|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  612 613 [614] 615 616   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.5.2007 9:24:16   
moci
mi smo pa prehlajeni. zoji ful iz noska teče in kašljauser posted image vročine pa nima. mogoče je bruhala zaradi sluziuser posted image samo prej ji ni teklo iz nosu. ma ne vem.user posted image drugače je pa ker dobre volje. aja pa vodo imamo tudiuser posted image user posted image

arabela user posted image user posted image user posted image dokaz da metoda deluje. mi se je bomo tudi lotili. samo, da se bo user posted image dobro počutila, zdaj se mi ne zdi primerno. pa lepe fotke, luštna katarina, lepa kužika, pa še nagega atija nam kažešuser posted image

mamica81, dobro zapravljaj, pa še kaj za dopust pustiuser posted image moj reges je šel za šolninouser posted image

živali - naš user posted image je bil pri starših, v spodnjem nadstropju, na počitnicah, pa je zdaj zanemarjen. sva ga kopala, antibiotike je dobil (ker so se mu vnele dlesni)in zdaj upam, da bo ok. jaz se malo bojim alergij. user posted image

lucika, mi smo tud polni dlakuser posted image

frrrr, a vi tud prehlad? mogoče je pa inuser posted image

lu, dobrodošla nazaj. glede piknika ni veliko novega, nimam avtoritete, moji posti glede datumov se kar ignorirajouser posted image sta nas pa vava (kolpa) in nanica (semedela) pripravljeni gostiti na svojih vikendih z možnostjo kampiranja. k muki sem se pa sama povabila, pa se nič ne dogaja v to smeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15326
4.5.2007 9:29:15   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Moram priznat da nisem spremljala. Kaj je bilo z avgustovkami?

nekatere so se pritožile, da druge preveč čvekajo ke v tri dniuser posted image  in da premalo od svojih sončkov. In s tem kao smetijo temouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15327
4.5.2007 9:32:46   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

katerikoli komet je zadel mojo hčero naj jo drži. Včer je zaspala ob 20 in se prvič zbudila ob 5, sem jo podojila, previla in je spala do 9user posted image user posted image user posted image  jst sem ob 8 vstala in mi ni blo nč jasno.

mojega sina drži tudi en komet in se strinjam, kar naj ga user posted image - zaspal ob 21h, prvo bujenje ob 4,30 in spi še vedno user posted image  oz. zdaj ga slišim, nekaj se prebuja...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15328
4.5.2007 9:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Moram priznat da nisem spremljala. Kaj je bilo z avgustovkami?

nekatere so se pritožile, da druge preveč čvekajo ke v tri dniuser posted image  in da premalo od svojih sončkov. In s tem kao smetijo temouser posted image

Ja kaj pa potem me počnemo? Ultra smetimo? Dobro, da smo same takšne, ki nam čisto paše, da se kdaj še o čem drugem pogovarjamo...saj smo 24 ur na dan z njimi...itak, da ti paše še kakšna druga beseda kot samo user posted image ...itak vsi vemo, da so naši največji zakladki...

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15329
4.5.2007 9:34:14   
Anonimen
Lepo, da vsi tako super spite...upam, da tudi mi kdaj pridemo na zeleno vejo...škrat že spi drugo rundo, jaz pa gledam, kdo mi je v dnevno vrgel dve bombi...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15330
4.5.2007 9:45:49   
Maxica
Dobro jutro.
Tudi mi čudežno dobro spali. Nekaj se je sicer oglasil okrog 4h, pa ponavadi ga jaz potem kar vzamem k sebi in poturim joško. Nič, danes mu dam pa samo dudo nazaj, pa je spal do 6h. Tako da sem se res naspala. No, takrat sva se podojila in potem dremala do 8h. Fino.user posted image
Mis, pa tebe sem sanjala.user posted image  Da si se prišla pokazat v oblekci s poroke. Imela si pa tako pisano iz lana, pa prav ene podložke na ramenih, grozno v glavnem, pa kar ni bilo dovolj, si čez imela še eno modro jaknico iz istega materiala, čisto ti je bilo preveliko, ker si raje vzela št.38, ker se ti je zdelo, da se bolje počutiš.user posted image  Pol pa nisem vedela, a naj te vljudnostno pohvalim ali naj ti povem, da grozno izgledaš.user posted image
Tudi jaz sem ponoči mislila na Lukca in Vavo in še vedno sem z njimi v mislih. Kaj vse morajo prestajati, ubogci. user posted image
Lu, jaz imam dve taki knjigici - ena je Vodnik za zgodnje učenje (Dorothy Einon), druga pa Miselni razvoj dojenčka in malčka (Jackie Silberg). Sta nekak do treh let in več.
Jagode - jaz bi jih jedla, če bi jih imela.user posted image  Po moje se gre bolj, da so alergeni za otročke, prek mleka dvomim, da bi bil lahko prenos. Altati???
Mene pa v tej smeri bolj obremenjujejo arašidi. Teh se pa bojim. Ker pravijo, kako hudo user posted image  alergeni in nevarni so lahko. Tako da teh pa res tudi jaz ne upam jesti že od nosečnosti dalje.
Mamica81, jaz bi tudi regres. Težko ga čakam. user posted image
Arabela, luštne fotke, še lepši akterji na njih.user posted image
Frrrr, čestitke za zob, sedaj boš pa tudi vedela, kaj so to naši ipd. sadeži. Modrost je prišla.user posted image
Lu, WB.user posted image
Gaya, mislim, da je ena že pisala, da daje grozdje, da sokec pocuza ven, če se ne motim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15331
4.5.2007 9:53:32   
Anonimen
No, da vam naredim lušte, čeprav je tako smotano vreme...

To je naš bazen:

user posted image

To sem jaz v bazenu, ko lovim mušice:

user posted image

To sem pa jaz, ki kažem en velik buši (7. mesec), pa še vedno lovim mušice:

user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15332
4.5.2007 9:55:44   
Maxica
Hahaha, želja se mi je izpolnila, tudi jaz sem dobila regres.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15333
4.5.2007 9:59:26   
moci
barby, nehaj, jaz bi tud bazeenuser posted image

maxica, ajd zapravit, da se ne pokvariuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15334
4.5.2007 10:05:24   
moci
nanica, a ne bo nič s sprehodom, kajuser posted image user posted image user posted image
dežujeuser posted image user posted image končno. in upam, da bo kaj dežja padlo, ne samo 5 kapljicuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15335
4.5.2007 11:03:09   
Anonimen
Kaj je že to REGRES?user posted image user posted image

lp

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15336
4.5.2007 11:59:25   
altati
Dan!
samo hitro javljanje!
Pri nas je obsedeno stanje, ponovnouser posted image .
Tia ima fulll hudo angino (streptokok). Blede mi non stop (najbolj se boji tistih na štirih plavih nogah, ki se prilepijo na tla in hodijo za njouser posted image , pa med zobmi ji nekaj skače in fulll nagaja in nekdo ji je v nogo zlezel in noče venuser posted image ), vročino kuha 40+. Ponoči, ko sva ji dala antibiotik (smo na ospenih), je vse zbruhala, pobruhala celo posteljo (prej je pa pila jagodni sok, tako da je bilo vseeeee rdeče), je itak nič...v glavnem noro!!!!!
danes že cel dan perem, sušim, čistim....
Hvala bogu da je dež, da nas ne vleče ven!
Ah bo že, samo da se naša sredinka blondinka pozdravi!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15337
4.5.2007 12:24:21   
altati
frrrrr- čestitke za tvoj zobekuser posted image user posted image ! Ne pozabi se vpisat na naš seznam, ažurirat tabelcouser posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15338
4.5.2007 12:25:52   
Pikabu
Samo na hitro, hitim pospravljat, imam bombo v kuhinji, kosilo kuhano, le še pospraviti moram, pa obiske dobimo. Kasneje napišem kaj več. Le to me znaima, Barby, kakšne dimenzije ima vaš bazen?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15339
4.5.2007 12:27:36   
Anonimen
user posted image Altati, pa da boste čimprej ok...

Že kaj vemo kako je z Vavo in Lukcem? user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15340
4.5.2007 12:28:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Samo na hitro, hitim pospravljat, imam bombo v kuhinji, kosilo kuhano, le še pospraviti moram, pa obiske dobimo. Kasneje napišem kaj več. Le to me znaima, Barby, kakšne dimenzije ima vaš bazen?

Joj, si me pa našla...mislim pa da je 4,5 m, v višino pa 1m ali pa 90 cm...nekaj takšnga...bil je 50.000 sit v Merkurju predlani...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15341
4.5.2007 12:29:38   
altati
Naj še jaz pokomentiram živali...
Razstave- nekaj najbolj groznega, čisto trpljenje!
Bi pa jaz takoj imela zavetišče za živali, ker jaz bi vse pobrala s ceste, jih hranila, mečkala...to mi je fulll želja!
se mi grozno smilijo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15342
4.5.2007 12:33:36   
Pikicapokica6
Čist na hitr.....

Dolgo se že takole pogovarjamo, pa vem da ste fejst punce, zato se vam bom malo bolj razkrilauser posted image .

Sem uredila dva albuma. No če katero slučajn zanima, kar naj piše na zs. user posted image user posted image Pa če me katera slučajn pozna.....nujno povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15343
4.5.2007 13:03:04   
psaša
MAMICA81 kolk ste luškani, vsi trije. Mala je pravi cukr, vidva sta imela pa zelo lepo poroko. Tvoja obleka je fantastična user posted image user posted image user posted image .

Sem prav vesela, da si se odločila nam razkriti.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15344
4.5.2007 13:05:43   
moci
mamica81, res ste ful lepi. filmske poročne slike, pa corti eva.
poznam te pa (še) neuser posted image
pa prosim, recept za poporodno postavico, kot ne bi nikol rodilauser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 15345
4.5.2007 13:06:33   
moci
kaj je pa to zaena pisava zdaj na rr?
al je to samo pri meniuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15346
4.5.2007 13:07:39   
nanica
lucika, dlake nas es izdajo, da imamo živali. ampak odkar imamo sušilec, imamo še dlak po oblačilih manj. saj v bistvu sploh ni minusov, če imaš živali in otroke skupaj, samo na TRR, ko kupuješ najdražjo hrano za te zbirčne mačke mačkasteuser posted image user posted image

altati, da bi se čimprej pozdravila tvoja blondinka srednikauser posted image

moci, blaž je dobro prespal noč, je bil kar pri meni, da sem ga nonstop objemala in čekirala, pa je spal kot ponavadi, ob šestih se je dobro najedel, ob pol osmih sem se pa zbudila, ker me je tapkal po zizah. je kar pok pok delalo. sem zbudila še očija, da vidi, kaj sine znauser posted image
res ne bo danes nič s sprehodom, pa še oči pozno domov pride, bova že nekako, zdaj se je najedel jabolčne kašice z borovničkami (DM) in zasmrčal. pojedel je skoraj cel velik kozarčekuser posted image včeraj pa je prvič jedel krompir. je bila cela jedilnica od krompirja, smo mu ga speštali v eni skledici in je sam z rokama jedel-oblizoval-pacaluser posted image

pa še to, moci, o naši občini: sem šla iskat ene papirje in dobila plačilni nalog za skoraj 9 €, v kopru pa za isti papir 1,06 €. pol sem šla pa doma na internetu v zakon pogledati in sem klicala na občino, pa se je delala ful neumno, da ima pač napačna navodila in naj plačam nižji znesek. 8x več so hotel od mene, če se ne bi zbunilauser posted image user posted image user posted image
upam, da bo zoja čimprej spet čisto zdrava, blaž ji iz sanj pošilja poljubček, pa premišljujem, če ga onadva tolk ne sračkata samo zaradi teh objemov in poljubovuser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15347
4.5.2007 13:08:55   
moci
altati, uspešno okrevanje vaši sredinki user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15348
4.5.2007 13:09:00   
nanica
govorila sem z anč. so še na morju in pridejo v nedeljo. blagor jim, mene morje tako privlači, da bom gotovo enkrat ob morju živela, ne le dopustovala

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15349
4.5.2007 13:10:39   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mamica81, res ste ful lepi. filmske poročne slike, pa corti eva.
poznam te pa (še) neuser posted image
pa prosim, recept za poporodno postavico, kot ne bi nikol rodilauser posted image

Jaz bi tudi prosila recept za poporodno postavico

< Sporočilo je popravil psaša -- 4.5.2007 13:11:18 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  612 613 [614] 615 616   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  612 613 [614] 615 616   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.