matejas
|
Pozdravljene punce! Končno mi je uspelo si ukrasti čas za branje in pisanje na RR. Kako se imate ve in vaši sončki, ki tako vztrajno rastejo, še malo pa bo prva svečka. Naša Enya je postala pravi mali divjak. Puza po vseh štirih, da jo komaj dohajaš. Ko pa ne puza, pa se dviguje na kolenčka in nogice in tako ji je že enkrat spodrsnilo in si je na robu sedežne vsekala ustnico . SPANJE- grozaaaaa na kvadrat, še vedno se zbuja x krat na noč, s tem da je sedaj postalo zanimivo tudi uspavanje. Nonstop se med uspavanjem postavlja na vse štiri, plazi po meni in včasih od utrujenosti kar pada po meni pa po blazini GOSTA HRANA- zelo obožuje skuto s sadjem od ljubljanskih mlekaren, HIPPOVO kašico jogurt z malino in jagodo. Od zelenjave rada je krompir, cvetačo, špinačo in to je tudi vse od zelenjave. Drugače najbolj obožuje govejo in kurjo juhico z ribano kašo ali z rižekom, mljask . ZOBKI- ima spodaj obe enkici in kot kaže bosta naslednji na sporedu obe dvojkici spodaj. Že teden dni se tako hudo slini in zadnja dva dni tudi jesti noče veliko. ZDRAVJE- že lep čas nas baše nosek. Mislim, da je možno da gre za alergijo, saj ima nosek vedno prehoden, ko leži se sliši, kot bi imela nekje od zadaj ful polno sluzi. Ko sva zunaj ali v spalnici ji iz noska nič ne teče, ko sva pa v denvni sobi (tapison), pa ji teče iz noska prozorna tekočina in to tako, da je vsa mokra Ko me vidi, da prihajam z aspiratorjem se že začne dreti. SPREHODI- včasih je lepo, ponavadi je pa vožnja v vozičku in v avtu prava nočna mora, saj se samo dere in dviguje rito . Resnično me skrbi, kako bo prestala vožnjo na morje. Upam, da bo enkrat bolje, vendar se s tem tolažim že od začetka, tako, da ne vem če je kaj veliko upanja, pa tako rada se sprehajam -. KOPANJE IN PREVIJANJE- no kopanje je pa ena od stvari, ki jih obožuje. Nič se ne buni če ji voda teče v oči, tako da pranje lask pri njej ne predstavlja nobenih ovir ( nasprotno je bilo pri tavečji tuljenje vse do 3.leta). Previjanje je pa spet zgodba zase, saj ji moram zamotiti rokice, da jo lahko previjem, saj se kotali in vse kar je na dosegu rok zmeče na tla . Zadnje čase pa se dere, ko jo položim na previjalno in začne dvigovati ritko, tako da jo je previti že prava umetnost. No, da je ne bom samo oštevala, je naša Enya tudi pravi sonček, ki se zelo rada smeji in vse, ki so v njeni bližini spravi v dobro voljo. Se zelo rada cartlja in se še zmeraj veliko doji. Še nekaj slikic mojih punc: Pri nas je ta prizor zelo redko za videti Enya na gostiji, v atekovem naročju.
30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya. 11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka 17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick http://matejkas.moj-album.com/
|