L & L
|
Živijo dekleta in sončki, kako ste kaj? Moj trenutno pančka popoldanski spanček. Danes sva sama, je šeu Patrik k tašči mal pogledat, tako da sva dones pre vozičkala ceu Šenčur, pa klepetala s sosedami, skratka finooooooooo. No mi imamo drugi zobek zunaj, sedaj imamo toliko zobkou kot ušeskou . Bruhanje, pri nas bruha se mi zdi da samo takrat ko je veliko mlečnih stvari, razne skutike in pudinge, drugače se je pa zadeva, kljub močnemu polivanju umirila. Nea, lepe pupike imaš, res sta luštni. Zobar, mi smo dobili za Ptrika šele pri letu in pol, tako da po moje bo pri Lorisu isto. Tiasha77 super dopust, mi tudi šibamo z avijonom in upam da bo vse OK. kAR SE PA TIČE RAZNIH ZADEV KI JIH VAŠI OTROČKI ŽE REČEJO IN ZNAJO NAREST (ups črke se opravičujem, ne upijem), je pri nas od tega samo plazenje stanje in govorjenje in sicer dej dej dej, pa ta ta ta, ploskamo ne razen če mami ploska z njim pa mahamo tudi ne, mah sej bo, v primerjavi z Patrikom je Loris ful bol dojemljim za vse stvari, tut zamoti se bol, Patrik je biu bol statičen, no pa danes pri skoraj 2-eh letih vse zna. Tako da bom jaz pustila času čas, za te stvari, ko bo bo. Hvaljenje, oh ne bi o tem ker se imam samo to za pohvalit da sta zdrava, in to se meni zdi dovolj, tudi če mi ne spita ponoči, pa tudi če mi Patrik včasih tudi ceu dan nič ne poje, in tudi če me nič ne uboga, je pri meni zdravje otrok na prvem mestu, jedli in spali bomo že enkrat, slej ko prej. Tako da upam da nisem jest tista ki se preveč hvali, sem pa seveda kot vsaka mama ponosna na svoje dva otroka, in vsaka mama je isto vredna pa ni važno ali ima 1 ali 6 otrok, zame so vse samo mame, in vse opravljajao-mo najtežji poklic na svetu biti MAMA. Tako jaz mislim. Ok dovolj bo za danes, grem skuhat kosilo, in malo na kavč počit. Lepo se imejte in uživajte v vsakem trenutku ki ga preživite s svojimi najdražjimi, življenje je prekratko, in škoda je izgubljati čas za nepomembne stvari. Imejmo se radi. LP