|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.5.2007 15:04:44   
Anonimen
inča najlepša hvala...evo bom poskusila....

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
15.5.2007 15:10:00   
Anonimen
[URL=http://img513.imageshack.us/my.php?image=golobrdonewyork028do6.jpg][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/426/golobrdonewyork028do6.th.jpg[/IMG][/URL]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.5.2007 15:11:12   
Anonimen
[img=http://img513.imageshack.us/img513/426/golobrdonewyork028do6.th.jpg]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/426/golobrdonewyork028do6.jpg[/IMG][/URL]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.5.2007 15:17:59   
Tejcha
Lina, vidim, da si gor!

Dela sam tist link, ki se začne z img...

Krasna sta!!!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
15.5.2007 20:54:45   
buchka
Bravo punce za lep izlet, je prav lepo videt vaše škratke. user posted image

Sončica, tudi pri nas GH ne teče čisto brez problemov. Tudi jaz animiram Filipa na z. podoben način in tudi on ima kar ene prebliske in cmevka in tečnari, hkrati pa odpira usta. Včasih poje ogromno, včasih pa čisto minimalno. Sem ugotovila, da mu včasih ponudim obrok prezgodaj, da še ni dovolj lačen in niti nima interesa za hrano. Nekajkrat sem ga kar pustila, pa je za večerjo pojedel kot kakšen knap. Itak ima toliko zaloge, da niti pod razno ne bo shiral. In mogoče je še premajhen, da bi jedel, ker je čas za obrok, ne pa, ker je res lačen.  In še se mi zdi, da mu 'za dojenčke prilagojena hrana' ne paše. Kašice so bljak, rad pa je surovo sadje, tudi limono, danes se je oblizoval ob joti. Tako da bom pripravljala njemu posebne obroke samo izjemoma.

Sem pa danes malo poparjena; septembra bo kriza za vrtec. Dala sem tri vloge, dve sem že dobila zavrnjeni, v tretjem vrtcu pa bodo tudi komisijsko izbirali in bomo tudi tu najbrž izpadli. Pa se sprašujem, ali družina z normalnim statusom in povprečnimi dohodki ter, hvala bogu, zdravim otrokom res ne more dobit mesta v vrtcu? Kaj so vsi drugi socialni problem? In kaj naj naredim; pustim službo in varujem svojega otroka al pa naj po sili razmer spet zanosim in simuliram že kaj pa upam, da bom dobila bolniško?? In imam v jetrih vse gospode in gospe z ministrstva in bla bla služb, ki govorijo, da je otrok premalo!! Za vrtce jih je še preveč.

Na, pa sem se spet razkurla, pa vam nisem želela grenit večera. Lepo pozdravljene

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
15.5.2007 21:47:17   
ajne
hojla,

pri nas ni nič posebnega, z ajdico sva bili na kontroli na ORL in je očitno tista "viroza" in angina izpred 14 dni, dejansko bilo vnetje srednjega ušesa. še dobro, da nama je P dal antibiotik. ampak ajdica ni čisto z ničimer kazala, da bi jo kaj bolelo. ma ne vem, ali ima tako visok prag bolečine ali kaj. no, imava kontrolo spet čez en teden, pa bomo videli, kaj se bo zgodilo. sicer pa je na ORL rekel, da ima izredno ozke sluhovode in da znamo imeti precej težav z vnetji ušesk. ŠIT! tko da zdej bom pa sploh špricala sterimar, da bo kar teklo ven na nos in na ušesa!user posted image  

Jutri imam pa dopoldne prvič odkar imamo ajdico, popolnoma zase. se je taščica ponudila za varstvo in bom ajdo zjutraj peljala k njej. potem pa si bom vzela čas za ... frizerja... itak...

Tevža, kako sta opravila danes? Upam, da je vse ok.

Žiža, če si za, bi jaz tisti najin izletek opravila v ponedeljek, sredo ali petek naslednji teden. sporoči mi, če ti kak dan ustreza.

Princes, kdaj greva spet na Zbilje?user posted image  Lii se pa tele jahtice zelo podajo... bosta res morala eno kupit... kok je fletkana!!!!

Lina, cukrček je tale tvoj malček!!

Buchka, od kod pa si, da imaš take težave z vrtcem? Mogoče bo celo bolje, če si omisliš privat varstvo. Jaz sem precej kolebala okoli tega, potem pa sem po naključju prišla v stik z eno gospo, ki čuva tamale in mi je za taveliko računala takratnih 30K SIT sredi LJ, s tem da je gospa res zlata vredna. in bom dala ajdico zdaj tudi k njej, zdaj računa 150 EUR. Jih ni jasli, ki bi bile tako poceni. Gospa čuva na svojem domu in moram prinesti le plenice in ostalo robo za previjanje, pa kako sadje, ko ni sezone, drugače pa ima ona sadje na vrtu (sredi LJ ima hišo in velik vrt, pa še psa). Skratka, kaj hočem povedat, mogoče poskusi najti koga takole, če misliš, da bo z vrtci kriza. aja, jest sem bila v dveh letih, kar je bila tavelika pri tej gospe le en teden na bolniški. in tavelika ni imela prav nobenih težav s prehodom v vrtec, kamor sem jo potem vpisala, ko je bila stara 3 leta.

sem tako prijetno utrujena, k sem danes kar veliko pretekla  in seveda sem spet solo, tko da grem zdajle kar proti postelji in knjigo v roke.

čau.

< Sporočilo je popravil ajne -- 15.5.2007 21:53:55 >

(odgovor članu buchka)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
15.5.2007 21:55:34   
ajne
ej pa kje ste vse?

< Sporočilo je popravil ajne -- 15.5.2007 21:56:23 >

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
15.5.2007 22:14:39   
princes
Čer..

Joj Lina kok sta luštna..Ti kar slikaj pa pošiljaj, da se še me malo naužijemo lepot NY..user posted image

Jaz še zdej nisem nič pospravila..user posted image

Ajne, ti sam povej, midve sva itak cel dan same, pa čas preganjava..user posted image
Sam ta teden je cel teden napovedano slabo vreme..user posted image user posted image

Danes je Lia skoraj cel dan prespala, jo je vreme zdelalo, je vidla, da ne bova nikamor šli, pa ji je bilo tko nezanimivo, da je rajši spala..user posted image

Tevža, user posted image za Tevžija, da bo čimprej bolje...pa za ostale bolančkane tudi user posted image ...

Ja Lia se kar rada mal fotkotu nastavi...user posted image
Zdej vsak dan na terasi balončke pihava, pa je ful zanimivo, še mucek pride pa jih lovi..Saj ne veš kdo bolj uživa, pomoje mami k se vsem smeji...user posted image
Drugače pa tudi pri nas nobene drastične spremembe..Čakamo na pregled konec meseca, da vidimo koliko je zrastla, me prav zanima..user posted image

grem v mižule..
A ve tud tko zgodaj spat hodite, jaz če grem kasneje, zjutraj še pogledat ne morem, me moj skoz zajebava, da sem k stara mama...user posted image

nočko...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
15.5.2007 22:18:12   
ajne
princes, če bo v petek lepše vreme, se slišiva, pa bi midve mal okol pribremzali... a si za?

jest kr ne morem od tega kompjuterja danes stran, se vidi, da sem spet solo...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
15.5.2007 22:18:57   
princes
Slikce so pa res lepe..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
15.5.2007 22:19:45   
princes
Ajne jaz sem za, ti kar poklič..

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
15.5.2007 22:27:10   
ajne
kdaj pa ti najbolj odgovarja? okoli 11.00? upam, da bo lepo vreme... za četrtek kar ok kaže, mogoče bo tudi v petek ok.

kako je bilo na internavtiki? midva sva imela karte, časa pa ne... škoda. sva vsako leto tam mal firbce pasla, pa si lušte delala... eh... za kaj več pa user posted image ... mogoče kdaj v naslednjem življenju user posted image ...

sicer pa trenutno ugotavljam, kam bi šli na tole našo pot z avtodomom v začetku junija. s taveliko moram vsak večer pogledat, kako bo v gardalandu, ker bo to ena od prvih postaj... da jo nekako navdušiva za tole potovanje... upam in mislim, da bo uživala sto na uro.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
15.5.2007 22:35:25   
ajne
ja, danes imam res dar govora.

še nekaj me zanima. kako je že z jajčkom? kdaj ga lahko daš in kateri del? pišuka, se vidi, da mi tavelika ni čist nič jedla, da sem vso teorijo pozabila. torej, a ste že dale tamaučkom jajca?

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
15.5.2007 22:47:12   
Anonimen
ajne, jest mu še nisem dajala jajč....kdaj pa lahko dajemo navadno mleko in jogurte???

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
16.5.2007 1:24:34   
Anonimen
no, pa vam bom še jest malo težila in imela monologe. tristan že cca eno uro spi, tako da lahko kaj v miru napišem. Torej, kako ste kaj s hrano sedajo po sedmem, osmem mesecu ? ste že vse probali ? jest našemu še vedno dajem adaptirano mleko, ter hrano za po petem, max po šestem mesecu. zelo rad sicer grize kruh, vse ostalo pa se mu kar zatika....

na tv ravnokar gledam zvezde plešejo. Joj, kako so štorasti. Mislim, da so naši zares profiji. Sploh pa tisti ki zares plešejo. Tile tukaj po mojem plešejo še slabše, kot pri nas zvezde. Čeprav vse ostalo pa je zares na vrhuncu. Imajo limozino, vilo, bazen,.....pač zvezde.

aja, sem pozabla povedat, da se mi tudi sedaj v postelji postavljamo na noge....in to bi delal skoz....mi ni prav nič všeč, ko ga moram skoz na noge postavljati. komaj čakam, da pride naša roba in da ga posadim v hojico.....

Ajne - joj, s temi ušeski je pa zares en drek...kje pa ste kupili avtodom ? Tole je tudi meni zeloooo všeč....

Tevža -  kako sta kaj opravila ?

a rozika je pa na morje izginila ?

princes ali vidva kupujeta kakšno tako luksuzno vozilo al samo gledata ? Ker meni se pa ta šport zdi zares drag...

pa še nekaj slikic....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
16.5.2007 1:32:40   
Anonimen
ma tista spletna stran ne dela, al pa je tale povezava mal čudna. Tukaj se namreč v glavnem uporablja wireless, tko da....sorry....bom poskusila še kasneje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
16.5.2007 8:35:36   
tevža
hojla!

nam gre na bolje, tako da smo že odlično razpoloženi. tudi spal je bp. v petek imava še kontrolo in mislim, da bova takrat samo še smrkava.

pri nas je pa z GH iz dneva v dan boljše; včeraj sem naredila musako iz puranjega mesa in je jedel kot za stavo. sem bila ul vesela. in polento z golaževo omako tudi obožuje; jah, očitno bo mesni fant user posted image . in za prigrizke mu dajem kar krhlje jabolka ali pa hruške. sicer se mu včasih kaj zaleti, a nobene panike. in tudi vsak dan spije več vode.

meni osebno je poza plazenja pri otrocih najlepša in se mi zdi matevž takoooo cute, ko se plazi in potem vsede, me malo pogleda, kaj pokomentira in šiba naprej. super je!

ajne - tudi jaz navijam za počitnice z avtodomom, tako da bi kakšen tip s tvoje strani kar prav prišel. boste najeli, greste v kompaniji s kom?

danes je bolj kisel dan, a glede na to, d morava danes še preživeti med štirimi stenami, mi to kar paše. po stanovanju imam tudi vse narejeno, pa zlikano in oprano, tako da bova veseljačila med igračami in knjigami.

lep dan vam želim.....

in hvala za vse lepe želje pri okrevanju.

< Sporočilo je popravil tevža -- 16.5.2007 8:39:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
16.5.2007 9:24:13   
*anč*
čao punce!!!
po dolgem času se oglašava ana in tristan. kako ste??

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
16.5.2007 9:30:00   
princes
Guten morgen...user posted image

Evo mene ob kavici, njami..Lia zraven sedi, pa se igra z knjigico, k se živali oglašajo, ji je ful zanimiva..user posted image

Ajne meni je cool okol 11h, sam povej ali se tam dobiva, al greva tko kot zadnjič??
Da vem zaradi avta, sedaj mava samo enega, in pol morem skoz mojga fehtat da mi avto pusti..user posted image Brezveze..
Ma bo lepo vreme, boš videla..user posted image

Na internautici je bilo super, smo se malo pasli, pa kofetkali, sončkali, jedli, tko da je dan minil kot bi mignil..
Je bilo ful vroče ko smo tja prišli, sem rekla o tukaj bomo mi eno uro, pa bomo šli, in na koncu smo bili skoraj cel dan..user posted image Je Lia ful uživala..
Ma to je preveč drago, pa sploh ni nevem kaj takega tale dominator, mene ni navdušil, pa baje se še kvarijo skoz, itak maš samo delo s tem..
Rajši grem na en ornk razvajalski dopust, pa mi še ostane za shoping...user posted image
Če bomo drugo leto postavili prikolico si bomo pa omislili kaj manjšega za po otočkih furat...user posted image
Samo bo mami morala bit malo manj zapravljiva..user posted image

Tevža me veseli, da ste bolje..user posted image
Lia tud obožuje meso, jemo že skoraj vse, jajčko je tudi že probala, samo ji še ne dajem za papat..Je pa ful jest začela, res veliko poje..
Tudi mi smo v nedeljo jedli musako z mletim mesom je jedla kot za stavo..user posted image

Za danes mi je pa idej zmanjkalo, nevem kaj naj skuham za njo..user posted image
Midva bova imela ražnjiče z rižem..Za njo bom pa še kakšen korenček skuhala, pa z juhico zalila, da je malo bolj tekoče..

popoldan gremo pa plavati, pol pa malo po trgovinah pogledat, če je kaj pametnega..user posted image Upam, da bo sonček, da se bomo na kakšni kavici pomartinčkali..user posted image

lep dan..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
16.5.2007 9:57:08   
adrijana.sara
Se vidi, da je slabo vreme, je takoj več čvek prisotnih. Sem si kavico privoščila in prebiram vaša sporočila, Sara je pa že šla na prvo rundo.

Lina tebe pa občudujem. Mene dlje kot do hrvaške sploh ne potegne, ne pa kar čez lužo. Vidim, da ste srečno prispeli in se lepo namestili. Želim vam vse naj, naj. Nisem skoz spremljala- a ste se preselili za stalno?

Glede jajčke - meni so v posvetovalnici pri 6 mesecu rekli, da naj začnem uvajat jajčko, in sicer samo rumenjak, čisto počasi. Jedli naj bi ga nekje 2 krat na teden. Beljaka pa ne. Čeprav ji jaz pripravljam kosilo s celo jajčko, nimama nobenih problemov. Drugače pa jema že skoraj vse, razen svinjskega in samo problali sma malo govejega mesa. Govejo juhico pa jema.
A ve solite in sladkate hrano?

Zadnjič sem napisala, da sem dala Saro po dolgem času spati na bok, pa se ni odneslo. Ko se je ponoči zbudila, noge v zrak, v usta, čebljala, potem se je pa povprek obrnila in se zagozdila v posteljici - pa je bil jok. Tako, da sma šle nazaj na trebuh, se pa še vedno pozibavamo ponoči. Pa ni take sile te dni, ji dam dudo in se uleže nazaj, ko se utrudi. Drugače pa uspavalo vklopimo - fen, ne morem verjeti, da še vedno deluje.

Lepo preživite dan, čeprav je zunaj malo dolgočasno.

Adrijana in Sara

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
16.5.2007 11:09:10   
yennika
Jutro!

Tukaj spet dežujeuser posted image .No ledenih možekov je konec, zdaj pa kličemo sonceeee!
Saj ni čudno, da otroci zbolijo madona. Držim pesti, da se čimprej pozdravijo.

Jajčko smo mi že poskusili in sicer samo rumenjak, pa ga je kar fino papcal.
Mlekeca tudi že pijemo-že kakih 14 dni, ampak mu dajem 0,5.Tako, da za zajtrk veselo jemo čokolino( njami,ga ima rad, saj ga je mogel celo mojo nosečnost jest, ker mi je edino to pasalo in obstalo v želodcu), pa frutolino...
Zvečer pa mu naredim še vedno rižolino od milupe, od 8. meseca dalje.Pa drži celo noč.Sem mu dajala tistega, ki je za 4 mesece pa se je kar naprej zbujal za zizo.
Ostalo GH mu pa pripravim popolnoma isto kot jo jema midva.No, nisva še poskusila mletega, govejega-juhico ja, svinjskega mesa.Pa boma tudi to uvedla počasi.
Smo pa včeraj kupili Fredov rdeči obroč, ga gremo za vikend malo sprobat.Me prav zanima kaka bo reakcija na veliko vodo.user posted image Za prvič tako ne priporočajo za več kot 20 minut, pa voda naj bi imela 32-33 stopinj, al kako?A imate vse neoprenske hlačke? Ajne, ti si rekla v petek, da si zelo zadovoljna z njimi. Pa druge? Dajte se plis malo razpisat tiste, ki hodite plavat z knedlčki, na kaj morem bit pozorna?

No, moj čas je potekel.....uživajte in tipkajte kaj.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
16.5.2007 11:12:31   
yennika

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

10     user posted image   

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
16.5.2007 11:27:49   
tevža
ku-ku...

evo, tevž se je zbudil, zato samo na hitro.

adrijana.sara - jaz mu hrano solim, sladkam pa ničesar. se mi zdi, da bodo za sladkor imeli še dovolj časa in veselja user posted image . vidim, da si iz celja, tako da se lahko, ko sem že predlagala aniki, dobimo na prehodu za savinjo npr.

previjalka kliče....kasneje

pa-pa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
16.5.2007 12:01:52   
tevža
evo, mene nazaj....

mi jajčka še nismo probali (imam v palnu enkrat te dni), jemo pa že stvari z navadnim mlekom. naredila sem mu keksolino in ga ima rad, pa tudi par žličk čokolina je probal pri meni in mu je teknilo. nikakor pa ni fan riža. ne vem sicer zakaj, a ga bo že jedel, ko mu bo pasalo. vsekakor pa obožuje skutke (kupim mu junior od LJ mlek. in tudi navadno) in navaden jogurt. skratka mi pridno jemo in saj res, zadnjič so ga premerili in ima 9800g in 74 cm. ja, res je pravi korenjak.

zdaj grem pa še malo k tevžiju med igrače...

pa-pa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
16.5.2007 12:25:19   
ajne
hojla,

no, jaz imam danes ajdico v varstvu, do frizerja seveda nisem prišla, ker sem se spravila pucat avto in je cel dopoldne minil. sem imela že tako svinjskega, da je res trajalo, preden sem končala. bom šla počasi ponjo zdaj.

joj tale dež. naši vrtičkarji so šli pa danes v ZOO... uf, bojo mokri, da bo veselje. upam samo da se nam ne bodo prehladili... eh.

lina, mi bomo avtodom najeli (sva zračunala da se nikakor zaenkrat ne splača zadeve kupovat, ker so previsoki stroški z vzdrževanjem). gremo za prvič poskusit sami. da ne bo preveč prilagajanja potrebnega. potem bomo videli, kako se bo obneslo. imamo pa takega velikega za 6 oseb.

no, mislim, da bom tudi jaz ajdici počasi začela uvajati rumenjak. saj ga je v bistvu že jedla, ko sem ji dala šmorn (kok je cmokala!!). včeraj sem ji gres naredila tudi kar z navadnim mlekom, pa ni bilo nobene reakcije. sicer pa ji tudi jaz hrano malenkostno solim, sladkam pa ne.

sicer pa se je začela intenzivno dvigovat na noge. se ji še ne uspe postaviti na noge, ampak obstane nekje pri kolenih. vendar se mi zdi, da ni daleč čas, ko bo tudi to prišlo. bova pa morala montirati ograje na stopnišča, ker zdej pa tko intenzivno puza, da bo samo enkrat po kakih stopnicah kam odpuzala... sicer smo še vedno ritenski, ampak se mi tud tavelika ni plazila naprej tko kot vsi drugi dojenčki, ampak samo rikverc in po riti. ma je bila smešna...

zdaj pa grem še mal po knjigo, potem pa počasi po ajdo, me prav zanima, kako se je tole prvo varstvo obneslo (ima namreč še vedno kar intenzivno "kje je mami" fazo).

čau

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?