|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
10.5.2007 10:34:40   
FLASK_A
Živjo, punce!

Luckabucka, dobro si napisala. Se podpišem pod tvoj post, naslovljen na Anonimno. Danes prav nimam volje ji kaj nazaj napisat, s takimi se pa res ne moreš pogovarjatuser posted image  

Sem s pregleda, imela sem CTG. Spet sem čakala ko nora, pol mi je pa aparaturo naštimala (beri: učila se je štimat) še ena študentka (1.letnik babištvauser posted image ) in mi je blo že to vse čudnouser posted image  Postavla me je tko (ja...ONA me je postavla), da sem imela čist otrplo nogo pol, ko se je končala stvar.user posted image user posted image  No, zrisali so se mi neki popadki, srček je lepo bil. Trebušček raste v razmerju, to je pa tut to. Nič ni pogledala plodovnice, maternice, MV... Pravi, da to gleda, če je ženska čez rokuser posted image  No, dobro. Upam, da je vse vredu in kot mora bit. Samo voda je bila slaba, sem mogla dat šeenkrat in jutri pokličem za izvide.
Telovadim še lahko, sexam tutuser posted image  in to je to. Sem pa dobila recept zaradi povečanega izcedka.

Eh, danes sem nekam nejevoljna, kaj pa vem, kaj je v zraku. Pol sem šla še do fotra v službo in je kr neki bluzil, tukaj pa še ta anonimna... Grem kar spatuser posted image user posted image user posted image  Naslednjič ko pridem, obljubim, da bom boljše voljeuser posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image , upam, da ste dobro spale, da vas ne tišči/ boli kje kaj preveč! Pa se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
10.5.2007 10:35:01   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Ali pa če se človeško ime da živali. V naši ulici imajo pri eni hiši rotvejlerko z imenom Liza, pri drugi hiši pa deklico z imenom Liza.
Ali pa pomanjševalnice imen. Ali pa imena skovana iz začetnic imen in priimkov svojih staršev. Joj, kaj vse šele tu ven lahko pride!user posted image user posted image
Kuraj jasna, ko začne človek tako razmišljati, je treba resnično dobro premisliti, kako ime se da otroku.

Kar se pa anonimne tiče, pa nimam kaj drugega dodati, kot da se podpišem po post Luckebucke.

No, v naši bližini in med znanci imamo naslednje pasje prijatelje: Maša, Maruša, Zala, Loti, Stela, Džino, Tiso, Šana, Lana,..... ostanem brez komentarja.

Tako kot imate vi primer z Lizo, imamo mi z Zalo. V kraju naših prijateljev pa prav tako z Lizo, le da je ena Liza krava.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
10.5.2007 10:44:36   
FLASK_A
Heheheheheheee, kolk sem se pa zdaj nasmejala tem postom o imenihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Punce, zakon steuser posted image user posted image user posted image  Je pa res treba premislit, kakšno ime damo našim malčkom, da ne bo potem istoimenski/a kot sosedova kravauser posted image user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
10.5.2007 12:48:36   
NRMM
Daaan!

Še tukaj eno hitro poročilo iz današnjega pregleda,potem pa bo čas za upoštevanje navodil ginekologa user posted image .

Danes je na pregledu ugotovil zelo stanjšan/skrajšan maternični vrat,kar pomeni,da se nam že dogaja. Predpisal mi je Magnesol,da ne bi bilo kaj preveč krčev in,da bi zdržala še vsaj 14 dni Maša v meni,kaj pa v resnici bo,pa bomo videli.
Nič več sprehodov,veliko počivanja ampak kako naj to izvedem ob moji nagajivki???No nekak se bomo že zoorganizirali,bodo pa še mal dediji in babice stopili v akcijo in bo user posted image user posted image ,vsaj teh 14 dni,da zguramo.

Ima katera kaj podobnega? Ene pravijo,da to ni nič hudega,da lahko zdrži tudi do roka,ampak bi naj bil hitri porod,kar si seveda želim,ampak ne tak,da bi mi na poti do porodnišnice že kaj ven pogledalo user posted image .

Prepustimu se toku dogajanja,bo kak bo,samo da bo vse ok.

Lepo bodite in uživajte maximalno.

l.p.

No kar pa se imen tiče žival/človek pa sem jaz kar brez besed.Očitno bosta naši dve pupi z imeni gorenjskih psičkov,a ne N&B user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
10.5.2007 13:31:31   
N _ B
NRMM: upoštevaj navodila in zdrži še 14 dni. Saj vem, da je lahko reči, sploh, ko si sama z Marušo in raje ne govori o malih user posted image . Mi je že žal, da Nike nisem danes peljala v vrtec. Ta otrok ima toooooliko energije, za znoret. Pa ne da je ne bi znala zaposlit, ampak njej je to vse samo za 5 minut. Non stop ena vprašanja in z vsakim odgovorom sploh ni zadovoljna. Me je kar malo strah, kaj bo čez poletje, ko bo skoraj dva meseca doma. Mož pa od jutra do večera v službi.
Aja, Maša je bobtailka prijateljev iz Umaga, tako, da ne bosta gorenjski imeni user posted image user posted image user posted image . Sicer je pa meni bolj smešno to, da psom dajejo človeška imena. Ampak to taka, običajna. Saj, če je kakšno neobičajno ime še nekako razumem.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
10.5.2007 13:57:10   
Kati81
Evo še mene iz pregleda v Lj porodnišnici, za znoret, čakala sem tru ure in pol, pa tko lepo po vrsti najprej na sprejem pol ure, pol na CTG spet pol ure, pa na zdravnika, pa na UZ pa spet na zdravnika in pol še urin dat, pa se ti zmeša.

No ampak ugotovili niso nič bistvenega, razen da je z našim user posted image  vse ok, tudi mere ustrezajo tednom nosečnosti je pa res da bo verjetno bolj po mamici, ki je bila bolj mala ko se je rodila, no to me veseli, ker če bi bilo po očku ne vem kako bi se izšlo ker je imel 5100g, kar bi pa že težko nosila v svojem trebuščku.
Ja spet sem imela povišan pritisk tko da moram v ponedeljek spet na pregled, ampak mislim da samo na merjenje pritiska, pol bomo pa videli.

Je bilo pa super videt tam na uz, k imajo tak full velik lcd televizor in smo lepo videli kako odpira usteca in še G se je pošalil in rekel, da je lačen, k tolk odpira usteca.

Lep popoldan

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
10.5.2007 13:59:38   
ŠpelaP
NRMM - zdrži še malo! Bomo še mi rite skupaj držale zate!

Samo res, kaj je zadnje čase našim malekom!?
Tim je tudi nekam "siten"! Je bil včeraj doma, ni šel v vrtec, potem pa še iz hiše ni mogel do popoldneva, ko je bilo slabo vreme! In je bil kar neakj siten! Pa enih par mi je takih nasekal, da ne vem, odkod jih vzame.
Me je vprašal, zakaj imajo moški oz. fantki jajčke zunaj zraven lulija!? user posted image
Potem mi je rekel, ko sem bila nekaj huda, da ga "bolijo živci"! Sem ga vprašala, zakaj ga bolijo, pa mi je odgovoril, da zato, ker mu grem jaz na živce! user posted image
Na koncu sem se morala pe še smejati, namesto, da bi se jezila! user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
10.5.2007 14:13:22   
Anonimen
Ja tudi jaz se podpišem pod post Luckebucke in tudi meni se ne da komentirat zakaj bom s sabo vzela vse tiste stvari. Mislim res, jaz sem samo povedala kaj bom jaz vzela, ni pa treba nobeni drugi vzet s sabo slivovega soka in pa stekleničke user posted image . Sem kar malo jezna nate anonimna, ker se vedno prikažeš ravno takrat ko imamo debato kaj vezet s sabo in kaj ne user posted image .

No da pokomentiram še o imenih. Smo (so moji starši) pred leti, ko sem še živela doma kupili kravo z istim imenom, kot ga imam jaz. In ker je mami vedno pridno beležila vse dogodke na koledar, ki je bil namenjen kmetijstvu in tudi ostalim stvarem (mimogrede je visel na hodniku pri telefonu in če si se obrnil proti steni si na veliko videl napise). Mami je beležila: .... se goni, ..... breja, .... imela telta, ... krvavela, ...user posted image user posted image user posted image ) No zdaj mi je smešno, ampak takrat mi pa ni bilo. Pa takrat sem bila še mlajša in je mami gor beležila tudi mojo in njeno menstro. Ma je blo prav hecno (takrat mi ni blo user posted image , sem se skoz jezila). Tako, da je kar malo za pomislit s temi imeni. Ne vem pa zakaj ljudje dajejo psom in ostalim živalim človeška imena?  Aja naši so tisto kravo potem končno prodali, ker sem že izgubljala živce. user posted image user posted image user posted image

Kati me veseli, da je vse v mejah normale, oziroma, da se držita ok. user posted image user posted image

No tudi jaz sem s pregleda in kaj je novega: vse je ok user posted image . Sicer pa je to običajen odgovor moje g. Sem vprašala za CTG, pa mi je nekaj  nazaj zabrusila, tako da si niti sama ne znam razložit kaj.

Novga pa je tudi to, da imam zagovor v soboto in kaj se je danes zgodilo. Umrla je babica od mojga user posted image , tako da bo najbrž pogreb ravno v soboto in tako ne vem kako bo z zagovorom.

Ok, dost za zdej, moram it kuhat.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
10.5.2007 15:11:15   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

No da pokomentiram še o imenih. Smo (so moji starši) pred leti, ko sem še živela doma kupili kravo z istim imenom, kot ga imam jaz. In ker je mami vedno pridno beležila vse dogodke na koledar, ki je bil namenjen kmetijstvu in tudi ostalim stvarem (mimogrede je visel na hodniku pri telefonu in če si se obrnil proti steni si na veliko videl napise). Mami je beležila: .... se goni, ..... breja, .... imela telta, ... krvavela, ...user posted image user posted image user posted image ) No zdaj mi je smešno, ampak takrat mi pa ni bilo. Pa takrat sem bila še mlajša in je mami gor beležila tudi mojo in njeno menstro. Ma je blo prav hecno (takrat mi ni blo user posted image , sem se skoz jezila). Tako, da je kar malo za pomislit s temi imeni. Ne vem pa zakaj ljudje dajejo psom in ostalim živalim človeška imena?  Aja naši so tisto kravo potem končno prodali, ker sem že izgubljala živce. user posted image user posted image user posted image

Nogica, a se hecaš. Sorry, ampak meni pa to ni smešno. user posted image  Si sploh ne morem predstavljat, kako si se počutila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
10.5.2007 20:05:48   
Anonimen
Ne ne hecam se N&B. Takrat sem se full slabo počutila, pa še vsi so se potem norca delali iz mene. No zdaj se temu pač smejim user posted image , sem pa vesela, da tiste krave ni več user posted image . Velikokrat pa se jaz in domači še spomnimo na to in se smejimo, kaj pa naj  jokam user posted image . Tako pač je eni dajo čista slovenska človeška imena živalim - BEDAKI. Jaz imam čisto klasično slovensko ime.

Ja sem prej pisala, da ne vem kako bo v soboto in res se je uresničilo. Ne morem na zagovor, ker bomo imeli pogreb. user posted image
Upam, da se me bo uslišala in mi ga prestavila še pred porodom.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
10.5.2007 20:18:30   
N _ B
Kati81: user posted image user posted image user posted image  za lepe novice.

Nogica: pri nas nosečke ne hodijo na pogrebe in tudi to je opravičljiv razlog. Mi smo imeli smrt v družini pred dobrim mesecem in sem šla le kropit in izreč sožalje pred pogrebom. Deležna sem bila čudnih pogledov, kaj jaz zdaj tam delam, pa ja ne mislim ostat na pogrebu. Soseda ni šla niti na taščin pogreb, ko je bila user posted image  in je bilo vsem samoumevno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
10.5.2007 20:49:44   
Anonimen
No jaz sem odpovedala ustni zagovor zaradi tega. Vem pa da bi me potem vsi po zobeh nosili, če ne bi šla. Je pa to že drugi pogreb v moji nosečnosti user posted image . So me pa malo postrani pogledali že ko sem jim rekla, da se bom držala v ozadju, saj tovrstne zadeve niso zame (že na sploh mi je grozno it na pograb ali kropit), sploh pa ne v visoki user posted image .
Ma saj sem v tej user posted image že marsikaj doživela, bom pa še to dala čez. Imam oz. imajo srečo vsi okoli mene, da tako dobro prenašam  user posted image . Kaj vse sem že mogla čez dat, vsi pa se obnašajo, kot da mi ni nič. Pa ne mislim zdaj s tem da je pa user posted image bolezen, sploh ne, ampak kakšna pomoč bi mi pa prav prišla. Pojamram pa itak samo svoji mami in možu. Saj če se spomnite malo nazaj mojih problemov s taščo user posted image . Dovolj o tem - pozabte, da sem sploh kaj omenila.

Čakam dragega, da pride gor, je še vedno zunaj. Potem pa tuš in upam da me čaka noč z vsaj malo spanca.

Lepo in mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.5.2007 21:15:44   
Kati81
Nogica ne sekiraj se, tudi jaz sem morala veliko preležati v tej nosečnosti, cele tri mesece in mi tašča ni niti enkrat posesala, zlikala ali kaj podobnega naredila pa živi samo eno nadstropje pod mano in je dobro vedela kako je z mano, tko da je nekajkrat prišla moja mama iz primorske (1h vožnje) zato da mi je zlikala pa kaj pospravla, s tem da je moja mami še v službi in imam brata ki hodi v drugi razred tko da ima veliko dela z njim, tašča pa je upokojena in nima nič kaj veliko dela.
Res da mi kaj skuha včasih, ampak skoraj vedno tisto hrano, ki jo ne jem čeprav sem ji že miljonkrat povedala da ne jem mesa, mi ona še vedno ponudi zrezke, povedala sem ji tudi da mi po čebuli v hrani dela slabo a ona tega ne upošteva. Kaj čmo tko pač je, še dobro da imam tako pridnega možeka, da mi kaj naredi oziroma je naredil, pa skuhal, zlikal, celo naučil se je upravljat s pralnim in pomivalnim strojem.

No sem se še jaz mal skašljala, včasih mi res pobere kakšen živček.

No jaz pa mojga lubčka, je šel po pregledu na Internautico in vprašanje kdaj pride, verjetno bomo mi že sladko spali, naju bo pa zato v soboto bolj crkljal.

Sladke spanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
11.5.2007 6:24:39   
N _ B
Jutroooo punce.

Dons sem jaz prva. Smo že pokonci in ne glede na počutje sem dobre volje. Naša Nika očitno nima noric. Včeraj sem bila že vsa panična, ko sem po dveh dnevih vročine brez drugih simptomov našla pikice. Kolikor sem brala bi se te morale v parih urah spremeniti v vodene mehurčke, ki pa se niso. Ma pomoje sem jaz včeraj videla še tisto kar ni. Saj zaradi mene ni takšna panika, ker sem jih prebolela. Le mož jih ni in v tem zadnjem mesecu ravno ne bi bilo fino, da jih dobi, ker pri odraslih je bolezen mnogo bolj komplicirana in lahko traja tudi ves mesec. user posted image

Skratka, danes sem že zjutraj boljše volje. Zdajle grem Niko zrihtat za vrtec, potem še sebe, z možijem na kavo in v laboratorij. Okrog poldneva grem nazaj na pregled. Upam, da bo vse ok.

Punce, mene so danes ponoči začele prsa ful bolet. Tak občutek imam kot pri Niki po porodu, ko sem dojila. Polna, težka in boleča.  Še katero bolijo?

lep dan vsem skupaj.

p.s. A sem lahko še mal važna - danes imam zadnji dan bolniške..... jutri pa 1. porodniške.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
11.5.2007 8:40:27   
Drnula
Jaz sem menda med tistimi bedaki, ki me ne moti, da imajo živali enaka imena kot ljudje user posted image Kot otrok sem si želela psa z imenom Peter user posted image   Čeprav, če pomislim, da med mnoooooožico muc, ki smo jih imeli, so bila človeška imeana samo Guliver, Jorgen in Joža. Živali imam zelo rada in jih cenim. Meni so mnogokrat bolj bedna imena, ki si jih zmislijo starši... Mene vsi kličejo Pika, nikoli me ni motilom, da imajo enako ime tudi krave v vasi, psi in mačke... bolj me je motilo,  ko je dala lani soseda to ime svoji hčerki user posted image user posted image

Luckabucka, glede anonimne se tudi jaz strinjam. Ji nisem hotela nič zabrusit, ker se mi zdi že tako zagrenjeno bitje, da si res ne bi želela biti v njeni koži in gledat na svet skozi njene oči... user posted image

Tole s taščami vam nič ne zavidam.

Včeraj zvečer sva končno uspela sestaviti previjalno mizo. Pa ima previjalni del narobe zvrtano luknjo in se ga na eni strani ne da privit na komodo. Če bova vrtala poleg po svoje bova samo uničila komodo, ki nama ostane potem, ko previjalnega dela ne bomo več rabili. Je bila predraga za tako igranje. Sranje.

Danes nimam nobenih posebnih opravkov samo par klicev. Pa za previjlani del moram dat reklamacijo user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
11.5.2007 8:54:29   
Kati81
Drnula, če pa nič nimaš pa lahko prideš na kavico. Men bo verjetno dolgčas saj sem že sama.

N&B veš prsa pa mene bolijo za znoret že dva tedna, tko kot na začetku nosečnosti, sam da so sedaj trikrat večja, pa če se jih  sam dotaknem al pa moj ko me včasih namaže s kremo se bradavice izbočijo kot bonbonček in to me tudi boli.

No jaz sem pa po nekaj dneh spet bolje spala, sem šla sicer 2x na wc, sam sem tkoj nazaj zaspala.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
11.5.2007 9:24:07   
Drnula
Ha Kati - veš prav fajn bi blo prit na kavico.
Se mi je pa sestrica povabila na eno prejle. Če boš drug teden še v enem kosu pa se komot oglasim. Itak bom na poti v Lj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
11.5.2007 9:58:44   
FLASK_A
Oj!

Nogica, kaj naj rečem... Žal mi je, da moraš sedaj na pogrebe hodit, se pa strinjam z ostalimi, da ti res ni treba biti tam celo ceremonijo. Kolikor jaz vem, pridejo nosečnice res le kropit. Saj kako boš pa stala revica toliko časa na taki vročiniuser posted image  Jaz si sebe že ne predstavljam... Pa klinc gleda druge opravljeve jezike, saj si ja ti bolj pomembna! Izpit boš pa že, tudi jaz upam, da ti ga prestavi še pred rok! Držim pesti!!

N&B, mene prsi zaenkrat ne bolijouser posted image  So me v začetku (ful sem bila občutljiva na mraz), zdaj so pa samo velike žogeuser posted image user posted image

No, pa se dajmo res zmenit za srečanje... Smo že tri za kavico! Jaz itak lahko kadarkoli, samo čez vikende sem zasedenauser posted image  Pa v pon in sre imam telovadbo ob 7h. Drugače pa ni panike. Palčica pravi, da ji ugaja petek.

No, včeraj sem mogla dat spet vodo- izvidi niso bili dobri. Ali mogoče katera ve, kaj je to URIKULT? Podrobnejše raziskave urina, to vem, ampak kaj točno pomenijo slabi rezultati te raziskave?? So mi rekli, da bom mogla it mogoče še teste delat, ker so rezultati res slabiuser posted image  Kaj to pomeni- zame in za user posted image ??

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
11.5.2007 9:59:47   
Kati81
Drnula jaz upam da bom še v enem kosu, vsaj še kak teden do dva, da se doma zrihta do konca, k v sredo pridejo šele omare za na hodnik, pol pa konec tedna še previjalna, tko al tko si pa ti prej na vrsti, da veš.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
11.5.2007 12:46:51   
*ANA*
Daan punce.

Kako ste kaj danes? A še kateri teža tko naglo narašča kot meni? V enem tednu- reci piši 7 dneh sem se zredila za cel KG user posted image ?? Pa glede na to da jem čisto isto kot prej? A mislte da je to normalno? Pri Pii se mi je že nekak ustavla naraščat teža v takem tednu.
No bomo že preživel saj druzga nam itak ne preostane.
Mi imamo pa user posted image noči-  Pia hvala bogu spi ,le jaz neki štrajkam; grem spat totalno zmučena, pridem v postlo, pa začne user posted image telovadit, potem rabim skor 1 uro, da se umirim in zaspim, potem pa čez  pol ure lulatuser posted image user posted image in potem se zgodbica ponavlja, zaspim proti jutru, ob šesti ,pa ko moj user posted image ustane pa ne morem več zaspat??
No  sej vem da sam težim, ampak nekomu pa moram mal pojamrat.

NRMM ti kar lepo počivaj in miruj, če te malo potolaži misel, imam jaz skrajšan MV in odprta za 1 cm od 28 tedna- potem strogi počitek, ki se res izplača. Tako da sem bila v 34 tednu odprta " le" za 2cm.
S tvojo malo nagajivko se pa tud lahko na tleh igraš- preverjeno. Res počivaj, saj dedki in babice zelo radi priskočijo na pomoč.Želim ti da greš še skozi ta dva tedna, saj pol je tko al tko že user posted image dovolj razvit in ne velja več za nedonošenčka.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
11.5.2007 12:53:55   
N _ B
Ojla punce.

Malo prej sem prišla od zdravnika. Sem šla samo pod tuš, ker sem bila čisto premočena. Sedaj sem pa na kavču, v polležečem položaju z računalnikom v naročju. Menda moram počivat user posted image . Ampak tako kot NRMM, tudi jaz ne vem, kako naj to izpeljem pri nagajivi 4-letnici, ker sva več ali manj sami. Situacija je takšna, da grem v ponedeljek spet v laboratorij dat kri za jetrne teste in ostale biokemične preiskave in koagulacijo (strjevanje krvi) ter urin za urikult (prisotnost bakterij v urinu). Pri meni sicer danes bakterij ni bilo, bile so pa beljakovine in aceton, zato želi še podrobnejši izvid za bakterije.
Naslednji pregled imam čez 1 teden in takrat bo g analiziral vse izvide in stanje ter se odločil kako dalje. Želi nosečnost pripeljati do polnih 38 tednov, če bodo izvidi slabi bo sprožil prej. Kar pomeni CR, ker verjetno ne bodo tvegali umetnih popadkov zaradi 1. CR in eventuelnih raztrgarnin. 

Zaključek? Vse kaže, da bomo imeli majčka/majčico in ne junijčka/junijčke.

Še dobro uro imam časa za počitek, potem pa akcija s user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
11.5.2007 13:48:58   
ronja
nikica, urikult je kultura bakterij, ki jih izolirajo iz tvojega urina, da po domače rečeno, ugotovijo, kaj za ene bakterije so v tvojem urinu. Dostikrat pa sploh nič ne zraste. To pomeni, da imaš verjetno uroinfekt in boš dobila hiconcil ali pa amoksiklav, odvisno od vrste bakterij (amoksiklav pobije bolj ali manj vse, hiconcil pa samo gram negativce, se m i zdi). Nič tako strašnega ni to, jaz sem to mela v tej user posted image že 3x (prej pa nikoli)... Če te to kaj potolažiuser posted image

Aja, ti si tudi z Viča, ne? Daj mi povej, kje je naš CSD, oz. kam moram it urejat za porodniško? Bi rada šla to zrihtat v pon., če bi se dalo... Ali pa vsaj v tor, vsekakor pred sredo, da lahko takrat odnesem v službo, ker moram takrat itak v službo... hvala!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
11.5.2007 14:28:18   
FLASK_A
Hvala, Ronja, nisem nič vedla, si me pomirila... Hvala še enkrat.

CSD na Viču je pa nasproti kina Vič, v Tobačni. Stvari urejaš v stavbi, ki stoji zraven rumene (prenovljene, ta je čisto zraven avtobusne postaje- naslov Tržaška2). Saj boš najdla, po nekih stopnicah greš v klet in si tam. Za uradne ure pa nevem točno, sem pa ziher, da je v ponedeljek odprto od 9-12 in od 13h naprej do ??5h mogoče.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
11.5.2007 14:56:49   
ronja
zlata si, hvala! Kaj moram pa vse met sabo, če mogoče veš? Osebno verjetno, pa zdravstveno, pa materinsko pa potrdilo o PDPju - še kaj? Da ne bom brezveze sem pa tja letala...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
11.5.2007 15:54:56   
NRMM
Daaaaaan!

No opažam,da nas je kar nekaj takih,ki bi morale ozr.ki počivamo.

Ana hvala ti za mal spodbude glede MV. Danes ozr.že od včeraj zvečer je stanje umirjeno glede otrdevanja trebuha,se tudi dosti boljše počutim in upam,da nam bo uspelo. Drugi teden sem se naročila na UZ,da vidimo kako in kaj z našo pupo.
Proti pričakovanju so se resnično dedki,babica in teta angažirali za malo in jo imajo navadno dopoldne (zdej ko ni v varstvu)moji starši,popoldne pa moževi,kar verjet ne moremuser posted image .
Kar pa se teže tiče,pa meni narašča na 8 tednov za 2 kg in do sedaj sem skupaj pridelala 10kg.

N&B nekak bomo že preživeli še te dneve,a ne,kljub našim prvim nadobudnežom. Marušo je pravkar odpeljala teta k sebi,da se mala zdivja in ne tečnari v hiši.Ma niti pod razno ne zdrži not.Ko sva se najedli je že stala pri vratih in se drla ennnnnnnn (ven)user posted image .
Kar pa se prsi tiče pa so pri meni skozi enake,neboleče
,no malenkost so se povečale ampak ni pretirano. Mogoče se sedaj niti ne vidi toliko,ko imam trebuh veeeeelik.

Nogica tudi pri nas nosečnice ne hodimo na pogrebe. Pred kratkim je umrl možev dedek in sem šla samo kropit,na pogreb pa ne in ni imel noben pripomb.

Danes pa je vroč dan,le naj ostane tako,,mi ka paše. Jutri bo bolj naporno,kajti uredit moramo stvari za novo članico,da ne bomo slučajno nepripravljeni. Malo prej sem tudi prek spleta pri Kikiwelt naročila voziček od Haucka-duo,tako da se stvari odvijajo po včeraj zastavljenih načrtih.

Uživajte in počivajte,ter se grejte na sončku.

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?