|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  627 628 [629] 630 631   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.5.2007 8:29:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

muki - men je full všeč lokacija!

men tud, men tud!!!!

meni tudiuser posted image a pol se kar najavimouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15701
7.5.2007 8:31:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mukica nenamerno je blo toleuser posted image , frrr pravi da bi menjali možičke, k je moj zadnjič gledal slice z Zoo pa je šlo ful hitr pa je rekel, čigavo dete pa maš ti v naročju user posted image , pa sem rekla to nisem jazuser posted image

kr maži se zdej vn ja... čist namerno sva se citirale, da naju bi še muki prebrala in še svojega možička ponudila user posted image user posted image

od muki možiček je pa tak miren deček, da bi pomoje ob dveh podivjanih rdečelaskah kar pobegnil user posted image

Ej, nič bat...če še od mene ni pobegnil, bi verjetno tudi vaju obvladal...... sicer pa saj veste...TIHA VODA.......dober ****č user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

muki, a ti veš, da imam slab mehur...prosim, premisli kj napišeš, da ne bom lužic puščala po svetuuser posted image

MARKIRAŠ? user posted image

aha, se saj zgubit ne moremuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15702
7.5.2007 8:32:22   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, mamica81 je gledala moj album in v njem sta vidve z gajo sami na sliki. user posted image

opa se pardorniramuser posted image , sem mislila,da je gledala gasilske slikeuser posted image . Ja pol sem pa res jaz

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15703
7.5.2007 8:32:41   
altati

kaj pa je to - spanjeuser posted image
že 3. noč dežuram. mala se non stop dere. je spala do pol 1h, potem pa dreeeetje. in še malo spanja, pa spet... in tako celo noč. podočnjake sem si kar čez ramo vrgla. user posted image
pojma nimam, kaj ji je. kar naprej se dere. gledala sem za zobki, pa ne vidim ničuser posted image

Stara, zdrži. Saj verjetno bo minilo..... če ne prej, pri dveh letih sigurno ( pri Neži je user posted image ).
Ah, saj se bo umirilo.... saj se vedno. Mogoče te že nocoj čaka ena luštna noč.

muki1, nakladaš!
Moci, tja do šole enkrat se umiri....saj je samoše kakšnih 5 let, pa bouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15704
7.5.2007 8:34:34   
gaya

kaj pa je to - spanjeuser posted image
že 3. noč dežuram. mala se non stop dere. je spala do pol 1h, potem pa dreeeetje. in še malo spanja, pa spet... in tako celo noč. podočnjake sem si kar čez ramo vrgla. user posted image
pojma nimam, kaj ji je. kar naprej se dere. gledala sem za zobki, pa ne vidim ničuser posted image

Stara, zdrži. Saj verjetno bo minilo..... če ne prej, pri dveh letih sigurno ( pri Neži je user posted image ).
Ah, saj se bo umirilo.... saj se vedno. Mogoče te že nocoj čaka ena luštna noč.

muki1, nakladaš!
Moci, tja do šole enkrat se umiri....saj je samoše kakšnih 5 let, pa bouser posted image

ni čist zihr, da se, od moža najstarejša je že nekaj časa v šoli, pa še kr včasih teži po nočiuser posted image , hvala bogu, da si vsaj sami pol postrežejouser posted image (sam ne z joškouser posted image )

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15705
7.5.2007 8:35:03   
moci
no a takole se potolaži na smrt obupane in utrujeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15706
7.5.2007 8:36:41   
altati

nočem ti zbujati praznega upanja, si lahko potem prehudo razočarana in se bojim kakšnih tvojih samomorilskih nagnjenjuser posted image
Kar preberi Gajči, še dlje lahko trajauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15707
7.5.2007 8:40:10   
Anonimen
Joj punce, ve se pa razpišete tako, da človek ne dohaja brat...se včeraj nisem mogla poslovit od vas, ker mi je nekaj štekal in sem zraven ****is staknila in škatlo kar zaprla...to je obup...zadnja dva dni kar šteka...bom poklicala operaterja in ga poslala nekam, pa bo spet za en čas ok...

Škrat je šel včeraj spat ob 22ih in se je okrog 2 že zbudil, potem pa itak da na dve uri...tako, da je spanje čez celo noč spet prestavljeno...je pa spet sam zaspal ob pravljici...user posted image

Za piknik mi je v bistvu vseen prostor in čas, ampak moj pa mislim, da ne pride zraven...ker on mora skoz nekaj delat in kar nima časa za najuuser posted image  tako, da sem kar non stop mama samohranilka...user posted image

Toliko zaenkrat...

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15708
7.5.2007 8:40:17   
gaya

nočem ti zbujati praznega upanja, si lahko potem prehudo razočarana in se bojim kakšnih tvojih samomorilskih nagnjenjuser posted image

da ne govorim, da smo že tud v 5 spali v zakonski postli user posted image , pa rajš ne bi, kje sem bla jaz, ata in 3 hčere so osvojili ozemlje, jst sem se pa samo z joško še držala postle(bla je namreč v Gajinih ustih)user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15709
7.5.2007 8:45:24   
altati

da ne govorim, da smo že tud v 5 spali v zakonski postli user posted image , pa rajš ne bi, kje sem bla jaz, ata in 3 hčere so osvojili ozemlje, jst sem se pa samo z joško še držala postle(bla je namreč v Gajinih ustih)user posted image

hvala bogu, da imaš dost velike, da so te držale na postlji in vsa čast Gajiuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15710
7.5.2007 8:47:18   
tasha23
Jutro moje čveke,

čeprav me ne pogrešate več kot toliko, naj vam povem, da naše blaženo spanje se je že en mesec prelevilo v NESPANJE in pestvanje cele noči user posted image .
Zobeka pa NI in NI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni pa se počasi že user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem mesečnikom in mesečnicam ter vsem srečnikom in srečnicam, ki so dobili zobek.

Vsem bolnikom pa čimprejšnje okrevanje!!!!

Lep dan... šibam ven ker je sonček.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15711
7.5.2007 8:48:56   
altati
tasha - hello!
kako si?
te pogrešamo, te, nič bat!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 15712
7.5.2007 8:55:58   
moci
tasha, a to nas še čakauser posted image
pošli malo sonca še k nam. pri nas eno brezvezno vreme. ne pada in nisem sigurna, da ne bo padalo, če greva ven.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15713
7.5.2007 8:58:36   
moci
jaz pa pijem šabesouser posted image komaj sem čakala, da bom lahko 5 bezgovih cvetov dobilauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15714
7.5.2007 9:05:35   
Anonimen
da ne govorim, da smo že tud v 5 spali v zakonski postli , pa rajš ne bi, kje sem bla jaz, ata in 3 hčere so osvojili ozemlje, jst sem se pa samo z joško še držala postle(bla je namreč v Gajinih ustih)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15715
7.5.2007 9:43:06   
Maxica
Dobro jutro.
@lina, ful mi je všeč vajin razpored hranjenjauser posted image in jaz bi tudi tako. Moram probat en ritem naredit, ker ga imam sicer še vedno precej časa na dojki.
Muki, tudi meni je lokacija blazno všeč.user posted image
Frrrr, če dojke podrobneje pogledaš, boš opazila, da nimajo očk.user posted image  Kar pomeni, da one ne vedo natančno, ali jim mleko prazni otrok ali črpalka. Vseeno jim je, one vedo, da če jim nekdo mleko sprazni, ga morajo v določenem času spet narediti. Ravno tako dobrega in mastnega. Morda ga je res za odtenek manj, vsaj pri meni, ampak verjetno samo zato, ker nisem preveč dosledna, da bi ga redno pumpala tudi iz leve dojke. Če pa bi ga, sem prepričana, da bi bili obe dojki primerno polni.user posted image
A polento radi jedo vaši malčki? Tuhtam, da bi mu danes naredila polento z bučkami (nimam še točne ideje, kako bi to izvedla, le na misel mi je prišlo), pa ne vem, se mi zdi, da se je Maxu zdela pregroba.user posted image  
Altati, zakaj imata z Jašem šele zdaj kontrolo kolkov?user posted image  Ste sicer kaj boljši?
*anč*, dobrodošla spet doma.user posted image
Kje je Viv?user posted image  Pa Pikabu?
Gaya, Žiri so pa res precej blizu nas, se moramo enkrat zmenit za en dejt. (zmenek, ne osvežilna pijačauser posted image )
Pa hvala, da si napisala, kako spite pri vas v postelji. Si me do solz nasmejala. user posted image user posted image  Na koncert pa ne grem. Jaz bi raje šla na Il Divo.user posted image
Tasha, seveda te pogrešamo.user posted image
Sem razmišljala, ko tako jamramo/te glede zobkov, pa da so tečni sto na uro, pa se slinijo itd., zobki pa nočejo priti. Max je pri nas prvega dobil pri 11.mesecih, pa kar v enem dnevu. Npr. ob 12h je postal ves smrkav (to je bil pri njem vedno znak, da bo zobek), ob 16h pa je zobek prikukal na plano. O kakšni tečnobi in slinjenju ipd. znakih, ki jih mamice vedno tako rade pripisujemo zobkom, ni bilo nikoli niti sledu.user posted image
Moci, na zdravje. Sto let že nisem pila šabese.
Piskot, tudi na novem avatarju ste luškani. Pogrešam pa "kmečkega" fantka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15716
7.5.2007 9:44:25   
Pikicapokica6

no a takole se potolaži na smrt obupane in utrujene

nočem ti zbujati praznega upanja, si lahko potem prehudo razočarana in se bojim kakšnih tvojih samomorilskih nagnjenj
Kar preberi Gajči, še dlje lahko traja

da ne govorim, da smo že tud v 5 spali v zakonski postli , pa rajš ne bi, kje sem bla jaz, ata in 3 hčere so osvojili ozemlje, jst sem se pa samo z joško še držala postle(bla je namreč v Gajinih ustih)

hvala bogu, da imaš dost velike, da so te držale na postlji in vsa čast Gaji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ste pa špasne donsuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15717
7.5.2007 9:49:26   
Arabela
Dobro jutro!

Noči ne bom več komentirala, ker spet skupaj spimo... ampak je mala bolj mirna...

Zunaj je že lep dan, zdaj pičiva z vozekom ven, da bo mala mogoče kaj spala... Atijevega dopusta je konec, spet sva sami...user posted image ...

Jaz sem tudi za Mukijino lokacijo....user posted image user posted image user posted image

Bom kasneje kaj pokomentirala, lep dan vam želita mamica in škrbasta Katarina....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15718
7.5.2007 9:50:50   
Anonimen
Madonca, sem ga komaj spravila spat...sem ga dala v posteljico in je začel tako tulit, da sem ga kar na hitro dvignila in počakala, da mi je v rokah zadremal, potem sem ga pa odložila in je pogledal, se nasmehnil in zaspal user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15719
7.5.2007 10:02:56   
Pikicapokica6

maxica: naša polente ne mara, ne z bučkami, ne z ničemer drugim.....Ker ne mara nič, kar ni sladko.user posted image  Banana je pri nas še zmere zakon.

Ko tkole berem, kaj dajate malčkom jest, mam kar mal slabo vest - vidim, da vse pazite na to, da ne dajate glutena, pri nas pa je že 14 dni po tem, ko je začela jesti gh, dobivala piškotke z glutenom in jih ma fuuuuul rada. Pa tud košček kruha dobi za grizljat, pa zvečer ji včasih dam kašico iz keksolina......Upam, da me ne bo kdaj tepla moja šlamparijauser posted image

No, pa še lepljenje izvirnih sporočil moram bolj trenirati......user posted image

Mala vriska, zato moram odskakljat. Se beremo.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15720
7.5.2007 10:08:28   
beki24
jutro

danes spali standardno- prvo hranjenje ob 4.30- to še preživim, ob 7ih pa pokonci......ah bo že, kaj čmouser posted image
Je pa res da sem se jaz po včerajšnji neprespani noči odpravila v posteljo že ob 21ih, pa ga je Tinkara neki sračkala že ob 22ihuser posted image , ne vem al je tko intenzivno sanjala....al pa je hotla k men v pojstlo, jst bi jo najrajš dala v svojo sobo, se mi zdi, da bi boljše spala, po drugi strani se mi pa ne da vstajat in še okoli hodit ponočiuser posted image

GH-
jst tudi že premišljujem, da bo treba v jedliknik uvesti nekaj novega, jst bom namesto rižolinota ji en večer dala gresolino ( tisti od milupe modra škatla je od 6 mesecev naprej, pa da vidim- a mislite , da je bolj redilen, kot rižolino??)
Drugače ima pa Tinkara zdaj tako prebavo, da se non-stop previjamouser posted image , jst bi ji dala kaj, da bi jo zaprlo!- ma ne sej je ok, ni ne preveč trdo, večinoma, driska pa tudi nikoli ni! Zapre jo edino sveža banana- ampak potem revček tako težko kaka!

Je pa čist nora na hrano- bog ne daj, da koga vidi, da je- potem bi ona tudi, tako, da se bomo morali začeti skrivat , ko bomo jedliuser posted image , ker te gleda tako, kot da bi ti najraje hrano iz ust vzela, no saj vse veste kako izgledajo psi, ki pod mizo fehtajouser posted image - taka je naša Tinkara!

MAMICA81- hvala za geslo, luštni ste, te pa NE poznam!

Altati, Moci, Nanica, Piškot........- a mene tudi na sprehod vzamete??.ali vas je že preveč???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15721
7.5.2007 10:17:05   
Maxica
Še eno vprašanje - a ste že probale dati pomfri? Jaz ga pečem v pečici (kupljenega), pa sem tuhtala, da bi mu ga dala v roko, da bi ga cuzal. To že lahko?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15722
7.5.2007 10:31:36   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati, Moci, Nanica, Piškot........- a mene tudi na sprehod vzamete??.ali vas je že preveč???

jaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vzamemo

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15723
7.5.2007 10:37:26   
beki24
Mamica81- Tinkara je tudi že probala piškotke in kruh- res pa da oboje šele enih 14 dni nazaj, ko sem sestro pri pediatrinji vprašala glede glutena, pa je rekla da ni panike, če v družini ni nikogar!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15724
7.5.2007 10:56:26   
_andreja_

No, da ne boste mislile, da vsiljujem Prekmurje, ....ampak sem danes bila na enem res fajn placu, kjer bi eventuelno lahko izvedle piknik. Malo slikic pripopam. Pa upam, če me bo kdo izsledil, da ne bo zamere, saj je kvečjemu reklama.
Gre za en ranč v bližini Radenec. Oddajajo tudi prostor za piknike, je izredno lepo, pa še za ta starejše froce je igrišče ( tobogan, gugalnice, peskovnik, gugalna deska...).

Nekaj slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tako, to je to. Zdaj pa se dogovarjajte naprej, ne bom nič vsiljevala, če bo pa le padla odločitev, pa bom zelo vesela in se bom pogovorila z lastnikom, kako naprej. Zaenkrat vem le to, da se da prostor najeti user posted image .
  tle je pa full lepa lokacija...pomoje da če bom jz imela čas, da bi še mojega prpričala da bi zraven šel...user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  627 628 [629] 630 631   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  627 628 [629] 630 631   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!