|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
8.5.2007 22:39:29   
Anonimen
No tudi jaz se počasi odpravljam spančkat. Če bi lahko rekla, da kaj spim. Katastrofa. Vodim, da tudi druge jamrate, očitno je nekaj v zraku. user posted image

Ja tudi mene zanima kje je mela?user posted image

Lepo in mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.5.2007 7:33:15   
Drnula
Pol leta sem si vsako jutro zamislila...joj kok bo fajn tist prvi mesec porodniške. Bom lahko spala zjutraj. Nisem glih jutraniji tip, pravzaprav daaaaleč od tega. In evo me. Po skoraj neprespani noči čim prej vstat, saj me roke bolijo za crknit. Komaj da jih premaknem,  v njih me trga, žge .... da jih oživim v dokaj normalno stanje rabim skoraj pol ure... tole je res en šituser posted image .

No, upam, da vsaj ve še lepo spančkate al pa se še muckate s svojimi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.5.2007 8:25:22   
Luckabucka
Dobro jutro,

Drnula, če te kaj tolaži, jaz sem že v službi user posted image . Vstajam vsako jutro ob šestih, ker vozim ta velika dva v šolo. Vedno sem bila zaspanka na kvadrat, sploh zjutraj me ni bilo za dvignit - zdaj sem pa prav srečna, ko vstanem. Včeraj sem si ob petih zjutraj že noge depilirala user posted image . Ful mam probleme s spanjem zadnje dni. Nikakor se ne morem namestit, ko pa se, me pa seveda lulat user posted image . Sicer pa se mi zdi, da mamo vse enake probleme. Moj največji  ta trenutek je otekanje user posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.5.2007 8:43:38   
Kati81
S spanjem se kar pridružujem, tko slabo spim, kolki me ponoči bolijo za znoret, ampak samo ponoči in tudi ko grem ponoči na wc se komaj priplazim do njega, ker komaj premikam noge, pa imam wc samo dva metra stran.
Enkrat še lahko nazaj zaspim, drugič se pa samo še obračam in ne najdem pravega položaja in pol zaspim šele proti jutru, ko pa mojem ukmalu zvoni budilka pa je spet konec.
Najbolj mi je pa smešno to da ko ponoči vstajam in me tko zabolijo kolki rečem auuuu in moj hitro vpraša a moramo kam it.

No ja bomo šli pa po kosilu mal počivat.

Lep dan

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.5.2007 9:02:59   
KT
Ja branit je treba tole našo trdnjavo user posted image - kaj pa misli, da je tale anonimna user posted image  - full pametna - kot, da že nimamo drugih ala tašče itd. okrog sebe, ki so vsi molto pametni user posted image . Lahko pa dobi eno user posted image , če bo še malo iskala. Me samo zanima kolk je bila ona pametna, ko je šla prvič rodit - po bitki so pa itak vsi generali user posted image . Zato junijke ve kar na plan z nasveti - ne morete si mislit kolk smo vam prvorodke hvaležne user posted image .

Jaz tud spim na obroke, da ne govorim kolk me zvečer dol tiši kot, da bom zdaj zdaj šla - glede, da grame naše user posted image  pa bi bilo zelo dobrodošlo, če še malo zdrživa.

Leeeeeep dan user posted image  in uživajte!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.5.2007 9:41:26   
mlamov82
Vsem en lep pozdrav. Čist nov tukaj gor. Bodoči očka user posted image  nosečke Nikical. Čudn, da še ni nč napisala dons kle gor. Vrjetn še spi user posted image user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.5.2007 9:47:40   
Anonimen
Lepo jutro tudi od mene. Ja tudi jaz se vam pridružujem s slabim spancem. Pa še nekaj me trebuh zvija (tako čisto malo), ponoči me je želodec napadel, skratka user posted image noč. Ma se tolažim, da še malo pa bo konec naših težav.
Tisti pametni nasveti, ki sem jih dobivala od drugih (boš vidla zadnji mesec, komaj boš čakala da greš, boš vidla... user posted image )so se žal uresničili. Sicer imam rada svoj trebušček, sem se tudi navadila nanj, toda ko bi le lahko spala. To najbolj pogrešam, res.

No zdaj se grem spet učit user posted image , ma sem čisto meglena in se mi nič ne da, bo treba po eno kavico.

A se še kateri dogaja, da ima npr. na roki čisto mrtve prste zjutraj?

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.5.2007 9:51:20   
Anonimen
Pozdravljen mlamov user posted image . Super, da se že pripravljaš, da nas obvestiš, ko bo nikica šla. Upam, da je vse ok z njo. Sem že mislila da nas obveščaš o user posted image . user posted image
Jaz pa mislim, da boste mogle na moje obvestilo o prihodu user posted image počakat, da se vrneva iz porodnišnice, saj moj ne mara računalnika - ja čudno, ampak ga v službi ne potrebuje in tako nima nobene potrebe po tem. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.5.2007 10:12:34   
FLASK_A
OJEJEJEJEJ!!! Ja tole pa je presenečenje- jaz pa gledam, kdo je s temle nickom tukile goruser posted image user posted image user posted image

Ja miki moj, pa ja ti ni tko dolgčas v službiuser posted image  No, lepo, spremljaš babji čvek že navsezgodi zjutri.. Drugač sem pa vreduuser posted image user posted image user posted image

Hehe, ja, sem pa res potegnila spanje dons (kdaj pa neuser posted image ), mi je pasal počivat. Sem se lahko pretegnila čez celo posteljo, ko je šel moj delatuser posted image user posted image user posted image  

Punce, vidim, da imate kar probleme... Upam, da bo tole zatekanje minilo, da boste lahko vsaj spale normalno.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.5.2007 11:11:03   
austen
pozdravljene punceuser posted image oz. kot vidim, bi lahko napisala kar sotrpinke - vsaj glede spaja. Se moramo tolažit, da še malo pa bo mimo tudi to. Ma mi gre pa najbolj na živce, ko mi vsi solijo pamet: naspi se zdaj, ker ko bo enkrat otrok se ne boš. Saj b spala, pa ne moremuser posted image
na pa še eno vprašanje - ali še katero dajejo mišični krči? Mene kar pogosto, predvsem zvečer in ponoči. Boli ko .....
Lep dan, K

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.5.2007 11:18:13   
ŠpelaP
Ojla!

Najprej pozdrav bodočemu očku mlamov82! Lepo, da nas še kak bodoči očka spremlja!user posted image

Na našem koncu je "spanje" tudi že bolj fikcija kot dejanje! Lulanje, boleči kolki, ogromen trebuh...

Midva sva pa z mojim včeraj imela debate glede imen za user posted image . Pa sva imela že skoz bolj ali manj dogovorjeno, zdaj pa je moj predragi možek prišel na idejo, da mu niso všeč imena, ki sva jih že imela določena. Pa mislim, da je to pri njem samo kaprica, ker meni resnično ni všeč ime, ki bi ga on želel za deklico.
Ko bi vi slišale, kake razloge je ven metal, zakaj mu določeno ime ni všeč. user posted image Da dol padeš! Pa sem mislila, da ženske kompliciramo glede imen, sem pa videla, da so moški še hujši!
Je pa hec, da so možeku zdaj všeč ravno tista imena, ki mu pri izbiranju imen za prvega  user posted image SPLOH niso bila všeč. Zdaj jih pa razumi, če moreš, te naše user posted image !

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.5.2007 15:21:35   
Drnula
Ojla, spet po občinah .... zaračunali so mi komunalni prispevek prek 1 mio user posted image ... da te kap. user posted image user posted image Me je skor fršlok, ko so mi ga informativno zračunal 0,9 mio pa sem si mislila ... so napihnili, da bom pol tiho in bez razburjen šla domov, ko bo v resnici manj.
Nogica - če ima mrtve prste zjutraj  ?!  Ma ne prste, cele roke celo noč. Mrtve, težke, pekoče, trga v njih, prsti so po občutku debele žareče kolobase, ki jih ne morem premakniti, ko pa mal oživijo in jih probam stisniti v pest boli ko hudič... Zbujanje 5-10x na noč, oživjalnje.... grozljivka. Začelo se je?? pred dvema mesecem, sem šla k fiziterapevtu, ker dobesedno nisem nič spala, probala sede pa ni šlo, bil mal mir zdaj kake dva tedna pa spet. Že sam da dvignem roke gor so mrtve, ko vozima auto prsti čist odrevenijo... dejansko sem se že tolk navadila na te mravljicne, da jih toliko niti ne porajtam več. Ampak je šit.. npr. sežem v toribico po ključe, ali mobitel ... karkoli... pa zaradi tega nikakvega mravljinčljevea otipa sploh ne razpoznam kaj občutim. A se dotikam ključev, kovine, mobitel...  Upam da bo minilo po porodu, vsekakor pa bom še morala obiskat fizioterapevta. Zdajle, ko tole tipkam so moji prsti postali že čist trdi.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
9.5.2007 16:00:10   
Luckabucka
Drnula, danes sem se zgleda prav na tebe skoncentrirala user posted image . Tudi jaz plačujem komunalni prispevek user posted image . Zmeni se za obročno plačevanje. Nekatere občine zmanjšajo znesek za mlade družine, druge pa namesto tega odobrijo obročno plačevanje, kar tudi ni slabo, saj ne računajo obresti. Lep popoldan tebi in vsem ostalim!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.5.2007 16:12:10   
Anonimen
Drnula nimam pojma za kaj se gre tle, ta komunalni prispevek, ampak 1 mio - to misliš 1 000 000 sit user posted image . Katastrofa.
Malo mi razloži kaj je to, ker pri nas ne vem, če to dobimo - ma sem čist za luno.
Ja res je grozno s temi mrtvimi rokami. No zdaj sem pa še en post našla o sindromu nemirnih nog in valda sem se takoj našla v tem. Čeprav sem mislila, da so to pač samo živci. Svašta user posted image . Ma mormo pretrpet še ta mesec, pol pa spet po starem - UPAM.
Zdajle se bašem z bonboniero, mi je totalno cukr padel.

Neposredna povezava do sporočila: 2864
9.5.2007 17:15:18   
Drnula
Nogica - komunalni prispevek plačaš če gradiš hiško, pogoj za gradbeno dovoljenje. In se od občine do občine mal razlikuje. Ja, 1.000.000 +a 65 jurjev, ki zgledajo skoraj da drobiž.

Luckabucka - aha, to na obroke bi potem pomenilo, da ti ni treba imeti 100% plačanega da ti izdajo gradbeno dovoljnje? Hm tole za mlade družine, hudiča ... menda bi mi kaj rekla saj ziher ni pogrešila mojga trebuha in tu kok sem jo pisano gledala, ko mi je pokazala ceno.
Jaz to urejam na običini Postojna. Kje pa ti?
No - hvala. Jo moram vseeno še vprašat glede tega. Ji bom mail poslala. Si bo ziher
mislila ... požrešnica, že tko smo ji šli na roko in naredili v treh dneh namesto enem mesecu, zdaj bo pa še težila ..user posted image , no če bi bilo 100 jurjev manj bi bila hudo vesela.
Boste gradili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.5.2007 18:46:45   
Anonimen
Ah ja zdaj zastopim Drnula. Sem mislila, da ima to kaj veze s komunalo, katero plačujemo vsak mesec. Se vidi, da nimam pojma o gradnji user posted image .

No zdaj pa se bliža huda nevihta, je začelo ful grmet, pa moram vse ugasnit, drugač mi lahko še kaj user posted image vzame user posted image . Dost bedearije sem že s telefonom naredila.

Auf Wiedersehen, bis Morgen user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.5.2007 18:57:26   
Kati81
Da se še jaz malo oglasim, mene pa zdaj popoldan full glava boli, ne em ali zaradi vremena al kaj.

No bomo videli kaj bodo jutri rekli v porodnišnici, upam da ne bom predolgo čakala, ker res nimam potrpljenja.

Lep večer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
9.5.2007 23:50:59   
NRMM
Čeer!

Da še malo tukaj pojamram v upanju,da me potem vzame spanec user posted image .

Včeraj ponoči spala kot ubita,celo krči me niso imeli časa vlečt,kar je iz jutra v jutro bolj hudo,danes pa ne gre in ne gre. Že en čas mi utrdeva trebuh,no zadnje pol ure bolj redko,bejbika se je očitno spravila ajat na mehur,ker imam skozi občutek,da me lulat,v glavnem tale noč/večer se mi dogaja user posted image .
Dajejo me misli,kako se organizirat,če me kaj preseneti,glede na to da sva z Marušo v večini sami doma.No sej,če me ima bogec kaj rad,bo me med tednom pustil in bo akcija za vikend,ko je tudi user posted image  z nama doma,to so želje,kaj bo pa resničnost se bo pa videlo user posted image user posted image .
Pa še nič nimam pripravljeno user posted image ,očitno bo potrebno tale vikend skupaj spravit stvari,da bo ena skrb manj.

Kar pa se tiče komunalnega prispevka,je pa povsod takšna cena ali pa še več.Ravno pred parimi dnevi,sem se pogovarjala s sosedo in mi je rekla,da so ji zaračunali 5500EUR zanj user posted image user posted image ,res zasoljene cene.

N&B sicer se tudi jaz bolj malo oglašam tukaj,ampak tebe zasledim še bolj poredko.Vse ok s tabo?

Bo dovolj za1x,grem probat malo zaspat,drugače bo jutro prehitro user posted image .Jutri pa imam pregled pri g,potem pa verjetno čez 3 tedne še zadnjega in vmes še kaki ctg in bo čas za našo pikico,če nas kaj ne preseneti seveda.

Lep večer še naprej za take,ki ne morete spat in dobro jutro za tiste,ki ste prespale noč brez problemov!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.5.2007 7:45:38   
Drnula
Dobro jutro zaspanke,
moja noč je bila nekoliko boljša danes user posted image . Še celo zjutraj bi lahko še spala pa imam danes druge plane. Kot naročeno.
Včeraj je tudi meni precej otrdeval trebuh, sam sem bila tudi veliko na nogah in laufala naokoli in še precej soparen dan je bil. Popoldan sem celo malo tistih 'menstrualnih' bolečin začutila spodaj v trebuhu. No, mojga g pravi, da je itak treba zadnji mesec nabirat kondicijo za porod. Sam da ona prav, da je treba čim več plesat user posted image user posted image

Kati - drži se in sporoči kako bo šlo.
Luckabucka - sem danes zjutraj brž poslala mail na občino. Raje kot da jih pokličem, ker po telefonu marsikdaj rečejo nekaj sam da se te losajo, če morjo pa kaj napisat je pa včasih mal drugače.

Jaz kasneje letim s kolegico nosečnico po zadnjih nakupih. Meni v bistvu ne manjka skoraj nič (moderc za dojenje, kaka flaška .. pa še kaka drobnarija). Bolj ona rabi in malo izleta. Včeraj sva dobila še previjalno mizo in !! ajej enih kosov. user posted image   je uspel sestaviti predale, več ne. Še vedno jo je polna soba. Bo morala počakat do večera.

Za srečanje pa ni največ energije vidim. Ja, zdaj je za nas že tisti čas, ko imamo v glavi več drugih stvari.

Lepo se mjete čez dan. Upam, da ne bo dežja.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.5.2007 8:00:50   
Anonimen
Glede na to, da sem se prvič oglasila, ne vem kakšen sarkazem je v mojih postihuser posted image

No, hotela sem vam malo pomagati, da ne boste nosile preveč stvari za sabo. Sej ne rečem, da ne smete vzeti cele gore stvari, ampak dosti jih je odveč. Pa tudi seveda najljubše stvari lahko vzamete.
Ampak flašk za user posted image  že v porodnišnicouser posted image  Sej, če ni mleka že v porodnišnici poskrbijo za vse... pa slivovega soka... tudi za to poskrbijo. Tega se poslužujemo doma. Sej v tistih 4 dneh ne bo časa niti razmišljat za prebavo... Pa tudi, da je slivov kompot iz sliv vem... nisem še slišala, da ga po porodu priporočajouser posted image
Ja pa, če vsega zmanjkuje v porodnišnicah potem pa je potrebno zapisati v knjigo pritožb. Vsaj jaz bi, če bi imela take grozne izkušnje.
Mene pri prvem porodu me je babica vprašala kaj za vraga imam sabo v torbi, ker jo je slučajno primla v roke in ugotovila, da je težka... Kaj sem imela? Samo liter vode, da ne bom slučajno žejna. Pa sem takoj ko sem rodila dobila čaj in tudi vodo... tako, da drugič in tretjič sem imela samo še pollitrsko plastenko.

Če pa same ne sprejemate nasvetov drugih pa ne vem zakaj se sploh udeležujete forumov...

Pa vsem želim čim hitrejši in čimlažji porod...

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.5.2007 8:04:25   
Luckabucka
Dobro jutro

Drnula, včeraj zvečer sem ti napisala odgovor, pa je šel....user posted image  nekam pač. V glavnem, midva sva začela gradit lani in imava pobožno željo, da se konec leta ali pa vsaj spomladi selimo na svoje. Obstajajo različne variante pomoči mladim družinam, ampak nikar si ne delaj iluzij, da ti bo kdo sam od sebe kaj povedal. Midva sva te informacije dobila od znancev, ki so gradili malo pred nama. V sosednji občini je običajno, da mladim družinam znižajo višino komunalnega prispevka, če sami zaprosijo za to. Ko sva midva vprašala v naši, pa sva dobila odgovor, da sicer imajo to možnost, ampak tega ne prakticirajo in da ga seveda tudi nama ne bodo. Kot razlog so navedli, da če bi ga znižali nama, bi ga morali tudi drugim, to pa seveda pomeni manj denarja za njih user posted image . Kot kompromis so nama ponudili obročno plačevanje, kar nama je seveda prišlo zelo prav. Dogovorili smo se za 24 obrokov brez obresti, plačevat pa sva začela približno takrat, ko sva dobila gradbeno dovoljenje. Za detajle bi morala vprašat mojega user posted image . Malo se pozanimaj kako je s tem na vašem koncu oz. povej gospe referentki, da si slišala za to možnost in naj preveri. Ti pa javim, če zvem kaj bolj konkretnega.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.5.2007 8:32:06   
Drnula
Luckabucka hvala.
To je žal popolnoma res, da ti ne bo nihče nič pondil, če ne boš sam zinil ali zahteval. V tem primeru mi je to čist ušlo  iz glave. Midva sva časovno mal na tesnem, ker greva v montažno leseno hišo in sva podpisala pogodbo, ki naju zavezje z roki. Če ne ujameva rokov ne moreva več držati cene in roka izdelave in dostave. In s tem lahko velikanske izgube. Vmes sva imela komplikacijo, ker so nama pokazali napačne meje parcele in sva hotela na sosedovi postavit hišo ... in potem dokup, menjava... še vedno ni zakjlučeno. To naju je pripreljalo do tega, da imav časovno stisko. Na občini PO imajo pa ubitačne roke. Marsikdo, ki se na te postopke spozna, mi je že rekel, da so čist za svetom. Rabila sem novo lokacijsko info. ker je bila zradi menjave nova parcelna št. pa so rekli, da prej kot v dveh mesecih ne bo nič. Tja sem hodila težit, jamrat, pisno pojasnevala ... in izdali so jo v 2 tednih. Zdaj je rekla, da bodo odločbo za komunalni izdali v enem mesecu... ponovim akcijo s tem, da sedi ta ženska za komunalni v isti pisarni kot tiste za lokacijsko user posted image . Gradbeno nujno rabim do srede junija. Pomembno mi je da jo naredijo čim prej ..... o popustih nisem razrmišljala user posted image . Sem ji poslal mail zjutraj. Za gradbeno dovoljenje pa sva že govorila in natempirala glih tako, da bomo že mlada družina user posted image . No to se je bolj izšlo tako. Sam da je gradbeno v primerjavi s komunalnim drobiž. Ampak tudi to pride prav user posted image . Ni mi jasno kako bova to vse finančno speljala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.5.2007 8:33:08   
Luckabucka
Joj anonimna, tako lepo jutro je, ne nam nagajat, no. Tukaj smo punce, ki se poznamo dobre pol leta, si delimo svetle in temne trenutke... Prepričana sem, da bi sprejele tudi tebe, če se ne bi skrivala v anonimnosti, ta pač ni običajna za tovrstne forume. Poleg tega tvoji posti niso preveč prijazni. Poskušale smo ti povedati, da tvoji nasveti niso dobrodošli, saj se ob njih počutimo nelagodno. Tudi jaz ob njih nimam občutka, da nam želiš pomagati, bolj se mi zdi, da ti je malo dolgčas. Prepričana pa sem, da bi z veseljem počvekale tudi s tabo, če bi se vsaj predstavila. Če tega ne želiš, te prosim, da nam omogočiš, da v dobrem razpoloženju preživimo tu gor še ta mesec, zate pa sigurno obstajajo tudi drugi forumi, kjer bodo tvojih nasvetov veseli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.5.2007 10:23:17   
ŠpelaP
Pozdravljene junijke v lep dan!

Jaz danes zaključujem bolniško, jutri pa tudi jaz nastopim porodniški dopust. Se bom končno lahko premaknila malo dlje kot do "sosedovega plota". user posted image
Jaz imam že tudi bolj ali manj vse pripravljeno, možeku vsake toliko časa  pokažem, kje je kaka torba za in iz porodnišnice. Včasih se on naredi takega kekca, da ga moram na kako stvar 100x opomniti.

Še nekaj v zvezi z imeni. Meni je recimo med drugimi fantovskimi imeni všeč tudi ime Maj. Pa sem začela razmišljati, kako bi se slišalo, če bi me kdo vprašal, kdaj smo dobili dojenčka (hipotetično seveda, če bi bil fantek). Jaz bi pa odgovorila:" Maja smo dobili junija!" ali pa "Junija smo dobili Maja!"  A se ne sliši ful smešno?! user posted image   Zdaj pa vedi, kaj si kdaj dobil!
Ali pa to. Všeč mi je tudi ime Jan. Ker že imamo Tima, ki ga ponavadi kličemo TimI, bi se ful smešno slišalo, če bi poklicala ob fantka hkrati. Skupaj bi bila TIMIJAN. Kar pa je zeliščna rastlina, ki ji pri nas na Koroškem rečemo TIMUS. In potem bi jaz, recimo pred hišo, moja dva otroka poklicala: "Timus pridita sem!" Bi ljudje v ulici mislili, da se mi je sfuzlalo.
Ali pa če se človeško ime da živali. V naši ulici imajo pri eni hiši rotvejlerko z imenom Liza, pri drugi hiši pa deklico z imenom Liza.
Ali pa pomanjševalnice imen. Ali pa imena skovana iz začetnic imen in priimkov svojih staršev. Joj, kaj vse šele tu ven lahko pride!user posted image user posted image
Kuraj jasna, ko začne človek tako razmišljati, je treba resnično dobro premisliti, kako ime se da otroku.

Kar se pa anonimne tiče, pa nimam kaj drugega dodati, kot da se podpišem po post Luckebucke.

Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.5.2007 10:28:21   
N _ B
Pozdrav od ene nosečke tečke.

Zjutraj sem se zbudila kot bi vlak s stotimi vagoni čez mene peljal. Glava me boli kot user posted image , vsa sem smotana, kot bi hotela bit omotična (si moram še kavo skuhat), kar v horizontalo me vleče. Pa saj bi šla, ampak imam že od torka Niko doma. So me klicali, da ima vročino in sem jo šla iskat. Pojma nimam kaj ji je. Imela je le vročino tja do 38.4. Nazadnje včeraj. Drugače nobenih drugih simptomov. Miruje oz. je mirovala edino, ko ji je vročina naraščala. 20 minut po dozi sirupa pa akcija, kot, da nič ni. Danes zjutraj je jokala, ker je še nisem pustila v vrtec. Zdajle bova šli malo ven na zrak, na krajši sprehod. Prav daleč ne, ker so moje noge adijo.

Jutri imam pregled. Komaj čakam, da vidim kako je. Punce, v soboto imam 1. dan porodniške. Ne morem verjet, kako je zdivjala tale nosečnost.

Drnula: kar se tiče raznih komunalnih prispevkov in bedarij mi ne govori. Nas čaka priklop na kanalizacijsko omrežje in imamo že eno leto z občinskimi buteljni vojno. Sicer pri nas ni tak problem prispevek, temveč bolj njihovi postopki, ko lahko vsak, ki gre mimo občine reče, da mu nekaj ne paše, spremeni cel projekt.

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?