Anonimen
|
helu čveke, najprej hvala za čestitke....sej še dobr da ste me spomnile, ker sem še sama pozabla. no pa dragi možiček se je tudi spomnil. joj, vidim da ste se imele na izletu krasno. pa slikice so tudi čudovite. ste imele sreče z vremenom, al pa ste ga naročile. mi smo kar dobro. mali je današnji dan preživel po ustaljenem urniku in je spal ter jedel ob takih urah kot doma, tako da zaenkrat nimamo težav. se mi pa zdi, da mu je vse zeloooo tuje, ker bi se rad kar nekam stiskal in nosil. ah, saj je prav, jest pa itak nimam kej drugega početi, vsaj trenutno. zaenkrat smo v hotelu, kar tukaj pomeni brez hrane. je pa itak toliko restavracij, ipd da sploh ni panike. adaptiranega mleka imam s seboj za en mesec, vsaj dokler ne pride vsa roba iz slovenije, potem pa meni se zdi, da še par mesecev. Aja, kdaj pa boste začele z navadnim mlekom ? Da nadaljujem. .....hotel je kar OK. Imamo manjšo kuhinjco, mikro, toaster, ....sobo s pogledom na chrysler building, spodaj je ena francoska restavracija...na sosednji stavbi je en veterinar in psi kar veselo lajajo...ponoči je pa kar mirno. ljudje so zelo prijazni. npr. danes sem na ulici hotela kupiti banane, a ni bilo prodajalca nikjer. pa pred mano stojita še dve gospe in jih vprašam, komu in kje moram sedaj to plačati. Pa pravita, da tudi one čakata na prodajalca in da je verjetno šel nekam na WC ali kaj podobnega. ena se je ponudila da lahko tudi njej pustim denar in ji zaupam. Ok, sem pustila in dejala ali ni čudno, da je prodajalec kar izginil in da bi lahko nekdo tudi kaj vzel in odsel. In pravi ta gospa, da so tukaj vsi zelo pošteni in da kaj takega ne bi mogli narediti, da pa če bi, pa bi itak vsakega posameznika pekla vest in da bi moral vsak s tem razčistiti pri sebi....hudo kajne ? po eni strani so tako pošteni, po drugi strani pa bog ne daj, da kakšnega preveč očitno gledaš v oči ?! danes sva šla do Bryant parka. če katera pozna, ponavadi se v tem parku ful dogaja. ljudje sedijo, ležijo, se igrajo, na tleh, na travi, na stolčkih, pijejo kavo, imajo laptope, ....en tak pomirjajoč kraj....je ful lepo.... ok, grem, ker malega že daje utrujenost, bom pa poskušala napisati še kaj več zvečer, da boste lahko zjutraj pri kavici lahko klepetale in brale... pa še ena slikica iz aviona...
|