Maxica
|
Dobro jutro. Tudi mi čudežno dobro spali. Nekaj se je sicer oglasil okrog 4h, pa ponavadi ga jaz potem kar vzamem k sebi in poturim joško. Nič, danes mu dam pa samo dudo nazaj, pa je spal do 6h. Tako da sem se res naspala. No, takrat sva se podojila in potem dremala do 8h. Fino. Mis, pa tebe sem sanjala. Da si se prišla pokazat v oblekci s poroke. Imela si pa tako pisano iz lana, pa prav ene podložke na ramenih, grozno v glavnem, pa kar ni bilo dovolj, si čez imela še eno modro jaknico iz istega materiala, čisto ti je bilo preveliko, ker si raje vzela št.38, ker se ti je zdelo, da se bolje počutiš. Pol pa nisem vedela, a naj te vljudnostno pohvalim ali naj ti povem, da grozno izgledaš. Tudi jaz sem ponoči mislila na Lukca in Vavo in še vedno sem z njimi v mislih. Kaj vse morajo prestajati, ubogci. Lu, jaz imam dve taki knjigici - ena je Vodnik za zgodnje učenje (Dorothy Einon), druga pa Miselni razvoj dojenčka in malčka (Jackie Silberg). Sta nekak do treh let in več. Jagode - jaz bi jih jedla, če bi jih imela. Po moje se gre bolj, da so alergeni za otročke, prek mleka dvomim, da bi bil lahko prenos. Altati??? Mene pa v tej smeri bolj obremenjujejo arašidi. Teh se pa bojim. Ker pravijo, kako hudo alergeni in nevarni so lahko. Tako da teh pa res tudi jaz ne upam jesti že od nosečnosti dalje. Mamica81, jaz bi tudi regres. Težko ga čakam. Arabela, luštne fotke, še lepši akterji na njih. Frrrr, čestitke za zob, sedaj boš pa tudi vedela, kaj so to naši ipd. sadeži. Modrost je prišla. Lu, WB. Gaya, mislim, da je ena že pisala, da daje grozdje, da sokec pocuza ven, če se ne motim.