|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
3.5.2007 23:16:22   
vampirka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako sem se namatrala in res vsaki nekaj napisala, pa mi na koncu spet tale škatla napiše - WE ARE SORRY.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRR sem besna.

Nič, bom jutri spet napisala - vsaj v grobem, kar sem mislila.

Lahko noč in vsem skupaj XOX (hugs and kisses user posted image ).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.5.2007 7:58:45   
Strawberrie Cherrie
Jutro!
mi smo imeli prav kvalitetno noč user posted image - najprej je mali ZOPET fasal vročino, noseka se mu sploh ne da spucarit, tako je jezen, potem je bil pa še bolj jezen, ko je hotel jest, pa ni šlo, zaradi zapacanega nosa. Cela kalvarija user posted image user posted image po pol ure smo nekak uštimali (zopet s svečko pri 38.5 vročine!) , pa da sem mu nos malo spucala in da je zaspal do 7h user posted image user posted image Vmes sva se še z mojim malo spičila zarad lepšega user posted image
Nekaj je v zraku user posted image user posted image
Nekaj smo se pogovarjale o riževi kašici - > tiste, ki imate bolj ''štrudlje'' kot jaz - a ne riž še bolj redi? Sicer je žalostno, da se moramo s tem ubadat, ampak res imam že polno glavo - oh, kak bajsi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa Ožbej že pije korenčkov sok preko magičnega lončka, pa 1x sem mu malo jabolčnega ponudila in en krhelj prekuhane jabolke - džek JAZ user posted image user posted image user posted image
Pojma nima kaj naj s hrano dela. Upam, da nam bo steklo.

Kako smo zdaj naglumile - kaj prvo, sadje ali zelenjava, ali rižolino - or what? user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.5.2007 8:38:45   
frufru
london-paris, če sem prav razumela je najprej rižolino, pol zelenjava in šele potem sadje, ker drugače zelenjave ne povohajo. Jaz sem včeraj sosedi odprto škatlo novalaca podarila, pa mi je v zameno dala škatlo rižolina. smo mu probal zvečer dat, pa je flašo samo grizu, pozalgal je pa samo 10ml. Ne vem al mu ni dobro, al je lukna premajhnauser posted image . Pol je drugo zizo spraznil in mi skor bradavico odgriznil, pa zob sploh še nima zunajuser posted image user posted image . Sem zjutraj vidla, da mi je pridelal hrasto. Ajoj, kaj šele bo ko bodo zobi zunajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 4.5.2007 8:43:02 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.5.2007 9:05:54   
Strawberrie Cherrie
no, potem pa bo 16.maja dobil najprej rižolino user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
4.5.2007 9:07:43   
Strawberrie Cherrie
Frufru . samo odločno mu reči ne, ko te bo pajsnil - ne mu pokazat, da te boli, ali pa delat kakšne grmase z obrazom, ker potem mu bo še bolj zabavno.
Jaz samo upam, da se naš fant še dolgo ne bo spomnil tega.
Kakšno kompresijsko blazinico si na bradavico daj - BIOmam ima superca tele oblazinice like obliže user posted image

kako sem sedaj tole spacarila skup user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
4.5.2007 13:34:01   
TanjaS
Maks se že nekaj časa obnaša, kot da je moja joška na elastiko. jo kar vleče in steguje, grize pa na srečo ne več user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa Kaja zbolela, ima črevesno virozo in upam, da je ne dobi še kdo.

London_Pariz, upam, da se pozdravite.

R1ta, kje si? Pa ja nisi res pobegnila. Ne biti huda, se bomo poboljšale, do vseh. Je prav, da nas nekdo malo okrcauser posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.5.2007 13:35:22   
vampirka
Da vidim, če se vsega spomnim, kar sem včeraj zvečer napesnila, pa mi je potem zbrisalo user posted image ...user posted image

R1ta, a te je tašča spet kaj razkurila? user posted image  Nea se jezi, štajerka! Jaz ti svetujem isto kot moj_moj: če te res kaj pošteno žuli, vprašaj na forum dojenček, tule pa malo čez deda, malo čez taščo napiši, pa bo prec lepši svet user posted image . Pa Ane-Lu ne smeš pozabit pohvalit! To vse najrajši počnemo, kar je seveda popolnoma prav.

Zasanjana, user posted image user posted image user posted image !

Emamair (in ostale s problemom polnih noskov), verjetno ne gre toliko za alergijo, kot za posledico suhega zraka (nobene vlage ni v luftu user posted image )! To pa virusom zelo odgovarja... Mi zaenkrat situacijo obvladujemo z nivea ampulcami. Vedno, ko fiziološko špricneš v nosek, naj bo mali na boku, da mu pri drugi nosnici ven steče (pa ne šparat s fiziološko user posted image )...potem s pumpico ven potegneš (jaz najprej z ročno, potem pa še z elektronsko). Pomembno je, da eno nosnico s prstom stisneš in tako ustvariš podtlak, ki iz druge nosnice vrže ven žnoderčke (za ta del je ročna pumpica bolj učinkovita). Tiste, ki špricate fiziloško tako, da malim steče v grlo - tudi zaradi tega bruhajo! Laura ima zelo občutljiv nosek in ga je potrebno čistiti od 1. meseca naprej, zato sva z atijem že na pol profija user posted image  - še preden dobro zajoka, smo fertik! Je pa res, da je zadnje dva meseca nosek OK v primerjavi s prej. Pomembna je predvsem vlaga v prostoru - zdaj je vlaga zunaj manj kot 20%, za normalno delovanje sluznice pa rabite med 40 in 60 user posted image ...tako, da pri nas prekuhavamo vodo s kapljicami, polagamo mokre brisače na okenske police, da sonček na njih sije...v glavnem dolgcajt ni user posted image .

Ženkica in Shorty (in ostale seveda user posted image ): vso zelenjavo ponudim v obliki pireja (kašice) - skuhano v vodi, pretlačeno in dodam svoje mleko (lahko dodate tudi adaptirano mleko ali vodo v kateri se je kuhalo). Zelenjavo je Laura začela jest prejšnji teden in jo nima nič manj rada zaradi tega, ker je prej okusila sadje. Se bom pa te dni lotila kuhanja telečje juhe (telečjo kost z nekaj mesa skuhate skupaj z jušno zelenjavo: veliko korenja, peteršilj, malo svežega paradižnika, malo sveže zelene...začimbe NE!). Potem pa to lahko uporabite kot osnovo za pripravo zelenjavnih pirejev. Je pa telečje kosti zelo težko dobit (v MB Mercatorju jih imajo samo ob sredah). 
Vidim pa po drekecu, da je zelenjava veliko težje prebavljiva kot sadje...po sadju ni bil drekec nikoli bolj gost (samo malo drugačne barve)...

Zaenkrat toliko (več se ne spomnim...hvala bogu, a ne? user posted image ). Če mi še kaj pride na misel, pa napišem.

Aja, pa res je neka luna - moj je tud tečko user posted image ...kao ni mogel spat ponoči, ker sva se ob treh dojili in sem tamalo kar v postelji pustila (tako kot skoraj vsako noč poprej user posted image )...eh, midve sva potem do pol osmih čist vredi spale...ata pa s koco na kavču user posted image ...torej: midve nič krivi!

Dajte malo več klepetat! Rabimo dež!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.5.2007 13:43:42   
vampirka
Še nekaj - vidim, da se vaši pobalini tudi "igrajo" z vašimi zizami user posted image ...jah, pri nas je isto - zob še od nikoder, pa včasih kar user posted image  vidim! Sem pa dobro foro pobrala v knjigi o dojenju: ko vas mali "ugizne", ga z obrazkom stisnite k sebi, da mu vzamete zrak in bo spustil bradavico. Potem ga malo "okregajte" - kao:mamico to boli! Verjemite, da že razumejo user posted image . Nikakor pa ga v trenutku, ko nategujo vašo bradavico kot čigumi ne smete odtrgati od sebe...user posted image !!! Potem so na sporedu boleče bradavice, kraste, ipd...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.5.2007 14:30:04   
Ženkica
Vampirka: hvala za tako izčrpno poročilo o pripravi hrane. Z zelenjavo štartamo naslednji teden, sadje pa papamo že nekaj časa.

Jaz ji npr. pretlačim banano + 1/2 jabolka naribam s steklenim ribežnom + 30 ml Aptamila + 2 člici rižolinota. user posted image  Vam povem, dobro, da bi še angelčki jedli. Kaja vedno vse poje, usta odpira kot za stavo. Ji pa ponavadi ponudim popoldne, za malico, še vedno pa 4x na dan pije mleko (cca 170 ml po flaši).

Zasanjana: user posted image

Barbk: ja, dejmo se zmenit za kavico user posted image ; jaz predlagam ponedeljek ali torek, sicer pa šele naslednji teden.

Mi imamo v sredo RA, v četrtek pa šibamo na morje do petka, smo povabljeni k prijateljem, komaj čakam. user posted image

Rt1a: ne nam uidet no, veš forumi so taka stvar, ki jih ni dobro preveč osebno jemat; tudi meni se zdi, da včasih komuniciram sama s sabo; pa kaj zato, saj vem, da nekaj ljudi pa vseeno bere moje poste, čeprav nič ne napišejo nazaj. Jaz pa tudi rada berem kaj se kaj dogaja z vašimi sončki user posted image , malo primerjam potek razvoja ipd. Skratka, fino je, da imamo RR. Meni je že zelo pomagal; tako in drugače.

Aja, pa še to. PRejle smo šli na pico (se mi ne ljubi kuhat, je zamorjeno vreme), potem pa še v cvetličarno po šopek za taščo; ima danes 70. let; skratka ene 3 tete so Kajo napadle kako luštkan fantek je user posted image , pa vsa je bila v roza in rdečo oblečena user posted image ; sem jih kar malo postran pogledala, če slabo vidijo. user posted image

No, zdj grem pa počivat, vreme je obupno.

Mejte se,

Ženkica

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.5.2007 14:43:07   
Shorty_
Pozdravljene!
Tudi sam sem opazila da smo se od žalostne izgube Alekseja ful oddaljile tudi zato verjetno ker smo navezane ena na drugo in se bojimo da se ne zgodi kaj podobnega saj je bilo vsem zelo zelo hudo pri srčku.
Ja vse je veliko bolj osebno če vsako posebej omeniš in ji podariš nekaj trenutkov.
Tudi sama sem rezmišljala da ne pridem več na RR celo da zahtevam da se moji posti brišejo, no potem sem šla brat poste za nazaj in naše Čveke v pričakovanju in sem se nasmejala kot redko kdaj kake smo kdaj pihnile.
Sploh upam da vas bom nekoč vse spoznala na kavici kot sem že nekatere. In ja jz sem za kavico sam zmenite se kdaj.
Moj-moj veseli me da je z Nejcem bolje.
R1ta upam da sta ugotovili z Ano-Lu v čem je problem polivanja, jz sem se pri Niki pač sprijaznila in počakam pol urce šele pol ji snamem slinček (po gosti hrani se nama to ne dogaja velikokrat sploh ne podre kupčkauser posted image ) Ponoči pa nič ne poliva kar mi ni čist jasnouser posted image
Emamair London_Paris Ženkica upam da so noski že bolje in pošiljam user posted image  za čimprejšno ozdravitev.
TanjaS upam da vama tudi doma spet steče dojenje in da te Maks ne bo grizel. Dojenja z zobki si ne znam predstavljati?
Barbk-ja bombažki res ful dišijouser posted image
Vampirka- A si mela za Lauro neoprenske hlače tud na plavanju al sam fredov obroč?
London_paris naj ti gredo besede kaki debelušček je Ožbej skozi eno uho noter in skozi drugo ven ker je prav cortkan fantičekuser posted image
Vilma Pri nas ni bilo nobene razlike al je bil rižolino v mleku al ne tko da Nika dobi par žličk GH (banana, jabolko, krompir, rižolino) pol jo pa še normalno podojim in nato gre pančkat to je okoli 12h no dones je zaspala ob enih ampak ji nisem dala GH ker ji mal prebava nagaja in včeri ni kakala in danes tud še neuser posted image  No bom počakala do zvečer drugače ji bom pa cukrala vodo-moj moj hvala za informacijo koliko cukra gre v 100ml-
Zasanjana ful sem vesela da si se javila kako je kaj Zala je pridna? Kako se držita ti in tvoj?user posted image
Tintara- ja za niko so jamrali da prepočasi pridobiva na teži ampak sem ugotovila da ta P itak ni normalna tko da moram v pon. poklicat drugo da se naročiva sej je rekla da  nas bo vzela sam ni mela časa k je bla sestra sama, tko da vam v ponedeljek kaj več napišem glede tega če ne bom pozabila.
Nika ma že skoraj 6kg koliko pa Nadja? A je bil Gašper tudi bolj droben?
fru-fru jz mam rižolino oid iste firm ek je čokolino mislim da je to podravka?
Manetka in severnica kje sta? Kako sta Alja in Leo?
Naja3 bliža se obletnica poroke a ne kako hitro gre čas že eno leto sva gospe midva mava obletnico 20.5. ti pa konec junija a ne okoli 20 če se ne motim?
No če sem katero pozabila brez zamere prosimuser posted image

Lep dan no Vampirka pa maš dež k si ga hotla metuser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.5.2007 16:50:43   
r1ta
Uaaa, ste pa toliko napisale da si bom morala vzeti dopust, da bom vse prebrala!

No ja, če naredim eno matematiko tule, lahko rečem da:

smo maksimalno zaposlene s svojimi dojenčki
+
nam kronično primankuje prostega časa
+
smo neizmerno zaljubljene v svoje otroke
+
pozabljive
+
raztrešene kot umetni gnoj po njivi
=
pozabimo kdaj odgovoriti na kakšen post

Iz tega sledi, da nisem nič več jezna na vas! Pravzaprav vas imam še vedno radauser posted image .

Hvala za vse nasvete glede polivanja. Sem upoštevala vse kar ste naštele in POMAGA! Danes ni niti enkrat vrgla ven, me pa malo čudno gleda ker se dojima v malo čudnih pozah.

Mimogrede sem dodala par slikic v album za 4. mesec. Geslo je r1ta.

Zdaj vas grem pa prebrat od a do ž, pa natipkam kaj več kasneje.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.5.2007 17:57:59   
frufru
Punce, a je imel kateri pikolino bele pikice po ustih? Prejle sva se previjala, p sem opazila. Se mi zdi, da ma naš mali soor, al kako se že reče? A moraš it za to k zdravniku, al se da kaj v lekarni kupit?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.5.2007 18:10:49   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
No ja, če naredim eno matematiko tule, lahko rečem da:

smo maksimalno zaposlene s svojimi dojenčki
+
nam kronično primankuje prostega časa
+
smo neizmerno zaljubljene v svoje otroke
+
pozabljive
+
raztrešene kot umetni gnoj po njivi
=
pozabimo kdaj odgovoriti na kakšen post

se strinjam s tvojo matematiko
vesela sem da nisi odšla user posted image  zelo rada tvoje poste berem bi te kar pogrešala, pa četudi se skoraj nič ne javljam....me sploh ne pogrešate user posted image
Tudi jaz sem bila kdaj jezna ko nisem dobila odgovora ali sem bila tako ali drugače ignorirana pa sem si rekla,da tukaj ni več mesta zame....le tu pa tam vas še preberem.Odgovore si zdaj poiščem drugje in jih dobim s prve roke.
R1ta le ostani saj si fajn punca pa še istoletnica user posted image ...pogrešala bi tudi Moj-moj,Barbk,L_ P  in še katero,ki smo se fajn načvekale "v pričakovanju".
user posted image  pošilja Ajda za vse vaše malčke
Lepo se imejte še naprej

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.5.2007 18:11:56   
Strawberrie Cherrie
Dan...

frufru
: verjetno bi se dalo kaj dobiti v lekarni. sem pa zasledila na forumu, da ima to kar nekaj dojenčkov, naš štrudelj tega (še - HVALA BOGU) nima.
r1ta . verjamem, da te je včeraj razjezilo, ti se sam ne sekiraj. je nas to že kar dosti deklet opazilo. Luštne slikce. Sej Ana je pa kr orng baba, sploh se ji ne vidi, da je bolj suhcena. Prava manekenka.
Shorty, zakaj si pa ti razmišljala, da neb več hodila na RR? Kaj je bilo?

Mene predvsem jezi to, da človek včasih hoče dat kakšen dobro nameren nasvet, pa ti ga nekdo povsem kontrira in spljuva, kot da bi bil ti popoln bedak, in ne veš kaj delaš. Potem pa pomislim na to, kolikokrat imam jaz slab dan, in verjetno je to tista oseba pisala ob kakšnem slabšem dnevu, pa se raje nasmehnem.

Tudi jaz sem srečna za dež user posted image user posted image user posted image , je napetost kar popustila!!!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.5.2007 18:12:54   
Strawberrie Cherrie
Pika30, tudi tebe nekaj časa ni bilouser posted image
welcome back.

Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.5.2007 18:30:34   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Vampirka- A si mela za Lauro neoprenske hlače tud na plavanju al sam fredov obroč?

Najprej mi razloži, zakaj te ne bo več na RR - al spet kej ne zastopim??? user posted image ...bom huda! user posted image

Neoprenske hlačke so v bistvu kopalkice, da drekec ne plava po bazenu user posted image ...mi imamo kopalkice iz ariela. Pa obroč seveda... Za dež so pa hvaležne predvsem moje rožce na vrtu user posted image ...in zelenjavca (posajene imam 4 bučke, 4 paradajze in 12 fižolov - ta velik kmet user posted image ).

Pa vsem ostalim polagam na srce, da si ne smete gnat k srcu razne opazke starih tet! Lauro vsak drug zamenja za fantka, pa se ne sekiram. Meni je najlepša pupa user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.5.2007 18:36:54   
Strawberrie Cherrie
Shorty, če ti lahko tudi jaz pomagam - tudi mi imamo Fredov obroč in kopalne hlačke (pralne) od Bambino mio user posted image ; neoprenskih hlač pri nas dojenčki ne potrebujejo, ker je voda od 35° pa nekje tam do 37,38° odvisno od bazena.
Neoprenske hlačke so zato, da ustvarijo meed kožo in mokrimi hlačkami tak čist mejčken zračni mehur, ki ne prepušča vode, pri tem pa vzdržuje temperaturo telesa. Posledično tudi ne prepuščajo drekeca, urin pa.
Za te tople bazene jih ne potrebuješ.

Vampirka user posted image za kmetovanje. Jaz sem tut tahuj kmet user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.5.2007 18:38:23   
Strawberrie Cherrie
user posted image
kopalke user posted image

user posted image
obroč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.5.2007 18:40:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Cukerček.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.5.2007 18:57:18   
vampirka
London_paris: user posted image user posted image user posted image  kaki frajerček. Kopalke imate pa enake (naše so v roza verziji user posted image ). Pa na tečaju so priporočili, da sem našila zanko na zadnji strani, skozi katero zapneš obroč (tako, da ziher ne more zdrsnit).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.5.2007 19:17:59   
r1ta
London_paris, luštne slikice in lepa mamica si! Kje si pa ta štrudelj pobrala? user posted image Upam da se čimprej pozdravite. Pri vas je pa kar naprej nekaj, porkomotorko! Evo ena pikapokauser posted image  za fanta! Pa ne se sekirat če je malo bolj ornk fant! Jaz se sekiram ker Ana ni malo bolj ornk ženska, pa bo že nekako. Če ne prej pa ko bo začela ornk papati. Sicer bo pa tvoj fant vse zgubil ko bo začel letati okoli vogalov! Ko vidim slikice se mi zdi da bi ga kar naprej lupčkala, da je moj! Res je sladki!

TanjaS upam, da se Kajuška kmalu pozdravi!

Frufru, Ana zaenkrat še ne ugrizne me pa vleče za bradavico in se igra ku ku, ko ima želodček poln. To dela tako, da povleče trikrat, nategne bradavico, jo spusti, odpakne glavico in me pogleda ter se nasmeji, potem pa spet zagrabi za bradavico. Zaenkrat se še igrama ampak me je strah, da bo ta igra tudi ko bo imela zobke, tako da bi bilo dobro, da ji ne dovolim tega... Lepo si pozdravi bradavico!

Jaz pa iščem tele bombažke tu v Rotterdamu pa jih ne najdem. V eni trgovini jih imajo, tiste ta mičkene, pa so že vsi "obnucani", bog ve kako dolgo se potikajo po policah. Sem pa Ani včeraj obljubila da bo dobila prijatelja (naj bi šla z eno slovenčico nakupovati in ima sinka starega 2 meseca, pa je padlo v vodo) in ker prijatelja ni in ni bilo sem ji hotela kupiti bombažka, tega pa tudi ni in ni bilo. Pa sem ji kupila eno tako pupo z otroškim obrazom, drugače pa mehko, samo je res takšna kot da ne bi imeli za kruh...

Vampirka, ne, ni me tašča razjezila. Je že hvalabogu nisem videla 10 dni! Si pa fino opisala ta pristop k nosnim problemom. Bom upoštevala naslednjič ko bo Ana imela spet bau baua v nosku. Pa opis priprave hrane mi bo tudi prišel prav, sam ne vem še kje bom našla telečjo kost ko že govejo težko najdem, pa še ta je draga kot pe...

Zasanjana lepo da nas prideš vsake toliko obiskat! Te kar pogrešam!user posted image

Moj_moj, lepo da je Nejko spet v redu! In hvala za doooolgi post in objem!

Ženkica, sem se odločila da ne grem nikamor. Tudi meni pridejo prav nasveti in primerjave, skratka ste mi kot eno vodilo pri vzgoji, prehrani in še čem.

Pika30, saj veš, raztresenost nas daje. Mislim da se sploh nimamo več časa pogrešati. Naja vem da se nič kaj ne oglasi ker ji je čokonalnik šel po gobe, dežja pa ni tako da gobe ne rastejo in ne vemo kdaj se bo odločil pridit nazaj. Se mi zdi da je res tako, da preberemo se še, vsaka malo napiše kako je pri njeni hiši in adijo bok za dan dva. Potem pa Pika30 reče, da je nič ne pogrešamo pa se mi milo stori pri srcu in mi je žal in sem žalostna, da se na takšne stvari ne spomnim in da imam spomin kot zlata ribica. Ja, te pogrešamo!

No, jaz sem pa lani imela češnjev paradajz na balkonu in mi je super uspel, samo pojedal nisem pa niti enega. Pa peteršilj, timijan, baziliko, luštrek in šnitlof sem imela, letos mi je pa peteršilk kar sam od sebe pognal, timijan je prezimil, šnitlof je tudi sam pognal, tako da sem tudi velik kmet za Rotterdam...user posted image

Shorty ne it nikamor! In tudi jaz čakam da čas malo mine potem bom pa tam nekje v sredini junija začela navijati, da bi se v začetku julija dobile, ko bom jaz v Slo. Ni važno kje, grem na drug konec sveta če je treba!

Evo ga! Sem rabla pol dneva, samo uspelo mi je pa!

Lep vikend!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.5.2007 19:19:30   
crci06
ma ožbej je full tak, kot nejcuser posted image . OK, poteze obraza imata drugačne, roke pa zlo enake user posted image

prav želim si, da bi se enkrat srečala. Kaj bi London_paris prišla kdaj iz koroške v center naše deželice?
Pa bi se ostale, ki smo bližje prilagodile...
Moj edini pogoj je, da tisti dan ni dežja, da gre moj z motorjem; od junija naprej pa kadarkoli...

Rita, kdaj pa ti poleti prideš v SLO? Tudi "k tebi" lahko enkrat pridemo na kavo, če boš prišla kaj do LJ.

Ah, kje je še poletje. Sem vesela, da je malce dežja, ampak hkrati pa že pogrešam sonček...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.5.2007 19:30:07   
manetka
No čvekarice pridneuser posted image , da se še jaz malo javim.
Berem vas vedno, včasih bolj na hitro ker enostavno ni časa...  Moram biti že pridna v službi, k sreči je to pri nas doma, tako da sva suser posted image   večkrat skupaj v pisarniuser posted image user posted image user posted image , jo že učim, da bo kaj znalauser posted image user posted image user posted image

No mi smo se skoraj rešili opornice, uporabljamo jo samo ponoči, aljo sem peljala na UZ kolkov še v Kranj in kaj smo ugotovili, da ima kolke že čisto primerne svoji starosti, da ni več napak in so koti alfa in beta že dosegli prave stopinje za njeno starost. K sreči so v Kranju večji profiji kot v Lj tako, da so nam zadnjič v Lj podaljšali nošnjo opornice, ker niso bili čisto sigurni da je že vse ok, v Kranju pa je pediatrinja rekla, da je kar razočarana nad Ljubljano saj nas pošljejo tja da bi bili bolj sigurni ne pa da pregledujejo kolke kot po tekočem traku...

Frufru za sore se dobi daktarin, v lekarni brez recepta, mislim, da moraš pazit da se ne bo preneslo na bradavico.

Ožbej je pa orenk kerlc, madona lahko si ponosna London_paris, pa prosim ne mu rečt da je štrudeluser posted image
Meni je rekla pediatrinja da dojeni dojenčki se nikoli ne smatrajo za debele!!!

Za mojo aljo drugače tudi precej pravijo kako je bajska ampak, ona ima samo lička tako napihnjena, telo je pa tako glih ta pravo, ok no malo šlafkov za vsak slučaj pa mamouser posted image

Videla sem da je bila r1ta nekaj huda, ah dej no dej, ne jamat vseh stvari tako na hudo, res nas je precej takih ki smo bolj površne bralke RRja potem pa se včasih spregleda kako pomembno vprašanjeuser posted image

Shorty si nas pa kar po vrsti obdelala, se vidi da imaš še malo mlajše možgančkeuser posted image

Pri nas pa mamo noge sedaj non stop v ustih, kok je to fajn, so tok okusne boljše od vsake GHuser posted image

Jest sm tud opazla da Bombažki dišijo mi mamo unga na zeleni žogici, se kar smeja samo da ga vidiuser posted image

Mi smo danes imeli nakupovalni dan, smo se vsi trije opomogli za poletno garderobo, ta največ je pa alja dobila, itak kdo pauser posted image

no pridne bodite mi se gremo kopatuser posted image
Lp M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.5.2007 21:00:26   
frufru
O manetka, a si še živauser posted image , daj kake nove slikce gor, da vidmo tvojo pikico. Hvala za namig, sem kupila in je popapcal Daktarin kot njegova mami čokoladouser posted image
R1ta ful so lepe slikice, vaju ima tvoj vseeno rad, čeprav ma čudno mamouser posted image , ko vaju tako lepe slika(slika tako kot vaju on vidi).
London-paris pusti babe naj govorijo kar čjo. Kaj pa če se takrat začudiš in rešeš A res?Men se zdi pa malo podhranjen.user posted image user posted image user posted image . Za našga pravjo, ooooo, kako je že velik. Pa ni velik, samo mišelinke ma. user posted image user posted image
Ženkica ne se sekirat. Našga lumpija, so v enem redkih primerov, ko je bil ves v modrem so tudi mel za punčkouser posted image . Kadar je bil v oranžnem, rdečem, zelenem pa nikol niso zgrešil spola. Mogoče so pa farbenblintuser posted image
Mojmoj pol bo treba pa naredit piknik decembrskih buhteljčkovuser posted image user posted image , ma naš Lovro tudi take roke, pa še z Ožbejem sta si mal podobna

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.5.2007 21:15:33   
TanjaS
Se pa vidi, da zunaj dežuje, sem rabila ene pol ure, da sem vse prebrala user posted image user posted image

London_Pariz, prav lep je Ožbej, tudi naš Maks je bolj okrogle sorte, pa se nič ne sekiram. saj dojenčki so luškani,če so mehki in bolj okrogli.

Fru_fru, Daktarin je za soor, pa čimprej namaži.

R1ta, Ana ima pa res fuuul lušno sobico. Če želiš Bombažka, ti ga lahko pošljem, ni noben problem. Jaz sem jih danes gledala, pa se nisem mogla odločiti, katerega bi, pol pa ga kar nisem. Pa še cene nisem nikjer videla, pa bom drugič kupila. Sem pa povohala in res prijetno dišijo.

Shorty, zakaj si bila pa ti huda na RR? Saj je res, da včasih smo malo površne, ampak mislim, da vedno zvemo kaj novega in zanimivega. Mene prav veseli brati vse, kar počnejo vaši malčki.

Ženkica, te mamce so tud men smešne. Kaja je imela vedno roza kapco pa vse roza, na ulci so me pa sprašvale, al je punčka al fantek user posted image user posted image user posted image

Moj_moj iz kateraga konca Slo si pa ti?

Manetka, super, da so kolki bolje. Upam da se kmalu čisto rešite teh opornic.

Pri nas je Kaja še vedno bolj boga, že od včeraj ni nič jedla (danes sem jo prej komaj prepričala, da je malo juhice pojedla), ves dan bolj ali manj spi, in upam, da bo jutri bolje. Je P rekel, da traja tri do štiri dni.

Sem pa danes se z Maksom valjala v najini postelji, ki je bila sveže postlana in sva oba za uro in pol zaspala. je moj rpišel trikrat gledat, če je vse ok. Sicer ni posesano in pomito po tleh na račun tega, ampak je pa takooooooooo pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem začutila tudi drugi Maksov zobek - s prstom na srečo, grize ne več. Upam,d a tudi ne bo. Me pa ful leva joška boli in ro res ful. Pa sem pumpala, pa pod vročim tušom masirala in ni nič bolje. tudi otipati ni nič, ampak boli pa kotuser posted image  

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.