|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
12.5.2007 21:17:05   
Tanyka
oj

Rose 22 sporoča, da bo celi maj na morju, ko se vrne se kaj oglasiuser posted image

Se tipkamo jutri, grem zdaj vodoravnouser posted image
Lahko noč

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.5.2007 22:04:33   
adrijana.sara
OJ!

Super slikice! Res mi je žal, da se nismo mogle me tudi udeležiti. user posted image  Se moramo za drugo srečanje bolj potrudit, da nas bo čimveč.

Naša Sara je pa že dva dni tako polna energije, da mi res ni več jasno od kod se ji jemlje vse to. Nič ne bi spali, samo skače, kriči, razbija, plazi in se vstaja kjerkoli je to mogoče.
Še nisem omenila, da se že sama vstane v posteljici iz sedečega položaja- to sploh ni več problem, v stajici mora vložiti malo več truda, ker se mreža premika, pa ji tudi uspe. Postavlja se na kolena in se ziblje naprej in nazaj, drugače pa se premika samo nazaj. Ni ji še jasno zakaj ne gre naprej.

Kako hitro rastejo naši otroci, še malo pa jih bomo lovili okoli hiše.

Zdaj se mi je pa porodilo eno vprašanje - KDAJ JE POTROBNO KUPITI OTROKU COPATKE Z ORTOPEDSKIM PODPLATOM? 

Zdaj pa spat, da se še moje baterije napolnijo, da jo bom jutri dohajala. Danes se je spomnila vstat že ob 6h in se ni dala več prepričat, da bi še mal počival.

Mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
13.5.2007 12:47:57   
Tejcha
Ojla!

Ja, kje pa ste?

Tud midva sva se imela v petek fuuul fajn. Tilna je zmanjkalo ob šestih zvečer (in mene skupaj z njim)in je spal do pol osmih zjutraj, kar se še ni zgodilo - tud js bi verejtno, če ne bi moj ob pol devetih zagnal panike, kaj je narobe z nama, da spiva kot frdirbana... user posted image Res je blo luštno. In se strinjam s Sončičino idejo za Arboretum v poletnih mesecih....

Sem pa včeraj zjutraj vseeno šla pokazat mojo bolečo peto k zdravniku in imam vnetje ahilove tetive... Svašta...  Ampak sprehodom se vseeno ne mislim odpovedat, bo pa ta teden vseeno malo mal aktiven, kar bo prišlo prav tudi mojim knjigam...
Julam, ne vem, zakaj imaš feeling, da si nedružabna???'?... Js sm dobla popolnoma drugačen feeling, je pa jasno, da če krotiš dva lumpka, imaš veliiiiko več dela, zato še enkrat user posted image za vse, ki vam to tak lepo uspeva. Tamali so bli res luštni! Pa itak, da mamce tud!

Borovnička je zvečer poslala SMS, da sta imela z Nikom celo štalo z avtom in da bo javila kako in kaj, ko bosta vse poštimala...

Zdej grem pa kosilo do konca pripravit, pa mal po stanovanju poštimat. Ve se pa javite kaj. Sej res, da je vikend, da je pa sam en post v celem dnevu, je pa kar mal spooky...

Mali je kot vedno dobre volje in tud js opažam, da je čedalje bolj divji. Tanyka, Rene pa bi lahk mel mal inštrukcij plazenja. Kura, mu gre fajn, user posted image user posted image user posted image

POzdravčki,

Midva

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.5.2007 1:03:24   
Anonimen
dan čveke,

samo na hitro sporočam, da smo uspešno in dobro potovali. Sedaj je ura pri nas 19.11 in bomo šli počasi kar spat, tako da več poročam jutri.....

upam, da bo mali spal doooooo jutraaaaaaaaa ! aja, pa materinski dan je danes tukaj !!

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.5.2007 7:42:03   
princes
Dobrooo jutroo...

Kok je lepo jutro..user posted image

Sem vidla, da ste maksimalno uživale na pikniku..user posted image Velja za arboretum...user posted image

Lina, me veseli da ste srečno prispeli, zdej pa samo uživaj v velikem mestu...user posted image
Joj jaz bi tud bila...

Mi smo tudi cel vikend noro uživali, pa še mal slikic kako je uživala na dominatorjih..user posted image Si bomo morali kar enega omisliti..user posted image
user posted image
user posted image

A ne kako so že živčki teli naši falotki, Lia ni niti sekunde več pri miru, z vsemi štirimi miga na vse strani, smo bili včeraj na obisku, so rekli da je hiperaktivna...user posted image
Kaj šele bo...user posted image Samo je taka pozitivna, pa dobrovoljček, tko da je prav luštna..user posted image

Zdele sva pa ravno dobro vstali, pa je šla že spat, jo je res zmatral tale vikend..user posted image

Evo sem spila kavico, zdele se grem pa mal ofrišat, potem morem pa še okna pomit, pa tla..user posted image Pol se greva pa sončit, Lia pod marelo, mami pa na ležalnik..user posted image

Lep dan..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.5.2007 7:43:00   
tevža
dobro jutro!

vidim, da ste v petek uživali 105km/h. super! tudi mi smo uredili vse zadeve, tako da gremo veselo v nov teden. no, koliko bo veselo, bomo videli, ko z matevžem prideva od dr. spet nekaj hrope in fejst kašlja, tako da se greva pokazat. upam na najboljše!

lina - user posted image   za pot. have a nice day....

tevž se je začel premikati po vseh štirih user posted image  in tudi vsede se že iz "plazečega" položaja. ob posteljici pa še ne vstane. kako je fajni, ko se tako premika!

ajne, princes - ta teden bova en dan sigurno v LJ. smo za kavico? ups, čaj user posted image  

grem pristavit še za kavico....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.5.2007 8:09:19   
žiža
Se javljam še jaz.
petek je bil krasen user posted image  Tejča še enkrat ti hvala za vso organizacijo. Pa incabinci za pozrpežljivost pri moji user posted image  orientaciji user posted image
No zdej se mi vsaj sanja kako izgleda Velenje user posted image  
Domov smo vozili dobro. Urban je zaspal na prvem ovinku, Sara pa na tadrugem. Spala sta pa oba skoraj do Brnika. Edino gužva na cesti je bila pa obupa. No sej če bi bila AC v normalnem stanju, sploh ne bi bilo problema.

Pri nas je drugače spet precej napeto. V petek so atka spet peljali v bolnico in zopet ne vemo kaj in kako se bo izteklo. V soboto je bil zelo slab, včeraj pa je bil malenkost boljše.

Lina super za dober polet, zdej se pa le naužij čarov ZDA. Pa napiši kaj zanimivega. Kako je življenje tam čez lužo.

Moja dva sta še oba v postelji. Sara ima še nočno, Urban pa že prvo rundico. Jaz pijem kavico in pospravljam zimske cote. Končno!!!!! Malo se tudi že pripravljam na selitev. Tako, da mal stran mečem nepotrebno šaro. Upam, da bo ta teden že kja več jasnega o našem stanovanju.

danes bo še fin sonček, tako da ga bomo še max. izkoristili. Potem se pa nekaj kislo vreme ponuja. No sej jutri je Zofka, tako da ji ne bo nihče zameril kakšne lužice user posted image
lepo se imejte

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.5.2007 11:13:27   
dalin
za našo Lino,ki danes praznuje
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.5.2007 13:28:12   
tevža
hojla!

no, z najinim potepanjem ta teden ne bo nič. od dr. prihajava s slabo novico user posted image  - Matevžu se je po mesecu in pol ponovil bronhitis in vnet D ušesek. dobila sva kapljice za uho in spet inhalacije. dobila pa sva tudi že napotnico za pulmologa, če gre mogoče za refluks ali alergijo na cvetni prah. še sreča, da nima vročine in zato vse skupaj tudi prenaša tako veselo. upam, da bo šla stvar samo še na boljše. jutri se greva spet poslušat. in dalin, hvala za nasvete pri štetju dihanja.

lep dan...

pa-pa

p.s. princes - lia je pa prava mala lepotička (in pozerka tudi user posted image )

< Sporočilo je popravil tevža -- 14.5.2007 13:30:26 >

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.5.2007 13:42:40   
ajne
hojla,

tejcha še od mene ena veliiiiika pohvala za organizacijo petkovega srečanja. vse je bilo super, juhica je še posebej teknila... se tudi me pridružujemo ideji za arboretum...

julam, tvoj tavelik tamal je pa tak cukr, da se nimaš kej pritoževat user posted image ... pa tamal tamal seveda tud... tud meni se ti ne zdiš čist nič asocialna...

naš vikend je bil pester, kot vedno. en kup nekih družinskih obveznosti...

lina, keep in touch! obveščaj nas o dogajanju pri vas! in predvsem ti želim, da se hitro navadiš življenja čez lužo. kako je bilo potovanje? si potovala sama s tamalim ali ste potovali skupaj? kako je malček prenesel?

tevža javi, kdaj prideš v lj, pa bomo videli. ta teden imam sicer kar precej zaseden ampak ni vrag, da bom našla tistih nekaj uric za kofe (ups čajuser posted image  - ne, zdej bo najbrž sladoled user posted image ) edino, da ne bo slabo vreme.

no, tolk od mene za zdaj,

čau

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.5.2007 13:44:09   
ajne
oh tevža, sem tako dolgo pisala post, da nisem videla, da si že napisala, da ne moreta priti. bogi tevži... upam, da bo pri pulmologu vse najboljše. držim pesti za vaju!

čau

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.5.2007 17:28:46   
yennika
Alo babe!user posted image

Da dam še jaz kak glasek od sebe....v petek je bilo zelooo fajn...počutla sem se kot da vas že doooolgo poznam, čisto sproščeno, čeprav moram priznati, ponoči kar nisem mogla zaspat od pričakovanjauser posted image .
Ma vse sem si vas predstavljala take kot ste, le Žiža tebe ne.user posted image Ne vem zakaj sem mislila da si blond, na paž postižena, ti pa kontrauser posted image ...pa ne me narobe razumet, zdiš se mi še boljša, taka ta prava mama.user posted image
user posted image  tudi julam tebi, imaš najmanjšo razliko med pobalinoma,si bila najbolj zaposlena, pa vseeno družabna-narobe misliš, krasna si.user posted image Pa vama Tanyka in Ajneuser posted image -super sta.
Jaz, Tejcha in Incabinca smo lahko sedele bolj na izi, čeprav je Lovro kar navihan....in pa največji papavček.user posted image Btw juhica je bila več kot odlična, sem danes poskušala skuhati takšno, pa ni bila niti pol tako dobra.Tejča boš mogla zrihtati recepteka.
Ampak na gasilsko sliko smo pa pozabileuser posted image , no pa važno, da se otročeki vidijo...bo to za njih nekoč krasen spomin.user posted image

Škoda, da nisem spoznala še ostale....bo pa drugič prilika in pričakovanje za naslednjič spet sladko.

Evo nekaj lepih slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.5.2007 21:25:09   
yennika
Ja kje pa ste vse?user posted image
Pri nas je tak veter...nam je kabelsko ven vrglo, zdaj pa visim tu gor, vas pa nikjer.Haloooo čveke!
Pa vidim, da surfate, Tejcha, Tanyka, Adrijana.Sara,Lina-pri vas je zdaj popoldanuser posted image .Kako, ste se že ustalili?

Povejte mi kako oblečete lumpa za spanje.jaz ga popoldan položim spat samo v bodiju brez rokavov, pokrijem ga s tanko dekico in se zbudi moker.Ponoči pa je v bodiju na dolg rokav in tankih bombažnih žabicah ali pižami+nogavičke.Pa z zelo tankim kovtrčkom je pokrit.user posted image
Pa še nekaj, že uporabljate vzglavnik?Jaz mu dam še vedno samo pleničko pod glavico.Ampak, ko pride zjutraj k meni na cartanje v veliko posteljouser posted image  se lump kar na moj povšterček priplaziuser posted image .

Komentar na slike?user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.5.2007 21:30:58   
yennika

LINA, sem ti spekla torto.user posted image
VSENAJBOLJŠE ti želim!!!!!Od lepega najlepše in od dobrega najboljše!user posted image

user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.5.2007 21:46:37   
Tanyka
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: yennika

Povejte mi kako oblečete lumpa za spanje.

Popoldan samo body s kratkimi rokavi+ tanka dekica.
 Zvečer body z dolgimi rokavi+ sp. del pižame+ tanka dekica.

Srečanje-tudi mi smo se imeli super, zvečer, pa sem šla še ne en koncert, pol pa so me noge tako bolele za pop.......user posted image
Je bil res dolg sprehod okoli jezerauser posted image , če bi bilo še 100 m več, bi morala Laro nestuser posted image user posted image user posted image

Skratka punce od prve do zadnje vse ste z eno besedo povedano- ODLIČNEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Juha pa je bila zelo zelo dobra-še pridem kdaj v Velenje na zelenjavno juhouser posted image user posted image
Tejcha-organizacijauser posted image user posted image user posted image
Pripopaj kakšno fotko, si dosti fotkalauser posted image
Lina-user posted image user posted image , da je selitev uspelauser posted image

Borovnička-poročaj, kaj je zaštekalo po potiuser posted image   

Pa še za vse, ki ste te dni praznovali+ danesuser posted image

user posted image

Nič sedaj pa grem počasi vodoravno, sem čist izmozgana, so dolgi dnevi, pa vročina, letanje sem pa tja,.............................................

Lahko noč vsem skupajuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 14.5.2007 21:52:03 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 22:02:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.5.2007 22:18:24   
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Incabinca in Yennika user posted image user posted image user posted image user posted image  za slike. Samo jaz še nisem ugotovila, katera je Yennika in katera Julam user posted image .

Ja mene ni nikjer tukaj gor, sem slikala.user posted image  Bom rekla kot Tevža, da se kažem samo v javnosti.user posted image  Julam pa se lepo kaže ja.user posted image Julam daj se sama razkrij.
Tejcha in vse ostale, bi vas prosila, da mi pošljete vaše slikce po mejlu, bi si jih rada shranla-mejl pa tak imate od mene-tiste, ki sem vam poslala paparico.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.5.2007 23:14:09   
adrijana.sara
Midve sma tudi začele spati  v bodiju. Če jo pred spanjem previjem, jo pustim v samem bodiju s kratkimi rokavi, drugače pa oblečeno in minimalno pokrijem po nogicahm, pa je vseeno mokra, ko se zbudi.

Ponoči pa sem jo začela oblačit v sam bodij z dolgimi rokavi in srednje debel kovtrček. Bom pa danes nekaj novega poskusila. Od nekje 5,5 meseca, spi na trebuhu in se mi zdi, da ji je tako še bolj vroče. Boma danes spet poskusle na boku. Za enkrat deluje čist ok. Sploh pa odkar je ugotovila kako se spravit na vse štiri, to počne tudi ponoči in se ziblje. To bi bilo tudi fajn, če bi prenehal, ker se potem prebudi in misli, da je že jutro ob 5h ali pa še kaj prej.

Pa še en predlog: nekje bi lahko zbrale slike nas in naših malčkov. Jaz sem precej izgubljena, ker sem se vam malo pozno pridružila in sploh ne vem kdo je kdo. Samo predlagam, se stinjate?

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.5.2007 23:32:36   
tevža
dober večer!

moja junaka že oba pridno "smrčita", jaz pa danes spoh ne morem zaspati user posted image user posted image  sem bila že v postelji, ampak....no, po TV ni nič pametnega, zato bom vzela v roko knjigo in malo brala. upam, da me hitro uspava, saj imava s tevžem že navsezgodaj dr. še dobro, da smo doma v centru, da imava le tri minutke peš do P.

lepe sanje in se tipkamo jutri!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.5.2007 23:46:04   
Anonimen
helu čveke,

najprej hvala za čestitke....sej še dobr da ste me spomnile, ker sem še sama pozabla. no pa dragi možiček se je tudi spomnil.

joj, vidim da ste se imele na izletu krasno. pa slikice so tudi čudovite. ste imele sreče z vremenom, al pa ste ga naročile.

mi smo kar dobro. mali je današnji dan preživel po ustaljenem urniku in je spal ter jedel ob takih urah kot doma, tako da zaenkrat nimamo težav. se mi pa zdi, da mu je vse zeloooo tuje, ker bi se rad kar nekam stiskal in nosil. ah, saj je prav, jest pa itak nimam kej drugega početi, vsaj trenutno.

zaenkrat smo v hotelu, kar tukaj pomeni brez hrane. je pa itak toliko restavracij, ipd da sploh ni panike. adaptiranega mleka imam s seboj za en mesec, vsaj dokler ne pride vsa roba iz slovenije, potem pa meni se zdi, da še par mesecev. Aja, kdaj pa boste začele z navadnim mlekom ?

Da nadaljujem. .....hotel je kar OK. Imamo manjšo kuhinjco, mikro, toaster, ....sobo s pogledom na chrysler building, spodaj je ena francoska restavracija...na sosednji stavbi je en veterinar in psi kar veselo lajajo...ponoči je pa kar mirno. ljudje so zelo prijazni. npr. danes sem na ulici hotela kupiti banane, a ni bilo prodajalca nikjer. pa pred mano stojita še dve gospe in jih vprašam, komu in kje moram sedaj to plačati. Pa pravita, da tudi one čakata na prodajalca in da je verjetno šel nekam na WC ali kaj podobnega. ena se je ponudila da lahko tudi njej pustim denar in ji zaupam. Ok, sem pustila in dejala ali ni čudno, da je prodajalec kar izginil in da bi lahko nekdo tudi kaj vzel in odsel. In pravi ta gospa, da so tukaj vsi zelo pošteni in da kaj takega ne bi mogli narediti, da pa če bi, pa bi itak vsakega posameznika pekla vest in da bi moral vsak s tem razčistiti pri sebi....hudo kajne ? po eni strani so tako pošteni, po drugi strani pa bog ne daj, da kakšnega preveč očitno gledaš v oči ?!

danes  sva šla do Bryant parka. če katera pozna, ponavadi se v tem parku ful dogaja. ljudje sedijo, ležijo, se igrajo, na tleh, na travi, na stolčkih, pijejo kavo, imajo laptope, ....en tak pomirjajoč kraj....je ful lepo....

ok, grem, ker malega že daje utrujenost, bom pa poskušala napisati še kaj več zvečer, da boste lahko zjutraj pri kavici lahko klepetale in brale...

pa še ena slikica iz aviona...

Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.5.2007 23:49:06   
Anonimen
jah, izgleda da ne morem preko shrani.si..... ali lahko še kako drugače pošljem ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
15.5.2007 7:31:57   
incabinca
Lina - http://imageshack.us/ 
Tukaj boš lahko slikce gor naložila, shrani.si je samo za Slo.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
15.5.2007 9:01:45   
julam
dobro jutro! Mi2 z user posted image čakava bratca, da se zbudi, pa imam celo par min, da se javim!
Najprej user posted image user posted image user posted image za slikice! Tejcha, tudi mi čakamo še tvoj prispevek, saj si bila kot kak fotoreporter. Se priporočam user posted image . Yennika, kje si ti vidla kakšno Julam? Ne bi vedela user posted image ...

Tevža, držim pesti za malega Tevžija. Da te vsaj malo potolažim - tudi mi smo spet bolni. Ja, našga user posted image se loteva neka viroza. Že v petek je imel vneto oko, potem v ned obe, pa vneta ritka... čakam še vročino, pa smo spet na konju...pardon, na psu.

Lina, sem ti kar malo fouš, bi jaz tudi malo NY. Američani so mi sicer user posted image , ampak NY je pa NY. Tako da punca, uživaj max, še za nas.

Ajne, veš, ta moj tavelik "cukr" je v sob tamalega "cukra" načrtno porinil s postelje, pred tem stopil nanj (k sreči na ritko=plenico), ga brcnil v glavo. Ja, tale faza je pa res naporna, bi kar čas zavrtela za kakšnih 6m naprej - ampak kaj, ko bo potem tamali že v tej fazi. No, ta vsaj ne bo imel po kom mlajšim za hodit user posted image . Tolk o cukru user posted image !

Pri nas doma se je segrelo na 25+ in težko spustim temp na zimskih 21 - sicer imamo klimo, ampak ponoči pač ne more laufat otrokom nad glavo. Zato spita samo v bodiju z dolgimi rokavi in ta tenki spalki.

Soncica, tudi sama pogosto pripravim hrano za vnaprej. Pač ne gre vedno...

OK, mojih 5 min je mimo. papa

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
15.5.2007 10:20:52   
Tejcha
Ojla!

Slikce so v albumu...

Zdej pa šibam pospravit, da se spokava ven, preden se vreme res čisto skisa.

Pozdravčki,
midva

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
15.5.2007 14:50:38   
yennika
Tejcha zelo imaš lepe slike, kot ta pravi fotografuser posted image .Take spontane, te so najboljše!

Ja Zofka se je pa danes res fajn uscala, no še lula.user posted image To pomeni, da bo zdaj res ta pravo poletje, al kakouser posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?