|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  652 653 [654] 655 656   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.5.2007 7:18:43   
@lina
saj ne morem verjet, da mi je enkrat ratalo bit prva user posted image

pa sploh ni tako zgodaj... res pa je, da sem šla včeraj bolj zgodaj spatuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16326
14.5.2007 7:23:03   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

@lina je pa žrla cel vikend - včeraj piknik, danes pa še kar mlatim sladkarije, ki so ostale user posted image user posted image user posted image

Kako ste spravili žur pod streho? Je bil slavljenec zadovoljen?
Pa zapoznelo čestitam za tri svečke user posted image

Nismo ga rabili spravljat pod streho, ker nam je bilo vreme naklonjeno user posted image user posted image
Žur je bil pa v soboto samo familijarni... prijateljčki (beri cel kup otrok) in naši prijatelji so vabljeni to sobotouser posted image

Slavljenec je pa bil zadovoljen, seveda, glavno da so bili na torti smarties bonboni user posted image ...vsak kos ki sem ga odrezala, je bil najprej obran z njegove strani user posted image  

hvala za čestitkeuser posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 14.5.2007 7:24:36 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16327
14.5.2007 7:49:14   
Anonimen
Mi smo spali ok...se je zbudil ob 1.30 in 3.30, potem pa ob 5ih hotel da vstanem, pa sem ga nahecala še za 1 uro, potem pevske v posteljici in nato ga je ati prinesel v posteljo in smo se stiskali...ati ima dopust in pomaga mojem atiju ploščice polagat...

LULALA sem, tako da je vse ok...ampak je bilo grozno...sem že mislila k dr., potem pa končno...slap...kaj takšnega pa še ne...

LP

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16328
14.5.2007 8:05:49   
nanica
muki, mi imamo tudi danes tehtanje (sicer imamo kontrolo v razvojni), držala bom pesti za vas in za nas!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16329
14.5.2007 8:05:55   
mis
Dobro jutro!

Tina preseneča. Še spi. Ne morem verjet. Včeraj je do 10h vlekla, zdaj pa spet spi. Zbudila se je okoli treh, duda, takoj zaspala, jedla je 20 do 6h, potem k meni jest in še vedno spi. Mi spo naspani. Zdej pa smetarji ropotajo pa jo bodo verjetno zbudili.

Jest jem, pa rihtam za plavanje, pa gremo.

A sem tretja? Medalja?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16330
14.5.2007 8:06:37   
mis
Tisti ki imate tehtanje, držimo pesti!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16331
14.5.2007 8:12:02   
*anč*
dobro jutro punce!
moj tristan že neki sitka... buden je že od 6ih!!! noro.. se mi zdi, da ga zmede to, da je prej dan, bo treba še kej temnejšga čez okno vršt.
Lu moje sožalje!
barby dobro da si lulala, si sploh ne predstavlam kako je če ne moreš.
grem, dat spat mojo sitko...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16332
14.5.2007 8:13:28   
*anč*
aja, moci, škoda k ne morš uzet Liliuser posted image , a lahk uprašate še kake prjatle?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16333
14.5.2007 8:15:16   
moci
dobro jutro,
nam to sranje od siola skoz nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bom še zadaj ostala z zvezdicamiuser posted image
razen tega, da sem ZELO jezna na siol, smo ok. vikend minil, tamala je ok, mati tudi. v hladilniku pa še mal nutella torteuser posted image njami

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16334
14.5.2007 8:56:18   
Arabela
Dobro jutro!

Midve sva že pozajtrkovale, mami zrihta cule in gremo se potepat!!!
Lep dan vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16335
14.5.2007 11:26:51   
Anonimen
Zunaj je vroče kot user posted image  zato sprehod odpade, greva pa v senčko pred hišo z dekico in polnim ruzakom igrač...uživajte...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16336
14.5.2007 11:33:03   
moci
midve bova tudiuser posted image samo še fante nafutravauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16337
14.5.2007 12:43:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
no, saj midva sva oba pri tamalih, pa v otroštvu sva bila oba prekli, po faksu sem jaz pridobila nekaj odvečnih kil, drugače sem bila pa tudi na čudežno-magičnih 52 kg. altati, slišiš? raje ne povem, koliko kg me loči od tistih časov.

hm, zame je to tudi čudežna številka...52 kg...hm, kje je to????? ločijo me 4 kg-jiuser posted image ...pismo babe, a veste kolk špeha je to 4kg???????????????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16338
14.5.2007 12:45:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati...a mislis, da bi tole nočno nedojenje vsem uspelo? a pol spi, al se vseeno zbuja? no, ker včeraj je imel napade ponoči, pa malo zize, pa jok, pa ziza in jok. pa sem dala na flasko vodo in je pil. zdaj pa ne vem, ali ni bil lacen, pa samo zejen, ali se mu ni lublo matrat...? očitno pa so ga še zobki mučili. sem mislala, da ko zobek pokuka ven, da je ok, in smo rešeni. pa je šele zdaj, ko raste (prvo so š****), dobil krvave dlesni. predvidevam, da ga boli. čeprav je čez dan celi nasmejan...

Lucika, prve štiri noči se je zbujal. Ampak vsako noč manj. Zdaj se pa ne več. Enkrat v tednu se je mogoče, ga je mož malo pobožal in je zaspal nazaj.
Ne vem, če deluje pri vseh. Vsekakor bi pa rekla, da je vredno poskusiti. poskusi in poročaj, ok?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16339
14.5.2007 12:47:59   
altati

Po eni strani pa nam svetujejo, da do 6 meseca izključno dojimo. Zdaj pa naj mi ena razloži, kako naj v tem času od dopolnjenega 6 meseca do recimo, do sedmega meseca, uvedemo toliko različnih stvari user posted image  pa da se držimo pravil o uvajanju? Ena nova stvar..tri dni, potem druga.... mah, ne vem...bluzim
Me je pa strah jutrišnjega dne in tehtanja, to pa priznam user posted image .

meni se zdi, da ti pediatri ful kontrirajo samo sebe.
le zakaj bi se vsi naši otročki mogli redit po enih tabelah?
saj niso vsi enaki!!!!
Eni imajo boljšo prebavo, drugi slabšo, eni večje, drugi manjše želodčke...in potem, naj se jih zdaj na silo hrani, s ful kalorično hrano, da se jim raztegnejo želodčki, čez 3 leta, bodo pa rekli: ' ja, gospa, vaš otrok je pa predebel. kako ga pa hranite???? Dieto bo treba!!! Halo!!!! Pa proč s kislo smetanco, olji itd......'
Po možnosti pa še kakšno alergijo fašejo zaradi prezgodnjega uvajanja določenih vrst živil!!!
Ne vem, jaz ne bi upoštevala teh nasvetov! res ne!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16340
14.5.2007 12:49:28   
Pikicapokica6
muki: mislim nate. Drug teden v pon. se pa mi tehtamo.user posted image  Men se tud zdi smešno, ko tako propagirajo dojenje do 6. meseca, potem bi pa mogli v enem mesecu uvesti vso hrano. Večina mamic, ki jih jaz poznam, da so izključno samo dojile, imajo zdaj probleme pri uvajanju gh. Naša je že pri 5. mesecih kazala zanimanje za gh, in če takrat ne bi poslušala p., bi ji že kar začela kaj dajati, tko pa smo čakali in zamudili idealno priložnost, kajti zdaj pa se je mala tako navezala na zize, da drugega ne mara. Saj vem, da je dojenje najboljše za dojenčka, vem pa tudi, da naslednjič sigurno že najmanj mesec dni prej začnem z gh, pa naj reče p. kar hoče. Če ne bi bilo tega tehtanja in tistih besed p., da premalo pridobiva na teži, se sigurno ne bi tolk sekirala.
barby: user posted image to z mehurjem ni hec.....jaz bi na tvojem mestu pila čaj za sečilo. Men se je tud to že enkrat nardilo, pa mi je zlo pomagal. Od gorenjskih lekarn stane samo 2 eura. Pa še za doječe mamice je primeren, ker ursi čaja menda ne smemo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16341
14.5.2007 12:51:37   
altati
Midve z Viv sva se pa danes odpravili ven že ob 8h zjutraj in sva ob 10.30 že našli senco, ob 12h pa odpokali domov. Mislim, da bomo tako kar nadaljevali. Ker po 11.uri je peklensko vroče, popolnoma prevroče za naše user posted image .
Je pa pasalo toče šetkanje, kofetkanje in zajtrkovanje zunaj na zraku.
Lep dan vsem, šibam kuhat!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16342
14.5.2007 12:54:55   
nanica
altati, moja mati te išče, a te je že dobila?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16343
14.5.2007 13:24:10   
moci
a smo se me neki za brdo ta teden pogovarjaleuser posted image

pa kaj je zdej s piknikom?
a gremo k muki? ampak samo, če se bo dalo kampirat

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16344
14.5.2007 13:29:33   
Anonimen
Tamalmu je bilo tako všeč zunaj...vedno je tako zadovoljen ko sedi na dekci in opazuje vse naokoli...predvsem ko malo zapiha in gleda kako se drevesa in listi premikajo...potem je pa začel malo sitkat in sva šla notri, ga je pa takoj zmanjkalo...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16345
14.5.2007 13:29:43   
nanica
mocio, jaz sem za brdo, samo jutri še ne
se bova pa z veseljem priklopila, če lahko, ker sva ostala brez avta

piknik sem za, lokacija kjerkoli, le da je čez noč

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16346
14.5.2007 13:45:34   
muki1
TRALALA HOPSASA 6840 G user posted image  user posted image  user posted image .
Smo se poredili skoraj 200 g. No, zdaj pa normalno naprej. Upam. Pa o bronhitisu tudi ni več ne duha ne sluha...joj, življenje je lepoooooooooo user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 14.5.2007 13:46:59 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16347
14.5.2007 13:46:05   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1530677&mpage=1&key
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16348
14.5.2007 13:47:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, moja mati te išče, a te je že dobila?

neeeeeee!!!!
jo bom poklicala, ok?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16349
14.5.2007 13:48:10   
altati

TRALALA HOPSASA 6840 G user posted image  user posted image  user posted image .
Smo se poredili skoraj 200 g. No, zdaj pa normalno naprej. Upam. Pa o bronhitisu tudi ni več ne duha ne sluha...joj, življenje je lepoooooooooo user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Keep on going!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  652 653 [654] 655 656   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  652 653 [654] 655 656   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.