|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  651 652 [653] 654 655   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.5.2007 21:19:17   
piskot
altati kva se svercas user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16301
13.5.2007 21:20:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati kva se svercas user posted image

a veš kuk pašeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16302
13.5.2007 21:23:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

altati: mene je pa kar malo strah, da bi ponoči nehala dojiti, ker že tako nič ne pridobimo na teži. Saj ne vem, mogoče narobe razmišljam. A mu dajaš (oz. mož) flaško s kakšno pijačo za žejo al kako ga potolaži?

mamica- naš Jaša nima oz. noče flaške, nobene ne navadne, ne z nastavkom, nič...in tudi nima nič, mu sploh več ne ponujamo. Naša Tia je bila ista, tudi ni imela nič.
Mož mu je ponudil navadno vodo iz navadnega kozarca, ampak je samo jeziček namočil- Zdaj mu pa več ne ponuja nič. Nočno dojenje pri 7-mesečnikih res ni potrebno. Zato ne bo nič bolj suha ali debela, To je res le razvada in ne nuja! Bo podnevi več pojedla, verjemi! Kar pogumno, samo odločit se je treba in bo šlo!user posted image
Potolaži ga pa tako, da mu malo poje, malo govori, ga malo pocrklja v naročju in je.

< Sporočilo je popravil altati -- 13.5.2007 21:25:35 >

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16303
13.5.2007 21:24:14   
piskot
mamica brez panike. jaz sem tudi takrat martina odstavila. ker moj moz ni tako idealen kot od altati (moj bi ga pustil jokat), sem se sama sla z martinom. kaj vse lahko deluje ko se zbudi ... lahko da jim je vroce, lahko da bi se okol obrnil, pa ne gre, lahko da so zejni, lahko da jim zobe ven lezejo, al pa se jim kaj sanja. jaz sem najprej martina dala v tanjso pizamo, vcasih ga poskusim dat samo na bok, pa zaspi nazaj. vcasih mu ponudim caj, sem ga pa tudi ze skoraj eno uro uspavala nazaj.

in tako mi je cel teden zdrzal od 21h do 6h brez hranjenja. pred tem se je pa od 22h do 2h po ene 5krat dojil. tko da lakota ni bila.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16304
13.5.2007 21:24:34   
nanica
a se spomni katera, kako gre pridobivanje teže od 6. meseca naprej pri otročku, koliko je minimalno na mesec

mi imamo eno tako miniaturco proti vašim 8-9 kilašem, da včasih ne vem, če je naš 7kg dovolj težak ali ne

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16305
13.5.2007 21:25:44   
piskot
tale grska poroka je pa en boljsih filmov user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16306
13.5.2007 21:27:23   
piskot
nanica mi mamo ta mesec 7255 pa smo krepko daljsi od vas. kako gre pa po pravilih pa ne vem. nam je pediater rekel da ni panike, ker noben od naju ni prav debel.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16307
13.5.2007 21:27:25   
nanica
grška poroka? a spet poptvuser posted image grrr

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16308
13.5.2007 21:40:54   
lucika
nanica, naš je na zadnjem tehtanju imel nekaj malega čez 7; pa zadnjič sva se doma tehtala, pa isto. pa raste tudi počasi, 65 so ga nazadnje namerili...
zdaj imamo posvetovalnico šele julija. pa se ne mislim obremenjevat. sploh dokler je, tak kot sedaj... včasih moram na skrivaj mu rižolino delat, ker se mu meša, ko me gleda. ali pa midva tudi ne smeva kar tako nekaj jest pred njim, brez da bi on kaj dobil. je pa včasih kar nerodno, ker večine stvari, kar mi jemo on ne sme... danes sem mu pa iz gibanice pobirala ven rozine. je bil jok, ko je šlo prepočasi.
evo, tu je skrivnost moje debelosti. v genih jo imam! saj mali ne more bit požrešen, ne pri tej starosti, niti pri teh kilah...torej je to dedno!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16309
13.5.2007 21:50:03   
nanica
lucika, saj mene včasih skrbi, da se bo premalo zredil samo od kašice, pri nas zelenjava še ne pali, riževi kosmiči tako-tako: dve ali tri žlice, moje mleko zelo, ampak gre počasneje kot pri sovrstnikih.

pravzaprav ne paničarim, ta vmesni čas je malo zoprn, otroci že stegujejo ročice proti hrani, ki je še ne smejo dobiti in obenem stiskajo ustnice za njihovo hrano. še najbolj me s tira vrže kakšen devetkilski vrstnik, takrat me za trenutek malo zaskrbi, potem je pa spet ok, saj vsak teden pospravljam preč premajhne cunje. da ne govorim, do kam na ritki so mu bombažne plenice. še sreča, da so večje že na poti

no, saj midva sva oba pri tamalih, pa v otroštvu sva bila oba prekli, po faksu sem jaz pridobila nekaj odvečnih kil, drugače sem bila pa tudi na čudežno-magičnih 52 kg. altati, slišiš? raje ne povem, koliko kg me loči od tistih časov.

a sem vam rekla, da nam je danes uspelo prodati avto, v prvem poskusuuser posted image ampak še čakamo novega, bomo zdaj samo z enim malo manj mobilni, dokler ne pride novi

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16310
13.5.2007 21:54:43   
nanica
moci, a ste šli kam daleč na izlet, da te še ni na spregleduser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16311
13.5.2007 22:04:48   
lucika
saj razumem....ko je bilo samo dojenje je bilo super, se ni bilo kaj za sekirat. jaz si še s čaji in ostalo tekočino nisem belila glave; ne rabi in konec. pa je bilo...
zdaj pa kar gledamo, kaj pojejo, koliko pojejo...tudi moj, ki poje eno banano z eno jabolko, to se meni zdi količinsko ful, kalorično niti ni, ne? ampak če je prehrana dojenčkov zastavljena na takih količinah, bo že dovolj.
kaj pa riž, polenta, poleg zelenjave? pediatri tudi pravijo, da je dobro dodati kako kapljico olivnega olja, če se otroci ne redijo... moj ima zelenjavo rad z rižolinom. mu dodam žličko, in lepo je. prez pa ga nekaj v grlu tišči, miu gre na bruhanje:) pa voda isto, pa če je premalo soka notri, tudi:) falot mali! spije mi tudi ful. zdaj sem kupila lonček od nuby, pa mu je super. spije mi tri polne, kar je 8 deci. tako kot ste drugi pokakani, smo mi polulani. danes trikrat.

kako imate oblečene za spat? pri nas je not zdaj ze 26 stopinj. pa sem mu dala ta kratek bodi z hlackami. pa mu je super, še vedno je topel. pa odkrit je zdaj, pol ko se shladi stanovanje, ga bom pokrila. do zdaj je imel pizamice, dolge in brez stopal, pa mi je kuhal v tistem...
danes sem mu prvic dala kratke rokave. ostali pa v dolgih, pa se kako jopco vidis kje, tak da mama skor slabo vest, ko ga tak slacim... pa ne, ce je meni ful vroce, je tudi njemu...

altati...a mislis, da bi tole nočno nedojenje vsem uspelo? a pol spi, al se vseeno zbuja? no, ker včeraj je imel napade ponoči, pa malo zize, pa jok, pa ziza in jok. pa sem dala na flasko vodo in je pil. zdaj pa ne vem, ali ni bil lacen, pa samo zejen, ali se mu ni lublo matrat...? očitno pa so ga še zobki mučili. sem mislala, da ko zobek pokuka ven, da je ok, in smo rešeni. pa je šele zdaj, ko raste (prvo so š****), dobil krvave dlesni. predvidevam, da ga boli. čeprav je čez dan celi nasmejan...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16312
13.5.2007 22:21:43   
nanica
lucika, celo banano in jabolkouser posted image mi še nismo tam, pol banane že, pol je pa dovolj
mu pa tudi jaz dam sem in tja kakšno kapljico olivnega olja, saj so a, d, e in k vitamini topni v maščobi in ne v vodi kot ostali

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16313
13.5.2007 23:00:40   
mis
Lu, sozalje...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16314
13.5.2007 23:04:48   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Mene res mori tole hranjenje. Mogoče zato, ker se je mala prej ponoči vedno zbujala le 1x ali 2x, zdaj pa kar naprej, tudi 6x na noč. Zato pa mislim, da nimam dovolj mlekauser posted image  Potem pa se  čez dan bojujemo za vsako žličko hrane. In mogoče ji na obrok nekako vsilim 4 žličke sadja. To je pa tudi vse, kar uspemo. Pa tudi teža se ne premakne nikamor, saj tehta skoraj enako kot pred mesecem dni, pa že takrat mi je rekla p., da ni ok, da je tako malo pridobila.

Mislim, da moram narediti plan b, predvsem pa se moram umiriti, ker mala verjetno čuti mojo slabo voljo in je potem še slabše.

Mamica81, tudi Tina se je zredila le 150g v enem mesecu, pa ima že 3 obroke GH. Te 3 obroke ima čisto zamenjane. To pomoje ni merilo.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16315
13.5.2007 23:07:14   
muki1
Lucika, meni je p. tudi svetovala olivno olje in maslo, ter kislo smetano. Kao, da to že vse lahko pri 6 m in dveh tednih. Pa piščančje meso.....

Po eni strani pa nam svetujejo, da do 6 meseca izključno dojimo. Zdaj pa naj mi ena razloži, kako naj v tem času od dopolnjenega 6 meseca do recimo, do sedmega meseca, uvedemo toliko različnih stvari user posted image  pa da se držimo pravil o uvajanju? Ena nova stvar..tri dni, potem druga.... mah, ne vem...bluzim
Me je pa strah jutrišnjega dne in tehtanja, to pa priznam user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16316
13.5.2007 23:11:18   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje je pa muki? @lina? lu?

he he lu ga je žurala po 3 letih user posted image user posted image

@lina je pa žrla cel vikend - včeraj piknik, danes pa še kar mlatim sladkarije, ki so ostale user posted image user posted image user posted image

Kako ste spravili žur pod streho? Je bil slavljenec zadovoljen?
Pa zapoznelo čestitam za tri svečke user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 16317
13.5.2007 23:17:27   
mis
Glede tele teže sem se jaz nehala sekirat. Najprej sem se sekirala, ker sem jaz tudi ponoči uvedla to, da ne je. Tri noči, pa je blo. Zdaj je prvič ob 6h zjutraj. Zdaj ko je mela mal vročine 2 dni, je blo spet razturano, ker sem ji ponoči ko je zakuhala jasno dala svoje mleko, ker se mi zdi najboljše zdravilo. Ampak včeraj je že spet spala do 5h, pa duda, pa je jedla ob 6h. Samo vztrajat, ker ponoči res ne rabijo. In zdaj čez dan ful več poje kot prej, ko se je še ponoči dojila. Jo dam pa zjutraj k sebi in se v bistvu hrani in carta in res ful je in pol dopoldan dolgo zdrži brez hrane.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16318
13.5.2007 23:18:56   
mis
Ja, čestitke vsem, ki so praznovali. Ste imeli pa lepo vreme za praznovat ane?

Glede kakanja: Tina kaka povprečno 3x na danuser posted image . Če se samo spomnim kako je v prvih mesecih poredko kakala. enkrat na tri ali 4 dniuser posted image

user posted image  še nimam

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16319
13.5.2007 23:20:35   
muki1
Mis, pa potem, ko se recimo zjutraj pri tebi naje mlekca, potem tudi zajtrk je brez problema?
Koliko razmaka pa je med jutranjim dojenjem in zajtrkovanjem?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16320
13.5.2007 23:32:49   
mis
Nekako tako: je ob 6h zjutraj, pa pol okoli 8h vstaneva in je okoli 10h. Včasih (danes) sem ji ob 7h še na drugo stran dala za jest in je spala do 10h, potem pa je jedla šele ob 12h. Ampak ponavadi je v bistvu ob 6h zajtrk, potem je ob 10h malica (sadje)-včasih tudi šele ob 11h, ker se res dolgo carta in je res sita, potem je ob 1h-2h kosilo dojenje ali zelenjava ali polenta, potem je ob 4h-5h dojenje ali zelenjava ali polenta, potem pa ob 7h kašica in čez pol ure še dojenje (bolj za cartanje) in potem spi do zjutraj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16321
13.5.2007 23:34:23   
mis
Evo, zdej pa grem spat. Mava jutri plavanje zjutraj, pol grem mal v nabavo (pižamico brez stopalc, štumfke, poletni žakelj za spanje, kratke majčke...), pa ven na kavico, pa kosilo, .... skratka poln dan.

Nočko...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16322
13.5.2007 23:35:22   
mis
Pa vidim da sem zgoraj samo še jaz vidna, da ste vse skrite. Jest pa ne bom. Nej me vidjo.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16323
13.5.2007 23:36:00   
mis
Še eden da bo okroglo.

Res lahko noč. Do jutra!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16324
14.5.2007 7:17:48   
@lina
a sem prva?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  651 652 [653] 654 655   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  651 652 [653] 654 655   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.