NRMM
|
Čeer! Da še malo tukaj pojamram v upanju,da me potem vzame spanec . Včeraj ponoči spala kot ubita,celo krči me niso imeli časa vlečt,kar je iz jutra v jutro bolj hudo,danes pa ne gre in ne gre. Že en čas mi utrdeva trebuh,no zadnje pol ure bolj redko,bejbika se je očitno spravila ajat na mehur,ker imam skozi občutek,da me lulat,v glavnem tale noč/večer se mi dogaja . Dajejo me misli,kako se organizirat,če me kaj preseneti,glede na to da sva z Marušo v večini sami doma.No sej,če me ima bogec kaj rad,bo me med tednom pustil in bo akcija za vikend,ko je tudi z nama doma,to so želje,kaj bo pa resničnost se bo pa videlo . Pa še nič nimam pripravljeno ,očitno bo potrebno tale vikend skupaj spravit stvari,da bo ena skrb manj. Kar pa se tiče komunalnega prispevka,je pa povsod takšna cena ali pa še več.Ravno pred parimi dnevi,sem se pogovarjala s sosedo in mi je rekla,da so ji zaračunali 5500EUR zanj ,res zasoljene cene. N&B sicer se tudi jaz bolj malo oglašam tukaj,ampak tebe zasledim še bolj poredko.Vse ok s tabo? Bo dovolj za1x,grem probat malo zaspat,drugače bo jutro prehitro .Jutri pa imam pregled pri g,potem pa verjetno čez 3 tedne še zadnjega in vmes še kaki ctg in bo čas za našo pikico,če nas kaj ne preseneti seveda. Lep večer še naprej za take,ki ne morete spat in dobro jutro za tiste,ki ste prespale noč brez problemov!