|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.5.2007 9:12:59   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

skusala bom opisat moje dozivetje vcerajsnjega srecanja.

Vse mamice so bile skrajno prijazne in simpaticne in glede na moje izkusnje z ljudmi, me je to zelo presenetilo, nobena nic niti malo pametnjevala, ali pa bila vazna, ali kar koli.
Zal sem zamudila skoraj 45 min, tako da sem videla Mari71 bolj malo, je pa imela zelo lep trebuscek in bila je cist v formi. Sem ji bila kar malo fovs. 
Ko sem prisla, so sedele za ene 5 mizami in vsaka je imela svojega otrocicka v narocju in zal mi je, da nisem skusala memorizirat vsake s pripadajocim otrocickom, ker sem potem vse zamesala. Mislim, da sem ene 4 fantke poimenovala Gal, ceprav je bil samo eden Gal, od Zungi seveda. :) Zungi je zelo lepa gospa, meni se je zdela taka, ki vse ve. :)
Mojce se itak ne da zgresiti, je najbolj duhovit dojencek. :) Mama Mateja je pa taka, da imas ob njej takoj obcutek, kot da jo poznas ze 100 let. Eva in Mojca nista nek par, stalno sta se grebli za igraco in tista, ki je zgubila ta boj, se je pol drla, tako da sta se izmenicno drli. :)
Aurori in njeni Zarji sem bila najbolj fovs, ta mala je skrajno srckana. Stalno se smeji in hodi naokrog, drzec mamo za roko in skos je v akciji. 
Tea in Jasa sta bila dalec najbolj zrihtana. Kar je glede na to, da ima Tea se starejsega fantka, ki je zgrizel igracko iz knjigice, zelo pohvalno. Oblecena sta bila barvno usklajeno (Jasa je imel vinsko rdece hlace in olivno zelen klobuk, oboje pa je zelo pasalo k Teini tuniki), kot sivilja ne morem, da ne bi komentirala, da sta zgledala super!
Najbolj sem se prilepila na Petko in malega Davida. Petka mi je zelo vsec, tako karakterno kot vizualno. Mali David ima zanimiv nacin funkcioniranja - sam odkoraka nekam dalec stran, opazi oviro in se zaradi nje spusti na kolena, potem ne zna vstati nazaj in ker vidi, da je mama dalec, pride po vseh stirih nazaj. To se mi je zdelo super!
Potem, ko smo dale fantke in puncke na tla, so se mali grebli za igracke (Eva kljub majhnosti ni nic zaostajala in je bila uspesna v boju za zogico/knjigico/gasilski tovornjak (ta ji je bil najbolj vsec), res pa je, da sem opazila, da so bile vse mamice zelo prijazne do tujih otrocickov in ni razen mene, nobena vzpodbujala svojega soncka, da bi komu sunil igraco).
Potem so kar naenkrat vse spokale svoje otrocicke in odpeketale, midve s Petko pa sva ostali v travi in sfutrali ta mala dva. Evi je bil David tok vsec, da je pojedla cel frutek, kar je svojevrsten rekord.
Skratka, bilo je super in res moramo ponovit. Vse smo pogresale barbs in smo se o njej malo tudi pomenile, kaj smo rekle, ne bom povedala, naj naslednjic barbs pride, pa ji bomo vse razlozile. :)

Uzivajte in hvala, da ste tako azurne s fotkami, jih je Igor lahko pogledal in ko je videl, da je bilo polno fantkov, ni vec cist vedel, zakaj ni tudi on prisel. :)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
15.5.2007 9:52:35   
Mari71
Mari, malo popravkov- midva sva Tea in Jaša, cofek ima pa Ažbeja. Drugače so pa res luštne slikice

Ja, seveda. Hvala Tea. Urejenouser posted image . V želji, da vas slikice že čakajo, ko pridete domov, so se zgodile tudi napake v podnapisih.

Aurorine slikice jaz vidim.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.5.2007 12:06:33   
mojca75
Ojla punce,

Auroraa - ja zdej vidim slikice, prej pa je bilo kot da imaš "zaklenjen" album user posted image

srečanje: res je bilo krasno, Marija je že prav lepo povzela nekaj mojih misli (tisto o Teinem kompletu user posted image ,...) bi pa dodala sledeče - kar se Eve tiče, ne, najprej je gospodična mična osvajala Aleksa od Barbs, in Mojči se je zagrebla za Davida od Petke, ampak zdej je Eva začela osvajat Davida in kaj zdej user posted image , ha, Mojči se je pa ogrela za Jašo od Teje - sta skupaj kamnje premetavala in mogoče kakega pojedla,...user posted image  user posted image  user posted image
Če me pa vprašate imamo pa tko fletne otroke, da si lahk vseh 10 prstov obliznemo!
Ja Mojči in Eva za razliko od njunih mamic nista preveč kompatibilne, skoz sta se grebli za igrače - in naša je tulila kot zmaj, pa še bolj bi če bi bila Marija bolj grozna mama in naše frajle ne bi tolerirala. Eva je neznansko ljubka in sploh ne vem kaj za vraga komplicirajo.
Sicer ste pa vse po vrsti prav simpatične in vesele mame. Vreme nam je bil več kot naklonjen, in že se veselim ponovitve, kjerkoli že bo!
Auroraa zelo sem vesela da si dala pobudo, skrajni čas je že bil, ane!

Zdej pa domača scena - smo mel pestro noč, ultra zabasan nosek, posledično smo danes bolj zaspani, vsi 3je! Mojči zdele spi prvo rundo, jaz sem naredila higienski minimum po stanovanju in pa skuhala že 3 letošnjo rundo bezgovega sirupa!!!! mmmmmmm

Pri nas dežuje, ampak potem bova šle vseeno v šoping - lekarna,...

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.5.2007 12:17:00   
MarijaPo
mojca75 - od nekdaj imam noro rada sabeso, da o bezgovem sirupu niti ne govorim. A bi lahko poslala recept in povedala kje si nabrala bezgove cvetove?
Hvala!!!
Glede Davida - sem mislila, da ne bos opazila, da se je nasa Pevka zapalila za Davida. Predlagam dvoboj med nama al pa kej, da se odlocimo kdo bo od koga.

krema za soncenje - mi smo se sicer najprej neki drzali, da bomo evo rajsi scitili pred soncem, ampak se nam je ze 5x prikurila v senci, tako da jo bomo zaceli mazat s kremo. Priporocam kremo Avene faktor 50 bele embalaze - ta je brez konzervansov, dodatkov,...

Uzivajte!

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 15.5.2007 12:19:13 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.5.2007 12:37:59   
mojca75
Bezgov sirup - dam kr na net da vse vidite, ker je res božanski, za tiste ki obožujete okus bezga!

25 - 30 bezgovih cvetov (lepih, lepo odprtih, nič ušivih user posted image )
5-6 limon
1 škatlica citronke (tista mala rumena z rdečim pokrovčkom)
4kg sladkorja

Bezgove cvetove in limonino lupino (olupljeno z nožem za krompir) kuhaš v 2,5L vode, vre naj 10min.
Ko se ohladi daš notri ožete limone in škalico citronke. Mi imamo radi bolj kiselkasto tako da dam jaz 1,5 škatlice citronke.
Ko se ohladi precediš (najprej čez cedilo, potem pa še čez tetra plenico - te sedaj ne bo težko dobiti user posted image ). Dodaš 4kg sladkorja. In počasi mešaš da se stopi, cca 1 dan traja. 
Tako dobiš cca 5L sirupa, daš v flaše (plastične) in to je to.

prileže se ob vročih poletnih dneh fino ohlajen z ledenimi kockami in rezinami limone!

Marija - bezeg smo nabrali 2x na gorenjskem (Cerklje) in enkrat na Dolenjskem (Ivančna G.) Pa še ene 2x bom delala iz bezga iz "Ribniškega okoliša" sam tam še ne cveti orng!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.5.2007 12:46:19   
F*S*M
Oj

tudi midva sva zelo uživala. Vse ste super punce čvekice čvakice, prov luštn je bilo. Komaj čakava naslednji zbor Majčkov in majčic 2006. Lahko bi ustanovili kar društvo user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa nekaj slikic je v albumu v podpisu pod naslovom Srečanje RR majčkov in majčic.

Ok zdej pa grem. Če katera želi katero sliko da jo pošljem na mail naj sporoči naslov

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 12:50:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.5.2007 13:06:35   
MarijaPo
Bravo Mateja! Bom naredila tale sirup.
Edin neki ne stekam, a ves, k si napisala, da vi dajete notri kar 1.5 skatlice citronke, ker imate radi kislo. Kako pa date na pol uno skatlico? Kaj jo zdrobite, al samo pokrovcek al kako. (to je seveda hec)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
15.5.2007 13:52:14   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Ohoj Bejbe,

:) Zungi je zelo lepa gospa, meni se je zdela taka, ki vse ve. :)

user posted image  user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
15.5.2007 13:52:33   
puncica
Vidim da nas pa niste pogrešal tudi prav. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
15.5.2007 13:56:31   
F*S*M
Punčica sevada smo vas pogrešali, vse katere niste prišle smo pogrešali, samo naslednjič ko se dobimo moramo spremenit lokacijo, ker so nas kelneri kr mal postran gledali ko smo nosile mize na kup user posted image user posted image user posted image user posted image .

Res je bilo luštno pa še vreme smo trofle. Tako da za naslednjič izbiramo lokacijo izven LJ, lahko bi se dobili tudi na kakšnem hribu pri kakšni koči. Bom pogledala mal ponudbo user posted image user posted image user posted image

ok grem zdej še mal se delat da pospravljamuser posted image user posted image user posted image

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
15.5.2007 13:57:52   
MarijaPo
Tudi jaz potrjujem, da sem zelo pogresala puncico.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
15.5.2007 14:44:09   
mojca75
ja puncica - jaz sem te pogrešala, kot dokaz sem Anžetu od "mojegasončka" skoz govorila Vid, mi je šele doma potegnil zakaj, pa tud tt79 smo pogrešale, pa pikico, pa vse ostale!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 14:57:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
15.5.2007 21:09:56   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

jaz sem tut tt79 pogrešala, ker ima njena Lara na isti dan RD kot naša Zarja user posted image pa še od začetka se mi je zdelo, kot da sebe berem - tolk so si bile tamale podobne v obnašanju user posted image

pa puncico, leniko, barbs, pikicoo, ...

Juhuuu, celo na naju se je nekdo spomnil.

Neposredna povezava do sporočila: 3915
15.5.2007 22:31:52   
mojca75
Veš da Lenika, prav vse ki vas ni bilo ste nam manjkale! Sploh take ki ste bolj aktivne na forumu in vas "že dobro poznamo" sam v živo ne vse...user posted image

Punce sej bomo ponovile, pa res magar čez vikend, da bomo fraj in vse lahko prišle!!!!!

Jaz upam na mirno noč, da ne bo treba vojne z noskom, pa še same sve (samohranilka jaz user posted image ), itak sm pa crknjena ker je bla včerajšnja noč bl kratka.

Dobro spančkajte, če bo še katera brala, vsem ostalim pa Dobro jutro!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
15.5.2007 22:35:17   
nina64
Pozdravljene mamice majčic in majčkov.

Vidim po slikicah in berem po postih, da ste se imele prav fajn v čvekalnici user posted image , zato pa danes dežuje po celi Sloveniji user posted image .
Sem si pogledala že slikice in ste res prav vse luškane s temi vašimi sončki. Super slikice!

mojca - zelo domiselna torta. Kaj tiste male pikapolonice pomenijo otročke ali kaj druga ? user posted image

Kalina, Filip, Mojca in Lara čestitke ob prvi svečki na tortici.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
16.5.2007 7:17:33   
puncica
Ja ja, zdej se pa ven vlečete kajuser posted image

No sicer pa imam eno novico. Vid je shodil JUHEJ pa bomo imel spet lepe čeveljčke, da ne bodo čist oguleniuser posted image user posted image user posted image No včeri prehodil prvič celo sobo, čeprav je prej že kak teden dela do 3 korake user posted image

Ajd mejte se grem delat

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 7:17:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 7:18:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
16.5.2007 7:19:39   
puncica
auroraa samo toliko, nekatere tale voziček ful šimfajo da je podn od podna, da se ful hitro prekucne in da sploh ni primerjave z ostalimi quinny-ji, mal poglej na opremo pa komentarje preber. Pa po moje nima smisla da še kupuješ en voziček, sej se ti tud v mareli ne bo hotla vozit, ko bo shodila user posted image user posted image Če pa hočeš za svojo dušo potem pa go for it.

Neposredna povezava do sporočila: 3921
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 7:22:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
16.5.2007 7:23:22   
puncica
Ne ne za naklon, baje da se lahko prekucne nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 7:27:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
16.5.2007 7:40:14   
puncica
Ma ribica ga je ful prešimfala, nekateri ga hvalijo ful drugi spet so proti. Evo dve temi, kjer mal vidiš kako in kaj:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1034379&mpag
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1261663&mpage

Ma men se zdi ta voziček predrag, pa še lep mi ni, sploh pa ga ne bi mogla vozit po naših routah. Kot sem rekla če ti je všeč in če se ti ne zdi predrag go for it, samo da ga ne boš potem ti tiščala in lepo zgledala mala zarja bo pa laufala zraven

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.