem bila ravnokar pri njej, je bila obrnjena na trebuh in je puzala po postelji v spanju. evo spet je cirkus gor... bemti...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.5.2007 22:08:25   
ajne
hm.. ajdica je zdej v nulo izpilila tehniko kotaljenja in puzanja rikverec, tko da še v spanju to prakticira... mater, mamo aktivnega otroka... a ni ena ravno te dni govorila o tem, kako ji otrok ponoči puza po postelji. se mi je zdelo, da to ni možno, no zdej pa mamo tudi pri nas enga tacga črva...

sem ravno prečekirala ponudbo masažnih kadi za noge, k sem ugotovila, da bi mi po tehle mojih tekaških turah, prav pasalo mal noge v kaj takega namočit, k mojga ni prov lahko prepričat v kako masažo (princes, dobro si ga zdresirala, jest sem moj vlak očitno že zamudila. no sej ene 3X na leto se tud pri nas to zgodi, kej večkrat pa niti slučajnouser posted image ).

tko, zdej pa res v mižule mažule, če bo ajdica pustila user posted image ...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.5.2007 22:15:57   
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Matejčica- ja takole gre to:
-Željeno sliko si najprej skopiraj in pomanjšaj na minimum(če maš kakšen drugi program za slike, za odpirenje uporabi Microsoft Office Picture Manager-z desnim gumbkom na miški
-v orodni vrstici picture potem poišči resize
-pomanjšaš na 73x73
-ok
-ko sliko zapreš jo shrani-saveuser posted image

V mojem profilu pa se malo poigraj:
-dodaten opis-to je trakec, ki se pokaže, ko z miško prideš na svoje ime
-podpis-verz-ta je vedno prikazan pod vsakim tvojim postom
-moj avatar: - naloži mojo sliko-klik,
                  - browse...
                  - izbereš željeno sliko, ki si jo prej pomanjšala

-vse skupaj potrdi!

UŽIVAJ!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.5.2007 23:09:31   
Dajanax
Dober večer!

No po dolgem času še malo glasu od mene. Po teh dveh tednih s fadaserji na dvorišču me bo počas pobralo. Na začetku je zgledalo da bojo fuuul hitr naredili, zdaj se pa kar vleče in vleče, ni čudno ko so pa zdaj začel ob 2h domov hodit (prej so do 6ih delali)!?!? Res velja da vsak komaj čaka da majstri pridejo in še bolj da odidejo.

Povsod je polno stiroporja in lepila.... pa smeti. Vsak dan ko grejo se z možem zapodiva v pospavljanje pa je še vedno povsod polno svinjarije. Da ne omenim koliko vega se notr nanosiuser posted image .

Jutri naj bi končno skončali, potem pa me čakajo vsa okna pa generalna v hiši. Vito bi najraje pa kar v varstvo dala. Kot nalašč je v teh dneh prava jokica in tečka. Če se stalno nekaj ne dogaja je taka tečnoba...

Danes oz. včeraj pozno zvečer mi je pa še računalnik (fuuul huda mašina stara 1 mesec) crknila!?!?!? In to med delom. Sem čist popi... Je bila danes že na servisu pa so bolj slabo zrihtal, ker že cel popoldne nekaj nastavljam pa brišen, nalagam, preizkušam. vsake toliko časa špa še vedno mrkne. So najbrž spregledali kakno mehansko okvaro??!? Čakam na ponedeljek in ponoven obisk pri računalničarjih.

Zakaj sem že na tem forumu??? Zaradi gradnje? Jamranja???user posted image user posted image  Neeeeeeeeeeeeee zarad Vite o njej pa v tem postu sam to da non stop sitkauser posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj o malem pamžku:
KM še ne jemo, prav tako ne jajc, pšeničnih izdelkov,.... Po moževi strani je en kup enih alergij pa me je tega podviga mal strah, raje še malo odlašam, dokler dobro je kar ji skuham se še ne sekiram.
Puzanje?? Kaj je že to? Pri nas še tega ne znamo. Razen ko gre spat, prepotuje celo posteljico, ko jo grem pogledat se obrne za 180 stopinj (noge gor, glava dol)user posted image user posted image  svašta...
Če jo dam na tla na trebuh (v budnem stanju da ne bo pomote) se takoj pizdi, važno ji je samo da sedi in razmetuje in cuka igrače okrog sebe.

PA-PA dajat ni več tako zabavno, zdaj poskuša dat BRAVO, pa ji nekak ne uspe. Ni čist prepričana kaj je treba delat da tako lepo ploskneš kot mamiuser posted image .

Bi jo pa rada še naučila da bi rokice dvignila ko jo vprašaš kolikoje velika. (Ups, ampak tole zgleda že kot dresiranjeuser posted image user posted image )

Danes sva plesale na govejo musko in ji je všeč!?!?? Hudoooo! Zihr bo treba za obhajilo harmoniko kupit, to bo dedek veseluser posted image

Je pa tud pri nas tako kot je mislim da Princes napisala: važno da se dogaja, če ni akcije je takoj kisel obrazek. Zdaj moram po 5x na dan na sprehod po vasi, vse kužke obiskat, k sosedovim v štalo kravice pozdravit, pa ovčke pogledat,... Me že hecajo, da bomo morali štalo nardit za hišo, ker tako uživa ko kravice gledauser posted image user posted image  

Lina - se mi kar toži po big cityju ob tvojih fotkah. Daj kakšen album naredi, da si bomo mal sline cedile! Še mal flat v hotelu pofotkaj!!

Ajne! 10 km!!! Jaz kakšnih 3x na teden tečem po 2-3 km, pa sem čist adijo!! Ej čestitam, super!!!!
Pa še z Žižo boste šle hribolazit!!!! Jaz raje ne omenim, da sem se 16 let aktivno ukvarjala s športom, zdaj pa sam od hiše do avta, pa med pulti tekam... No pa še tisto tekanje po travnikih je omembe nevrednouser posted image user posted image  

Grem še mal prebrat nazaj, da še kakšno idejo najdem za kaj predebatirat...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.5.2007 23:11:10   
Dajanax
Uf kakšen roman, le kdo bo tole bral...user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.5.2007 23:12:18   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: ajne

sem ravno prečekirala ponudbo masažnih kadi za noge, k sem ugotovila, da bi mi po tehle mojih tekaških turah, prav pasalo mal noge v kaj takega namočit, k mojga ni prov lahko prepričat v kako masažo (princes, dobro si ga zdresirala, jest sem moj vlak očitno že zamudila. no sej ene 3X na leto se tud pri nas to zgodi, kej večkrat pa niti slučajnouser posted image ).

Haaaaaaaaaa, se podpišem pod tole! Še med nosečnostjo je bilo prej obratno, jaz njemu. Sem si tud tisto masažno kad za noge umislila (sposodila od mame). Je prav pasalo...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.5.2007 23:16:07   
Dajanax
Nč, se grem pridružit mojmu na sedežno, ki že pridno drnjoha, prej se je čudil kaj tako urno tipkam user posted image user posted image user posted image

Računalnika itaq danes ne bom poštimala, najbolš da vse ugasnem... Pa grem še konc bonda pogledat (čeprav nisem glih neki fan filmov pod letnico 2000)!!

Lep vikend tistim ki kam potujete!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.5.2007 7:05:21   
tevža
dobro jutro!

spali smo pridno in v klub "potujočih po posteljici" vpisujem tudi Matevža user posted image

zdaj pa obljubljeno: včeraj so imeli pri mojem user posted image  v službi volitve za dekana. in?! ja, na akademskem zboru je
možek zmagal user posted image user posted image . juhuuu, jupiii, kako zelooo sem ponosna (pa še malo važna user posted image ). a do ponedeljka smo le weekend winnerji, saj so še volitve v senat. tam bo malo težje, a bomo videli. je pa možek uresničil svojo željo, da zmaga na akademskem zboru, ker to v bistvu pomeni, da ga podpira večino zaposlenih profesorjev. skratka user posted image

danes gremo na potep v LJ, ker so prišli prijatelji iz bruslja. jutri pa jo najbrž malo mahnemo na vikend.

lep vikend vam želim! user posted image

pa-pa

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.5.2007 8:17:11   
adrijana.sara
Tevža user posted image user posted image user posted image  za tvojega možeka. Zdaj pa lepo iskoristite vikend za proslavljanaje in veliko uspeha na naslednjih volitvah!!!!!!!!!

Danes je bila mal bolj nemirna noč, se je že zvečer veliko prebujala, tako da sem kar predvidevala kaj sledi. Mislim, da jo mučijo zobki, ima čisto oteklo zgornjo dlesen, zobka sta že čisto spuščena, nikakor pa ne predreta. Je še tako dobra, da ni tečka še čez dan.
Midve sma verjetno otvorile klub plezalcev v spanju in naj vas potolažim - ŠE KR TRAJA, tako da se kar navadite. Ni pa vsako noč enako aktivna - danes je že bila.

Še eno vprašanje: A že vaši otroci obvladajo kakšne besede? Čista radovednost, saj vem, da ko napoči čas pač napoči. Sara je pri sedmih mesecih pokazala zanimanje za ponavljanje besed in se nekaj trudila, zdaj ji je pa samo smešno, če ji rečem naj reče MAMA, ATA. Je pa zelo dobra v pobiranju ročnih spretnosti. Že nekaj časa obvlada bravo, naučila se je kako je velika, zdravo, papa-ta spet nekaj šepa, kje je lučka...mislim, da je to to. Aja, kar naprej lupčka predvsem druge otroke, pa tudi poslat ga zna. Za vse je pogoj njena volja oz. atijeva prošnja, mami je bolj postranska zadeva.user posted image

Grem zdaj cote obešat, potem pa v Celje na slikanje v Ariela. Sem jo predčasno spravila spat, da bi bila potem dobre volje. Sporočim, kako je potekalo.

LP

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
19.5.2007 17:29:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu adrijana.sara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
19.5.2007 19:38:02   
Anonimen
o Tevža čestitke tudi iz  moje strani....to pa ni kar tako....

a se ve hecate glede tega govorjenja ===

naš samo bla bla bla....no, zdej je začel mahat pa zraven dela by by by

Neposredna povezava do sporočila: 3740
   [Brisano sporočilo]
19.5.2007 21:34:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
19.5.2007 22:27:29   
matejcica
Dober večer!
Evo me, po dooooooooooooooooooooooooooooolgem času...
Kako ste? Nisem pozabila na vas, le čas me je mal povozil. Izpit sem imela, ki ga menda nisem opravilauser posted image user posted image user posted image Uradni rezultati bodo sicer v ponedeljek, a po občutku bi rekla, da ni šans, da gre skoziuser posted image user posted image user posted image
Sicer pa, statistike se ne da naučiti v nekaj urah, ne? Bo pač treba še delati vaje, sedeti pri  knjigi...čeprav...poleg dveh majhnih otrok je to skoraj nemogoče!
Vesela sem, da ste se imele na srečanju tako lepo...upam, da se vam kdaj pridružim.
Drugače pa pri nas nič novega...No ja, vsak dan je kaj novega. Zadnje dni full govori "ata, dada, mama, baba..."Prav sladki je. Zob še kar nimamo, tudi plazimo se ne. Je pa res, da noče niti sedet. Odkar je "pogruntal", da ima nogice tudi za stati, je kriza. Samo to bi počel!
Punce, lep večer vam želim!
Se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.5.2007 20:47:08   
ajne
hojla,

sej ne morem verjet, da ni danes nobenega sporočila... vikend je bil sicer res takooo lep, pa vseeno... mi smo bili včeraj na pikniku v Bohinju in smo se imeli čudovito. danes pa smo imeli praznovanje, je teta praznovala rojstni dan. vmes smo spet malo zapravljali (končno sem si uspela kupit nove hlače za lauf - btw. yennika, mene pa res ni sama kita, sej mam kratke lase user posted image user posted image user posted image ).

otroka se trudita zaspat, sta se pasla po gozdnih jagodah danes in smo prejle preganjale klope po kopalnici (na srečo nismo našli nobenega). in še nobenemu ni uspelo, da bi zares zaspal, tako da zna bit še dolga...

pri nas je ajdica sicer kar se mobilnosti tiče zelo aktivna, pa baba in mama in tata sicer tudi govori, ampak nikakor ne tako, da bi s tem koga konkretno mislila. pa tudi od papa in bravo smo še svetlobna leta daleč... sicer pa "govori" ko raztrgan dohtar...

tevža, držimo pesti še za naslednje glasovanje. želim vama, da se mu (vama) izpolnijo pričakovanja!!!!

no, upam, da bo še katera kaj napisala danes, da bo jutri zjutraj kaj za brat...

čau

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 21:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.5.2007 21:54:20   
Dajanax
Oj ženske!

Ja Soncica tudi nas so prejšnjo nedeljo nateg## ko so rekli da zihr pridejo delat, pol pa ob sedmih v nedeljo mobitel zvoni: "Nas danes ne bo...". No ja, so pa med tednom bili bolj pridni in včeraj SKORAj končaliuser posted image user posted image  Ja res je še jutri jih bomo imeli. jim je zmanjkalo za pol vedra barve?!?!?

Tevža čestitke tvojemu! Vauu pa imamo res celebritys tule goruser posted image .

Lina plizzzzzzzzzzz še kakšno slikico!!!

Sem bila v petek malo v službi (samo na obisku) pa so me ene truje pohvalili, da sem shujšala!!! em zrastla za pol metra v sekundiuser posted image user posted image  Sam kaj ko pa že cel viked proslavljam in pospravljam vse po vrsti: napolitanke, bomone, pecivo.... user posted image  Pa mentr. se mi zdi da se najavlja, me je danes fuul nekaj zvijalo, pa se mi zdi da je to to. Čeprav je že doooooooolgo nazaj od "always časov"

Smo imeli to noč kar pestro, je Vita najbrž vedela da je bila mami na fešti. Sem ob pol dveh domov prišla, potem se je pa začela ringraraja v posteljici, pa jok, pa kričanjeuser posted image user posted image  Se mi je kar meglilo, joška ni nč pomagala, sam noge u luft pa cmihanje. In tako do ene pol šestih, potem smo ene dve urci zadremali potem pa auf. Sem bila ko zombi. Še dobro, da smo šli k našim za cela dan, pa jo je babi mal animirala, pa spat dala, medtem ko sva jaz pa dragi spančkala pred televizorjem - kako je pasalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.5.2007 21:59:11   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

No prav zaradi zobkov (in da ne bo imel težav s kg kot mamica) mu nič ne sladkam, razen z rozinami, suhimi marelicami ipd, tudi piškotkov mu ne dajem, niti instant čajev, niti sokcev, smo na vodi in čaju na filter vrečko - in ga vsak dan popije več user posted image . Tudi jaz mislim, da bo za sladkarije še čas, ko se bo že zavedal kaj je in sam zahteval.

Tud jaz upam da bomo čimdlje pregurali brez sladkarij - pri Viti seveda. Čeprav po sedanjih težavah z raznoraznimi "dobronamernimi" tetkami, ki ji rinejo svašta v usta ne vem kako nam bo to kaj uspelo user posted image

Samo sekundo ne gledam pa ji že v usta rinejo SVOJO žlico z GOBOVO juho in to v GOSTILNI user posted image user posted image  Mislim... saj niti ne bom izlivala svojega gneva tukaj, je "No comment" čist dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.5.2007 0:09:26   
Anonimen
Helu čveke, jah kje pa se vse skrivate ? Ali imate tako lep vreme, da se kar martinčkate ? No ja , sej imate prav. Vidim, da so temperature v Sloveniji kar prijetne. Pa vidim, da se v BB tudi kar nekaj dogaja. Sem si sicer kupila kartico, ampak to tukaj takooooo traja, da preden si ogledam filmček, me že vse mine. To je verjetno zaradi wirelles-a.

Glede besed. Mi smo samo na bla bla blaaaa. Nekaj se mi sicer dozdeva da govori by by by in maha z rokico, ampak saj pravim, se mi samo dozdeva. Ja, pa tudi odkar je odkril nogice, hoče samo stati in hoditi. Aja, pa pimpeka je odkril. Drugega pa nič novega. Jemo še vedno kar standardno. Nekaj mleka imam še na zalogi, nekaj mi ga bodo še s kontejnerjem dostavili, potem bomo šli pa kar na KM.

Tevža -  držim jutri pesti, da boste zmagali.

Sladkarije -  tudi meni je vseeno, če jih odkrije čim kasneje. Ima pa tako rad kruhek. Je pa tukaj en tak poseben kruhek -  bagels, katere sestavine so skrivnost je pa zelooooo dober in pripravljen na sto načinov.

Življenje tukaj je zelo pestro in mesto zares nikoli ne počiva. Najin ritem je nekako takšen: zjutraj udariva kakšen sprehod. Blizu imava Bryant park, nekaj avenij stran je Centralni park, blizu je tudi Times Square, pa seveda peta avenija. Že če udariva centralni park, lahko tak sprehod traja cel dan. No, to smo izkoristili danes, tako da smo kar utrujeni. Je bil pa en tek za boj proti aidsu, tako da je bilo ogromno ljudi, pa štantov, kočij, ……

Ta vikend sem prala tudi prve žehte cunj. Spodaj v hotelu imam namreč pralnico in sušilnico. Eno pranje stane 2$ ( cca 180 sit ), prav tako sušenje. Mehčalec in prašek pa 1,25 $. Jest sem ga kar kupila, čeprav tudi to ni ravno poceni ( npr. en liter mehčalca je cca 8$ ). Tako da, življenje je kar drago. Hrana v trgovini je sicer dražja kot pri nas, a še vedno dosti poceni. Smo pa vsi kar na lovu, kje se najdejo stvari poceni in kvalitetne. V glavnem pa se tukaj kupuje  preko interneta….včeraj sem naredila prvi tak nakup, sicer razne stvari za malega, pa bomo videli kako se bo obneslo.

Dajanax -  si bila že v NY ? V katerem predelu ? Aha, flat v hotelu….evo ga….

http://img451.imageshack.us/img451/1853/newyork023cq8.jpg

http://img384.imageshack.us/img384/3025/tristanny18507029ww3.jpg

http://img451.imageshack.us/img451/2233/tristanny18507030ed2.jpg

http://img451.imageshack.us/img451/2434/tristanny18507052bw0.jpg

Hotel sicer ni slab, bi pa lahko bil tudi boljši. So pa te dni baje kar zasedeni, tako da se nismo mogli kaj preveč zmišljevati. Upam, da bomo čimprej našli kakšno primerno stanovanje in da bomo končno na svojem. Favorizirana sta dva stanovanja, se pa moramo spogajati glede cene. Bomo videli. Je pa veliko stvari novih in drugačnih kot pri nas. Nekaj od tega je po svoje kar logičnih, medtem ko jih veliko ni. Ko se enkrat navadiš, kako američani razmišljajo, pa tudi to postane logično.

V mestu se počutimo zelo dobro. Veliko je pozitivne energije, shops, parkov, a po drugi strani tudi veliko umazanije, avtomobilov……Vozički so takšni majčkeni, ampak baje da je sedaj moda vozički z velikimi kolesi, tako če ne drugega sem vsaj z vozički v modi..

Nč, to je zaenkrat vse, saj mali kliče. Ga moram še okopati, pa nahraniti, potem pa directly v posteljo….se mogoče beremo še kasneje….

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.5.2007 1:06:23   
Anonimen
na poti do Centralnega parka...

http://img519.imageshack.us/img519/1830/img3519so2.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.5.2007 1:08:07   
Anonimen
pa mimo Bryant parka....

http://img519.imageshack.us/img519/4859/img3524jj4.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.5.2007 1:14:07   
Anonimen
pa po peti aveniji....

http://img519.imageshack.us/img519/4962/img3527tu1.jpg

mimo Rockenfeller centra...

http://img519.imageshack.us/img519/2664/img3533yr7.jpg

in voula....tukaj smo...

http://img519.imageshack.us/img519/1275/img3547xu6.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?