|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  624 625 [626] 627 628   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.5.2007 20:26:15   
beki24
MAMICA81- jst bi tudi geslo za slikice- prosim.
hvala

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15626
6.5.2007 20:29:19   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, drugače pa smo nazaj.
Brina bo živela 100 let, toliko smo ga pili na njeno zdravje user posted image .
Prekmurski RR piknik pa je tudi uspel.

Lepo da uživate po piknikih...user posted image Nas tudi čakajo...naslednji vikend praznujemo 3. RD našega smrkolina user posted image
A si povedala, kaj je Neža dobila za RD? user posted image  
Mi smo našemu že kupili kolo, pa se šmrkavc noče vozit z njimuser posted image , je pa zato skiro, ki sem ga čist mimogrede nabavila v BC akciji, zakon...tako da od naju ne dobi drugega darila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15627
6.5.2007 20:40:00   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Zanima pa me, koliko naj bi otrok potreboval za 1 obrok. Naša kolikor poje in ne glede na to kaj je je po 2 urah lačna. Je pojedla fuuuul zelenjave s kokošjim mesom danes, domače, pa še mal krompirja... pa je bla čez dve uri lačnauser posted image  Tud en velik frutek lepo poje, pol je pa spet lačna. Se mi zdi da zadnjič ko je jedla polento, pa pol še mali frutek je bila pa dlje sita. Kakšno mnenje?

Meni tamal sam pove ko ma dost - zapre usta in se stran obrača...ne silim s hrano...tudi starejšega ne silim, nikoli...čeprav bi ga včasih skoraj morala, če čez cel dan poje en krožnik juhice in dve žlici krompirja user posted image  

Matjaž mi ne poje tavelkega frutka...malega ja... ampak kar imava hranjenja nekako na 2-3 ure. Ob 7h-7.30 dojenje, ob 10h sadna kašica, ob 12.30-13h zelenjava, okrog 15h-15.30 dojenje, ob 18h mlečna kašica in pred spanjem še dojenje, ki večinoma ni ful dolgo. To so naši obroki in se mi zdi čist fajn...user posted image

Jutri sem jaz na vrsti, a ne? 8.35?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15628
6.5.2007 20:43:22   
altati
MAMICA81: daj si pristavljaj Evo še na drgo prso. Kaj pa če je lačna? Tudi ne vleče iz nje?
Naš Jaša ima rad obeuser posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15629
6.5.2007 20:45:35   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ste kaj drugačne, odkar ste mame? kako se to kaže v vsakdanjem življenju?

veselim se nenavadnih in drobnih stvari - belega rižka v dlesnih, pokakane plenice, sijočega nasmeha, objema malih ročic...
ni več žurk do jutranjih ur, ker otroci vstanejo vedno ob isti uri, ne glede na to kdaj sem šla spat
kadarkoli in karkoli grem kuhat, če le moj otrok pokaže interes za hrano - štrudelček, palačinke, karkoli...
ne utegnem več toliko brati knjig, ker zvečer samo padem v posteljo, to nadoknadim na dopustih...
pa še bi se našlouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15630
6.5.2007 20:50:09   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jutro!
Pri nas smo registrirali bolnika št.2.
Nap gospodič Jaša je po treh dneh sitnobe postal popolnoma hripav- diagnoza-blažji laringitis. bajeuser posted image  Ne vedo točno! Vročine ni, ušesa ok, kašlja ne, smrka ne, malo rdeče grlo in fant brez glasu oz. čisto hripav!
Zdravil nismo nič dobili, malo bomo inhalirali...jutri če en bo bolje, pa nazaj k zdravniku, da bodo dali laboratorijske teste delat.
Tii se stanje izboljšuje, in to je to....

Spal je gospod celo noč. Zjutraj se je pa zbudil zahripan.....
To je to, za danes, zaenkratuser posted image !

A ni to user posted image , ko se bolezen vrti v krogu po družiniuser posted image  kadar starejši fejst zboli, znava kar lepo pokasirat jaz in mož, Matjaž zaenkrat še ne tako...upam da čimmanjkrat...
Vesela sem da je Tia bolje...upam da bo tudi Jaša kmalu... Čeprav jaz se laringitisa ful bojim, Jure je zaradi njega pristal čez vikend v bolniciuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15631
6.5.2007 20:52:15   
@lina

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

najprej vam sporočim, da je temperatura padla po kakanju in je bila 0:00 že 36,9 user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15632
6.5.2007 20:54:36   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

beki, barby verjemita, enkrat se bomo tudi mi naspali user posted image . jaz se vedno upam user posted image   

upanje umre zadnje user posted image

še prehitro bodo prišla leta, ko jih bomo morale vlečt iz postelj, da se bodo zmigali v šolouser posted image  

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15633
6.5.2007 20:57:14   
@lina

barby, bravo za zobke
pa luštna porodna zgodba - predvsem expresna

tudi pri Matjažu so oba zobka prišla v roku 5 dni en za drugim...brez problemov... sem hotla dat fotko gor kot dokaz pa nekaj shrani.si štrajkauser posted image

Ah, saj moram enkrat tud kakšen album uštimat...že dolgo se nisem spravila...barby, sem si pa ogledala vaše fotke, luštne souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15634
6.5.2007 20:59:48   
@lina
a bo cela stran moja, z dvema intermezzoma od beki in altati? Kje pa ste?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15635
6.5.2007 20:59:55   
nanica
pri nas je fronta, bliska se, grmi in zaliva
smo danes presadili enih 15 m2 ruše na drugo stran parcele in posadili feferone, ki jih je treba veliko zalivati, in rožice, in dež mi jih zdaj pridno zaliva, ker zalivanje imamo do nadaljnjega strogo prepovedano, ane moci

kje se pa pikabu skriva

pa maxico pogrešam

piškot, kaj pa sreda?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15636
6.5.2007 21:02:20   
@lina
Še na okroglo številko se spravim, pol pa grem stran, da me ne boste imele poln kufer!user posted image

Mi smo se danes potepali, moja mala sestrična je imela obhajilo in smo se imeli prav luštno, otroka sta bila prav pridna user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15637
6.5.2007 21:04:03   
@lina
Čestitke Tjašu!

In tudi vsem novim grizlijemuser posted image user posted image  (zobke mislim, da ne bo pomote)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15638
6.5.2007 21:04:41   
piskot
nanica midva imava samo en manjsi problem s prevozom (ati gre z avtom v sluzbo med tednom). ste pa welcome da pridete v kranj na kofetek. tja greva lahko pes.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15639
6.5.2007 21:09:09   
piskot
frrr upam da ste zdaj zdravi. ta dva jasa sta pa oba korenjaka. a potem pravis da mi s casom ne bo vec treba zraven martina spat? sej no v bistvu ni nobene skode, je pac kaksna rec manj pospravljena.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15640
6.5.2007 21:14:11   
Maxica
Čestitke Gaji in Ajdi za zobke.user posted image
Frrrr, fino, da ste bolje. Držite se.user posted image
Altati, mislim na vas. Upam, se že obrača na bolje. Sem ti pa že zadnjič hotela napisati, da blagor Tii, ki ima tebe za mamico, saj si tudi pri njenih 40 stopinjah skulirana. Jaz bi bila vsa panična, kar vem.user posted image  
Piknik - jaz dvomim, da bomo kam hodili, saj bom moža težko težko prepričala za kakšno takšno udejstvovanje, sama pa ne bi upala priti. Edin, če bi bilo dogajanje v okolici Ljubljane. Ali pa pri Mukiuser posted image , tja bi pa tudi sama priromala.user posted image
Piskot, fino opravite jutri. user posted image
Mi imamo tudi uro za cepljenje jutri, vendar se bomo šli le pokazat, dvomim, da bomo cepljeni, glede na šesto bolezen, ki jo je imel prejšnji teden.
Mamica81, jaz sem mojega ta starejšega sina tudi od nekako šestega meseca dalje dojila samo na desni dojki. Na levi sva imela vedno ful probleme za pristavljanje, tako da sem ga kar samo na desno dajala. Tako da potem leva ni več delala mleka, desna je bila pa pač večja. En čas, potem se pa počasi nekak uskladita. Po končanem dojenju pa sploh, ni bojazni, da bi bile različne. Jaz sem se tudi v kopalke dala, pač malo čudno zgledala, pa kaj čmo.user posted image  Imam pa tudi sedaj desno bolj polno in iz nje vedno ful več iztisnem kot iz leve. Tudi večkrat pristavljam na desno. Ne vem, nekak lažje mi je. Sem pa že brala na forumu, da ima veliko mamic take "probleme", ampak ni panike.user posted image  Če ti je noče sprejeti, pa če bi rada imela vsaj približno enaki, si jo pa na vsake par ur s črpalko sprazni. Pa se bo mleko vseeno delalo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15641
6.5.2007 21:23:25   
moci
sem se nazaj povezala, zaradi grmenja smo se odklopili z internetauser posted image

a se user posted image že bojijo nevihte? zoja je ful jokala, ko je grmelouser posted image

barby, vsi pa nimajo zob. zoja že ne. mogoče ga dobimo, glede na simptome.

nanica, bom vprašala za tehtnico, kok sva smešniuser posted image potem se še jutri dogovarjamo za potep, glede na vreme in družbo, ane? da jaz tudi vem glede avta. pa jaz drugače lahko peljem. mislim, da bova že 2 vozička zbasali v karavana.

piškot, meni pa skinny ni všeč, ker so majice kratke. eno imam, pa je ne morem zabasat za hlače. potem mi je pa brez vezeuser posted image

nanica mi imamo jutri pudiatra, sistematski pregled in 3 cepljenje user posted image
user posted image user posted image user posted image

mamica81, mi nenajavljenih obiskov ne sprejemamouser posted image

NISEM JAZ RDEČELASKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   to sta gaya in gajauser posted image

zakaj bi pa vsi imeli 6. bolezen? a to je tako pogosto?user posted image

BB - jasmina - ta je čist adijo

dojenje - midve normalno na obeh straneh izmenično.

nanica, jaz nič vedla o prepovedi zalivanjauser posted image še dobro, da se mi itak ne dauser posted image sem se odločila, da ne bom mela rož. škoda vodeuser posted image

maxica, pa ja ne boste piknik špricali user posted image pa pejmo k muki, no user posted image

AMEN user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15642
6.5.2007 21:23:49   
frrrr
js imam zavedeno v tabelci naslednje:

zobke imajo: Tristan, Maks, Gaja, Matjaž (od @line), Ajda Iza, Val, Aidan

škrbasti so pa: Katarina, Zoja Katarina, Tian, Jaša 2x (od altati in moj), Tinkara, Luka, Martin, Gael, Tina, Iva, Blaž Vid, Lan (od Maxice), Miha in Matjaž (od Evik)

vse ok?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15643
6.5.2007 21:29:11   
nanica
frrrr, mi smo škrbasti še naprejuser posted image sem pa danes sanjala eno špičkouser posted image

moci, se slišiva jutri, a si ti tudi za kranj v sredo? greva gorenjke obiskat, pol pa one pridejo naše mlinčke gledatuser posted image

vsi mali bolniki, želim vam mirno noč in zdrav začetek tednauser posted image user posted image user posted image

glede na število prijavljenih za piknik -  a bomo potem sploh speljali?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15644
6.5.2007 21:31:06   
piskot
moci skiny ima en model ki je dost dolg in je 100% bombaz. samo prodajalke ti ga ne bodo pokazale, ker je za stare mame user posted image . ne resno, obstaja en model. tak navaden, s tankimi naramnicami.

punce, ajda je menda brez glutena, a to pomeni, da lahko poskusimo tudi ajdovo kaso? kaj pa pira, a to ima gluten?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15645
6.5.2007 21:32:00   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci
a se user posted image že bojijo nevihte? zoja je ful jokala, ko je grmelouser posted image

pri nas se tudi menda bliska in grmi, mam polkne čez, pa nič ne vidim...zdaj mi je tašča povedala...naš se ni nič zbudil... se pa ustraši in zajoka kakšnega hrupa, sploh če je nenaden... recimo ko se vozičkava, pa kakšen motorist ful na gas pritisne ravno ko se mimo naju pelje ipd.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15646
6.5.2007 21:34:47   
nanica

punce, ajda je menda brez glutena, a to pomeni, da lahko poskusimo tudi ajdovo kaso? kaj pa pira, a to ima gluten?

pira je prastara pšenica, torej ima gluten. brez glutena so še proso, riž in koruza

dober tekuser posted image martinuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15647
6.5.2007 21:34:51   
@lina

glede na število prijavljenih za piknik -  a bomo potem sploh speljali?

glede piknika - nič ne obljubim...junija imamo ful mojstrov na hiši ... če se boste dogovorile, bo odločitev padla tik pred zdajci...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15648
6.5.2007 21:45:34   
altati

piškot, kaj pa sreda?

midva z Jašem imava v sredo UZ kolkovuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15649
6.5.2007 21:46:00   
nanica
hej, *anč*, a ste že doma
a ste pripeljali s seboj kakšno kosmatinko?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  624 625 [626] 627 628   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  624 625 [626] 627 628   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Zagovor diplome- vino?

Zagovor diplome- ob zaključku zdravljica z člani komisije- faks- vino- da ali ne?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 197

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!