|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
12.5.2007 9:12:14   
tiasha77
Samo na hitro....

SREČANJE: predlagam eno dopoldne v tedenu od 28.5.do 1.6.2007, lokacijo pa ve povejteuser posted image

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.5.2007 12:30:00   
issa
pozdravljene!
po par dnevih ki so pretekli se spet malo javljam!!
vav ste dale luškane slikice gor,..mate že prave korenjake!!!
pa prav lepo napredujete,..pri nas pa je glavno le to da lahko vse ven iz predalo zmeče in da elemnte odpira in se s posodo igra,....glavno da ima mami pol kaj za delat!!user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem imamo pestro,..zdaj sploh ko bi rad že hodo!!!pa mu  še ne rata nekako!!
zdaj pa sploh ko se je naš tamali odločila da je čez dan koda dolgo spat,tako da imam približno (pa še to ne vedno) 2x po pol ure mira!!
pol pa spet s polno paro na ragrajanje!!!user posted image user posted image user posted image
edino v avto rad zaspih za dal časa,..drugače pa neuser posted image
ja srečanje bi pa lahko bilo,ne!!samo spet bo tu vprašanje lokacije!!
no pa napišite ko se boste zmenle,če ne bo predaleč se boma midva tudi pridružila!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
13.5.2007 10:36:27   
TODI
Da nas postavim spet na prvo stran!!

Jaz sem za srečanje v tistih dneh, ki jih je naposala tiasha, pa ostale????? KRAJ???

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
13.5.2007 21:17:26   
Splet.Ka
Obljubim, da se v besedi oglasim zelo kmalu. Zdaj me na kavču nestrpno čaka user posted image .

Samo tole slikico vam pa moram prilepit. Danes sva šli miši in jaz skupaj z obema user posted image  in user posted image  med narcise. Najini lepotički sta bili navdušeni:

user posted image

PS: Upam, da miši ne bo huda, je nisem nič vprašala, če lahko prilepim fotko!

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
14.5.2007 10:37:15   
tiasha77
Hruška in miši - kaki lepi rožici med rožicamiuser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
14.5.2007 11:56:14   
Nea
Hruška in miši - čudovita slika!!!

magnolija - jaz enkrat na teden z Laro hodim v skupino v kateri se dobimo mamice z dojenčki. Ženska, ki vodi skupino nam je zadnjič povedala, da ima 3 otroke, in da se ta najmlajši ni nikoli plazil, ampak je takoj shodil (se pravi, plazenje je preskočil). Otrok danes zaradi tega ima težave s koordinacijo, posebej pri plavanju in pri igranju nogometauser posted image . Zato nam je svetovala, da otroke k hoji ne spodbujamo prezgodaj in da jih raje pustimo, da počasi pogruntajo kako in kaj.
Ker če pogledaš, pri obeh omenjenih športih rabiš usklajenost rok in nog, česa se dojenčki oziroma otroci naučijo pri plazenju. Zdaj, ni nujno da bodo vsi otroci, ki preksočijo plazenje imeli enake probleme. Vseeno, pa je treba pazit.

spanje - Lara spi v bodiju s kratkimi rokavi, pižamici in vreči. Zadnje čase se ko spi ful premetava in če ni v vreči je potem celo noč odkrita.

Danes pri nas, po čudovitem vikendu, spet oblačno. Upam, da bo popoldan ok, da lahko gremo na sprehod.
Kosilo imam še od včeraj, zdaj zbudim Laro, greva po Emo in potem popoldanski živ-žav user posted image

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
14.5.2007 13:24:11   
miši
juhu

najprej me je razveselilo normalno stanje napisanih postov, hvala bogu,da se čveka tam kjer je treba.

ja, a vidite naše narciske, je pa zelo lepo, vredno ogledal, konec tedna jih verjento ne bo več.

Tiasha, veš,da je pri nas čist ista situacija s spanjem, jo položim v posteljico, ona pa še v spanju na vse štiri in takoj začne riti. pol pa se zbudi, takoj vstane pa smo tam...včasih jo nesem tudi po 5x.

Mi smo imeli fajn vikend, imamo skos veselo, naši miciki smo kupili bazenček z žogicami pa še enega tapravega s strehco. mamo še v planu nekaj igral,da malo okrasimo vrt in travnik, hehe.

sicer pa vse kaže,da bodo spodaj pognali novi zobki, jo kar matrajo....

tako,na hitro vas pozdravljam, uživajte v lepem dnevu pa previdno na soncu.

aja, še tole sem imela namen napisat.
Zadnje čase se malo bolj strokovno izobražujem in kot pedagoški delavec poznam določena dejstva, to pa je,da je v osnovni šoli pa tudi v vrtcu vse preveč debelih otrok, s prekomerno telesno težo. Mnogi starši že opozarjamo na to, vzrok pa je predvsem prehrana oz. način prehranjevanja, predvsem v vrtcih. Jedo večinoma instant hrano, kalorične, nasitne obroke, sadje in zelenjava je redkokje iz biološke pridelave (kar kupimo je zelo šibko z vlakninami,vitamini in minerali).
Otroci  si tako hitro izoblikujejo en vzorec prehranjevanja, ki jih zaznamuje za celo življenje, predvsem deklice. Maščobne celice deklic so drugačne kot pri fantkih, ko enkrat nastane, je vedno tam, samo raste ali pa uplahni. Zaradi zaskrbljujočega stanja, ki se bo verjetno kmalu pokazalo tudi v srednjih šolah, bomo morali starši nekaj ukreniti, predvsem pa že doma navajati otroke na zdravo prehrano.
Otroci že od rojstva jedo na 2-3 ure, kar je odlično za metabolizem, to bi se moralo nadaljevati celo življenje, zjutraj se črevesje šele prebuja, zato otroku ponudimo kaj lahkega (npr. jabolčka), ne pa, da prebavo takoj zabetoniramo z nasitnimi hidrati, ki vsebujejo veliko polisharadov, te pa črevo prebavlja precej dlje in tako postane zaspano. posledica je zaprtje, tečnoba, zaspanost, opažajo tudi povišano raven holesterola in seveda prekomerna teža.
Zasledila sem tudi že nekaj strokovnih člankov,ki opozarjajo na to tematiko, vse kaže,da je vedno bolj pereča in statistika zaskrbljujoča. Zato se potrudimo,da bodo otroci dobili čimveč vlaknin, sadja, zelenjave, ogljikove hidrate v mejah normale, kombinirjamo z zelenjavo....sladkorja pa seveda čimmanj, saj v tem res ni čisto nič dobrega, nikar ne dajmo otroku piškotek kot vmesni obrok, dajmo ga občasno.
otrok mora jesti čimvečkrat na dan, pomalem, veliko piti. nikar jim ne dajajmo nasitnih in kaloričnih obrokov (šeenkrat ponavljam,da v mejah normale seveda lahko), zato da bo dalj časa mir in da bodo siti. ta napaka jih kasneje lahko veliko stane. Zagotovo pa drži, kar bo jedla mama, bo jedel tudi otrok, otroci posnemajo, zato se jih tudi hitro da naučiti reda in discipline, kar se tudi njim zdi fino.
Upam,da se bo kmalu kaj premaknilo, saj v vrtcih starši nimamo toliko nadzora in pač zaupamo,da otroci ne bodo lačni...kar morda ni prav, moralo bi nas skrbeti, kaj jedo, da so siti.

Sama osebno pa se prav zgrozim, ko vidim,da nekateri otroci pri 10.mesecih pojedo že cel kos kruha, pomožnosti namazanega z margarino (zaradi nasičenih maščob to sploh ni zdravo) in še čim, jaz tako vidim eno veliko kepo škroba v želodcu, ki se počasi počasi prebavlja...da ne omenjam raznih tort in peciva narejenega iz 10 jajc in podobno...

dajmo jesti zdravo, trud po zagotovo poplačan!
čawčaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
15.5.2007 12:49:11   
tiasha77
Miši - sem prebrala, bi se kar strinjala, menim pa da je ful težko otroku privzgojit pravilni vzorec prehranjevanja, če ga sam nimašuser posted image , vsaj jst zase in za mojega vem, da ne jeva najbolj pravilno in se trudim to izboljšat, ampak navade so navade in jih je težko spremenituser posted image . Prosla bi te, če lahko napišeš kak primer zdravega jedilnika za naše malčke, da vidim, kaj delam prav in kaj narobe. Tko sama pri seb vem, da mala prevečkrat je razne lino variante (zaenkrat brez čokoladeuser posted image ), ampak enostavno ne vem, kaj naj ji ponudim za večerjo, če že prej čez dan poje en sadni obrok, en zelenjavni obrok in en jogurt ali skutko za popoldansko malico.

Kar se pa spanja tiče, sem jo pa skapiralauser posted image , rabi 2 uri od takrat, ko si prvič pomane oči do takrat da zares zaspiuser posted image , to samo informiram, se nč ne hvalimuser posted image .

Včeraj me je dvakrat vn vrglo, potem sem pa obupala, tak da vam danes napišem samo še to, da se mejte lepo, pa pofočkajte se za srečanje, da nas bo spet en kup na kupuuser posted image . LP

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
15.5.2007 17:07:32   
HuAnita
mišiuser posted image user posted image user posted image
Naš newborn je zdaj začel malo več jesti, in je 8x dan po malem...user posted image
Spi še vedno neuser posted image user posted image user posted image  Danes sem vstala le 10xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, pišem iz knjižnice, računalo doma se mi je obeslo, bom znorela.... se oglasim, ko nas počistijo virusov....

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
15.5.2007 20:34:34   
magnolija
Dober večer!
Mi že spimo,kljub temu,da mi ga je že 2x uspelo nazaj zbudit z mojo nerodnostjo,prvič sem ga nazaj uspavala kr z božanjem,ne morem verjeti,da je uspelo,drugič pa ni šlo več brez zize.

Punce,kaj ste tudi ve že pri večjih plenicah.Možek je zadnjič za probo vzel one od11kg dalje, čeprav jih nimamo še niti10,ampak sem prijetno presenečena,ker ga je dosti lažje previt, so mu bile očitno že premale tiste od 8 do 18kg. Ni mi jasno kako so lahko prav nekomu z 18kg.

Nea
potem pa mi znaš mogoče tudi povedat, kako mu naj preprečim,da se sam vstaja, saj bi tud jaz raje videla, da gre lepo po vrsti z razvojem.

MiŠi, našo dete pa je očitno že v trebušku moža poslušalo o zdravi prehrani.Je čisto kontra meni,ne mara nič sladkega,nobenih piškotov,pije samo vodo,kolko je pač.Je pa tudi vsaki dve uri po malo.
Enkrat se je preveč najedel in je bil full len, čisto umirjen, komaj se je premikal,da sem se potem hecala, da ga bom vedno tak fejst nafilalauser posted image

Upam, da bo jutri spet sonček, ker sva ponavadi že ob pol osmih na sprehodu in paše jutranje sonce.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
15.5.2007 22:23:26   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: miši

najprej me je razveselilo normalno stanje napisanih postov,

In kakšno število postov je še normalno stanje napisanih postov?

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
15.5.2007 22:43:35   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija

Kako pa imate kaj ve oblečene vašeuser posted image ponoči, zdaj ko ni več mraza?
Naš je samo v spodnjem delu pidžamice, pa bodi z dolgimi rokavi.

mi imamo poleti in pozimi približno enako stopinj. oblečen ima body brez rokavov, pižamico in spalno vrečo

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
15.5.2007 22:56:18   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Samo na hitro....

SREČANJE: predlagam eno dopoldne v tedenu od 28.5.do 1.6.2007, lokacijo pa ve povejteuser posted image  

jaz predlagam Šobec

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
16.5.2007 7:55:51   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Po dolgem času sem jaz pokonci pred user posted image  . In vam še enkrat želim zelo lepo dobro jutro.

Bambina, sploh nisem vedela, katero zverinico misliš. Sem mislila, da imaš v mislih Saro, pa sem rekla, madona, ja seveda mam tako zverinico..saj em avgustovka. No, pa sem videla potem, da misliš psa. Naš je ostal pri mamici. Je pa grozno razvajenuser posted image . Pa vaš? Je pa Sara nora nanj!

HuAnita, hvala za pohvale. Moj glas so šolali veljaki na lokalnem radiu. Potem sem prišla na POP TV in se je Jure Longyka prijel za glavo zaradi priučenih neumnosti. In me je potem še on malo v roke vzel. Upam, da boš kakšno fajn službo našla...a so dogovorjene variante v našem poslu ali lak drugega?

miši, sem imela že košček kruha za Saro v rokah, pa sem ga gladko pospravila, ko sem brala tvoje...daj res kaj več napiši, kot pravi Tiasha. Pri meni je problem že v meni...sem se navadila zelo nezdravo prehranjevat. Sploh se ne znam lepo vsesti in pojesti kosila. Potem pa po cel dan nekaj grizljam.

andrejaz, normalno stanje je tako, da se da v 10 minutah, kolikor imam povprečno na nekaj dni časa za forum, prebrat vsaj nekaj uporabnih postov.

Zverinica kliče. Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
16.5.2007 10:45:51   
miši
andreja,šeenkrat preberi hruškin zadnji odstavek ali pa pojdi šteti poste na začetku pa boš dobila željeno statistiko. večina se strinja,da se je stanje normaliziralo in da se čveka tam,kjer je prostor za to namenjen,ne vem no, bolj logično res že ne more biti pa jaz imam res dovolj bockanj na to temo.

glede hrane, ja,se bom potrudila, bom tudi poskusila preskenirat kak članek,da slišite še od kvalificiranih ljudi. je pa res zelo težko lepo in prav usklajevati tole prehrano, sploh pri nas,saj čez dan skorajda nič ne spimo.moram pa reči,da zelo drži, kar je mama, hoče tudi otrok, pri nas je to kot pribito. sedaj že jabolko hrustava skupaj (tako celega), Ajda fino brusi zobke.
se še javim, mam gužvo.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
16.5.2007 14:50:46   
L & L
Lep deževen, no ja oblačen pozdrav.
Naš mali je imel pa danes posvetovalnico in naše nove mere so 9500g in72cm, rastemo bol v širino kot doužinouser posted image . Je pa rekla da je zdrau, in da je pripravljen za dopust.
Tako da na srečanje nas ne bo ker gremo 28 na morje user posted image , komaj čakam.
Smo pa drugač vredu, je en velik veseljak tale naš Loris, samo da je sit pa je že ves nasmejan, seveda pa tudi naspan.
Glede prehrane bi bila tut jest zelo vesela kakšnih novih idej, predvsem pa zdravih, sploh za Patrika ki je zelo neješčuser posted image .
No to bo to se še kaj tipkamo.
Lep pozdrav in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
16.5.2007 17:14:06   
HuAnita
Se Sem nazaj, sva mastno plačala serviserju, a zadeva spet dela - računalnik, pa to...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem za srečanje 28. 5., ko se mi v LJ obeta razgovor za službo, samo bi kje tako, da lahko z vlakom pridemuser posted image user posted image user posted image  Če bi šlo...

Hruška, valda naš posel, saj drugega ne znamuser posted image user posted image user posted image

Moja Capinka je pa šla s kolegovim dečkom (in starši) poslušat pravljico v knjižnico, knedlečk pa celo spi, jaz pa vsa navdušena, da mi zadeva dela.....user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
16.5.2007 20:04:47   
stuhica
Oj

samo na hitro vas prosim za nasvet! user posted image user posted image user posted image

Smo bili na dopustu do nedelje ko je našga malega zagrabilo bruhanje in pa driska. Cel dan je driskal in bruhal čisto vse kar je pojedel! Tako smo se itak sicer prej zvečer vrnili nazaj, tako da ko sem prišla domov okrog polnoči je pojedel flaško mleka sem mislila da bo bolje da ne bomo rabili nikamor iti potem p aspet bruhal ko vulkan!! Smo šli k dežurnemu od tam takoj na urgenco na infuzijo!
Vmes so še mene drug dan priklopl za en dan ker sem jaz tud pokasirala drug dan je blo pa vse ok!!

No včeraj sva prišla domov bruhal ni skoraj nič več samo malo zjutraj in pa driska je bila že boljša, ne tolko tekoča. Tudi jesti je začel. Edina stvar ki me je zmotla je bil en flekec ki se naredil  na trebuhu! Smo bili pri dermatologu pojma nima kaj bi to bilo mava kremo tko da počas izginja!

No danes sva bila na kontroli pri zdravniku zjutraj in od takrat naš Alvin spet driska da je noro! Vsakič ko kaj poje spet driska- razen po jogurtupoje sicer manjše porcije  ampak ne vem kaj nardit glede te driske!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
sem že cel kup plenic dons zamenjala- no ja morm priznat da tkaoj ko slišm ga grem previt pa se pol takoj spet pokaka sam da previjem - ampak boljš to kot da mi pride skoz oblačila!

Smo kupl še razkužilo za roke da ja ne bova spet midva z možekom kaj pokasirala!!

A ima kdo kak nasvet kako se rešit driske- zdravnica je rekla da so najboljši probiotični jogurti- kaj naj mu dam še za jest ??'
kolk časa mislte da je še ok če ima drisko? A je možn da bo dobu še kak zob???? Kaj naj nardim????user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
16.5.2007 21:26:01   
beba76
Stuhica proti driski maš od zdravil Linex, drugače pa za jest: banane (ne smejo biti sveže), naribana jabolka - pustiš, da porjavijo, albert keksi, prežganka, čaj iz suhih borovnic - dobiš v lekarni in res ful pomaga. Drugo mi trenutno ne pade na misel.
Bogi mali, upam, da se čimprej pozdravita!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
16.5.2007 21:27:34   
Nea
Sin od prijateljice je driskal več kot dva tedna - razlog so bili zobki. Ritko je imel totalno rdečo, mama ni več vedela kako naj jo pozdravi. Potem se je pa naenkrat vse ustavilo in je user posted image dobil zobke.

A so vam pri zdravniku naredili kakšne preiskave, da se izključijo virusi?

Glede hrane pa vem, da borovnice urejajo prebavo. Mogoče, da mu ponudiš kakšno hippovo kašico z borovnicami.
To sem pa najdla na internetu:
Kaj narediti ko imaš drisko. SIcer je za odrasle, ampak se da prilagodit tudi za naše user posted image
  • Izgubljeno tekočino nadomestite s pitjem izotoničnih pijač, lahko tudi blago sladkane in soljene vode.
  • Naredite prehranjevalni post! Pijte nesladkane čaje (pravi čaj, kamilični čaj), jejte prepečenec, riževo sluz, prežganke, korenčkove juhe, primerno soljene nemastne kostne juhe, pretlačene zelenjavne kaše, pretlačene testenine, nastrgana in porjavela jabolka. Uživajte manj mleka in mlečnih izdelkov, sladkorja, čistih maščob in zelenjave.
Na kulinariki imaš dober recept za korenčkovo juho. Lara jo rada je.

Upam, da bo pomagalo!!!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
16.5.2007 21:39:15   
Nea
magnolija - preprečiti da se vstaja bo težko. Probaj se z njim čim več igrati na tleh: npr. da mu najljubšo igračo postaviš malo dlje in da ga na ta način spodbujaš da se premika po tleh (plazi) in sam pride do igračke. Lahko tudi urolaš debelejšo brisačo in mu jo daš pod trebuh tako, da se bo samoiniciativno postavil na vse 4.
Te nasvete nam je dala ženska, ki sem jo zadnjič omenjala.

Lara je danes ugotovila, da se lahko vstane ob telovadnici, jo poriva naprej in s pomočjo nje hodi. Tolko je bila navdušena, da je zraven pela user posted image . Seveda sem mogla biti zraven, ker še ni preveč stabilna in bi lahko padla na ploščice.

L &L - čestitke za nove mere. Lara ima šele 7,7kg in 72cm. Je bolj suha, ampak prava akrobatka.

Pri nas je jutri praznik. Očka bo doma, popoldan pa gremo na obisk.
Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
16.5.2007 22:35:20   
melitkica
dober večer še iz moje strani!

Tudi mi smo včeraj opravili posvetovalnico in naše nove mere so 71 cm in kar 9900 g. Dobro nam gre, gremo bolj v širino kot v dolžino. Nič se nisem javljala, ker smo imeli nočne dirke, pa sem bila preveč hin, da bi še za računalnikom sedela. Pač nisem vajena (ponavadi je spala 10 ur skupaj), da moram ponoči vstajat, verjetno ji zobeki nagajajo ali pa ji je bilo prevroče (spala je v kratkem bodiju in sp. del pižamice, pa je itak cela mokra vstala), morda pa se je hotela samo cartat. Samo da je zdrava, pa čeprav bom morala 10x vstati.

Drugače pa smo še vedno doječi, ješči, non stop v "muvingu", pa zelo mamina carta je postala. Ko je dosti nepoznanih ljudi okrog nje, je najraje pri mami, niti k atiju noče. Je pa pravi mali dobrovoljček, vsem se smeji (tisti, ki jo ogovorijo), plazi se nazaj, zakon so ji postale žoge, ne glede kakšna je, kocke pa že nekaj časa obožuje. Tudi zobeke si zelo rada pere, prvo pusti, da ji jaz umijem, nato pa sama nadaljuje. Z vozičkom se še vedno rada vozi, le zaspi ne več v njem. Kopa se izredno rada, že ko vidi banjico, se plazi do nje (ji ne uspeva) in bi že bila notri, pa čeprav je še oblečena. Previjalno mizico pa več ne uporabljam, ker je ful nemirna in je ne morem več previjat na taki višini, pa tudi v prsi me je brcala. Tako, da zdaj vse na tleh opravive.

tia27 - dobrodošla med nami user posted image

Nea - veš, tudi jaz in moj brat se nisva plazila in nikoli v življenju nisva imela problemov s koordinacijo. Nisva pa edini primer. In včeraj sem se s pediatrinjo menila glede tega, pa je rekla, da to ni nič takega.

Stuhica - sem vprašala dragega, kaj naj ti napišem glede driske in mi je svetoval naslednje: mleko Milupa9 ali HN25 (za drislavost) in čaj suhih borovničk. Tako oni v ordinaciji svetujejo mamicam ob istih problemih. Upam, da se Alvin čim prej vrne na stare tire. Držim pesti in javi kako bo!

Najina pikica - javi, kako si opravila s poroko?

Upam, da nisem preveč zatežila! Še naprej lep večer!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
16.5.2007 22:36:08   
sončnica13
Sva bila danes z Nikom na pregledu-mislim, da sva najlažja med avgustovskimi sončki in take so naše nove mere: 6835g in 71 cm, seveda sva takoj izvedela, da se je premalo zredil in mu je napisala napotnico za gastrološki pregled-in me je že zdaj groza ko pomislim  na to, da mu bodo uno cevko not tlačiluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
16.5.2007 22:42:01   
HuAnita
Za drisko dam jaz prepečenec, malo vvode + banano, vse lepo pretlačim...
Saj veš, naš knedlček je imel skoraj 1m drisko, 2x reakcija na antibiotike, je imel ritko kot pavijan, sirmak, rane v živo.... Pa sem ga imela potem cele dneve razvitega, ne vprašaj, koliko cunj sem porabila in zmetala stran... Grozno je bilo, res, kako ga je bolelo...

Sončnica13, mah, po mojem bo to čisto rutinsko, tudi naša Capinka se je kao premalo redila, pa da jo zdaj vidiš...user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
16.5.2007 22:58:16   
sončnica13
ja saj to vem, da je le rutinsko in me ne skrbijo izvidi, ker je po mojem zdrav, skrbi me le sam pregled, ker vem kako to zgleda oz. kakšni občutki so to,... za user posted image user posted image user posted image .

Ko sem jaz pred leti šla na tak pregled mi je setra rekla, ko sem ven prišla, da naj se skrijem, ker sicer si ne bo noben več upal notr.

proti driski-suhe borovnice( čaj), prepečenec, no pa čimveč naj pije, da ne dihidrira-upam, da se čimprej pozdravite oz. da ven pokukajo zobki-če je to razlog.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

vaše življenje
ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (37%)

da zadovoljen/a (23%)

še kar zadovoljen/a (30%)

nezadovoljen/a (7%)

zelo nezadovoljen/a (3%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!