ronja
|
anonimna, nam so v materinski šoli za lj. porodnišnico rekle sestre, ki delajo tam, da dobiš ene zelo trde in neudobne vložke, sploh na ne vem katerem oddelku, se ne spomnim, a je bil a ali e ali kateri, vem, da so rekli, da ni teh mehkih Vir ne vem kaj in da naj si te sabo prinesemo, sicer nas bo vse bolelo ko ... Pa baje, da kadar je gužva, jih zmanjkuje in jih lih ne dobiš, kolikor bi jih želela... Tak pravijo sestre, ki tam delajo... In junija bo kar gužva, ker je gužva na vseh materinskih šolah in vsi pravijo, da nas je ogromno... Tak da... moje skromno mnenje je, da en paket vložkov ni lih ne vem kak denar, počutje pa neprimerno boljše, če it pri tem ni treba šparat... Sicer je pa res, kar je nikica napisala, vsaka ima pač svoje male muhe in zahteve, jaz bom recimo vzela sabo b svinčnik in "šmir papir" - torej na eni strani potiskan papir, ki je za stran, je pa še ok na drugi strani, da si bom kaj risala ali pisala... Pa tega nobena druga ne bo vzela in definitivno ni nekaj, kar bi strašno nujno rabila, meni bi bilo pa dolgčas brez tega - to gre vedno z mano, kamorkoli grem, da lahko malo čečkam;) pa če se bo dalo, bom vzela sabo ono veliko žogo - ja, res je, da jo imajo v lj. porodnišnici v alternativni sobi, samo povej mi, kdo mi zagotavlja, da bom pa ravno na to sobo nabasala, da bo fraj? pa če bi se mi pasalo malo po žogi valjat, pa če jo mam na voljo, zakaj je ne bi sabo vzela, saj jo lahko še vedno v avtu pustim... Ali pa CDji, recimo, meni pač glasba ful pomeni, absolutno to ni nekaj, kar rabiš, ampak če mi je lažje karkoli delat ob glasbi, potem verjamem, da mi bo lažje rojevat ob glasbi... zakaj si ne bi potem prinesla svojih cdjev sabo? (če bova dve rojevali v isti sobi, jo bom seveda vprašala, če lahko poslušam ali vzela sabo še slušalke...) Pač male traparije... Ni to nič nujnega, ampak zakaj se ne bi mal razvajale Eni pomenijo škarjice za nohte, drugi svoja halja, tretji žoga, četrti pa bogvekaj... Res pa je, da so omarice bolj male in da punce računajte na to... Jaz sicer mislim žogo dat fantu nazaj za domov, ko rodim, tako da ne bo delala gužve tam, bo samo za vmes, med samim porodom, če mi jo bojo seveda pustili... nikica, meni je vseeno, pa če me Jankovič dobi, kako mi voda odteka, hehe, ma da je vesel, da mu zvišujemo število prebivalstva in če bi se mi lih zgodilo, bi mi lahko dal kako štipendijo, hehe No, mal heca, ne vem, jaz se ne sekiram, če se mi bo kje zgodilo, se pač bo, mami je pri vseh 3 odtekla voda, torej je možno, da bo meni tudi. Edino, kar mislim spremenit zadnja dva tedna, je to, da bom malo bolj pazila, da bom mela mobi vedno s sabo, zdaj sem še bolj taktak;) Te pa nič ne podim na faks, ti kar uživaj Hm, drnula, kako pa naj delamo masažo presredka brez da segamo v vagino Kjer sem jaz brala, je pisalo, da je treba vse skup raztegovat od znotraj... Kaj pa fantje... Mislim, no, saj veš... Da bi rekla, da ne bo smel zdaj nič okoli šarit... jaz sem sicer danes sanjala, da sem rodila, sanjala sem samo glavno fazo, torej iztis, ne vseh popadkov prej, hehe Sem bila ful presenečena, da je šlo lažje, kot sem si predstavljala in da sem imela popoln nadozor nad vsem dogajanjem... Mislim, kdaj pritisnit, kako in kako sprostit mišice... Hehe, no, seveda, to so sanje , kaj bo pa v resnici, je pa verjetno čisto druga pesem
|