tintara
|
ojla, po dolgem casu pisem 1x dopoldne. Ma, je bla mal teckasta (cist predolg je spala, kar do 20 do 7) in sem jo mislna cez kakih 10 min mal nafotrat, vmes pa muziko prizgali in je punca omagala. Pa tko fajn sem si zadala, da sibam zgodaj ven, preden bo dez... No, bom pa kosilo naredila, pol bo pa ze itak vstala. Petri 85, Zenkica, Tanja S: jaz sem za. Zdaj se sam se uskladimo, pa gasa. Zenkica, kdaj bos kaj v blizini? Manetka: tudi jaz sem uletela in skenslala pravljico, pa ceprav je bila pred umivanjem in ne pred spanjem. Sam mi gre na zivce, k pol vedno jaz ta grda izpadem. Me pa veseli, da mislis isto kot jaz, torej nisem tako zelo cudna. Saj potem zvecer je pa fuul lepo zaspal. Dostikrat ga da spat moz, ker jaz uspavam NAdjo, takrat sta me pa pocakala in me je moz se spraseval (seveda v prico GAsija), ce lahko vsaj pesmicepojeta, pa za moje pojme to se vedno ni sam zaspat? Tko da je moz zakljucil, da pol naj ga pa jaz uspavam kokr vem in znam, da on ga drugace ne zna. In se mu vse razlozila, zakaj, pa da kazen velja le en dan... In je mali zaspal cisto lepo, pridno in hitro. R1ta: poslusaj srce. Ce ti ni do zabave, ne pojdi! Midva sva bila v 3,5 letih od kar je Gasper na svetu zunaj enkrat. Za roajstni dan mojega mozka, ko je bil mali star skoraj dve leti in mislim, da nikoli vec. Pa se to je bilo vecerja, ki sva jo zakljucila okoli 19.30. Sva sla mal prej, pa sva se mela prvo uro ful dobro (tri sva si zarezervirala) in sva se pogovarjala o nama, drugo uro sva zacela govorit o Gasperju in kaj kmalu ugotovial, da morava pa kar domov. Da bi pa zdaj pustila Nadjo? Ma ni sans, se vsaj kako leto ne. PAc taka sem in tuidi moz se strinja. Sem jo pa zadnjic pustila pri nasih v varstvu za tricetrt ure in hkrati strogo zabicala, naj poklice takoj, ko bo zacela jokat. Pa moja vrla mama poklice sele po kake pol ure. Pol pa pridem dam in zvem, da joka ze skoraj od zacetka. Ma, za znoret, a se res ne da poklicat, al kaj? Pol je bila pa pametna, da je do zdaj se vse znala pomirit, nje pa ne more (ampak se mi zdi, da sem to ze vse slisala), pa da bo enkrat mogla mami tud v sluzbo... SO what, kje je se to, do takrat bo ze jedla, pa csit drugacna bo... Vsaj upam. Se je pa mala takoj umirila, ko sme jo prijela, se zarinla k meni in grdo gledala proti moji mami. Se dobr da ni dojela. Ja pa okregala mne je tudi, takoj ko sem prisla, mi ej mogla po svoje mal povedat, da je nimam kaj puscat. Zdaj pa se vprasanje za vas: tiste ki ze dajete GH, kako to zgleda, ce otrok rad je? Ne me narobe razumet, ampak men se zdi, da NAdji ni glih za hrano. Rizolinota je sknslala totalno, rece bljak, se spaci in ne da v usta. Sadje priblizno gre, ampak obcutek imam da je GAsper nekako hlastal po hrani in ne vzel, ker je pac prislo do ust. No, ne vem, upam da bo pocasi zlaufal. Sicer sem pa ugotovila (morda tudi narobe), da imamo vsaj tri nejesce punce: Niko, Nadjo in Ano, (ja pa MAnca tudi ane), ki bolj slabo pridobivajo na tezi in kar precej jescih fantov, ki zelo lepo pridobivajo na tezi (David, Luka, Ozbej, Maks...) Torej je logicno, da punce ze zdaj pazijo na linijo, ane? OK, sem ze mirna, vceri me je zcever mal panika zagnala. Sicer pa nasa pije le po zlicki malo vode: smo sprobal Avent flaso, Nuk flaso, Avent magic cup in Toomy tube magic cup: flase ne potegnejo, loncki pa spije ven in izpljune. Ne glede na vsebino (voda, sok, caj, mleko). Tko, a nisem rekla, da bom skuhala, cau bau. T Aja, L-P, dobrodosla nazaj.
|