|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  655 656 [657] 658 659   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.5.2007 22:06:21   
moci
ja.. pa res. aja, potem samo nobena noče z mano klepetatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16401
14.5.2007 22:07:34   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, izgleda, da bomo šli naslednji vikend v banovce, med prleke user posted image

Kul, naslednji vikend...to je zdaj ? Prideš na kavo?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16402
14.5.2007 22:08:43   
piskot
sam se bom pocasi spat pobrala.

tole knjigo sem dobila v roke ... brez joka v sanje. cist fajn. vse stekam. sicer se nisem prisla do konca, sam se vedno ne vem kako naj cez dan uspavam dete brez da se 40 minut pritozuje. danes sva potem zmagala, je spal skoraj 2 uri. sam pred tem pa muke jezeve ... cist zmatran, oci ga pecejo, sam tooook firbcen, da mora okol gledat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16403
14.5.2007 22:10:06   
moci
muki, ne ta, naslednji. torej po dnevu mladosti. se je atu malo skisalo in hoče v kumrovecuser posted image , potem bomo pa malo uživali v toplicah, ki nam jih je tašča obljubila kot podkupnino, če damo zojo krstit.user posted image user posted image user posted image

najprej sva rekla, da ne bova jemala podkupnine, potem pa ugotovila, da sva neumnauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16404
14.5.2007 22:12:07   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

tole knjigo sem dobila v roke ... brez joka v sanje. cist fajn. vse stekam. sicer se nisem prisla do konca, sam se vedno ne vem kako naj cez dan uspavam dete brez da se 40 minut pritozuje. danes sva potem zmagala, je spal skoraj 2 uri. sam pred tem pa muke jezeve ... cist zmatran, oci ga pecejo, sam tooook firbcen, da mora okol gledat.

to je pa frrrr brala, kot vemuser posted image

no, pri nas pa smo dosegli, da sama zaspi, samo pri nočnem spanju se nič ne pozna. danes smo štartali ob pol polnoči in ga žurali celo nočuser posted image
včasih pa do pol 5h spiuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16405
14.5.2007 22:15:31   
muki1
Samo Moci, Kumrovec pa ni v Banovcih user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16406
14.5.2007 22:16:13   
Arabela

no, pri nas pa smo dosegli, da sama zaspi, samo pri nočnem spanju se nič ne pozna. danes smo štartali ob pol polnoči in ga žurali celo nočuser posted image

Po tej knjigi se tudi jaz poskušam ravnati pri Katarini.. zaenkrat je res boljše kot pred tednom dni.. zdaj se sicer ponoči zbujamo, ampak ne več dojimo..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16407
14.5.2007 22:17:13   
moci
no, sej to pa vemuser posted image

bomo malo potovali. tašča je rekla, da plača BANOVCE. ne olimjeuser posted image kr neki

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16408
14.5.2007 22:22:32   
*anč*
dober večer!
moja moška že spita, user posted image že od 7ihuser posted image , mojuser posted image pa od pol osmih! ga je bolela glava, ker sosedje prenaulajo stanovanje in vrtajo 100 na uro, tko da še svojihmisli ne slišiš večuser posted image . mam dobro novico u zvezi z Lili, jutri dobi novo lastnico, full simpatično punco! sam men je useen toook hudouser posted image user posted image user posted image , sm se full navezala nanjo, ona pa name, k skoz za mano hod. tko da dans nisem najboljša družba... sploh še po tistem kar je barby napisala. pa ta svet je grozen!!
ma, gem še mal lili stisnt, preden vas use zamorim. nočko!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16409
14.5.2007 22:24:59   
muki1

no, sej to pa vemuser posted image

bomo malo potovali. tašča je rekla, da plača BANOVCE. ne olimjeuser posted image kr neki

Glavno da plača.
Skratka, če boš mela voljo, me pokliči.......

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16410
14.5.2007 22:35:33   
mis
Čer!

Grem počasi spat, samo čakam še stroj, da cunje obesim. Na hitro smo danes skočili v LJ, ker je šel mož, jaz pa potem z malo v BTC po nakupih.

Kaj je zdaj to neke slabe noviceuser posted image

muki bravo za težo. Ste pa precej pridobili v 1 tednu če se ne motim. Tolk smo mi v 1 mesecu.

a če se riž skuha ga je treba pretlačit al to lepo dol pojejo? pa bi ga s kakšno zelenjavo dala?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16411
15.5.2007 0:21:12   
frrrr

pa Arabela jo tut izvaja - kolkr vem uspešno user posted image
piskot, poskusi uvest ritual - glasba, prostor,... midva sva dans 12:45 šla v sobo, sem ga podojila, mi je 12:50 na joški zaspal, sm ga odklopla in naslednji trenutek, ki se ga spomnem je 14:50, ko sva se zbudila in se je mau stisnil k meni, pa sva še do 15:10 zadremala user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16412
15.5.2007 0:42:47   
frrrr
no, sem se prebila skoz domače branje... in zdej lahk začnem kometirat user posted image

ČESTITKE vsem mesečnikom, ki sm jih zamudila - Martin in Žan user posted image user posted image

barby - upam, da bo jutri posijalo sonce
-> pride Rozi nazaj
-> boš lahko v uteho svoji prijateljici, ki bo v letu 2008 povila zdravo dete
lulanje: Jaša je na morju jedel na 2 uri, pa so bile pleničke full malo polulane, se je pa zato skoz potil
diploma: se bomo spodbujale!

Lu - iskreno sožalje!

altati - self service laufa user posted image na morju pridno papcal na 2 uri (imamo prikolo v senci), danes pa je spet štrajkal med 12:45 in 18:15 in je sm mu uspela mau hruškovega soka z vodo poturit (je pa v stanovanju user posted image vroče)

beki - faca si, da nam nč ne težiš kolk pogrešaš svojega srčka... js bi že po dveh dneh težila... sicer ti pa ob Tinkari res ne more bit dolgčas

MAMICA81 - bravo za zobka user posted image
hranjenje ponoči - 7 mesečnikom je naše mleko že manj hranljivo kot 3 mesečnikom, zato tudi pogosteje jedo... mau je pa potem že iz navade user posted image ... ne se sekirat, ker potem bo pa res kakšno pomanjkanje mleka!

Arabela, nanica, moci - lepi otročki in lepe fotke user posted image
nanica, lucika - lep avatar! user posted image

moci, lucika - mi imamo čist mau mansardo in user posted image vroče... prej je baby phone kazal 29 stopinj user posted image imamo okrog in okrog okna in zato zelo svetlo stanovanje, a tudi vroče user posted image sem tamaučka oblekla v tanko pidžamico+plenico, pa rahel prepih sva naredila, ampak ni čez posteljo vleklo... zdej ima že 26 stopinj, pa sm ga samo še pokrila z prevleko za kovterček... če bo še mau padlo, bom pa mogoče kovterček uporabila

nanica - bravo za čvekasto zvezdico... pa super, da je Blaž zdrav!

piskot - bravo za zobek user posted image

obnova SRALNE DEBATE user posted image muki je imela buren vikend, nanica v kontra smer user posted image , pri piskotu kakajo na 3 dni, mi pa na 5 user posted image -> imam na koledarju zapisano 24.4., 29.4.+30.4., 5.5., 10.5. -> jutri pa upam na drekeca pekeca

barby - mi tut imamo Fredov obroč in prav pride!
piskot - rdeči je tapravi

Evik - bravo za zobek -> vpisano!

@lina - super za uspeli RD... čestitke Juretu z zamudo!

muki - bravo za mere vaše manekenke Ive! user posted image

piknik? Prekmurje? datum - 9. al 15.? js bi mau prej potrebovala datum, ker me nervirajo odprti načrti  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16413
15.5.2007 0:45:25   
frrrr
piskot, ne da se mi nazaj iskat... kdaj ste dobili zobek? za v tabelco potrebujem user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16414
15.5.2007 0:51:08   
frrrr
mi preživeli lep vikend na morju... jedli na 2 uri, oblačilc sm imela fuuuull preveč, ampak bolje preveč kot premalo... smo se naspali, našetkali, mali obožuje valove in bi kr zrl v morje user posted image mu bo potrebno ugodit, a ne user posted image vglavnem fajn je blo... smo imeli boljše vreme kot muki, ki je proti našim koncem rinla user posted image no, vsaj fajn ste se imeli, pa skup ste bli!

dans sva dopoldne imela eno novembrsko lubico na obisku, potem sva spala, in popoldne šla še na kratek sprehod... v bodiju na kratke rokave, kratkih hlačkah in brez nogavičk, pa še tko se mi je zdelo, da mu je mau vroče user posted image kaj bo šele poleti? noro...

no, zdej morm pa spat... sm si nameravala barvat lase, pa ob normalni uri it spat, da bi jutri RES lahk začela delat kaj na temo diploma, ampak sem pomagala moževemu bratrancu seminarsko oblikovat (user posted image pa na pol urejene zadevce, ko se matraš eno uro, da napake odpraviš) in je zmanjkalo časa za vse načrte user posted image pa jutri nova barva... frizura bo pa nova, ko bom z diplomo na pol... vsakič, ko se pogledam v ogledalo se  spomnem na to kaj me čaka user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16415
15.5.2007 0:51:52   
frrrr
a js jih morm pa manj kot 40 še naklanfat, da pridem do 5. zvezdice? joj... me mika user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16416
15.5.2007 7:05:18   
nanica
frrrr, kakšno lepo številko postov imaš. le zakaj mi je tako všeč?user posted image

mi smo pa posteljico zasukali za 90 stopinj in danes začuda ni spal pravokotno glede na naju v postelji, ko je bil pri nama. je pa ob dveh gledal kot čuk in se hotel pogovarjati, pa sem se kar stran obrnila po dojenju in je na srečo zaspal. zdaj pa že čeblja z očijem.

a ni bil za ponoči že napovedan dež? babnce, na kup, na čvek, da nam malo vrtove zalijeuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16417
15.5.2007 7:13:46   
altati

altati a pa mislis da je pametno te mlecne scene mesat s sadjem? ker ce mene vprasas mleko in sadje ne gre skupaj.

a bananino mleko, jagodno mleko, to kar doma narediš, se ti ne dopade???? meni je za umret dobro...pa vsi te sadni milk shake-i, ki jih kupiš v raznik slaščičarnah????
Meni se dopade, mojima puncama pa še danes ful in velikokrat naredimo. Saj že dobiš mlečne kašice s sadjem in jih zmešaš z vodo, jaz sem pa že pri Tari, ki ni bila ljubiteljica sadja, zraven dodala še malo sadja in je fullll jedla.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16418
15.5.2007 7:15:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati te bo po nagi riti - glutenuser posted image še ni va tako male ali pačuser posted image

Se že tresem user posted image . Sem pač napisala svoje mnenje, sem že tudi enega otroka gor stepla, če se že na laičnost sklicuješ user posted image .

saj te nisem teplauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16419
15.5.2007 7:17:50   
altati

zgolj ugibam, ampak predvidevam, da se ime mame od nanice začne z d ....

kako si pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo mociuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16420
15.5.2007 7:23:12   
altati
No, pa dobro jutro!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16421
15.5.2007 7:43:51   
nanica
dobro jutro.

a ste gorenjke za brdo tja v četrtek?

naša siamka pa po štokih plezauser posted image ene dva metra v višinouser posted image to ti je strast

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16422
15.5.2007 8:01:06   
moci
dobro jutro tudi od naju.

itak da sem za brdo. user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16423
15.5.2007 8:17:45   
Anonimen
Škrat je kar lepo spal (2x se je zbudil)...jaz pa sem skoz mislila na prijateljico...pa na Rozi...sem jo danes že iskala, pa žal spet neuspešno...

Smo pa malo prej dobili prvo majhno BUŠKO...si je škrat mizo od blizu ogledal...pa ni bilo panike...še zajokal ni...ima pa malo rdeče na čelu...

Mis in ostale, ki dajete user posted image  spat po tisti knjigi (oz. malo priredite), kako pa jih date spati čez dan...in kaj naredite, če se vam ponoči zbudijo...pa ne mi rečt, da jim date dudo, ker je mi nimamo...

A imate user posted image  že v hojici? Jaz sem našega dala notri za par minut in je šibal po celi dnevni...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16424
15.5.2007 8:20:40   
Evik
barby moj jo šiba kar po tleh. na čistočo smo pa pozabiliuser posted image
dirka gor in dol po vseh štirih

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  655 656 [657] 658 659   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  655 656 [657] 658 659   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.