|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.5.2007 22:14:16   
dalia
A že vse spite?
No,saj bi bilo tudi zame bolj pametno,da grem v mižale.
Me je mali še kar izmučil danes.
Je pa cel dan treniral žvižganje.Ko ga gledaš crkneš od smeha.Drugače pa zna bravo bravo,ampak ne na komando.Takrat me samo gleda in si misli svoje.
Grem brat knjigo.Itak me bo po par straneh sfalilo.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
7.5.2007 22:18:49   
Nea
Evo še moji čebelici:

user posted image

user posted image

user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
7.5.2007 23:00:39   
beba76
NEA, kaki lepi pupiki! Ta večja bo pa pevka?user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
8.5.2007 6:52:03   
lampica
Dobro jutro!

pri nas smo že pokonci! Mali sploh ne ve, kako bi bilo fino če bi malo dlje spal. Njemu sicer ni problem, ko še gre vmes do večera dvakrat spat.

Drugače pa je čez dan kar priden. Skoz mora imeti kaj počet, če mu zmanjka dela, postane siten. Enkrat je v hojici. pa na tleh, če se da sv apa veliko zunaj, ker tam je najbolj rad. Rad opazuje vse kar se dogaja okoli njega in rad ima otroke. On bi se kar šel z njimi igrat. Vsakega hoče prijet, ga božat, včasih pa kar udari ali potegne za lase.

trenutno se jezi v kinderpetu, ker ga nočem iti preobleč. Pa bo očitno treba iti. Potem pa na zajtrk. Zame kava, zanj pa mleko in kaj na kruhu namazano. To ima najraje. O kakem mlečnem izdelku kot je zdrob ali mlečni riž, nit slišat noče.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
8.5.2007 9:54:23   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Kako ste? Mi smo ok. Včeraj sva imeli pester dan. No, saj vsakega narediva pestregauser posted image . Sem spoznala eno luštno oktoberko iz našega konca. Popoldne sva pa preživeli pri eni prijateljici nosečki.

Lampica, mi smo pokonci ob podobnih urah, kot vi user posted image . Mi je pa tako bolj všeč, ko gre spat med 20. in 21. uro. Prej, ko smo vstajali ob devetih, desetih zjutraj, smo hodili spat šele opolnočiuser posted image .

Nea, lepe slikice. Se mi zdi, da sta si punčki zelo podobni.

Kot kaže, ostajamo edini brezzobiuser posted image .

Najljubši zajtrk je pa za mojo user posted image  jogurt. Kakršenkoli, samo da je jogurt.

Magnolia, pri nas pa dobimo pošto - vabiko k zobozdravniku tam okoli enega leta.

A so patronažne že prišle kaj na obisk? Meni je moja rekla, da naj jo pokličem, ko bo user posted image  stara okoli 9 mesecev. Tako da greva drug teden na eno kavico.

Dalia, a si ti iz mama foruma? Sem se enkrat hotela pridružit, pa mi je ta bolj veščuser posted image .  Welcome še enkratuser posted image . Kadar se ti bo zdelo, da se hvalim, pa preberi moje poste iz prvih mesecev po porodu. Boš videla, kako sesuta sem bila in kako sem se počasi sestavljala. V primerjavi s takrat se res lahko samo hvalim. Ampak to ni moj namen:)

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
8.5.2007 10:18:46   
dalia
Dobro jutro!

No evo...to noč se je pa Kiar ziher 15x zbudil.Morem nujno v lekarno po ene kapljice za dlesni.Ker to je too much.
Hruska,niste edini brezzobi.Tudi mi še nimamo nobenega zunaj.
Ja,drugače sem na mami.Ena od najbolj aktivnihuser posted image
Jaz sem bila po porodu res v krizi.Skoraj dva meseca me je dajalo.Sam sem se počasi pobrala.Tudi s pomočjo terapevta.Pa moje mentorice na faksu.In seveda partnerja in družine.
To je tudi en izmed razlogov,da nisem prepričana,če bi imela še enega otroka.Moj me sicer full gnjavi in prepričuje,sam ne vem no...zaenkrat ne!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
8.5.2007 10:57:37   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: dalia

Dober dan punce.

Hvala za lep sprejem.In hvala za tolažbo glede bruhanja.Se mi zdi,da včasih mali bruhne iz nekega protesta.Mogoče bluzim,mogoče pa je v tem nekaj resnice??

Te popolnoma razumem, naš je 1x tako bruhal (pa sem mu samo za pit hotela oddat), da je nehal dihat in sva morala v bolnico, na srečo sem bila toliko " prisebna", da sem mu vbrizgala fiziološko v nos in je zadihal.Pa nočem te strašit, ampak tako je bilo user posted image

No, pri nas sicer ni bruhanje vsak dan na programu, je pa kadar mu ponudim nov okus oz. pred časom, ko sem mu hotela oddat za pit(zdaj že rad kaj popijeuser posted image ). Zadnje čase se mi zdi, da je bolje, ker ko mu pripravim kaj novega za jest mu nekajkrat ( cca. 3x) ponudim samo 1-2 žlički-toliko, da se okusi, potem pa ko vidim, da se mu ne upira več mu pripravim več in ponavadi poje vse (cca.2dcl) brez bruhanja.  Pa pazim tudi na to, da pred tem vsaj 2 uri ni jedel, ker sicer zbruha vse kar je pred tem pojedel.
Npr. ko sem mu 1. dala malo kruha, je takoj zbruhal kar je pred tem pojedel, pa ga je imel še na koncu jezika, ko je bruhnil,  zdaj pa ga brez težav poje 1/2 kosa

Lp

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
8.5.2007 11:03:10   
dalia
Sončnica13,a se hecaš?Zakaj pa v bolnico?
Kiar je včeraj postal rdeč in nikakor da izbruha.Me je že malo panika prijela.Pol pa je le vrgel ven in čisto malo zajokal.Full zanimivo,da nikoli ne joče po bruhanju.
Ja,ima tudi on te finte.Če mu pripravim preveč gosto,takoj po drugi žlici bruhne.Če je notri košček,sploh ne pogoltne.Kar ven vrže.Če mu dam po obroku prehitro pit,ista zgodba.
Sam to smo mogli vse najprej probat,da zdaj cca vemo,kaj in kako.Je pa zanimivo,da gre s težo lepo gor.Kljub vsemu polivanju in bruhanju.Vsaj touser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
8.5.2007 11:04:47   
lampica
Pri nas pa za zobozdavnika reče pediater tam pri šestih, sedmih mesecih in se moraš naročit. Itak čakaš ful cajta. Noo in midva imava zobozdravnika drug teden. Pravijo, da tud če nima zob morš pridet, ker neki pregledajo slino pa še neki stvari. 

Neposredna povezava do sporočila: 4534
8.5.2007 11:15:58   
beba76
Pri nas še mi noben pediater nikdar ni omenil obiska pri zobarju pri nobenem otroku user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
8.5.2007 11:17:58   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: dalia

Sončnica13,a se hecaš?Zakaj pa v bolnico?

Ker je nehal dihat, pa še potem je bol cca. 20 minut popolnoma odsoten

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
8.5.2007 14:22:56   
TODI
Tudi pri nas noben pediater ne omenja obiska, sploh pa ne pri 1 letu, pač pa ti baje pošljejo vabilo pri treh letih, sam smo mi v prvo prej šli sami, tako da nevem user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4537
8.5.2007 14:25:24   
tiasha77
Se javljam v klub brezzobihuser posted image user posted image user posted image

Dalia - kupi v lekarni Calgel, ta malo omrtviči dlesni, pa omilil bolečino; za drugega user posted image  bo pa tudi prišel pravi čas, boš videlauser posted image

Nea - ful luštni punčki, tudi meni se zdita ful podobniuser posted image

Patronaža - pri naju je ni bilo od poroda dalje, ne vem, no pri nas je to ful slabo poštimano, pride samo tistih parkrat po porodu, nč prej, nč poluser posted image user posted image user posted image

Zobozdravnik - pri nas dobiš baje nekje do enega leta kar vabilo, po moje jih pediater obvesti

Tudi mi2 sva danes pohajali, tak paše it na "kavico" (mislim sladoleduser posted image user posted image user posted image ) s kako kolegico z majhnim user posted image , pa v knjižnici smo vzele nekaj knjigic za Zojo (tiste zvočne variante, so ji ful všeč), pa ene čevlje sem si kupla (po zelo dooooooooolgem času), popoldan pa bova najbrž tudi šli kaj pohajat, da jst ne mislim preveč na hrano (dieta, pa touser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 4538
8.5.2007 14:28:06   
L & L
Živijo dekleta in sončki, kako ste kaj?
Moj trenutno pančka popoldanski spanček. Danes sva sama, je šeu Patrik k tašči mal pogledat, tako da sva dones pre vozičkala ceu Šenčur, pa klepetala s sosedami, skratka finooooooooo.
No mi imamo drugi zobek zunaj, sedaj imamo toliko zobkou kot ušeskou user posted image user posted image user posted image .
Bruhanje, pri nas bruha se mi zdi da samo takrat ko je veliko mlečnih stvari, razne skutike in pudinge, drugače se je pa zadeva, kljub močnemu polivanju umirila.
Nea, lepe pupike imaš, res sta luštni.
Zobar, mi smo dobili za Ptrika šele pri letu in pol, tako da po moje bo pri Lorisu isto.
Tiasha77 super dopust, mi tudi šibamo z avijonom in upam da bo vse OK.
kAR SE PA TIČE RAZNIH ZADEV KI JIH VAŠI OTROČKI ŽE REČEJO IN ZNAJO NAREST (ups črke se opravičujem, ne upijem), je pri nas od tega samo plazenje stanje in govorjenje in sicer dej dej dej, pa ta ta ta, ploskamo ne razen če mami ploska z njim pa mahamo tudi ne, mah sej bo, v primerjavi z Patrikom je Loris ful bol dojemljim za vse stvari, tut zamoti se bol, Patrik je biu bol statičen, no pa danes pri skoraj 2-eh letih vse zna.
Tako da bom jaz pustila času čas, za te stvari, ko bo bo.
Hvaljenje, oh ne bi o tem ker se imam samo to za pohvalit da sta zdrava, in to se meni zdi dovolj, tudi če mi ne spita ponoči, pa tudi če mi Patrik včasih tudi ceu dan nič ne poje, in tudi če me nič ne uboga, je pri meni zdravje otrok na prvem mestu, jedli in spali bomo že enkrat, slej ko prej.
Tako da upam da nisem jest tista ki se preveč hvali, sem pa seveda kot vsaka mama ponosna na svoje dva otroka, in vsaka mama je isto vredna pa ni važno ali ima 1 ali 6 otrok, zame so vse samo mame, in vse opravljajao-mo najtežji poklic na svetu biti MAMA.
Tako jaz mislim.
Ok dovolj bo za danes, grem skuhat kosilo, in malo na kavč počit.
Lepo se imejte in uživajte v vsakem trenutku ki ga preživite s svojimi najdražjimi, življenje je prekratko, in škoda je izgubljati čas za nepomembne stvari.
Imejmo se radi.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4539
8.5.2007 17:57:00   
dalia
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Bruhanje, pri nas bruha se mi zdi da samo takrat ko je veliko mlečnih stvari, razne skutike in pudinge, drugače se je pa zadeva, kljub močnemu polivanju umirila.

Hvaljenje, oh ne bi o tem ker se imam samo to za pohvalit da sta zdrava, in to se meni zdi dovolj, tudi če mi ne spita ponoči, pa tudi če mi Patrik včasih tudi ceu dan nič ne poje, in tudi če me nič ne uboga, je pri meni zdravje otrok na prvem mestu, jedli in spali bomo že enkrat, slej ko prej.
Tako da upam da nisem jest tista ki se preveč hvali, sem pa seveda kot vsaka mama ponosna na svoje dva otroka, in vsaka mama je isto vredna pa ni važno ali ima 1 ali 6 otrok, zame so vse samo mame, in vse opravljajao-mo najtežji poklic na svetu biti MAMA.

Tudi jaz sem opazila to varjanto.Meni je P rekla,da je to znak da ima dovolj mleka.
Drugače si pa to full dobro napisala.
Kiar je tudi zdrav in to je res najbolj pomembno.Spal in normalno jedel pa bo že enkrat.Skoraj neizogibno jeuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
8.5.2007 22:36:18   
issa
pozdravljene!!
no pa končno nisem več sama,sta se moja dva vrnila in sem jih kar dva dni skup cartala,da sem nadoknadila,..user posted image user posted image user posted image
danes smo imeli  pregled tako da se zdaj z devetimi meseci velik 77 cm, težki pa 10 no skoro 11 kg,.....pa ziher smo med najtežjimi in največjimi tukaj ne?
mi še nismo nič dobli za zobozdravnika,tu pri nas mislim da te pediater napoti k njemu,......
in drugače kako ste avgustovke in vaši sončki?

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 6:34:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
9.5.2007 10:30:42   
L & L
Ojla, no da nas prestavim na prvo stran user posted image .
Mi smo bili včeraj na rojstnem dnevu, sosed dvojčic ki sta bili stari 2 leti. Bilo je fino, polno otrok, pa en kup hrane, same pregrehe, sam sem bla pridna sem jedla samo tisto ki smem user posted image , je pa zato Loris poskusiu pico, pa torto, in biu je naudušen, hvala bogu ga ni nič zvilo.
Drugi so me mal čudno gledali, češ kaj dajem za jest tako majhnemu otroku, pa sej nism dala cele pice, pa cele torte, sam tok da je poskusiu, in če ga nič ne matra, ne vem zakaj ne bi.
Tako da smo se imeli včeraj res fino.
Eno vprašanje imam, tiste ki ne dojite, kdaj boste začele dajat kravje mleko, pri prvem to ni prišlo v poštev ker je začeu pri 9-10 mesecih zavračati mleko tako da ga od takrat naprej ne pije. Torej kdaj?
Mi imamo drug teden posvetovalnico, tako da takrat zvem za mere, drugač pa Issa čestitke za vaše mere, veš moj sin ki bo star 2 leti ima 11,5 kil sam je res drobiž, že od vsega začetkauser posted image .
Mah sploh ni panike eni so bol okrogli drugi suhci, ni panike, je pa tako da ko shodijo kg kar izpuhtijo, in pri Patriku je tako da še tisto ki poje gre takoj v luft ker ni niti sekunda pri miruuser posted image .
No dovolj nakladanja.
Lepo se imajte in uživajte.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
9.5.2007 14:42:07   
dalia
Juhu duhuuser posted image kje ste vse??
Smo konstantno na drugi strani.user posted image

L&L,jaz sem dojila samo prvi mesec in smo še sedaj na adaptiranem.Do prvega leta bo tako,potem pa gremo na kravjega.Saj vem,da bi lahko že šli.Mah,meni ni težko kupovat adaptirano.Pa še rad ga ima.Tako da...
Če pa otrok adaptiranega noče,je pa druga pesem.Takrat skoraj nimaš druge varjante,kot da probaš riževo,sojino,kozje al pa kravje.Pa še katero bi se našlo.
Malo me skrbi,ker je Kiar začel zelenjavo zavračat.Zakaj??Pa tako rad jo je jedeluser posted image
Danes mu bom dala golaž in pire krompir.Upam,da ne bo bruhal.
Sem pa videla,da ste se o joti pogovarjale par strani nazaj.Jaz sem mu jo dala že pred enim mesecem in je bilo vse ok.Ni bruhnil in ni ga napenjala.Pa še kakal je lepo.Tako da...fajn!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
9.5.2007 15:36:18   
magnolija
Ojla!
Tudi naš fant je začel štrajkat z zelenjavo, ne vem kaj to pomeni, mu je najbolj všeč kar je mlečno.Danes ga je kr treslo, ko sem mu dala bučke zraven krompirčka pa meseka.Na koncu sem nehala vztrajat, ko ga je po peti žlici še kuj treslo, me je bilo strah, da bi še na koncu bruhal.
Glede pomikanja po hiši, pa ni več aktualno plazenje, to je bilo samo en popoldan, zdaj skoz stoji oprt na roke, pa se poskuša dvignit, ampak ga še rita nazaj povleče, ker je pretežka, razen, če seveda najde oporo. Ljubše bi mi bilo, če bib il na kolenih, ker tako ves čas cvikam, da mu rokica klecne in da bo butnil na nos.Pa še full smešno izgleda, če hoče kam prit, je trd v kolenih.Ko kak Pinokijouser posted image
Zaj je končno zaspal, da mam malo časa zase. Možek namreč pridno pokriva streho na pomožnem objektu.
Dalia, a praviš, da ga ni jota nič napenjala in da je lepo kakal po njej?KAko pa si mu jo ponudla, zmiksala?

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
9.5.2007 15:48:49   
magnolija
Da poskusimo z eno rožico za vse pupe

user posted image

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
9.5.2007 15:58:54   
magnolija
user posted image user posted image user posted image user posted image
Uspelo po neštetih poskusih.
Te pa dajmo še kako probat

user posted image

ne samo,da se v vozičku afnamo,tudi v stolčku se gremo frajerja

Neposredna povezava do sporočila: 4547
9.5.2007 16:44:24   
TODI
Lušne slikice, a je potem samo moja brez las???

Dokaz
user posted image   user posted image    

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4548
9.5.2007 17:43:29   
dalia
U lepe slikiceuser posted image
Jaz imam itak album spodaj,pa vam ne bom "težila" z njimiuser posted image
Ja,Magnolia.Jaz sem joto skuhala normalno in mu jo samo zmiksala.Ti povem,da jo je res prav z guštom pojedel.Čeprav je pol primorc in pol štajerc (moj je Ptujčan),mu je jota zelo všeč.
Danes pa je bil mali dopoldan full priden,zdaj pa ne spi že kake 4 ure in je kriza.Glih se dere v sobici,ker ga moj previja.Mali po novem ne mara previjanja.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
9.5.2007 17:46:00   
tiasha77
Ne, Todi tudi mi smo še skoraj brez lasuser posted image user posted image user posted image  se je zadnjič igrala z dojenčkom-igračo, sta bili skoraj istiuser posted image , moram slikat. Mah bo že, lasje in zobi, vse to še pride, sej si je sploh ne predstavljam kaka bo, po moje čisto drugačna, manj dojenčkasta.

Magnolija - kak luškan mali čupkouser posted image , drugače je pa pri nas podobno, včasih tak rit dviguje, da zgleda kot da dela skleceuser posted image

Vprašanje: Mi imamo po novem probleme s spanjem oz. uspavanjem. Nikakor noče ležat, ko jo dam spat, komaj še gleda, ampak hop na trebuh, pa na nogeuser posted image , če jo hočeš držat, da bi ostala na boku, pa jok, jok, jok. Kaka ideja?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

oblačila
Lelly28 RR

Kaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?

shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (40%)

podarim prijateljem (5%)

podarim ljudem v stiski (5%)

prodam na internetu (50%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!