|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
4.5.2007 17:40:24   
aurora28
Micla tako obnašanje v nosečnosti je normalno, saj mislim si. Tudi meni, pa nisem noseča, niha razpoloženje. Včasih sem tako žalostna, brez razloga, potem zopet vesela, za optimistična, že naslednji pa vsa pesimistična in žalostna, tako kot danes. Ti si daj kar duška in se zjoči. Boš videla, da ti bo bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image zate. 

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 4.5.2007 17:41:22 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.5.2007 17:45:36   
micla
Se opravičujem, še računalnik me neki zaj.... in je kar poslalo napol napisano sporočilo.

No kje sem ostala....aja, moj itak skor nikoli ne pride pred 7 zvečer domov, ker ima privat firmo in sej veste...privatniki - ampak me to sploh ne moti ker sem itak navajena, danes pa ko da sem padla z lune in kot  da sem najbolj nesrečen človek na svetu. Sploh se ne prepoznam.
Ali je krivo to vreme, ali mi že potihem živci delajo pred pondelkovim pregledom. Mislim, kaj dela psiha......... Ne vem, ampak ful mi je bad.

Sori k vam tko težim, ma enemu sem morala povedat in vem, da pri vas vedno naletim na razumevanje. Ma sej v bistvu mi je dovolj že sama misel, da se lahko tukaj zjočem na "papir" oz. ekran.

Ma, upam, da bo bolje. Bom jst kar malo pod tuš skočila, če bo kaj bolje.  Ma sej ne vem kaj bi......

Ne mi zamerit..... Hvala, ker ste me brale. Zlate ste.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.5.2007 17:46:00   
tinaaja
aurora, morda pa je tvoj lucky month.. smo se cisto na zacetku in cist se zna zgodit, da bo very, very lucky month user posted image

Micla, sam nekaj bom rekla. Ena izmed definicij  nosecnosti je hormonsko neravnovesje user posted image user posted image In to je to...  jutri bo ze boljs al pa zvecer, ko te bo dragi stisnil k sebi user posted image Je cist normalno, pa ziher tud strah pred pregledom deluje. Vse bo ok!

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.5.2007 17:47:54 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.5.2007 18:03:00   
aurora28
Tinaaja iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.5.2007 18:56:56   
Lusa
Andreja včeraj se nisem dočakala tako lepih novic.Želim ,da bi vaju z možem vsak uz tako razveselil kot ta.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.5.2007 19:12:21   
andreja2000
micla ti se kar zjoči in potoži tukaj,saj to itak vse bolj ali manj počnemo.Tinaaja ti je lepo razložila to hormonsko neravnovesje in gotovo bo že jutri bolje.Saj se vsi kdaj pa kdaj počutimo tako kot danes ti,v user posted image  se pa to prav rado dogaja,boš videla da ti bo kmalu bolje in boš spet začutila vonj pomladi in vse lepo okoli nas.Danes pa je še vreme bolj tako,da ni čudno,če  user posted image  razpoloženje pade.

Aurora28 veš,ti povem,da sem tudi jaz v skoraj teh dveh letah,ko sem čakala na user posted image  ,bila vsako user posted image  zelo,zelo user posted image .Pa sem si vedno rekla,da naslednji mesec pa ne bom taka,pa ni šlo.Morda nekje zadnje tri mesece pred user posted image ,sem se nekoliko umirila in malo lažje sprejela user posted image ,čeprav sem globoko v srcu še vedno čutila user posted image .
Potem,ko pa sem začela uživati matični mleček,pa vitamine,pa  plahtico,sem začela noro vrjet,da me bo to pripeljalo do tako zaželjenih user posted image  in glej,res me je.
Tudi tebe bo lep dan pripeljalo do tvojih dveh user posted image ,le malenkost umiri in obvladaj svojo veliko željo,samo malo probaj zmanjšat vso energijo,ki jo vlagaš v zanositev,ozri se naokoli in zajami sapo,zadihaj in uživaj v vsakdanjih stvareg in prišel bo tvoj trenutek,vrjemi.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.5.2007 19:14:16   
andreja2000
Lusa o,hvala ti,tudi midva si to želiva iz srca.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.5.2007 19:23:11   
aurora28
Joj hvala ti Andreja, zlata si user posted image user posted image user posted image . Moja hudičevka se je pojavila, tako, da gremo nov krog. user posted image user posted image Kaj čem, tako kot si rekla, se bom poskušala sprostiti in uživati v vsakdanjih zadevah. Čeprav sem žalostna, sem se malce že potolažila. Povej mi zakaj ješ matični mleček in plahtico? Kaj pomaga pri zanositvi?
To sem vam pozabila povedati, da grem za krstno botro user posted image user posted image user posted image mali Niki. 3.6. imamo krst in se že veselim, stara pa bo natanko 4,5 mesece. Je hčerkica od moje dobre prijateljice, ki se je tudi 2,5 leti mučila, da je sploh zanosila .

Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.5.2007 19:42:29   
andreja2000
Aurora28,ja,plahtica je dobra za ženska rodila,lahko zraven piješ tudi rman-je dobra kombinacija,matični mleček pa tudi zelo priporočajo,če želiš zanosit.
Ah,ta tvoja tečkauser posted image ,pa nikar ne obupaj,boš videla,da ti bo uspelo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.5.2007 19:42:47   
Milamay
Andreja - super, da je vse OK. user posted image  Se mi zdi, da tudi na nas te dobre novice pozitivno vplivajo. Katere vitamine pa si jedla? Kako si pa uživala matični mleček? Pa plahtico?! Za to še nisem slišala. Si si delala čaj? Jaz sem en mesec pila krvomočnico oz. oba z možem sva jo, pa se nisva ravno dobro počutila. Jaz nikakor nisem mogla doseči orgazma, mož pa je tudi trdil, da ima čuden občutek tam spodaj. En mesec pač sva vztrajala, več pa ne. Mogoča pa bi bilo dobro poskusiti kaj od tega, kar si ti uživala.

Aurora - mogoče pa nama bo uspelo v mesecu maju, ki je mesec ljubezni. user posted image  Stiskam pesti zate in zame in seveda za vse, ki si želite, da se user posted image  za nekaj mesecev poslovi.

Lana - kaj ti je še povedal tvoj G? Sem pa zelo vesela, da srček bije. user posted image

Tinaaja - ta tvoja Brina pa je res pravi cukerček.

Micla - ja, so ti že druge napisale, da sedaj tvoji hormoni norijo in posledica tega je, da si včasih čisto n atleh. Nikomur tukja pa ne težiš. Tu smo zato, da si prisluhnemo in pomagamo. Ti se samo zvečer močno privij k dragemu, pa bo vse OK.

Moja user posted image  se sedaj počasi poslavlja, tako da se spet podajamo v nove boje user posted image . Mogoče pa bo ta mesec najin ... mogoče pa bo naslednji ... Upam, da nama bo uspelo še enkrat doživeti to veselje in srečo ob rojstvu otroka in da bova lahko še enkrat k sebi privila najino zdravo dete. To je pač najina želja. Najin sin, ki bo čez 8 dni dopolnil 3 leta, nama daje energijo. NO, bova videla, kaj nama prinese življenje. Upamo na najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.5.2007 20:42:41   
aurora28
Hvala vam punce za spodbudo in hkrati za tolažbo. Saj bo. Ja Milamay nama bo pa uspelo v mesecu ljubezni, v maju, da bova postali user posted image , verjamem v to. Zdaj vas pa zapuščam, grem najprej peljati svojo user posted image ven in nato v posteljo in dobro knjigo v roke. Papa, lahko noč in lepe sanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.5.2007 20:50:27   
andreja2000
milamay matični mleček so kapsule,ki sem jih kupila v DM,plahtica-rman pa čaj,ki sem ga kupila v zeliščni trgovini,pila pa sem  in še tudi vitamine centrum materna .
Tudi jaz sem že pila krvomočnico in enkrat tudi z njo zanosila,sedaj pa sem jo pila le v začetku,ko sva poizkušala zanosit,sedaj na koncu je pa slučajno nisem dobila,tako,da je nisem pila.
Resnično ti želim,da tudi ti čim prej ugledaš user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.5.2007 21:51:11   
HEL36
andreja, lana user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine pikice in njihove user posted image

andreja, nečaku želim hitro okrevanje in molim, da bo z okico vse ok user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, kok je srčkana tvoja Brina, pravi cukrček user posted image user posted image user posted image

Aurora, škoda, da je ta  user posted image  smotka spet tu, gremo naprej. Enkrat nam mora uspet, mogoče je res najboljše, da mal vse odmislimo, se zaposlimo s čim drugim. Men je prvič pomagalo. Smo mel mladega kužka in sva hodila v pasjo šolo, sem čist "not padla", na vse pozabila in je ratalo user posted image

Milamy, zdaj pridno user posted image user posted image user posted image  in  user posted image user posted image  bo do kmalu!!!

No, moja user posted image  tut zamuja že en teden, v ponedeljek je bil test neg. skoz me po malem špika, križ boli, se mi zdi da me spet zajebava user posted image .

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.5.2007 23:57:35   
natasarobi
Pozdravljene! Prvo bi rada čestitala Andreji - zelo sem vesela zate! In take novice mi vlivajo upanje, da bom tudi jaz kmalu lahko srečna user posted image (no, nekaj časa bo treba počakat, da se telo opomore, predvsem pa moja psiha)!!!

Vidim, da ste se veliko razpisale in sem rabila kar nekaj časa da sem prebrala vse. Jaz sem potrebovala malo odklopa, tako, da me je moj dragi malo razvajal in vozil okoli - Celovec, Lipica, malo po Ljubljani,.... Odklopa sem bila potrebna, ker sem zaključila bolniško, tako da bo treba spet v službo. Verjetno mi verjamete, če vam povem, da me prav nič ne vleče, ker vem, da me čaka tam prava štala in ne vem, če se bom lahko soočila še z dodatnimi stresi - stranke, sodelavci, delo,.... Trenutno sem malo občutljiva, občutek imam, da imam rahlo načete živce.... V sredini maja me pa še čaka operacija zoba - osmice.

Tako kot so rekle, nekatere od vas - malo odklopa pa potem pride samo od sebe, imeti je treba cilje. Moj cilj je izgubiti nekaj kg in priti v formo(sem nabavila iz topshopa leg magic, pa bomo videli, če kaj pomaga),do konca uštimat stanovanje, potem kakšen dopust - prvo morje, potem smučanje.....(ali pa tudi ne)!!!

Imejte se kar se da lepo, na plan pozitivne misli in kot vemo vse - upanje umre zadnje!

LAHKO NOČ!!!

P.S. NOV RAČUNALNIK DOBIVA V PONEDELJEK, TAKO, DA MI TA NE BO VEČ POVZROČAL TEŽAV

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.5.2007 7:22:05   
Bety upa
natasarobi.....saj bo vse v redu.....službo rabiš, da te zaposli maksimalno in pozabiš na vse za nazaj....samo ne misliti, kako te ljudje čudno gledajo....odvrži vse stran in zaživi na novo....

Zdrav user posted image  pa te čaka..........

hormoni..........hormoni...........hormoni...............

Trdijo, da so hormoni upravljalci našega življenja...še posebej pri ženskah.....Jaz sem se naučila obvladovati, globoko zadihati, več tekočine piti, malo telovadbe, pogledati kakšno komedijo.....Ker, vse je v naših glavah....Eno isto stvar gledam čisto drugače, če sem v času O ali pa pred M.....Pred M se tako skregam, da moj misli, da je konec z nami..user posted image user posted image user posted image  Bedasta baba...

LP

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.5.2007 8:19:53   
nussy
Jutro punce!

Meni je danes zjutraj CB pokazal plusek, ki sicer ni ful močen, ampak je. Upam, da bo vse v redu in da bom tokrat srečna user posted image .
Mam sicer vsake toliko močne krče v trebuhu, ampak baje da je možno, da se v zgodnji nosečnosti dogaja tudi to. Upam, da res.user posted image

Moram se otresti dvomov in biti vesela, saj mislim, da bo le tako uspelo.
Hvala vam za vse besede, ko mi je bilo hudo in sem bila res razočarana.user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
5.5.2007 8:42:20   
Bety upa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti vse naj naj do konca nosečnosti!!!!!!!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
5.5.2007 8:45:39   
tinaaja
nussy bravo, cestitam user posted image user posted image user posted image
pa posiljam ti enga anglecka, da bo cuval tvojo pikico user posted image
user posted image

Mi smo se pa naspali  juhuhu

user posted image  

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
5.5.2007 10:47:44   
tinaaja
Sonchek - evo nov avtar user posted image user posted image user posted image Ja, ja, oci je doma in pazi Brino, pa imam sploh veliko casa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
5.5.2007 11:06:15   
lana38
user posted image tinaaja, super je ta tvoja Brina, kake face že dela.user posted image

nussyuser posted image user posted image  za user posted image .
Jaz sem pa kar OK, samo slabo mi je pa res, tako da komaj sedim. Pozdravim vas in grem nazaj v vodoraven položaj. Izcedek se je umiril in je bolj bled. Upam, da kmalu čisto izgine.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
5.5.2007 15:52:02   
aurora28
Super Nussy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in super Lana, da ni več izcedka user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti kar lepo počivaj, pa se bo vse uredilo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
5.5.2007 15:53:46   
andreja2000
user posted image nussyuser posted image user posted image  iskrene čestitke user posted image

ter lepo in zdravo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.5.2007 19:17:29   
natasarobi
bety upa - vem, da službo rabiš in da s tem malo odklopiš in da ne misliš cel dan kaj se je zgodilo. Vem, da jutri (prvi dan) bo najhujše, potem bo pa sčasoma boljše. Še sama sem malceno presenečena nad svojim 'strahom' jutrišnjega dne (doma sem že od 3.4.).

nussy -  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4423
7.5.2007 8:13:30   
tinaaja
user posted image

malo heca za zacetek delovnega tedna user posted image user posted image user posted image

kako kaj dekleta?

natasarobi, cim manj stresen dan ti zelim user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
7.5.2007 8:28:14   
Liona
Oooo, hudo. Tinaaja, tale je pa res za dobro jutro. user posted image

Jaz sem spet full slabo spala. Vsak dan je slabše. Lulat sem šla vsako uro, proti jutru so me pa začele boleti noge in se sploh nisem mogla naštimat v en normalen položaj. Saj bo bolje. Baje. Čez dober mesec user posted image . Spali sigurno ne bomo več tako kot včasih, ampak vsaj trebuha ne bo več in se bom lažje uštimala.
Drugače pa sem tudi nenormalno lačna zadnje čase. Pojem toliko, da me je kar sram povedat user posted image . Zvečer od 5-ih pa do 9-ih jem ziher ene 3x. Kile grejo pa kar gor. Upam, da jih bom po porodu hitro izgubila user posted image  Sicer imamo pa v petek UZ (verjetno zadnji) in dobili bomo datum za CR. Me prav zanima koliko je naš fantek zrastel in se zredil. Upam, da super in da imam zaradi tega par kil več user posted image . Zadnji UZ je bil v 29 tednu. Takrat smo imeli 1300 gr. Zdaj pa se mi sanja ne, koliko smo jih predelali. Bomo videli.

Lep dan vsem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.