Maxica
|
Čestitke Gaji in Ajdi za zobke. Frrrr, fino, da ste bolje. Držite se. Altati, mislim na vas. Upam, se že obrača na bolje. Sem ti pa že zadnjič hotela napisati, da blagor Tii, ki ima tebe za mamico, saj si tudi pri njenih 40 stopinjah skulirana. Jaz bi bila vsa panična, kar vem. Piknik - jaz dvomim, da bomo kam hodili, saj bom moža težko težko prepričala za kakšno takšno udejstvovanje, sama pa ne bi upala priti. Edin, če bi bilo dogajanje v okolici Ljubljane. Ali pa pri Muki , tja bi pa tudi sama priromala. Piskot, fino opravite jutri. Mi imamo tudi uro za cepljenje jutri, vendar se bomo šli le pokazat, dvomim, da bomo cepljeni, glede na šesto bolezen, ki jo je imel prejšnji teden. Mamica81, jaz sem mojega ta starejšega sina tudi od nekako šestega meseca dalje dojila samo na desni dojki. Na levi sva imela vedno ful probleme za pristavljanje, tako da sem ga kar samo na desno dajala. Tako da potem leva ni več delala mleka, desna je bila pa pač večja. En čas, potem se pa počasi nekak uskladita. Po končanem dojenju pa sploh, ni bojazni, da bi bile različne. Jaz sem se tudi v kopalke dala, pač malo čudno zgledala, pa kaj čmo. Imam pa tudi sedaj desno bolj polno in iz nje vedno ful več iztisnem kot iz leve. Tudi večkrat pristavljam na desno. Ne vem, nekak lažje mi je. Sem pa že brala na forumu, da ima veliko mamic take "probleme", ampak ni panike. Če ti je noče sprejeti, pa če bi rada imela vsaj približno enaki, si jo pa na vsake par ur s črpalko sprazni. Pa se bo mleko vseeno delalo.