valči
|
Zarjica iskreno mi je žal zate,zakaj se mora to dogajat bilokom.Ne upam si predstavljati...Izjočita bolečino s partnerjem,pravijo,da čas celi rane,tudi vama jih bo. Klaudija kot pravijo punce,Silkapur gel je zakon,samo izkušnje ima mož,ki ga je imel v času moje nosečnosti trikrat sigurno.Trenutno se mu suši,ne vem,ali ima namesto mene herpese Jaz sem pa bila včeraj spet na kontroli pri g. , se vredu razvija,kar je najvažnejše,hematom še imam,sicer sta dva majša,ni več tako strašno velik,hvala Bogu,ker me to še zmeraj skrbi.Krvavim redno vsak dan,kri je temna,ampak ni dneva,ko ne bi tekla ,hematom mora vem,s tem se tolaž8im. Po črevesju mi pa zadnje čase tako dela,da je joj.Brbuli,kruli,pretaka se,pojma nimam,kaj mi je,pa vetrovi.Pa še drisko sem dobila,verjetno zaradi magnesola,tako mi je g. pojasnil. Se še kateri tako pretaka in kruli,čeprav ni lačna? Drugače pa moja hrana,zmešnjava!En dan mi sploh ne paše ne vem kaj jest,drugi dan bi vse pojedla.Danes mam recimo krušni dan Zjutraj dva kosa kruha z maslom in jagodnim džemom(se mi je včeraj noro zluštal,pa sem si ga kupila),predtem nisem nikoli marmelade marala. Ob devetih pol kosa kruha od moža z toplenim sirom.Ob pol enajstih vanilijev puding-sveži,še malo mlačni. Ob enajstih kos kruha z topljenim sirom,sedaj kava. Punce,kaj mi je,brez kontrole sem danes,upam,da bom popldne bolj pridna. Jutri pa verjetno manj,kot se poznam. Moj buši lepo raste,90 cm obsega,zredila se še nisem nič,sedaj se bom začela,vedno je bilo tako,do 16. tedna nič,pol pa buum. Prvič sem se 10,drugič 22 kil,tretjič mi je vseeno,pa če se trideset,samo da bi bilo z bebico vse vredu,da bi bil živ in zdrav,samo to si želim. Pa da bi končno enkrat težave šle in nehala krvavet.Kar napeta sem,ko pridem od ginekologa,je ful vredu,prijazen,realen,samo prestraši me.Še vedno imam strogo mirovanje,nič delat po hiši,nič otrok vzdigovat,ležat in počivat.Tako je rekel,dokler ne da on zelene luči,bit pridna. Brcik še ne čutim,komaj jih že čakam.Sem 16 t.5 dni. Lepo mi bodite,pa pa
|