ajne
|
hojla, pri nas ni nič posebnega, z ajdico sva bili na kontroli na ORL in je očitno tista "viroza" in angina izpred 14 dni, dejansko bilo vnetje srednjega ušesa. še dobro, da nama je P dal antibiotik. ampak ajdica ni čisto z ničimer kazala, da bi jo kaj bolelo. ma ne vem, ali ima tako visok prag bolečine ali kaj. no, imava kontrolo spet čez en teden, pa bomo videli, kaj se bo zgodilo. sicer pa je na ORL rekel, da ima izredno ozke sluhovode in da znamo imeti precej težav z vnetji ušesk. ŠIT! tko da zdej bom pa sploh špricala sterimar, da bo kar teklo ven na nos in na ušesa! Jutri imam pa dopoldne prvič odkar imamo ajdico, popolnoma zase. se je taščica ponudila za varstvo in bom ajdo zjutraj peljala k njej. potem pa si bom vzela čas za ... frizerja... itak... Tevža, kako sta opravila danes? Upam, da je vse ok. Žiža, če si za, bi jaz tisti najin izletek opravila v ponedeljek, sredo ali petek naslednji teden. sporoči mi, če ti kak dan ustreza. Princes, kdaj greva spet na Zbilje? Lii se pa tele jahtice zelo podajo... bosta res morala eno kupit... kok je fletkana!!!! Lina, cukrček je tale tvoj malček!! Buchka, od kod pa si, da imaš take težave z vrtcem? Mogoče bo celo bolje, če si omisliš privat varstvo. Jaz sem precej kolebala okoli tega, potem pa sem po naključju prišla v stik z eno gospo, ki čuva tamale in mi je za taveliko računala takratnih 30K SIT sredi LJ, s tem da je gospa res zlata vredna. in bom dala ajdico zdaj tudi k njej, zdaj računa 150 EUR. Jih ni jasli, ki bi bile tako poceni. Gospa čuva na svojem domu in moram prinesti le plenice in ostalo robo za previjanje, pa kako sadje, ko ni sezone, drugače pa ima ona sadje na vrtu (sredi LJ ima hišo in velik vrt, pa še psa). Skratka, kaj hočem povedat, mogoče poskusi najti koga takole, če misliš, da bo z vrtci kriza. aja, jest sem bila v dveh letih, kar je bila tavelika pri tej gospe le en teden na bolniški. in tavelika ni imela prav nobenih težav s prehodom v vrtec, kamor sem jo potem vpisala, ko je bila stara 3 leta. sem tako prijetno utrujena, k sem danes kar veliko pretekla in seveda sem spet solo, tko da grem zdajle kar proti postelji in knjigo v roke. čau.
< Sporočilo je popravil ajne -- 15.5.2007 21:53:55 >
|