|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  653 654 [655] 656 657   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.5.2007 13:58:10   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1530677&mpage=1&key
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Ja, res ne najdeš besed ob takem groznem dogodkuuser posted image user posted image user posted image  Tu okrog nas se govori samo o tem, še danes na kofetku je bila debata o tem. Toda nihče ne ve, kaj se je v resnici zgodilo. Ubogi mali piščekuser posted image  in njena družina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16351
14.5.2007 14:01:16   
Anonimen
user posted image Žan in Mtina user posted image  za 7 mesecev...

Kje pa je res Mtina? Že ful dolgo je ni bilo na klepet....

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 14.5.2007 14:02:36 >

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 16352
14.5.2007 14:03:05   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

TRALALA HOPSASA 6840 G user posted image  user posted image  user posted image .
Smo se poredili skoraj 200 g. No, zdaj pa normalno naprej. Upam. Pa o bronhitisu tudi ni več ne duha ne sluha...joj, življenje je lepoooooooooo user posted image .

Juhu muki! Kar tako naprej. Upam, da tudi nam uspe.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16353
14.5.2007 14:06:34   
_andreja_

LP
mislim, da se je mtina poslovila, od nas...

pa verjetno se jutri ali pa v sredo oglasim.....če boš za to user posted image

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 14.5.2007 14:17:16 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16354
14.5.2007 14:30:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

LP
mislim, da se je mtina poslovila, od nas...

pa verjetno se jutri ali pa v sredo oglasim.....če boš za to user posted image

Ti kar pridi pa prej sporoči...ZS sem ti poslala...

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16355
14.5.2007 14:38:20   
tasha23
Čiv čav

po dolgem čsu se malo oglašam. Vsem pošoljam čestitke za dopolnjene mesece, mere in napredke user posted image

Imam pa eno VPRAŠANJE:  kaj katera mi ve povedat kako se obračuna porodniška, če greš iz porodniške na porodniško ali če je npr 2 meseca vmes razlike? Je katera imela podoben primer?

Hvala vneprej za odgovore.

Lp

tasha23

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16356
14.5.2007 14:47:58   
lucika
tasha, haaaaaaj. sem glih dons na tebe mislila. saj ves, ko ti taaaaaaaak vela, da si na morju doma:) a se ze kaj kopate?

ce gres direkt iz porodniske na porodnisko, se ti ziher steje zadnjih 12 prejemkov. ker to si zdaj isto zavarovana, kot če bi delala. za ona dva meseca ne vem, mislim pa, da če bi tisto bila bolniska, da bi se enako obracunalo, po 12 mesecih. jaz samo tega ne vem, kako lahko gres iz porodniške na bolniško? se mi pa zdi da sem pri eni brala, da si je to zavarovanje sama placevala, kolk ji je vmes manjkalo. sam se ne spomnim katera... pa tudi ne, če je to res možno.
samo to pogruntam, pa sem takoj za, da še enega naredimo...
saj mal se hecam, mal pa resno mislim. z dvema otrokoma in brez službe ziher ni lušno. z enim isto ne. ampak če grem pa v službo, bo pa drugi prestavljen za nedoločen čas...ah ja...

tasha, a si nam kaj pozabla povedat?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 16357
14.5.2007 14:48:02   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1531541

Mi žalostni user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16358
14.5.2007 14:48:26   
Arabela
Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image user posted image ŽAN in MTINAuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 16359
14.5.2007 14:49:16   
lucika
barby, nič jokat. rozi bo prilezla izpod kake solate:) boš videla. saj ne more kr izpuhtet...
če pa pride do štajerske, ti jo pa pripeljem nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16360
14.5.2007 14:49:49   
Anonimen
tasha, a si nam kaj pozabla povedat

To tudi mene zanima?! Kako kaj Gael?

LP

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16361
14.5.2007 14:50:18   
nanica
tasha23, a imaš kakšno skrivnost? 

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16362
14.5.2007 14:50:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

barby, nič jokat. rozi bo prilezla izpod kake solate:) boš videla. saj ne more kr izpuhtet...
če pa pride do štajerske, ti jo pa pripeljem nazaj.

Hvala...mah, pomojem je ne bomo več videli...če jo bo kdo našel jo bo itak obdržal...takšni so tu pri nas...

LP

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16363
14.5.2007 14:55:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Imam pa eno VPRAŠANJE:  kaj katera mi ve povedat kako se obračuna porodniška, če greš iz porodniške na porodniško ali če je npr 2 meseca vmes razlike? Je katera imela podoben primer?

Povprečje 12-ih mesecec, karkoli je že. V tem primeru 10 mesecev porodniške in 2 meseca plače, ali kakršenkoli dohodek je že. če greš vmes za 2 meseca delat.
tasha, a to zase sprašuješ?????? Hitro odgovori, da ne umremo od firbca!user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 16364
14.5.2007 14:56:15   
tasha23
Ja ne vem še - v načrtu je. Moj bi rekel, da sva ga po pošti naročila user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa bomo vidli kaj bo...
gael raste in se lepo redi... radoveden je, veliko čeblja, zobkov še nič user posted image , jem pa že skoraj vse (kar se za ta čas sme!!!)user posted image Zdaj ga zelooo mika hrana, ki je na našem krožniku in če mu ne ponudiš pokušine se zelo užali in JOOOOOOOKKKKKk user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bo pa kaj noega vam ziher sporočim - obljubimuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16365
14.5.2007 15:00:59   
Anonimen
user posted image user posted image  Tasha23....jaz bi tudi bila spet user posted image , ampak bom še počakala malo...

LP

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 16366
14.5.2007 16:27:27   
moci
tasha, heloooou, dolgo te ni bilo. ne morem verjet, da ste še vedno škrbastiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16367
14.5.2007 16:28:53   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

TRALALA HOPSASA 6840 G user posted image  user posted image  user posted image .
Smo se poredili skoraj 200 g. No, zdaj pa normalno naprej. Upam. Pa o bronhitisu tudi ni več ne duha ne sluha...joj, življenje je lepoooooooooo user posted image .

bravo iva user posted image user posted image user posted image te je mama spitala, pa imaš manekensko kariero user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16368
14.5.2007 17:40:37   
nanica
mi se pa nismo nič porediliuser posted image v treh tednih, kaj naj mu zdaj kuham?

sestra pri zdravniku je rekla, naj mu dam smetanouser posted image , maslouser posted image in rumenjakuser posted image , mesouser posted image .

kaj naj, altati, helpuser posted image user posted image user posted image user posted image

prosim ideje za večerje, zjutraj in opoldan poje dve kašici, za večerjo pa moje mleko,
ampak očitno je premalo kalorično. nočem paničarit, ampak me vseeno malo skrbi,
saj veste prvorodka neizkušenauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16369
14.5.2007 17:53:22   
muki1
Barby, danes pa linkaš, ni kaj....a nam hočeš načrtno pokvarit dan, ali pa je to čisto spontano user posted image

Tasha....sumljiva si mi ti user posted image

Nanica, pa si na istem kot jaz, slab občutek, kaj user posted image .
Jaz ji za zajtrk dam piškot v sadno kašico.
Za kosilo prepražim na olivnem olju zelenjavo, potem jo vmešam v polento, pa malo posolim, da je res okusno.
Večerje pa sem ji tudi kakšen krompirček ali rižek dajala, ker riževe kašice so bljak in ona to ne bo jedla. Pa vmes ji porinem v roke da grizlja kakšno žemljo ali pa piškotek, vsaj nekaj.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16370
14.5.2007 17:56:26   
muki1
Juha iz gresa in korenčka. Baje da zdaj že lahko poje 1/4 jajčnega rumenjaka.

Juha iz špinače in krompirčka, ki ju poprej popražiš na malo olja, zaliješ z vodo in zmiksaš z paličnim mešalnikom. Lahko še kakšno drobtinico belega kruha daš zraven, da je res zelo gosta.

Bučka, cvetača in krompir v pireju

To je nekaj Ivinih najljubših jedi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16371
14.5.2007 18:54:25   
nanica
altati te bo po nagi riti - glutenuser posted image še ni va tako male ali pačuser posted image

saj več ne vem, od sošolke tamala ima pri dveh letih devet kil, pa ne zgleda manekenka-obešalnik
samo, da se spomnim, da ima vsaj svojo hitrost odraščanja

midva z možem sva bila celo oš zadnja ali predzadnja v vrsti pri telovadbi,
v prvem razredu sem jaz imela sedemnajst kiluser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16372
14.5.2007 18:55:25   
nanica
pa dobili smo tisto blazino za na tla, ampak se ne smem hvaliti pri prijateljicah, je rekla gospa doktoruser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16373
14.5.2007 19:10:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

mi se pa nismo nič porediliuser posted image v treh tednih, kaj naj mu zdaj kuham?

sestra pri zdravniku je rekla, naj mu dam smetanouser posted image , maslouser posted image in rumenjakuser posted image , mesouser posted image .

kaj naj, altati, helpuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi jaz morala poredit mojega otroka, bi mu delala mlečne kašice iz adaptiranega mleka (Milupa, Hipp, tiste po 4.mesecu). Ti so zelo kalorične zadeve, Vanje bi mu pa vmešala sadje, če bi ga otrok jedel.
Saj veste punce, izhajati morate iz tega, da je otrokovo osnovno živilo v prvem letu MLEKO, vse ostalo (sadje, zelenjava) so DODATKI!!!!
Mlečno kašico mu ponudi mogoče za zajtrk, večerjo, kosilo mu daj  polento z  zelenjavo, proseno kašo z zelenjavo, ovsene kosmiče.....to so vse kalorične zadeve, vmes se pa dojita...kaj praviš????????
Sem ti kaj pomagala?????
Tvoja mami je pa FACA! Se vidi, da ima TAKOOOOO LEPOOOOO IMEuser posted image !!! Daj se ji še enkrat 1000x zahvali v mojem imenu, prosim!user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16374
14.5.2007 19:11:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

pa dobili smo tisto blazino za na tla, ampak se ne smem hvaliti pri prijateljicah, je rekla gospa doktoruser posted image user posted image

ha, ha, mi jo mamo tud! pa se nisem nič hvalilauser posted image ......

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  653 654 [655] 656 657   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  653 654 [655] 656 657   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.