2ursae
|
joooj, res babe, ne hodit na temo splav . Madonca, bi morali moderatorji tisit forum za nosečke kar zaklenit . Plis, ne se po nepotrebnem obremenjevat, pejte raj na forum "novorojenček, dojenček", boste tam bolj koristno uporabile svoj čas . Micla, v leže ni šans, da kaj spravim v glavo. Sem se že na faxu tko učila, da sem se vsedla na posteljo, pol sem šla pa kar nižje in nižje, dokler nisem ležala in potem, jasno, zaspala . Glede metuljčkov: jaz jih definitivno ne čutim vsak dan, če kaj delam in sem skoncentrirana na kaj drugega, jih sploh ne čutim, tudi če so. Za tapravo stvar bo treba še mal počakat, poleg tega pa me, ki smo že rodile, čutimo prej, ker imam že lepo fajn razrahljane trebušne mišice in se nam zato tud trebuh hitreje pozna. Neža, uuu, 125 cm obsega. O, si kar predstavljam, to je res ogromno. Jaz sem imela na koncu prve nosečnosti 115 cm, pa sem imela ogromen trebug, sem vse spredaj nosila - če si me pogledal od zadaj, se sploh ni videlo, da sem noseča . Kar se pa tiče zatekanja nog, pa najbrž res preveč letaš naokoli. Mal počivej, dokler še lahko. papa, bukva čaka
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.5.2007 9:55:16 >