|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.5.2007 7:52:14   
mojsoncek
Dobro jutro!

Imam guzvo v sluzbi... sem samo na hitro prebrala kaj ste pisale... samo se tole naredim...

user posted image user posted image user posted image VID-u !!!

... zdej pa grem nazaj delat...

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 7:56:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.5.2007 8:31:36   
MarijaPo
Bravo Vid!! To je pa res lustno, zdaj bos lahko bezal pred mamico in sestrico, ko ti bosta hoteli vzet choking hazard iz rok. :)

Mojca - jaz ne odneham s tem sirupom. Vceraj sva z Igorjem razmisljala okrog tega in evo dveh vprasanj: kok casa ostane ta siurp dober? Mislim, a ga moras sproti spiti, al ga imas lahko npr. cez zimo?
In drugo: tisti kobuli od bezga, a jih moras cist obrezat (torej nic peclja pustit), al pustis kak cm peclja?
Hvala ti!!

aurora - upam, da boste nabavili fleten vozicek za malo lepo Zarjo. Igorju je bila po slikah ful vsec. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
16.5.2007 8:32:51   
mojca75
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Aurora sem v isti dilemi! me je kr stissnl k sem videladanašnjo akcijo, jaqz vsak dan kuknem kaj imajo v BC akciji. Ko sem bila še noseča je bil olivno zelen Zapp v akciji, bentiš....
Glede Zappa, eno marelo mamo, pa obični voziček je itak špica za povsot, sam za po štacunah in na kratko pa ne bom tega kupovala - je una basic marela čist kul, sam me pa fuuuul vleče. Sreča je tud to da je v akciji roza, jaz pa bi imela edin olivno zelenega, pogojno svetlo plavega al pa oralžnega.

Sam toooolk dinarčkov pa ne dam; niti 30.000sit, kajšele 40! No, ja, zgodba "jaz in zapp" je zaključena! Je pa men blazno lep po obliki, vem pa da je nepraktičen, ne da se poležat ležišče,...etc. Za šminkeraj pa ne dam tolk din din...user posted image

Aja, pa še tko kot je ppuncica rekla, ko bo shodila bom pa zraven rinila voz ona pa peš,.. pa še pr uni mareli se lažje drži k ima ravne ročaje.

user posted image  VID... še en leteči majček!

Neposredna povezava do sporočila: 3929
16.5.2007 8:39:17   
mojca75
marija - sirupm damo mi v klet na ene 8stopinj in počaka kar dolgo, do zime pri nas ne, ker ga prej spijemo, ampak tam do septembra pa ja. Sej veš pogoj je da čim bolj sterilno delaš - se pravi oblizovanje žlice odpada, itak je pa sam cuker in limona ki sta oba oknzervansa, flaše poskušaj čim bolj do vrha napolniti da ni zraka in mislim da se ne bi smel pokvarit.
Cvetove jaz naberem s peclji, potem pa ko jih dajem v lonec pa odrežem s škarjami čim več peclja stran, nekaj tistih drobnih jasno da ostane. Kolegica flikne vse skupaj pa je isto dobro.
Aja, za kuhanje priporočam vsaj 5L lonec!!!!

Mogoče še kej, na dan z vprašanji!!!  user posted image  kar naredi eno rundo, boš vidla kolk je dobr!!!!! sam res sladkor se počasi stopi, traja kar kak dan, ko skoraj vsake pol ure premešam.

Aja, tisto flašo ki jo uporabljam imam pa v hladilniku. Itak naredim 1,5L bučko in pijem ko zmanjka pa na novo.
Sicer pa JA, na toplem se pokvari, vsaj nam se lani je ene 2dl.

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 16.5.2007 8:42:56 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 8:44:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 9:48:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
16.5.2007 10:32:07   
maya2
Pozdravljene!

Vid user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zdaj pa plačujemo za tisto krasno vreme prejšnji vikenduser posted image . Karin že dva dni sitka, zgornja štirica desno je že za 1/4 zunajuser posted image najbrž nas čaka še kakšna neprespana noč v bližnji prihodnostiuser posted image user posted image

Mojca75: upam da ste bolje user posted image user posted image user posted image

Mari71: super fotkeuser posted image user posted image kako kaj naš ta mlad?user posted image imam jaz tudi še nekaj podobnih, samo moram jih dol snet pa jih bom potem v album naštimala... Mi jih lahko pošlješ ma mail... ti bom poslala naslov na zs

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3933
16.5.2007 12:20:51   
cofek
oj!

da se na hitro pofočkam, pol moram pa v službo...v ponedeljek je blo res ful luštnouser posted image , čeprav nisem kaj veliko čvekala, ker je blo treba Ažbeta kotrolirat, da je ni kam popihal al pa kaj čudnega v usta nesel, tko da je treba res ponovit, tokrat predlagam da cele družine, ker drugače spet ne bom mogla počvekat (ja, res je - ko shodijo pol ni mira) al bom pa ta velik "portviš" s sabo prinesla, da bo vsaj kake pol ure miruser posted image - vas moram v naprej obvestit, da ne bote mislile, da se mi je zmešalo user posted image ). sam je pa najbrž res ful smešno zgledalo, ko smo se kar naenkrat odločile,da je pa treba it in smo se pobrale, kot da je kdo kako bombo vrgel user posted image .
slikice so ful lepe, sam ne vem - a se dajo dol snet, če ne vas bom prosila, če jih lahko date na mail.

user posted image user posted image user posted image VID!!! punčica, zakaj pa vseeno nisi prišla? vsaj na eno kavo recimo...

auroraa tudi jaz sem se zaljubila v zappa, sam je tko nepraktičen user posted image . drugače se mi pa itak zdi, da če še toliko izbiraš voziček, na koncu ugotoviš da nekaj manjka in pol se ti zdi da to pa nujno rabiš, ker...

moram it...moram še spokat, ker gremo jutri pa do nedelje na morje. Upam, da se bo vreme kaj zboljšalo.

lp, t

< Sporočilo je popravil cofek -- 16.5.2007 12:24:18 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
16.5.2007 12:38:25   
MarijaPo
mateja - hvala za odgovore, blizje ko bom produktu, vec vprasanj bom imela. :)
Sicer so pa to ti biologi, vedno te dobijo pri lizanju sladke zlice in potem se ne mores pretvarjat, da je to cist ok, ker ti takoj postrezejo z rodom, redom, deblom in vrsto vseh moznih zverinic, ki jih imamo v ustih. No, vsaj nekdo, ki ve, odkod pridejo bele pikice na marmelado. :)

previjanje - pravkar sem govorila z mamo 7 mesecne puncke in ji razlagam kako stalno peremo plenice in mi pove, da zdaj, ko so tako veliki, ni treba vec jet ob vsakem previjanju skozi vso proceduro iz porodnisnice.
Kako ve previjate? Predvsem me zanima mnenje tistih, ki se vedno z vodo pucajo svoje pamze med previjanjem. Mi namrec takoj ko jo damo na previjalno, najprej odstranimo plenico, potem pa z vatko po Evi spustimo kak deci vode (ki stece na tetra plenico, ki jo ima Eva pod sabo) in potem lepo pobrisemo in posusimo Evino ritko z ostankom te tetra plenice, jo ful namazemo (okrog lulike in okrog ritke) s hladilnim mazilom in zavijemo v svezo plenico. Previjamo jo okrog 5x na dan.
Kaksna je vasa procedura? A je res, da je zdaj ni treba vec mazat, ker je ze velika? Ali sva se z Igorjem hujsa kot upokojenci, ki se julija nosijo spodnjo majco?

barbs - zdaj je ze skoraj en teden od poroke, mi pa se zdaj nic ne vemo, kako je bilo. Kar pa je se slabse, se zdaj nimamo nobene slike barbs v porocni obleki. Jaz ne zdrzim vec.
Predlagam, da ustanovimo klub "Zalezovalci Barbs" in najamemo detektiva, ki nam bo priskrbel slikovni material.

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 16.5.2007 12:48:27 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
16.5.2007 12:52:58   
F*S*M
Marija, jaz uporabljam čistilne robčke za ritko, kupim jih v mullerju po 4 zavoje skup pakirane so najceneje, če pa je res fajn pokakan greva pa kar pod pipo. Z proceduro iz porodnišnice sem jaz končala ko sem prišla domov iz porodnišnice, sem ga ene parkrat še potem umila z vodo potem je pa dobil po mazilu bubchen izpuščaje po riti je pa patronažna sama predlagala kar te robčke zaradi uporabe laspton kreme ki je bolj gosta in ima nek zaščitni sloj za kožo in jo gazica kožo še malo bolj obdrgne. Ritko pa še vedno mažem z mazilom za ritko panaten, ki ga kupim v mullerju v 500g pakungi in je tut super cena 5 eurov.
Kar pa se tiče samega brisanja ritke pa je to proti hrbtu in ne proti luliju.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
16.5.2007 13:03:21   
mojca75
Marija - še dobr da si razbrala kaj sm hotla napisat, ma ugotavljam da sem res dislektična,... tole zamenjevanje črk,... oh ja. Ja Od tod bele pike na marmeladi :), no nekaj teh zverinic "leta" tud po zraku, sam preceeeeeej manj! Usta so pa poglavje zase! je pa to vse bolj ali manj nenevarno!!!!!

Previjanje - v primeru posrane plenice si vse pripravim že prej, v primeru polulane pa nisem tko striktna.
Ne uporabljam več vode ker se mi ne da tolk teh plenic prat. Postopek je sledeč. Hlače dol, plenico dol, rit obrišem z 2-n robčki, odvisno od stanja, potrebe,.... etc. med tem časom ji noge držim gor - niti slučajno ne tko kot naj bi po nft navodilih - tist je neživljensko, ampak zagrabim obe nogi pri gležnjih in hopa. Fajn spucam, potem pa plenico novo spodaj in na tanko namažem z mazilom (narejenim v lekarni v sestavi 10% olivnega olja v Diprobazi - toplooo priporočam pri problematičnih ritkah) in hopa plenica zapeta in bitka dobljena - vojna še ne. Aja, debelo namazat ni dobr itak sam plenica popije, za ritko je dovolj na tanko, da se naredi zaščitni sloj! - zvečer pa po kopanju uporabljam za ritko bepanten.
Po tem postopku nikol nobenih težav, če se pokaka previjem takoj, lulanje pa pustim tud 3-4h! običajno jo previjem zjutraj, pa pred prvim spanjem in pred drugim in zvečer in še takat ko se pokaka.

Matr sm pametna, ane, danes cel dan na netu same pametne stresam. Še dobr da me mate!user posted image  user posted image , kaj čm če je pa dež pa ne moreva ven. Ob 16 mava pa pregled pa da vidmo kolk smo veliki in težki!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
16.5.2007 13:14:54   
MarijaPo
Res je bl podn tole vreme. Midve z Evo bi tudi sli ven.
Mateja je pa pametna in se dobro, da jo imamo. S tem se v celoti in z vso resnostjo strinjam.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 13:17:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
16.5.2007 13:54:12   
maya2
Auroraa: evo sem vedla da je imela Karin zarad Hoferjevih plenic takrat rdečo ritko, k je drugač še nikol ni mela.

Jaz Karin previjem tam nekje 6x na dan +  -  ... namažem z Bubchen kremo ali bepanthen občasno, brišem jo pa z robčki Babylove od DM , meni so ful super, drugih sploh ne kupim. Pleničke pa sem tud obupala eksperimentirat, ker sem bila vsakič razočarana, tako da so še vedno najbolj zakon Fitke, oz. pampers 4 trenutno.

Odpravljava se ven, upam da naju kje dež ne ujameuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3940
16.5.2007 16:33:56   
zungi
Aloha čebelce!

Najprej lep pozdravček vsem skupaj in hkrati iskrene čestitke vsem, ki te dni praznujejo svoj 1. rojstni dan.

Torta: moram vam povedati, da se šla naročiti tortico za Gala in so mi rekli, da mi bodo naredili torto v obliki PAMETNEGA KUŽKA. Sem jim morala danes samo sliko po mailu poslati.
IIiiiiiii, fullll sem vesela. Kakšen bo pa končen izdelek, bomo pa videli v nedeljo. Upam na najboljše.

Previjanje: tudi jaz Gala vedno kadar sem doma umivam z vodo in vatkami. Najprej ga slečem in odvijem, umaknem umazano pleničko, z vodo in vatko umijem ritko in lulčka, nato obrišem s suhim robčkom, namažem s kremico in zavijem lepo v "frišno" pleničko.
Tega postopka se držim kolikor se da redno, kadar se pa kje potepava oz. nisva doma, pa uporabljam vlažilne robčke.
Hmm user posted image  a mrbit tud jz pretiravam? Kaj pa vem, sem se navadila in mi to čisto ustreza.
Previjem ga pa tudi ca 4-5 dnevno.

Hja, danes je res malo čudno vreme, prav nič prijetno za sprehod. Pa še mrzlo je pri nas v Kamniku.
Računam na to, da bo jutri lepše in bova lahko več časa zunaj.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
16.5.2007 18:06:54   
maya2
Oj!

Vam moram povedat da sem fuuul dobre volje! user posted image
sem po 6 mesecih iskanja končno dobila karte za 5moških.comuser posted image user posted image user posted image in to v Trbovljah, sploh še ni nikjer objavljeno, razen na internetu, pa je že skoraj vse razprodanouser posted image - v dveh dneh! Tako da bom mojga peljala za rojstni dan user posted image user posted image si tud fuuul želi it!

LP

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
16.5.2007 20:16:43   
mojca75
Samo na kratko:
"redni" letni pregled opravljen - Mojči je velika 78cm in težka 9450g.
Vse BP.

Zungi - kje pa si naročila torto?

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 16.5.2007 20:17:53 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
16.5.2007 20:26:09   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Zungi - kje pa si naročila torto?

Mojca75: V Kranju - slaščičarna Carniola oz. Rendez vous (imajo dve slaščičarni)

Ti priporočam, imajo zares odlične torte. Naročila sem polovico lahke čokoladne, polovica pa bo sadna s smetano (njamiiii).

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 21:02:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
16.5.2007 21:12:25   
F*S*M
oj, sem prej pozabla na pisat

filip je imel na današnjem rednem pregledu
9110g in 73cm, cepljeni nismo bili ker smo imeli prejšnji teden vročino, bomo pa 30.5. če ne bomo spet kaj staknili.

a ja sem pozabla pripisat v carnioli imajo res full dobre torte, sam men je kranj mal predaleč

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 16.5.2007 21:13:49 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3946
16.5.2007 21:23:50   
mojca75
user posted image Mojca, celih 5 centinov večja od Filipa, rojenega na isti dan!

ne zameri FSN, ampak danes sem dobila potrditev, da je bejba res dolginka user posted image ! tud nekaj gramov težja!
Tud mi nismo bli cepljeni, pa tud ne bomom še, če bo vse po sreči user posted image se gremo 31.5 cepit (šele drugo dozo DI-te-per) pa pediatrijo, seveda če bodo do takrat uspel spravit skupaj izvide naših zadnjih preiskav in jih uspeli ne-izgubiti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .....

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
16.5.2007 21:35:44   
lenika
user posted image  Vid.
Previjanje: Smao 3 mesece sem ga umivala z vodo, potem pa sčistilnimi robčki. Sedaj sem srečna, da ga sploh uspem previt, ker mi noče ležat in morava opravit stoje, pa še to je problem, ker hoče bežat in ga moram na silo držat (v ležečem položaju mi ga ne uspe zadržat) in je potem jok. Sicer ne vedno,  a že kakšne 3 mesece je previjanje za nas cel projekt. Preoblečem ga pa 4-5x dnevno.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.5.2007 7:19:46   
puncica
Tud mi previjamo podobno kot večina, če je polulan ga z 2 vlažilnima robčkoma obrišem, če ja pa pokakan pa gremo pod pipo in ga lepo umijem in ga ne pacam z robčki. Uporabljamo pa večinoma nivejine, ker muller je predaleč pampers mi smrdijo prav tako merkatorjevi lumpi robci. Plenice pa smo večino časa uporabljal huggies ta zelene, pa so bile zakon, zdej smo pa začel šparat, pa smo začel z lumpijevimi plenicam, sprva je bila kriza kake 2 dni se mi zdi, smo že druge kupl potem je blo pa ok in zdej uporabljamo te, pa še bol pocen so. Sem pa zadnič probala z lidlovimi pa so tud fajn, sam mal bol debele se mi zdijo. Vodo pa smo uporabljal tud ene 3 mesce potem pa robčke, je bol komot, čeprav se pa z vodo verjtno bol lepo umije tam spodaj ampak zakaj bi si komplicirala življenjeuser posted image Previjamo se pa 4-5 x na dan, včasih tud več, ker mi 2-3× na dan kaka.

mere mi pri 1 letu nismo še 9 kilc težki pa velik je menda 78, se sploh ne spomnem user posted image

Barbs poročilo prosim, kako hani mun? user posted image

LP

P.S. Prosim da se nehate menit o tortah, ker bom mela čist mizo slinasto user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.5.2007 8:44:52   
MarijaPo
Ja, edino Zungi je se ortodoksna in uporablja vodo. Hmm...
Mi uporabljamo Alana plenice. To so ekoloske plenice, ki se dobijo v DM. Mislim, da so DM znamka, ker so precej poceni (nekaj manj kot 9 evrov). Kupujemo jih predvsem zato, ker so Evi edine prav (torej, da so za bolj suhcene) in ji najmanjkrat premocijo.

Danes sem tecna, ker se stalno kregam s svojo mamo. Obljubi, da bo prisla pazit Evo (jaz ze vse splaniram in se zmenim), potem pa sporoci, da ne more priti, ker mora tri petunije posadit. Sem besna kot ris!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.