|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  654 655 [656] 657 658   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.5.2007 19:13:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati te bo po nagi riti - glutenuser posted image še ni va tako male ali pačuser posted image

Gluten se načeloma meni ne zdi preveč sporen, saj zdaj imajo naši user posted image  že 7 mesecev. Ker celiakije je res malo....
Pri kurhu imam jaz bolj občutek, da našim user posted image  ne da ravno veliko hranilnih snovi. Da so res samo eno mašilo.Zato se mi zdijo te mlečne kašice s sadnimi dodatki od Hippa in Milupe boljše, ker so jim dodane hranilne snovi, ki jih naši user posted image  potrebujejo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16376
14.5.2007 19:44:34   
beki24
ojla

o GH- meni se pa zdi, da kar naprej sadje jeva- jabolko s tem , onim, drugim.......zelenjava pa ne gre, zrezki pečeni bi šli ja, kuhani pa neuser posted image user posted image

tako da komaj čakam, da začneva še mlečne izdelke, ker danes je popila celih 100ml mleka, pa rižolino- sploh noče....bo že

danes smo se šle pa kopat v Snovik- Tinkara je pa ful uživala, brcala pa mahala je pa tolk, da smo bli vsi mokri.čist navdušenauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16377
14.5.2007 19:49:54   
Anonimen
Muki, spontano je to...pač pride kakšen dan, ko so novice samo slabe...vsaj veš, da slabše ne more bit...

Naša Rozi je še vedno pogrešana...sem jo iskala več kot eno uro, dragi pa še trikrat več...user posted image

Škrata sem že odložila v posteljico, samo mislim, da še ne spi...

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 16378
14.5.2007 19:55:32   
Anonimen
Škrat je spet sam zaspančkal in sem ful ful vesela...user posted image user posted image  user posted image Val

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16379
14.5.2007 19:58:28   
beki24
barby- če imate kakšno vodo v bližini išči Rozi tam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16380
14.5.2007 20:02:07   
Anonimen
Beki ni vode blizu...ali jo je kakšen kuža odnesel ali pa kdo drug...pa če jo že kdo je, upam, da bo zelo lepo ravnal z njo...user posted image
Grem še malo iskat...

LP

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 16381
14.5.2007 20:14:16   
psaša
Mali spi, mu je bilo pa danes spet full vroče, no saj meni tudi. sem bila danes na depilaciji in me je kar bolelo. Mali je bil pa seveda zraven, se mi je kar smejal " mami kaj pa delaš?".
GH, danes je celo naredil par žlic korenčka z jabolkom. Full mu ne potegne zelenjava. user posted image user posted image  Sadje pa sploh ni problema.
Danes popoldne je pa prvič spal na trebuščku in se mu je kar dopadlo. Sem ga zdej tud dala, pa se je že zbudil. Bomo videli.
Pa škrbasti smo še zmeraj. Je pa nekaj na pohodu, ker mi ponoči kar naprej nekaj joka.
muki bravo za Ivo user posted image user posted image user posted image

tasha  poročaj, pa kaj se mi javi. Sem ti zadnjič poslala ZS, pa se mi nisi javila

maxica kje si? Pridete potem kaj na naš konec?

barby upam, da najdete Rozi

A mislite, da bi mu lahko dala že malo kisle smetane za pirejček naredit?

< Sporočilo je popravil psaša -- 14.5.2007 20:16:03 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16382
14.5.2007 20:18:36   
piskot
cer.

po pravici povedano mi prav pase, da je jutri napovedano mal slabse vreme. tole je ze tu mach.

barby upam da mehur zdej uredu dela.

nanica user posted image za blazino. a kej smrdi? drugace pa pri nas nasveta kaj redi ne bos dobila. za malico poje na primer skoraj eno hrusko al pa pol melone, al pa eno jabolko. za kosilo mu vedno dam zraven zelenjave (npr eno bucko) tudi polento ali riz, pa nic ne pomaga. kase pa pravi da ne bo jedel. za vecerjo pa kasico, vec kot pise na navodilih. poje tam ene 8 - 10 zlic. kakamo enkrat na 3 dni, teza pa nikamor. aja med temi obroki se itak se n krat dojiva. pa ponoci tudi ... spet.

altati a pa mislis da je pametno te mlecne scene mesat s sadjem? ker ce mene vprasas mleko in sadje ne gre skupaj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16383
14.5.2007 20:22:33   
piskot
hm, a te fredovi obroci so pa spet cela znanost?

kateri obroc se kupi? rumeni, oranzni, rdeci?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16384
14.5.2007 20:25:03   
piskot
no sej drugic bom najprej do konca prebrala pa potem sprasevala.

itak je samo rdec za tamalcke.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16385
14.5.2007 20:47:27   
lucika
jao, danes je bilo meni ful prevroče. malega sem itak mela napol nagega, mu je bilo super. sploh gole nogice v vozičku so fine, se jih z lahkoto da v usta... se tudi jaz veselim jutrijšnjega poslabšanja:)

danes smo sprobali tuširanje. moj ga je držal, jaz pa milila in tuširala. rezultat: vriskanje!
prvih parkrat smo uporabljali banjico, potem nekaj mesecev čebriček, naslednja faza je bilo kopanje z atijem...zdaj pa je to prevroče, pa bomo kar tuširali. vsake toliko pa vredu "od,močli", pa bo tud ok. me je skrbelo, da mu ne bo všeč, pa je užival. meni ne paše ko je vroče, se v vroči vodi namakat. tuš pa je nekaj drugega... vsak dan se kaj naučimo:)

tasha, poročaj, če ti bo kdo kaj pametnega na zs napisal, mene tudi zanima:)

naš je imel za kosilo zelenjavo in riž. zelenjavo sem zmiksala, riž pa pustila cel. ko sva midva jedla, je moral tudi on, ko sem mu pa dala zunaj na sprehodu za jest, pa ni blo dobro. je riž po celem vozičku...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16386
14.5.2007 20:48:41   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati te bo po nagi riti - glutenuser posted image še ni va tako male ali pačuser posted image

Se že tresem user posted image . Sem pač napisala svoje mnenje, sem že tudi enega otroka gor stepla, če se že na laičnost sklicuješ user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16387
14.5.2007 20:53:05   
piskot
hehehhee muki ti pa si user posted image . a pri vas otroke gor stepete? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16388
14.5.2007 21:06:38   
Anonimen
Ko ima user posted image  mlade jih ima ponavadi ogromno...iskali smo Rozi, seveda spet neuspešno...sem nastavila vodo, mogoče pride...user posted image

Pridem pa v stanovanje in pogledam na mobitel pa vidim sporočilo...pisala mi je prijateljica user posted image , da so ji danes naredili splav, ker se plod ni razvijal...to je že njen tretji splav (1. v 12 tednu ali manj, 2. v 7,5 mesecu in tretji danes v 6 ali 7 tednu)...sem čisto na tleh in si srčno želim, da bi sedajle stala ob strani in ji ponudila ramo...tako mi je hudo, ker vem kako si je želela tega otroka...saj ima enega, starega 4 leta, tako da vsaj nekaj ima...vendar to ni to...nazadnje (decembra 2006 so ji naredili splav, ker je bila punčka mrtva) je bila ful vesela, da bo punčka, sedaj ji je bilo vseeno kaj bo, samo da bo...pa ni nič...joj, kako zdrži takšen pritisk...tako se mi smili, da se ne da opisati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da user posted image  ni hudo in da čuva mamico....user posted image user posted image

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 16389
14.5.2007 21:06:54   
muki1
Ja, Piškot, točno tak, ampak samo pogovorno. Potem ti pa mama reče, ko si star 13 let....: Dokler te jaz gor steplem, ne boš imela trajne user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16390
14.5.2007 21:19:34   
Anonimen
Dovolj stresa je bilo za danes, tako da grem kar spat, če mi bo uspelo...ziher bom spet razmišljala o vsem tem in bo noč dolga in neprespana....user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16391
14.5.2007 21:30:16   
piskot
muki dobro se slisi user posted image . a si hotela imeti trajno?

barby naj se ti cim prej konca ta dan. pa naj bo jutrisnji vsaj 100krat boljsi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16392
14.5.2007 21:42:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

muki dobro se slisi user posted image . a si hotela imeti trajno?

Ja, v osemdesetih letih prejšnjega stoletja user posted image  je bila na naši O.Š. trajna zelo moderna reč in če si imel trajno in fanta , si bil največji frajer.
Jaz sem bila na pol frajer- brez trajne user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16393
14.5.2007 21:45:57   
Evik
oh, kdaj vas bom brala, da bom kaj pametnega izvedela,
kriza brez interneta v hribih, no  pa saj ni časa, danes smo vežo ven vrgliuser posted image

frrrrrr - prvi zobek hiti na svetlo - na prstu pa se ga začutila (ne prav nežno) 12.5.

čao čaouser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16394
14.5.2007 21:54:35   
moci
čer. nam še vedno nagaja internet.
najprej, ker vidim evik:

evik, maxica, jaz se odjavljam od telovadbe. sem se odločila, da bom raje še naprej lena. upam, da nisem pokvarila načrtovuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 16395
14.5.2007 21:55:36   
moci
evik, a vi prenavljate hišo. finouser posted image
je pa verjetno velika sprememba iz lj v železnike, kaj

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16396
14.5.2007 21:56:28   
moci
zgolj ugibam, ampak predvidevam, da se ime mame od nanice začne z d ....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16397
14.5.2007 21:57:40   
moci
muki, izgleda, da bomo šli naslednji vikend v banovce, med prleke user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16398
14.5.2007 21:58:13   
moci
in potem pridem končno do interneta, pa sem sama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16399
14.5.2007 22:03:57   
piskot
nisi, to se ti samo zdi ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  654 655 [656] 657 658   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  654 655 [656] 657 658   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.